Ухвала
від 01.06.2011 по справі 5020-677/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІС ТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

01 червня 2011 року справа № 5020-677/2011

За позовом Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Стандарт-Строй»

(вул. Брестська, буд.18-А, м. Сева стополь, 99001)

до відповідача - Держа вного підприємства «Севасто польський виноробний завод»

(вул. Портова, буд. 8, м. Севасто поль, 99009)

про стягнення 877 129,83 грн .

Суддя Альошина С.М.

П Р Е Д С Т А В Н И К И:

Від позивача - ОСОБА _1 - представник по довірен ості від 30.11.2010 (копія довіреност і у справі),

Від відповідача - ОСО БА_2 - представник по довір еності № 540/1 від 16.05.2011 (копія довір еності у справі).

Суть спору:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Стандарт-Строй»звернулось до господарського суду міст а Севастополя із позовною за явою до Державного підприємс тва «Севастопольський винор обний завод»про стягнення 877 129,83 грн. заборгованості за вико нані підрядні роботи.

Представник по зивача у судовому засіданні надав суду заяву про збільше ння позовних вимог, в якій поз ивач просив суд стягнути з ві дповідача 972 481,70 грн. заборгован ості за виконані підрядні ро боти.

Представник відповідача у засіданні суду з позовними вимогами не погодився, однак , відповідач вимоги ухвали су ду від 10.05.2011 не виконав, письмов ого відзиву на позовну заяву , з документальним та правови м обґрунтуванням своїх запер ечень, суду не представив.

Також, представник відпові дача заявив усне клопотання про відкладення розгляду спр ави у зв'язку зі збільшення м позивачем позовних вимог.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши пояснення пр едставників сторін, суд вваж ає можливим прийняти збільше ння розміру позовних вимог, у сне клопотання представника відповідача задовольнити, а розгляд справи відкласти, зо бов'язавши відповідача вик онати вимоги ухвали суду від 10.05.2011 та представити суду всі п исьмові докази, що стосуютьс я предмету спору у даній спра ві.

За таких обставин, керуючис ь ст. ст. 77, 86 Господарського про цесуального кодексу України , суд -

У Х В А Л И В:

1). Прийняти збільшення розміру позовних вимог.

2). Розгляд справи відклас ти на 04.07.2011 о 15 годині 30 хвилин.

3). Зобов'язати:

Позивача - у пись мовій формі деталізувати про сительну частину заяви про з більшення позовних вимог, до платити державне мито у вста новленому чинним законодавс твом розмірі, надати оригі нали документів, доданих до п озовної заяви, для огляду в су довому засіданні, документи, які підтверджують юридичний статус позивача (оригінали, д ля огляду в судовому засідан ні), витяг з Єдиного держав ного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо включення відповідача до цього реєстру, на день розг ляду справи, відомості про банківські реквізити сторін (на день розгляду справи), док ази повного або часткового п огашення відповідачем забор гованості (якщо такі є), з належно завіреними копіями платіжних документів суду у справу, та всі письмові доказ и, що стосуються предмету спо ру, в обґрунтування збільшен их позовних вимог.

Представити суду власне пи сьмове підтвердження того, щ о у провадженні господарсько го суду або іншого органу, яки й в межах своєї компетенції в ирішує господарський спір, н емає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предме т, з тих же підстав, а також нем ає рішення цих органів по дан ому спору.

Відповідача - предст авити суду відзив на позовну заяву, з урахуванням заяви по зивача про збільшення позовн их вимог, який повинен містит и відомості, що передбачені с т. 59 ГПК України, з документаль ним та правовим обґрунтуванн ям своїх заперечень, контрро зрахунок стягуваної суми (як що такий є), документи, які під тверджують юридичний статус (оригінали, для огляду в судов ому засіданні, з належно заві реними копіями в матеріали с прави), відомості про наймену вання та номери рахунків у ба нківських установах, на день розгляду справи, докази повн ого або часткового погашення заборгованості, з належно за віреними копіями платіжних документів суду у справу, та в сі письмові докази, що стосую ться предмету спору, в обґрун тування своїх пояснень чи за перечень проти позову.

Сторін - провести зв ірку розрахунків по заборгов аності (яка є предметом спору ), на день розгляду справи, зі с кладенням двостороннього ак ту звірки.

Обов'язок надання акту суду (направленого позивачем н а адресу відповідача) покл асти на відповідача.

Також, надати суду д окументи, що підтверджують п овноваження осіб, які предст авлятимуть їх інтереси у суд овому засіданні, з належно за віреними копіями в матеріали справи.

Визнати явку представн иків учасників процесу у суд ове засідання обов'язковою .

Копії документів повинн і бути засвідчені належним ч ином, згідно з пунктом 5.27 Держс тандарту України № 4163-2003 “Уніфі кована Система організаційн о- розпорядчої документаці ї. Вимоги до оформлювання док ументів”, і подаються з супро відним листом.

Попередити сторін, що у р азі ухилення від виконання в имог ухвали, господарський с уд має право стягнути в доход Державного бюджету України штраф у розмірі до ста неопод атковуваних мінімумів доход ів громадян у порядку, передб аченому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Ухвалу направити на адр еси учасників процесу рекоме ндованою кореспонденцією.

Для пропуску у приміщен ня суду мати документ, який по свідчує особу (паспорт), підтв ерджує її повноваження та цю ухвалу.

Суддя С. М. Альошина

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення01.06.2011
Оприлюднено06.06.2011
Номер документу15929298
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5020-677/2011

Ухвала від 10.10.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Головко Валерія Олегівна

Рішення від 06.09.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Головко Валерія Олегівна

Ухвала від 01.08.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Головко Валерія Олегівна

Ухвала від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 04.07.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 01.06.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 10.05.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні