Ухвала
від 16.06.2011 по справі 5024/1122/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5024/1122/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про банкрутство

"16" червня 2011 р.                                                           Справа № 5024/1122/2011

Суддя господарського суду Херсонської області  Сулімовська М. Б., розглянувши матеріали

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Альпарі-Холдінг ЛТД", м.Херсон,  код ЄДРПОУ 24109032

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "Альпарі-Холдінг ЛТД", м.Херсон, код ЄДРПОУ 24109032

про  порушення справи про банкрутство з метою проведення керівником боржника процедури санації

          встановив, що представлених матеріалів достатньо для порушення справи про банкрутство  та призначення розгляду справи у підготовчому засіданні.

Керуючись ст. ст. 64-65 ГПК України, ст. ст. 11, 12, 53 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", -

у х в а л и в:

1.Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Призначити справу до розгляду у підготовчому засіданні на "30" червня 2011 р. о 10:40 в приміщенні господарського суду  каб.№ 318  (м.Херсон вул.Горького,18)

3.Визнати обов'язковою участь у підготовчому засіданні представників сторін.

4.До дня засідання зобов'язати боржника представити до суду:

- оригінали документів, які додані до заяви у копіях, в тому числі оригінал Статуту у новій редакції - для огляду у засіданні суду; звіт до ДПІ у м.Херсоні на останню звітну дату; письмове уточнення загального розміру кредиторської заборгованості за заявою, який не оспорюється боржником, у тому числі й перед бюджетом на день подання до суду заяви, з розшифровкою (загальним переліком) кредиторської заборгованості з поіменним зазначенням всіх кредиторів (у тому числі податкового органу, органів Пенсійного фонду та інших Фондів соціального страхування); письмові відомості щодо розміру заборгованості по відшкодуванню шкоди, заподіяної життю та здоров'ю, виплаті заробітної плати, аліментів та вихідної допомоги працівникам боржника, виплаті авторської винагороди або довідку щодо відсутності такої заборгованості; відомості про часткове або повне погашення кредиторської заборгованості (при наявності);  належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланс підприємства станом на момент прийняття рішення про звернення до господарського суду з заявою про проведення процедури санації керівником боржника, підписані повноважними особами; перелік майнових активів боржника, які є в наявності на даний час, із зазначенням їх вартості та місця знаходження; перелік та повний опис заставленого майна, із зазначенням його місцезнаходження і вартості на момент виникнення права застави (при наявності); докази наявності на даний час будь-яких майнових активів у боржника, достатніх для покриття судових витрат за судовою процедурою; письмове уточнення установ банків, які обслуговують боржника на даний час; довідки банківських установ про рух і залишок коштів на розрахункових рахунках боржника протягом останнього року станом на 15.06.2011р.; довідки БТІ, МРЕВ ДАІ, земельних ресурсів, Інспекції держтехнагляду про наявність або відсутність нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок, сільськогосподарської техніки, зареєстрованих за боржником;  витяги з Державних реєстрів обтяжень рухомого майна, іпотек та Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна.

5. Зобов'язати ВДВС Дніпровського РУЮ м.Херсона надати довідку про всі виконавчі провадження стосовно боржника, перелік майна боржника, що реалізовувалось виконавчою службою за період з 01.01.2010р.

6. Заборонити посадовим особам боржника будь-які дії по реорганізації, ліквідації боржника або відчуження його основних засобів.

7. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, у зв'язку з чим заборонити  органам стягнення  та  органам  державної виконавчої служби стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; нарахування неустойки (штрафу, пені), інших фінансових (економічних) санкцій за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).   

8. Копію ухвали направити:  боржнику, кредиторам - ТОВ "Біоніс Реклама" (м.Київ, вул. Ярославів  вал, 36-38), ТОВ "Клаксвік" (73000, м.Херсон, Миколаївське шосе, 5 км),  ВДВС Дніпровського РУЮ м.Херсона, Державному реєстратору Херсонського міськвиконкому, Херсонському обласному сектору з питань банкрутства.  

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття.

Ухвала відповідає вимогам  Закону України "Про виконавче провадження" та згідно зі статтею 124 Конституції України та статтею 115 Господарського процесуального кодексу України є обов'язковою до виконання на всій території України і виконується в порядку, визначеному Законом України "Про виконавче провадження".

 

 

                          Суддя                                                             М.Б. Сулімовська

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення16.06.2011
Оприлюднено20.06.2011
Номер документу16202381
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/1122/2011

Ухвала від 09.02.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 30.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 29.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 27.09.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 02.09.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 16.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні