Ухвала
від 21.06.2011 по справі 2а-0870/4417/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 червня 2011 року Справа № 2а-0870/4417/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Каракуша С.М., перевіривши м атеріали адміністративного

позову: Державної податков ої інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя

до: Заритого акціонерного т овариства «Біг - Маркет»

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Запорізьке тер иторіальне управління Держа вної комісії з цінних папері в та фондового ринку

про: припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду наді йшла позовна заява Державної податкової інспекції у Кому нарському районі м. Запоріжж я до Заритого акціонерного т овариства «Біг - Маркет», тр етя особа, яка не заявляє само стійних вимог на стороні поз ивача Запорізьке терито ріальне управління Державно ї комісії з цінних паперів та фондового ринку про припине ння юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст.17 КАС України належить до компетенції адміністрати вних судів та має розглядати сь у порядку адміністративно го судочинства.

Ухвалою від 07 червня 2011 року п озовну заяву залишено без ру ху на підставі ст.108 КАС Україн и для виконання вимог ст.106 КАС України.

Позивач усунув недоліки по зовної заяви, а тому, суддя вва жає за необхідне відкрити пр овадження в адміністративні й справі.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, відмови у відкритті пров адження у справі та залишенн я без розгляду відсутні.

Позивачем дотриманий пере дбачений строк звернення до суду, визначений ст. 99 КАС Укра їни.

У порядку підготовки справ и до судового розгляду суддя , відповідно до вимог ст. 53 КАС У країни, приходить до висновк у про необхідність залучення як третьої особи до участі у с праві на стороні позивача З апорізьке територіальне у правління Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку та як третю особу на ст ороні відповідача засновник а Заритого акціонерного това риства «Біг - Маркет» - Тов ариство з обмеженою відпов ідальністю «Бюро незалежних експертиз».

У зв'язку із цим, керуючись с таттями 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суддя -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у адміністративній справі № 2а - 0870/4417/11.

2. Залучити як третю особи на стороні позивача Державної комісії з цінних паперів та ф ондового ринку, яке розташов ане за адресою: вул.. 12 квітня, 1,м . Запоріжжя, 69031 та як третю особ у на стороні відповідача То вариство з обмеженою відпо відальністю «Бюро незалежни х експертиз», яке розташован е за адресою: вул. Чумаченка, 34-А , м. Запоріжжя, 69104.

3.Закінчити підготовче пров адження у справі і призначит и справу № 2а - 0870/4417/11 до судовог о розгляду, яке буде проводит ися суддею Каракушею С.М. одно особово.

4. Судове засідання призначи ти на 05 липня 2011 року о 09:15 ., яке відбудеться за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівс ька, 65 в, в залі судового засіда ння № 3.

5. Запропонувати відповідач у надати: документи, що посвід чують правовий статус юридич ної особи; письмові норматив ні та документальні обґрунту вання позову; у разі невизнан ня адміністративного позову подати суду до судового засі дання письмові заперечення п роти позову та докази на обґр унтування цих заперечень; пи сьмові пояснення з приводу о бставин, викладених у позові ; листування між сторонами по суті спору (з доказами направ лення або вручення кореспонд енції); письмово належним чин ом засвідчені копії витребув аних документів надати у спр аву, оригінали - суду для огл яду.

Зобов' язати позивача над ати у судове засідання: докум енти, що посвідчують правови й статус юридичної особи; пис ьмові нормативно та документ ально обґрунтовані поясненн я по суті спору; листування мі ж сторонами по суті спору (з до казами направлення або вруче ння кореспонденції); довідку ДПІ про відсутність заборго ваності перед бюджетом, дові дку УПФУ про відсутність заб оргованості, довідки із фонд ів соціального страхування п ро відсутність заборгованос ті, довідку з державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців на відпо відача; довідку про встановл ення фактичного місцезнаход ження платника податків та а кт про незнаходження за юрид ичною адресою, якщо даний фак т має місце бути; свідоцтво пр о державну реєстрацію; напра вити третім особам копію поз овної заяви, докази направле ння надати суду; оригінали ви требуваних та доданих до поз ову документів надати суду д ля огляду, копію у справу.

Третім особам надати письм ові пояснення з приводу обст авин, викладених у позові.

6. Явку в судове засідання пр едставників сторін визнати о бов'язковою.

7. До дня судового засідання , але не пізніше 01.07.2011 запропону вати відповідачу у разі неви знання адміністративного по зову подати письмові запереч ення проти позову та докази н а обґрунтування цих заперече нь.

8. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі та тре тій особі.

9. На судове засідання викли кати осіб, які беруть участь у справі.

10. Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту проголошення.

Суддя С.М. Каракуша

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено23.06.2011
Номер документу16405278
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4417/11

Постанова від 06.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 06.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 05.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 21.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 07.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні