Ухвала
від 05.07.2011 по справі 2а-0870/4417/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05 липня 2011 року Справа № 2а -0870/4417/11

м. Запоріжжя

Запорізький окружни й адміністративний суд у скл аді:

головуючого судді Каракуш і С.М.

при секретарі Гончаренко А .І.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в залі суд у адміністративну справу

за позовом: Державної подат кової інспекції у Комунарськ ому районі м. Запоріжжя

до: Закритого акціонерного товариства «Біг - Маркет»

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Запорізьке тер иторіальне управління Держа вної комісії з цінних папері в та фондового ринку

про: припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

Державною податково ю інспекцією у Комінарському районі м. Запоріжжя подано ад міністративний позов до Закр итого акціонерного товарист ва «Біг - Маркет», третя особ а, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Запорізьке територіальне управління Державної комісі ї з цінних паперів та фондово го ринку про припинення юрид ичної особи.

Від представника позивача на адресу суду 05.07.2011 надійшли к лопотання про зупинення пров адження у справі для надання додаткових доказів та клопо тання про розгляд справи без участі представника ДПІ у Ко мунарському районі м. Запорі жжя.

Представник відповідача в судове засідання не з' явив ся, про дату, час і місце розгл яду справи повідомлявся нале жним чином.

Третя особа в судове засіда ння не з' явилась, надіслала до суду клопотання про розгл яд справи без її участі.

Відповідно до п.1 ст.41 КАС Укр аїни, у разі неявки в судове за сідання всіх осіб, які беруть участь в справі, чи якщо відпо відно до положень цього Коде ксу розгляд справи здійснюєт ься за відсутності осіб, які б еруть участь у справі (у тому ч ислі в порядку письмового пр овадження), фіксування судов ого засідання за допомогою з вукозаписувального технічн ого засобу не здійснюється.

Відповідно до ст. 156 ч. 2 п. 4 КАС У країни, суд має право зупинит и провадження у справі в разі наявності інших причин за об ґрунтованим клопотанням сто рони або третьої особи, яка за являє самостійні вимоги на п редмет спору, - до терміну, вст ановленого судом.

Враховуючи наведене, суд пр иходить до висновку, що додат кові докази, з приводу наданн я яких заявлено клопотання, т а для надання яких потрібен п евний час, будуть мати значен ня для повного та всебічного з' ясування обставин адміні стративної справи, у зв' язк у з чим приходить до висновку , що клопотання про зупинення провадження у справі є обґру нтованим та підлягає задовол енню.

Керуючись ст.ст. 156, 160, 165 КАС Укр аїни, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника п озивача задовольнити.

Зупинити провадження в адм іністративній справі до 06.09.2011.

Призначити наступне судов е засіданні у справі на

06 вересня 2011 року о 10:00 Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання ап еляційної скарги, якщо вона н е була подана у встановлені с троки. У разі подання апеляці йної скарги судове рішення, я кщо його не скасовано, набира є законної сили після поверн ення апеляційної скарги, від мови у відкритті апеляційног о провадження або набрання з аконної сили рішенням за нас лідками апеляційного прова дження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький ок ружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (як що ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оска ржує, то в 5-денний строк з дня о тримання цією особою копії у хвали) апеляційної скарги, з п одачею її копії відповідно д о кількості осіб, які беруть у часть у справі.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та по рядку, передбачених частино ю четвертою статті 167 цього Ко дексу, було повідомлено про м ожливість отримання копії ух вали суду безпосередньо в су ді, то п'ятиденний строк на апе ляційне оскарження ухвали с уду обчислюється з наступног о дня після закінчення п'ятид енного строку з моменту отри мання суб'єктом владних повн оважень повідомлення про мож ливість отримання копії ухв али суду.

Копія апеляційної ск арги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду а пеляційної інстанції.

Суддя С.М. Каракуша

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2011
Оприлюднено08.07.2011
Номер документу16577732
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4417/11

Постанова від 06.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 06.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 05.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 21.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

Ухвала від 07.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Каракуша Сергій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні