Постанова
від 23.06.2011 по справі 4-1513/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23.06.2011 Справа №4-1513/11

Суддя Тернопільського м іськрайонного суду Тиха І.М., п ри секретарі Матрифайло І.А., з а участю прокурора Ороновськ ого С.І., розглянувши подання с лідчого в ОВС СУ УМВС України в Тернопільській області К ушнірчука В.М. про проведен ня обшуку,-

в с т а н о в и л а:

Слідчий в ОВС СУ У МВС України в Тернопільській області Кушнірчук В.М. за погодженням з прокурором м.Т ернополя звернувся до суду з поданням про дачу дозволу на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_2. у квар тирі АДРЕСА_1, а також у під собних до неї приміщеннях (пр ибудовах, гаражах, підвальни х приміщеннях), яка належить ОСОБА_3, посилаючись на те, щ о за вказаною адресою можуть знаходитись предмети, які ма ють значення для встановленн я істини у кримінальній спра ві №1173040, порушеній 22 березня 2011 р оку відносно посадових осіб ПП «Приватбуд-А» за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст .190 КК України.

Прокурор Ороновськи й С.І. у суді подання підтримав та пояснив, що в приміщенні кв артири у якій проживає ОСОБ А_2 можуть знаходитись пред мети, які мають значення для в становлення істини у справі.

У судовому засіданн і встановлено, що СУ УМВС Укра їни в Тернопільській області розслідується кримінальна справа №1172750, порушена 22 березня 2011 стосовно посадових осіб ПП «Приватбуд-А» за ознаками зл очину передбаченого ч.3 ст.190 К К України.

Із матеріалів справи вбачається, що у період з вере сня 2007 року по квітень 2010 року по садові особи ПП «Приватбуд-А », зловживаючи довірою ОСОБ А_4 при укладенні договору п ро дольову участь у фінансув анні житлового будівництва к вартири АДРЕСА_2, заволоді ли її коштами в сумі 279100 грн., чим спричинили останній шкоду у великих розмірах.

11.05.2011 року Тернопільськ им міськрайонним судом було винесено постанову про надан ня дозволу на проведення при мусової виїмки із приміщення офісу приватного підприємс тва «Приватбуд-А»ідентифіка ційний код 31743670, оригіналів дог оворів про дольову участь у ф інансуванні житлового будів ництва квартир у багатокварт ирному будинку по АДРЕСА_2 , документів, в яких відображе но інформацію про сплату кош тів за будівництво квартир у даному будинку, оприбуткува ння та подальше використання цих коштів.

06.06.2011 року під час проведенн я вказаної виїмки директор П П «Приватбуд-А»ОСОБА_2 від мовився видати необхідні док ументи мотивуючи це тим, що ор игінали договорів про дольов у участь у фінансуванні житл ового будівництва квартир у багатоквартирному будинку п о АДРЕСА_2, документів, в як их відображено інформацію пр о сплату коштів за будівницт во квартир у даному будинку, о прибуткування та подальше ви користання цих коштів, знахо дяться у адвоката ОСОБА_5 В свою чергу адвокат ОСОБА_ 5 видати вказані документи відмовився.

Під час досудового слідс тва отримані точні дані про т е, що за місцем проживання О СОБА_2. у квартирі АДРЕСА_1 , а також у підсобних до неї пр иміщеннях (прибудовах, гараж ах, підвальних приміщеннях), я ка належить ОСОБА_3, можут ь знаходитися бухгалтерські документи ПП «Приватбуд-А», і дентифікаційний код 31743670, зокр ема договори про дольову уча сть у фінансуванні житлового будівництва квартир у багат оквартирному будинку по АД РЕСА_2, а також документи в як их відображено інформацію пр о сплату коштів за будівницт во квартир у даному будинку, о прибуткування та подальше ви користання цих коштів.

Враховуючи думку проку рора та те, що в за місцем прож ивання ОСОБА_2, у квартирі АДРЕСА_1, а також у підсобн их до неї приміщеннях (прибуд овах, гаражах, підвальних при міщеннях), яка належить ОСО БА_3 можуть знаходитись пре дмети, які мають значення для встановлення істини у справ і, а саме договори про дольову участь у фінансуванні житло вого будівництва квартир у б агатоквартирному будинку по АДРЕСА_2, а також документ и в яких відображено інформа цію про сплату коштів за буді вництво квартир у даному буд инку, оприбуткування та пода льше використання цих коштів , вважаю, що є підстави для над ання дозволу на проведення о бшуку, а тому подання слід зад овольнити.

Керуючись ст.177 КПК Украї ни,-

п о с т а н о в и л а:

Подання задовольнити.

Дати дозвіл на пр оведення обшуку в за місцем п роживання ОСОБА_2 у кварти рі АДРЕСА_1, а також у підсо бних до неї приміщеннях (приб удовах, гаражах, підвальних п риміщеннях), яка належить О СОБА_3

Постанова оста точна і оскарженню не підляг ає.

Головуючий суддя І. М. Тиха

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення23.06.2011
Оприлюднено26.07.2011
Номер документу17236932
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1513/11

Постанова від 02.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 21.10.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волокітіна Н. Б.

Постанова від 21.10.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волокітіна Н. Б.

Постанова від 17.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 26.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 23.06.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Тиха І. М.

Постанова від 29.03.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Терзі І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні