Постанова
від 21.10.2011 по справі 4-1513/11
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 4-1513/11

П О С Т А Н О В А

іменем України

"21" жовтня 2011 р.Шевченк івський районний суд м Києва

в складі головуючого судді Волокітіної Н.Б.

при секретарі Че рнюк А.А.

за участю прокуро ра Остапець С.С.

Розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Києві п одання слідчого СВ ТВМ -3 Шевч енківського РУ ГУМВС України в м. Києві по кримінальній сп раві № 60-4136 про обрання міри зап обіжного заходу у вигляді вз яття під варту відносно ОСО БА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродже нця с. Жоржівка, Шишацького району, Полтавської області , громадянина України, осв іта середня, не працюючого, проживаючого та зареєстрова ного за адресою АДРЕСА_1,

ВСТАНОВИВ

Слідчий СВ ТВМ-3 Шевченків ського РУ ГУМВС України в м. К иєві направив до суду поданн я про обрання міри запобіжно го заходу у вигляді тримання під вартою відносно ОСОБА_ 1, мотивуючи тим, що останній обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, а саме в тому, що 03.02.2011 року, приблизно о 17.30 год., зн аходячись неподалік зупинки громадського транспорту, що на площі Вокзальній, 1 в м. Києв і, помітив на лавці вказаної з упинки барсетку, яка належит ь ОСОБА_2 та який на той мом ент спав, після чого вирішив ї ї таємно викрасти, завдавши п отерпілому матеріальної шко ди на суму 455 грн..

Необхідність обрання відн осно ОСОБА_1 запобіжного з аходу у вигляді тримання під вартою слідчий в судовому за сіданні обґрунтував тим, що ОСОБА_1, раніше неодноразов о судимий, маючи не зняту і не погашену у встановленому зак оном порядку судимість, обви нувачується у вчиненні злоч ину середньої тяжкості, санк ція статті якого передбачає покарання у вигляді позбавле ння волі строком до п' яти ро ків, є всі підстави вважати, що залишаючись на волі, він може продовжити злочинну діяльні сть, а також ухилитися від суд у та слідства, перешкоджатим е встановленню істини у спра ві, а тому необхідно обрати ві дносно нього запобіжний зах ід - тримання під вартою.

Вивчивши матер іали кримінальної справи, до питавши обвинуваченого, який заперечував проти подання, з аслухавши слідчого, прокурор а, суд вважає за необхідне об рати запобіжний захід віднос но ОСОБА_1 у вигляді трима ння під вартою, виходячи з на ступного.

09 березня 2011 року сл ідчим СВ ТВМ-3 Шевченківськог о РУ ГУМВС України в м. Києві в инесено постанову про поруше ння кримінальної справи відн осно ОСОБА_1 за ознаками з лочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України.

Постановою від 10.04.20 11 року ОСОБА_1 оголошено в р озшук.

Постановою Шевчен ківського районного суду м. К иєва від 31.05.2011 року надано дозві л на затримання ОСОБА_1 та доставку його до суду під ва ртою.

20.10.2011 року ОСОБА_1 в порядку ст. 115 КПК України бу ло затриманою.

Наведені слідчим як в по данні так в матеріалах справ и, а також в поясненнях, надани х під час розгляду даного под ання обставини свідчать про наявність достатніх підстав вважати, що ОСОБА_1 скоїв з лочин і, перебуваючи на волі, м оже ухилитися від слідства т а суду, продовжити злочинну д іяльність, перешкоджатиме в становленню істини по справі .

Враховуючи наве дене, з метою запобігти спроб ам ОСОБА_1 ухилитись від с лідства та суду, перешкодити встановленню істини у кримі нальній справі, продовжити з лочинну діяльність, для забе зпечення виконання процесуа льних рішень, а також врахову ючи дані про особу обвинувач еного, виходячи з тяжкості з лочину, у вчиненні якого його обвинувачують, керуючись с т.ст. 148, 150, 155 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ

Обрати відносно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уро дженця с. Жоржівка, Шишацьк ого району, Полтавської обла сті, громадянина України, освіта середня, не працююч ого, проживаючого та зареєст рованого за адресою АДРЕСА _1 запобіжний захід у вигляд і взяття під варту та утриму вати його в Київському слідч ому ізоляторі управління Дер жавного департаменту Україн и з питань виконання покаран ь в м. Києві та Київській облас ті.

Контроль за викона нням постанови покласти на п рокурора Шевченківського ра йону м. Києва.

Постанова може бут и оскаржена до апеляційного суду м. Києва протягом 3 днів.

СУДДЯ

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення21.10.2011
Оприлюднено01.11.2011
Номер документу18793178
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1513/11

Постанова від 02.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 21.10.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волокітіна Н. Б.

Постанова від 21.10.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волокітіна Н. Б.

Постанова від 17.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 26.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 23.06.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Тиха І. М.

Постанова від 29.03.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Терзі І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні