Постанова
від 14.07.2011 по справі 4-1733/11
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

ПОСТАНОВА

про проведення позапланов ої виїзної ревізії Державног о підприємства матеріально-т ехнічного забезпечення залі зничного транспорту Україн и «Укрзалізничпостач»

м. Черкаси 12 липня 2011 року

Суддя Соснівського райо нного суду м. Черкаси Пирожен ко В.Д., з участю прокурора Іще нка О.М. розглянувши подання с т. слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Че ркаській області ст. лейтена нта податкової міліції Сук І.А. погодженого із заступн иком прокурора Черкаської об ласті по кримінальній справі № 3601100027,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні СВ ПМ ДПА в Черкаській області пер ебуває кримінальна справа № 3601100027, порушена стосо вно директора та головного б ухгалтера ТОВ «Інтер Ресурс Трейд»ОСОБА_2 за ознаками складу злочину, передбачено го ч. 3 ст. 358 КК України.

В ході розслідуванн я кримінальної справи встано влено, що ОСОБА_2, являючис ь директором та головним бух галтером ТОВ «Інтер Ресурс Т рейд»(код ЄДРПОУ 36299844, зареєстр оване за адресою: м. Черкаси , вул. Ярославська, 8, к. 113), 21.09.10 ук лав договір №ЦХП-07-02510-01 з держав ним підприємством матеріаль но-технічного забезпечення з алізничного транспорту Укра їни «Укрзалізничпостач»(код ЄДРПОУ 19014832, м. Київ) на поставку радіостанцій та комплектуюч их до них. На виконання умов вк азаного договору ДП «Укрзалі зничпостач»протягом вересн я - листопада 2010 року перерахув ало на розрахунковий рахунок ТОВ «Інтер Ресурс Трейд»гро шові кошти в сумі 40 999 092 грн. за п оставку вказаних товарно-мат еріальних цінностей.

З метою повного, всебічног о та об' єктивного розслідув ання кримінальної справи, ви никла необхідність в проведе нні позапланової виїзної рев ізії окремих питань фінансов о- господарської діяльност і Державного підприємс тва матеріально-технічного з абезпечення залізничного тр анспорту України «Укрзалізн ичпостач», яке розташоване з а адресою: м. Київ, проспект По вітрофлотський, 11/15 з питань до тримання чинного законодавс тва при оприбуткуванні, облі ку, збереженні та використан ні державного майна, а саме: р адіостанцій та комплектуючи х до них в період з 01.09.10 по 31.12.10.

В ході позапланової виїзно ї ревізії, крім основних пита нь, необхідно перевірити: гро шові та бухгалтерські докуме нти, звіти, кошториси й інші до кументи, що підтверджують на дходження і витрачання кошті в та матеріальних цінностей, провести перевірки фактично ї наявності цінностей, а саме : радіостанцій та комплектую чих до них (грошових сум, цінни х паперів, матеріалів, готово ї продукції, устаткування то що);

- провести обстеження скла дських та інших виробничих п риміщень підприємства із зал ученням кваліфікованих фахі вців з метою встановлення на явності радіостанцій та комп лектуючих до них, провести ві дповідні заміри та провести відповідні розрахунки варто сті вказаних ТМЦ;

- правильність проведення о перацій та розрахунків за ни х, пов' язаних з поставкою ра діостанцій та комплектуючих до них;

- проведення вимог чинно го законодавства при проведе нні тендерних закупівель.

Вивчивши матеріали кримі нальної справи, вислухавши с лідчого, прокурора який підт римав подання, а також врахов уючи, що є достатні підстави д ля проведення позапланової в иїзної ревізії окремих питан ь фінансово-господарської ді яльності Державного підприє мства матеріально-технічног о забезпечення залізничного транспорту України «Укрзалі зничпостач»вважаю, що поданн я підлягає задоволенню.

У зв' язку з вищевикладен им, на підставі ст.11 Закону Укр аїни „Про державну контрольн о-ревізійну службу в Україні ” № 2939-ХІІ від 26.01.1993 року та керуюч ись ст. 66, КПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

1. Призначити та пр овести позапланову виїзну ре візію окремих питань фіна нсово- господарської діяль ності Державного підпр иємства матеріально-технічн ого забезпечення залізнично го транспорту України «Укрза лізничпостач»(код ЄДРПОУ 19014832, м. Київ, проспект Повітрофлот ський, 11/15) з питань дотримання чинного законодавства при оп рибуткуванні, обліку, збереж енні та використанні державн ого майна Державного підприє мства матеріально-технічног о забезпечення залізничного транспорту України «Укрзалі зничпостач», а саме: радіоста нцій та комплектуючих до них .

2. Позапланову виїзну р евізію ДП МТЗЗТ України «Укр залізничпостач» провести у в становлений законодавством термін з моменту отримання п останови.

3. Постанову про при значення позапланової виїзн ої ревізії для виконання нап равити на адресу Головного к онтрольно-ревізійного управ ління України.

4. Копію постанови напр авити прокурору Черкаської о бласті.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя:

Постанова мені оголош ена


СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено31.08.2011
Номер документу17791155
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1733/11

Постанова від 04.11.2011

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Постанова від 18.10.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 09.11.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 11.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 14.07.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Постанова від 30.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 25.05.2011

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Смик С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні