Ухвала
від 19.07.2011 по справі 14/556
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          "19" липня 2011 р.                                                            Справа № 14/556

вх. № 9181/2011 від 08.06.2011

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Яцен Ю.Ф., за участю: представника за довіреністю –ОСОБА_1 (від управління Пенсійного фонду України в Шполянському районі), запрошеного –арбітражного керуючого Вінника С.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду заяву

заявника          арбітражного керуючого Назаренка С.А.

про          звільнення його від обов’язків ліквідатора банкрута

у справі за заявою

ініціюючого кредитора          національної акціонерної компанії «Украгролізинг»

до боржника           приватного орендного підприємства «Промінь»

про            визнання банкрутом, –

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 31.03.2011 арбітражного керуючого Назаренка С.А. відсторонено від виконання обов’язків ліквідатора банкрута та зобов’язано комітет кредиторів надати суду пропозицію про особу, якою виконуватимуться його обов'язки.

08.06.2011 арбітражним керуючим Назаренком С.А подано суду клопотання про звільнення його від обов’язків ліквідатора банкрута у зв’язку з неможливістю їх виконання за станом здоров’я. До дня судового засідання від останнього надійшов звіт про вчинені ним дії у ході ліквідації банкрута.

Сторони були належним чином повідомлені про час і місце розгляду справи, однак арбітражний керуючий Назаренко С.А, а також представники від НАК «Украгролізинг»у особі Черкаської філії НАК «Украгролізинг», участі своїх представників у судове засідання не забезпечили.

Від управління Пенсійного фонду України в Шполянському районі надійшло клопотання про призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Вінника С.В.

У судовому засіданні представник управління Пенсійного фонду України в Шполянському районі підтримав клопотання арбітражного керуючого Назаренка С.А. про припинення його повноважень, підтримав власне клопотання про призначення арбітражним керуючим Вінника С.В. та пояснив, що збори комітету кредиторів відповідно до ухвали суду не відбулись і рішення з цього питання немає.

Арбітражний керуючий Вінник С.В. надав відомості про себе та подав відповідно до ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заяву.

Відповідно до статей 75, 85 Господарського процесуального кодексу України  суд розглянув справу за наявними в ній матеріалами, у судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частини судового рішення.

Заслухавши представника кредитора, арбітражного керуючого Вінника С.В. та дослідивши наявні у справі докази суд вважає, що заявлені клопотання підлягають задоволенню, оскільки у суду наявні відомості про хворобу арбітражного керуючого Назаренка С.А., оскільки останнім подано звіт про вчинені дії у ліквідаційній процедурі, оскільки комітет кредиторів не виконав дві ухвали суду 31.03.2011 та від 11.07.2011 щодо проведення зборів комітету кредиторів та надання суду пропозиції про кандидатуру арбітражного керуючого, у зв’язку з чим суд вирішує питання про призначення арбітражного керуючого з власної ініціативи та оскільки у суду немає заперечень щодо призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Вінника С.В.

Враховуючи закінчення строків ліквідації банкрута суд вважає за необхідне установити новий строк для її завершення.

Враховуючи викладене, керуючись абз.8 п.4 ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.86 Господарського процесуального кодексу України  суд, –

УХВАЛИВ:

1. Припинити повноваження арбітражного керуючого Назаренка Сергія Анатолійовича, призначеного постановою суду від 31.08.2004 як ліквідатора боржника-банкрута.

2.Призначити ліквідатором банкрута Вінника Сергія Васильовича (АДРЕСА_1, ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства від 07.12.2006 серії НОМЕР_2, ідентифікаційний номер фізичної особи –платника податків НОМЕР_1)

3.Зобов’язати Назаренка С.А. підготувати і передати в установленому порядку новопризначеному ліквідатору банкрута документи, печатки і штампи та матеріальні цінності, отримані у зв’язку з виконанням цих повноважень.

4.Зобов‘язати арбітражного керуючого Вінника С.В.:

отримати документи, печатки і штампи та матеріальні цінності у арбітражного керуючого Назаренка С.А.;

подати відомості про своє призначення на посаду державному реєстратору для внесення відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

скликати збори комітету кредиторів для вирішення питань подальшого провадження у справі про банкрутство боржника; подати повний звіт про проведення ліквідаційної процедури (із зазначенням дій, фактів, доказів), звіт про оплату праці і понесені витрати (з розрахунками, доказами і їх переліком), а також у разі її завершення –ліквідаційний баланс. Печатку здати для знищення після затвердження звіту судом.

5.Установити строк завершення ліквідаційної процедури до 28.12.2011.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Направити дану ухвалу членам комітету кредиторів (2), сектору з питань банкрутства у Черкаській області, а також рекомендованим листом Назаренку С.А., Віннику С.В.

Суддя                                                                       Ю.А. Хабазня

6

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення19.07.2011
Оприлюднено29.08.2011
Номер документу17865302
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/556

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Рішення від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 23.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 08.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 25.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні