Ухвала
від 08.02.2012 по справі 14/556
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м. Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

Справа № 14/556 08.02.12

За позовом Товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Компанія розвитку про ектів "Київ-Донбас "

до Об' єднання сп іввласників багатоквартирн ого будинку "Кондомініум Дипломат Хол"

третя особа: Голосі ївська районна у м. Києві держ авна адміністрація

про визнання недій сними рішень загальних зборі в.

Суддя Мельник С.М.

Представники сторін:

від позивача: ОСОБА_1 - представник за до віреністю;

ОСОБА_2 - представник за довірені стю;

від відповідача: ОСОБА_3 - представник за до віреністю;

від третьої особи: н е з' явились.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обмеженою ві дповідальністю "Компанія роз витку проектів "Київ-Донбас" з вернулось до Господарського суду міста Києва з позовом до Об' єднання співвласників багатоквартирного будинку " Кодномініум Дипломат Хол", тр етя особа Голосіївська район на у місті Києві державна адм іністрація про визнання неді йсними рішень загальних збор ів.

Ухвалою Господарського с уду міста Києва від 22.12.11 р. пор ушено провадження у справі , розгляд справи призначено н а 25.01.12 р.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 25.01.12 р. розгля д справи відкладено на 08.02.12 р.

В судове засідання 08.02.12 р. пре дставники третьої особи не з ' явились, продату, час та міс це розгляду справи повідомле ні належним чином, про причин и неявки не повідомили.

Враховуючи те, що неявка пре дставника третьої особи пере шкоджає забезпеченню повног о та всебічного розгляду всі х обставин справи, з метою ств орення сторонам необхідних у мов для встановлення фактичн их обставин справи і правиль ного застосування законодав ства, забезпечення рівності всіх учасників судового проц есу перед законом і судом, суд вважає за необхідне відклас ти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України,

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкл асти на 22.02.2012 о 12:30 год. Викликати для участі у судов ому засіданні представників . Явку повноважних представн иків у судове засідання визн ати обов' язковою. Засідання відбудеться в приміщенні го сподарського суду міста Києв а за адресою: м. Київ, вул. Б. Хме льницького 44-Б, зал судових за сідань № 11.

2. Зобов' язати позивача надати суду:

- додаткові пояснення по суті позовних вимог з нада нням доказів на підтвердженн я викладених обставин;

3. Зобов' язати відповідач а надати суду:

- додаткові пояснення по суті позовних вимог з нада нням доказів на підтвердженн я викладених обставин;

4. Зобов' язати третю особу надати письмові поясн ення по суті позовних вимог з наданням доказів на підтвер дження викладених обставин.

5. Попередити учасників про цесу, що відповідно до п. 2.4. пос танови Пленуму Вищого господ арського суду України № 18 від 26.12.2011 р., подання письмових дока зів, якщо їх не додано до позов ної заяви чи до відзиву на неї , має здійснюватися супровід ним листом через канцелярію суду.

6. Суд звертає увагу сторі н на наступне:

- спір між сторонами може бути врегульований шляхом у кладання мирової угоди;

- ст. 28 ГПК України визначає, щ о повноваження представникі в юридичних осіб підтверджую ться довіреністю від імені п ідприємства, організації, ус танови, а від імені громадян - нотаріально посвідченою дов іреністю. Вказана норма не передбачає надання суду (до с прави) копій таких довіренос тей;

- реалізація права відпові дача щодо подання відзиву на позовну заяву (ст. 59 ГПК Україн и) здійснюється шляхом надіс лання відзиву до господарськ ого суду (в оригіналі), позивач у, іншим відповідачам, прокур ору (в копіях), тобто до початк у судового засідання. Подача відповідачем відзиву на поз овну заяву під час судового з асідання унеможливлює реалі зацію права інших учасників спору на підготовку у повном у обсязі своїх доводів та зап еречень на відзив відповідач а, що впливає на строки розгля ду справи;

- згідно з п. 3.5.6 Інструкції з д іловодства в господарських с удах України справа формуєть ся з документів, які пройшли р еєстрацію службою діловодст ва суду;

- в силу положень ч.1 ст. 4-3, ст. 38 Г ПК України витребування судо м доказів є можливим лише за к лопотанням сторін у випадках , коли сторони з різних обґрун тованих причин не можуть под ати ті чи інші конкретні дока зи;

- строк розгляду справи обме жений процесуальним законод авством, а отже, у випадку нез' явлення у судове засідання п редставників сторін та ненад ання суду доказів, справа суд ом може бути розглянута за на явними у ній матеріалами (ст. 7 5 ГПК України).

7. Попередити позивача, що в разі неявки в судове засіда ння його представників та не подання на вимогу суду докум ентів, позовна заява буде зал ишена без розгляду на підста ві п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України.

8. Попередити відповідача, щ о в разі неподання відзиву на позовну заяву і витребувани х судом документів, справа бу де розглянута за наявними в н ій матеріалами.

9. Попередити сторони, що суд може, відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 83 Г ПК України, стягнути з них в до ход Державного бюджету Украї ни штраф у розмірі 1700 грн. в раз і ухилення від вчинення дій, п окладених господарським суд ом на сторону, а також, виявивш и при вирішення господарсько го спору порушення законност і або недоліки в діяльності п ідприємства, установи, орган ізації, державного чи іншого органу, господарський суд ви носить окрему ухвалу.

Суддя С.М. М ельник

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.02.2012
Оприлюднено20.02.2012
Номер документу21434834
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/556

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Рішення від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 23.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 08.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 25.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні