Ухвала
від 29.07.2011 по справі 6/385
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 6/385 29.07.11

За заявою кому нального підприємства «Дніп ро-парксервіс»Дніпровської районної у м. Києві ради

Про роз' ясн ення рішення

у справі

за позовом кому нального підприємства «Дніп ро-парксервіс»Дніпровської районної у м. Києві ради

до комунальн ого підприємства виконавчог о органу Київської міської р ади (Київської міської держа вної адміністрації) «Київтра нспарксервіс»

треті особи на сто роні відповідача, які не заяв ляють самостійних вимог на п редмет спору, 1) фізична особа -підприємець ОСОБА_1, 2) прив атне підприємство «Дніпровс ький автотранспортник»про в изнання права та визнання ві дсутності права

Суддя Ковтун С.А.

Представники учасникі в процесу:

не з' явились

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

До господарського суд у міста Києва звернулося з по зовом комунальне підприємст во «Дніпро-парксервіс»Дніпр овської районної у місті Киє ві ради до комунального підп риємства виконавчого органу Київської міської ради (Київ ської міської державної адмі ністрації) «Київтранспарксе рвіс»про усунення перешкод у виконанні функцій єдиного о ператора в Дніпровському рай оні міста Києва з надання пла тних послуг з паркування та в ідстою автотранспортних зас обів, стягнення паркувальног о збору та його надходження д о районного бюджету шляхом з аборони відповідачу вчиняти будь-які дії, спрямовані на ви конання вказаних функцій, а т акож на укладення з будь-яким и суб' єктами господарюванн я договорів про надання посл уг з паркування та транспорт ування транспортних засобів у Дніпровському районі міст а Києва.

Ухвалою суду від 10.06.2009 р. було п орушено провадження у справі № 6/385.

Під час розгляду справи поз ивач змінював предмет позову . Остаточна редакція позовни х вимог викладена наступним чином: визнати його право вик онання функцій єдиного опера тора з надання платних послу г по відстою та зберіганню тр анспортних засобів в Дніпров ському районі міста Києва, ви знати відсутність у відповід ача права на виконання функц ій єдиного оператора з надан ня платних послуг по відстою та зберіганню транспортних засобів в Дніпровському райо ні міста Києва, визнати за поз ивачем право користування зе мельними ділянками для вико нання функцій єдиного операт ора з надання платних послуг по відстою та зберіганню тра нспортних засобів в Дніпровс ькому районі міста Києва.

Під час розгляду справи до участі у справі було залучен о як третіх осіб на стороні ві дповідача, які не заявляють с амостійних вимог на предмет спору, фізичну особу - підприє мця ОСОБА_1 та приватне пі дприємство «Дніпровський ав тотранспортник», оскільки рі шення у справі може вплинути на права та обов' язки остан ніх щодо однієї зі сторін.

Рішенням суду від 05.11.2009 р. позо вні вимоги задоволено частко во.

Постановою Київського апе ляційного господарського су ду від 14.01.2010 р. вказане рішення с касовано частково та прийнят о нове рішення, яким в позові в ідмовлено повністю.

Постановою Вищого господа рського суду України від 14.04.2010 р . вказану постанову скасован о, рішення господарського су ду міста Києва від 05.11.2009 р. залиш ено в силі.

Комунальне підприємство « Дніпро-парксервіс»Дніпровс ької районної у місті Києві р ади звернулося з заявою про р оз' яснення вказаного ріше ння, в якій просить роз' ясни ти чи визнання права КП «Дніп ро-парксервіс»Дніпровської районної у місті Києві ради н а виконання функцій єдиного оператора в Дніпровському ра йоні міста Києва з надання пл атних послуг по відстою та зб еріганню транспортних засоб ів в Дніпровському районі мі ста Києва розповсюджується н а інші паркувальні об' єкти закріплені у відповідних ріш еннях виданих органами місце вого самоврядування, а саме: у рішенні Дніпровської районн ої у місті Києві ради від 04.06.2009 р . (XXI сесії V скликання) № 356 «Про ор ганізацію роботи паркувальн их майданчиків для нічного в ідстою автотранспорту в Дніп ровському районі міста Києва », у рішенні Дніпровської рай онної у місті Києві від 29.09.2009 р. (X XII сесії V кликання) № 398 «Про зат вердження єдиного реєстру мі сць нічного тимчасового відс тою транспортних засобів на територіях адміністративно -територіально віднесених до Дніпровського району міста Києва», у рішенні Дніпровськ ої районної у місті Києві рад и від 27.05.2010 р. (ХХV сесії V скликанн я) № 465 «Про внесення змін та доп овнень до рішення Дніпровськ ої районної у місті Києві рад и від 29.09.2009 р. № 398 «Про затверджен ня єдиного реєстру місці ніч ного тимчасового відстою тр анспортних засобів на терито ріях адміністративно-терито ріально віднесених до Дніпро вського району міста Києва».

Відповідно до ст. 89 ГПК Укра їни суд за заявою сторони має право роз' яснити рішення, н е зачіпаючи зміст останнього .

Зважаючи на те, що зазначені вище рішення не були предмет ом дослідження під час судов ого розгляду справи № 6/385, заяв а про роз' яснення рішення г осподарського суду міста Киє ва № 6/385 від 05.11.2009 р. не підлягає за доволенню, оскільки відповід не роз' яснення процесуальн ого документу змінює зміст о станнього, що суперечить вим огам наведеної вище ст. 89 ГПК У країни.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 86, 89 ГПК України, с уд

УХВАЛИВ:

У задоволенні заяви к омунального підприємства «Д ніпро-парксервіс»Дніпровсь кої районної у місті Києві ра ди про роз' яснення рішення господарського суду міста Ки єва № 6/385 від 05.11.2009 р. відмовити.

Суддя С. А. Ковтун

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення29.07.2011
Оприлюднено01.09.2011
Номер документу17886830
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/385

Рішення від 05.11.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Рішення від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 09.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Бакуліна С. В.

Судовий наказ від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Рішення від 04.11.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 18.10.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 23.09.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Волік І.M.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні