Ухвала
від 20.09.2011 по справі 30/248
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 30/248 20.09.11

За позовом Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Оптіма-лізинг»

До Акціонерн ого товариства «Актавіс»(Бол гарія) в особі Представництв а АТ «Актавіс»в Україіні

про стягнення 298 500 грн. 19 коп.

Суддя Ващенко Т.М.

Представники сторін:

Від позивача ОСОБА _1 - представник за довірен істю № б/н від 22.11.10.

Від відповідача не з»яв ився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

На розгляд Господар ського суду міста Києва пере дані позовні вимоги Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Оптіма-лізинг»до Акціон ерного товариства «Актавіс» (Болгарія) в особі Представни цтва АТ «Актавіс»в Україні п ро стягнення з відповідача н а користь позивача неустойки в розмірі 298 500 грн. відповідно д о умов лізингової угоди № 20081039.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 09.09.11. порушен о провадження у справі № 30/248, ро згляд справи було призначено на 20.09.11. о 15-10.

Позивач в судовому засідан ні подав клопотання про відк ладення розгляду справи, пос илаючись на те, що відповідач здійснив часткове погашення заборгованості, а тому позив ач має намір уточнити розмір позовних вимог.

Крім того позивачем не вико нані вимоги ухвали про поруш ення провадження у справі.

Представник відповідача в призначене судове засідання не з»явився, вимог ухвали про порушення провадження у спр аві не виконав, але через відд іл діловодства Господарсько го суду міста Києва подав кло потання про відкладення розг ляду справи, посилаючись на т е, що він пізно отримав ухвалу про порушення, а також відпов ідач має намір у відповіднос ті до ст.60 ГПК України підготу вати зустрічний позов.

Відповідно до ч. 1 ст. 77 Господ арського процесуального код ексу України, господарський суд відкладає розгляд справи , коли за якихось обставин спі р не може бути вирішено в дано му засіданні. Такими обстави нами, зокрема, є нез' явлення в судове засідання представ ників сторін, інших учасникі в судового процесу, неподанн я витребуваних доказів.

Враховуючи те, що представн ик відповідача не з»явився, с торони не виконали вимог ухв али Господарського суду міст а Києва про порушення провад ження у справі № 30/248, суд вважає за доцільне відкласти розгл яд справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України, Господарський су д міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи № 30/248 відкласти на 06.10.11. о 11-20, з ал судових засідань № 25.

2. Зобов»язати позивача на дати в судове засідання:

- на підтвердження його стат усу юридичної особи і повног о найменування оригінал і на лежну копії Статуту (Положен ня), довідку з обслуговуючого банку про найменування відк ритих рахунків;

- власне письмове підтверд ження того, що у провадженні г осподарських судів України а бо іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує с пір, немає справи зі спору між тим ж сторонами, про той же пр едмет і з тих же підстав, та не має рішення цих органів з так ого спору;

- оригінали документів, копі ї яких залучені до матеріалі в справи (для огляду в судовом у засіданні);

- витяг від Державного реєст ратора про включення позивач а та відповідача до Єдиного д ержавного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підп риємців станом на день розгл яду справи..

3. Зобов' язати повторно відповідача надати в судо ве засідання:

- на підтвердження його ста тусу юридичної особи і повно го найменування оригінал і н алежну копії Статуту (Положе ння), витяг від Державного реє стратора про включення до ЄД РПОУ станом на день розгляду справи, довідку з обслуговую чого банку про найменування відкритих рахунків;

- письмовий відзив на позов з наданням доказів, що підтве рджують викладені в ньому об ставини;

- контррозрахунок суми позо ву;

4. Явку повноважного пре дставника позивача для дачі пояснень з витребуваними ухв алою суду документами визнат и обов' язковою.

5. Попередити відповідач а, що у випадку повторного нез »явлення та неподання витреб уваних ухвалою суду документ ів, позовні вимоги будуть роз глянуті у відповідності до в имог ст.75 ГПК України за наявн ими в ній матеріалами.

6. Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст. 90 Го сподарського процесуальног о кодексу України, господарс ький суд, виявивши при виріше нні господарського спору пор ушення законності або недолі ки в діяльності підприємства , установи, організації, держа вного чи іншого органу, винос ить окрему ухвалу. Окрема ухв ала надсилається відповідни м підприємствам, установам, о рганізаціям, державним та ін шим органам, посадовим особа м, які несуть відповідальніс ть за ухилення від виконання вказівок, що містяться в окре мій ухвалі, в порядку та розмі рі, передбачених частиною пе ршою статті 119 цього Кодексу.

7. Зобов' язати сторони нап равити в судове засідання св оїх повноважних представник ів, надавши їм відповідні дов іреності, які будуть залучен і до матеріалів справи.

Суддя Т.М. Ва щенко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення20.09.2011
Оприлюднено28.09.2011
Номер документу18298859
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —30/248

Ухвала від 10.03.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мороз Н.В.

Рішення від 01.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 09.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 26.04.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Трофименко Т.Ю.

Ухвала від 19.01.2010

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Разюк Г.П.

Рішення від 13.10.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Рога Н. В.

Рішення від 16.06.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Євстигнеєва Н.М.

Ухвала від 20.07.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Мачульський Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні