Постанова
від 07.02.2011 по справі 4-217/11
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

4-217-11

П О С Т А Н О В А

про проведення вилучення документальних матеріалів

04 лютого 2011 року м. Черкаси

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси - Є втушенко П. М., розглянувши под ання Управління СБ України в Черкаській області щодо про ведення вилучення предметів та документів, які знаходять ся в службових приміщеннях Т ОВ „Промтехресурс-центр” (м. К иїв, код ЄДРПОУ 34479856) за адресою: м. Київ, вул. Старонаводниць ка, буд. 4б, кв. 14,

В С Т А Н О В И В :

Управлінням СБ Украї ни в Черкаській області в рам ках Закону України «Про опер ативно-розшукову діяльність » перевіряється інформація п ро можливі протиправні дії с лужбових осіб ВАТ „Черкасига з” (м. Черкаси, код ЄДРПОУ 3361402, 51% акцій належить державно му підприємству НАК „Нафтога з України”), які попередньо зо рганізувавшись з службовими особами ТОВ „Промтехресурс- центр” з використанням єдиного плану з розподілом ф ункцій учасників, з метою вла сного збагачення зловживаюч и службовим становищем привл аснили кошти ВАТ „Черкасигаз ”.

З метою отримання речових д оказів протиправної діяльно сті вказаних осіб, попередже ння нанесення збитків держав ним інтересам та зважаючи на загрозу приховування докуме нтів, які можуть бути викорис танні у розкритті та розслід уванні злочинної діяльності , виникла необхідність прове дення вилучення договорів, д окументів фінансово-господа рської звітності, журналів р еєстрації договорів, довірен остей, журналів обліку довір еностей, товарно-транспортни х накладних, документів скла дського обліку, карток-рахун ків по розрахункам з ВАТ „Чер касигаз” та ТОВ „Альфасервіс ” (м. Київ, код ЄДРПОУ 36676253), видатк ових накладних, податкових н акладних, прибуткових наклад них, шляхових листів, журналі в реєстрації вибувших та при бувших у відрядження осіб, ін вентаризаційних відомостей , предметів, печаток (штампів), електронних та інших носіїв інформації, що мають відноше ння до фінансово-господарськ их операцій ТОВ „Промтехресу рс-центр” з ВАТ „Черкасигаз” та ТОВ „Альфасервіс”, що знах одяться в службових приміщен нях ТОВ „Промтехресурс-центр ” за адресою: м. Київ, вул. Ста ронаводницька, буд. 4б, кв. 14.

Враховуючи викладене, керу ючись п. 4 ст. 8 Закону України « Про оперативно-розшукову дія льність», -

П О С Т А Н О В И В :

Надати дозвіл Управл інню СБ України в Черкаській області на проведення вилуч ення договорів, документів ф інансово-господарської звіт ності, журналів реєстрації д оговорів, довіреностей, журн алів обліку довіреностей, то варно-транспортних накладни х, документів складського об ліку, карток-рахунків по розр ахункам з ВАТ „Черкасигаз” т а ТОВ „Альфасервіс”, видатко вих накладних, податкових на кладних, прибуткових накладн их, шляхових листів, журналів реєстрації вибувших та приб увших у відрядження осіб, інв ентаризаційних відомостей, п редметів, печаток (штампів), ел ектронних та інших носіїв ін формації, що мають відношенн я до зазначених вище дій, які з находяться в службових примі щеннях ТОВ „Промтехресурс-це нтр” за адресою: м. Київ, вул. Старонаводницька, буд. 4б, кв. 14 .

Суддя Соснівського рай онного суду

м Черкаси Євтушенко П. М.

Постанова мені пред' яв лена


«___»


20 ___ року

Дата ухвалення рішення07.02.2011
Оприлюднено22.02.2012
Номер документу19899163
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-217/11

Постанова від 15.06.2011

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Гусач О. М.

Постанова від 22.07.2011

Кримінальне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Сінгур В. О.

Постанова від 23.08.2011

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Ледньова Т. В.

Постанова від 25.05.2011

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Криворучко І. В.

Постанова від 16.09.2011

Кримінальне

Вінницький районний суд Вінницької області

Стадник І. М.

Постанова від 21.12.2011

Кримінальне

Генічеський районний суд Херсонської області

Шкіндер О. А.

Постанова від 07.04.2011

Кримінальне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Крамар О. В.

Постанова від 05.12.2011

Кримінальне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Постанова від 05.12.2011

Кримінальне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Постанова від 17.02.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні