Ухвала
від 25.11.2011 по справі 5020-1874/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД М. СЕВАСТОПОЛЯ

5020-1874/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

25 листопада 2011 року справа № 5020-1874/2011

    

Суддя господарського суду міста Севастополя Альошина С.М., розглянувши матеріали за позовом Публічного акціонерного товариства «КРИМ-ЛАДА»

(пр. Перемоги, буд. 211-А, м. Сімферополь, АР Крим, 95022),

до відповідача –Публічного акціонерного товариства «АРТВИН»

(вул. Севастопольська, буд. 64, с. Верхньосадове, м. Севастополь, 99802),

про стягнення 10 585,29 грн.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись  ст. ст. 61, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду на 14.12.2011 о 12 годині 00 хвилин.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду міста Севастополя за адресою: м. Севастополь, вул. Павліченко, 5, каб. № 207.

3.          Зобов'язати:

Позивача –доплатити судовий збір у встановленому чинним законодавством розмірі, привести позовні вимоги та розрахунок суми позову у відповідність з чинним законодавством України, надати суду належні докази направлення на адресу відповідача копії позовної заяви з доданими до неї документами, докази направлення на адресу відповідача претензії без вихідних номеру та дати, доданої до позовної заяви, оригінали документів, доданих до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні, документи, які підтверджують юридичний статус позивача (оригінали, для огляду в судовому засіданні, з належно завіреними копіями в матеріали справи), відомості про банківські реквізити сторін (на день розгляду справи), докази повного або часткового погашення відповідачем заборгованості (якщо такі є), з належно завіреними копіями платіжних документів суду у справу, та всі письмові докази, що стосуються предмету спору, в обґрунтування позовних вимог.

Представити суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також  немає рішення цих органів по даному спору.

Відповідача –представити суду відзив на позовну заяву, який повинен містити відомості, що передбачені ст. 59 ГПК України, з документальним та правовим обґрунтуванням своїх заперечень, контррозрахунок стягуваної суми (якщо такий є), документи, які підтверджують юридичний статус (оригінали, для огляду в судовому засіданні,  з належно завіреними  копіями в  матеріали справи),  відомості про  найменування та  номери  рахунків  у  банківських  установах,  на день розгляду справи, докази повного або

часткового погашення заборгованості (якщо такі є), з належно завіреними копіями платіжних документів суду у справу, та всі письмові докази, що стосуються предмету спору, в обґрунтування своїх пояснень чи заперечень проти позову.

Сторін –провести звірку розрахунків по заборгованості (яка є предметом спору), на день розгляду справи, зі складенням двостороннього акту звірки.

Обов'язок надання акту суду (направленого позивачем на адресу відповідача) покласти на відповідача.

Також, надати суду документи, що підтверджують повноваження осіб, які представлятимуть їх інтереси у судовому засіданні, з належно завіреними копіями в матеріали справи.

Визнати явку представників учасників процесу у судове засідання обов'язковою.

Копії документів повинні бути засвідчені належним чином, згідно з пунктом 5.27 Держстандарту України № 4163-2003 “Уніфікована Система організаційно–розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів”, і подаються з супровідним листом.

Попередити сторін, що у разі ухилення від виконання вимог ухвали, господарський суд має право стягнути в доход Державного бюджету України штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у порядку, передбаченому п. 5 ст. 83 ГПК України.

Ухвалу направити на адреси учасників процесу рекомендованою кореспонденцією.

Для пропуску у приміщення суду мати документ, який посвідчує особу (паспорт), підтверджує  її повноваження та цю ухвалу.

Суддя                                                                                                С. М. Альошина

СудГосподарський суд м. Севастополя
Дата ухвалення рішення25.11.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19983238
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5020-1874/2011

Рішення від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 11.01.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 14.12.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

Ухвала від 25.11.2011

Господарське

Господарський суд м. Севастополя

Альошина Світлана Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні