Ухвала
від 01.12.2011 по справі 6/218-б-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"01" грудня 2011 р. Справ а № 6/218-Б-07

Господарський суд Херсон ської області у складі колег ії суддів Ситюка В.Г. (головуюч ий суддя), Пінтеліної Т.Г., Сулімовської М.Б., при с екретарі Мальцевій О.В., розгл янувши справу

за заявою приватного п ідприємця ОСОБА_3, м. Херсо н

до приватного підприєм ця ОСОБА_3, м. Херсон

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредиторів: АТ "Укрекс імбанк" - ОСОБА_4, ю/к, дов. у с праві,

ВАТ "Райффайзен Банк Ав аль" - ОСОБА_6, гол. ю/к, дов. у с праві,

АТ КБ "Хрещатик" - ОСОБА_7, н -к відділу, дов. у справі,

АТ "Кредобанк" - ОСОБА_8, го ловн. спеціаліст, дов. у справі ,

від боржника - ОСОБА_9, пр едставник, дов. у справі

ліквідатор - арбітражний к еруючий Косовський В.С.

в с т а н о в и в:

Постановою господарс ького суду від 12.01.2010 р. боржника визнано банкрутом і відкрит о ліквідаційну процедуру, лі квідатором банкрута признач ено арбітражного керуючого Косовського В.С., якого зоб ов'язано здійснити ліквідаці йну процедуру та подати до су ду звіт.

Ухвалою господарського с уду від 19.05.2011 р. строк ліквідаці йної процедури продовжено.

Ліквідатором подано до су ду звіт про виконану роботу і повідомлено, що ліквідаційн а процедура банкрута заверше на, майнові активи, які були вк лючені до ліквідаційної маси реалізовані. Кошти, отримані від реалізації майна банкру та використані на часткове п огашення вимог кредиторів, забезпечених заставою майна боржника, на відшкодування в итрат, пов' язаних з ліквіда ційною процедурою банкрута, оплату послуг ліквідатора. Т акож зазначено про завершенн я кредиторами роботи по стяг ненню заборгованості з поруч ителів боржника. Просить зат вердити звіт ліквідатора та припинити підприємницьку ді яльність банкрута.

Представником боржника по відомлено про відсутність у боржника будь-якого майна за рахунок якого можливо погас ити вимоги кредиторів.

Представники кредиторів з ауважень по роботі ліквідато ра не мають, просять затверди ти звіт ліквідатора, провадж ення у справі припинити.

Заслухавши ліквідатора, п редставників кредиторів та б оржника, розглянувши звіт, су д вважає його таким, що підляг ає затвердженню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 32 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" лікві датор подає до господарськог о суду звіт і ліквідаційний б аланс. Господарський суд піс ля заслуховування звіту лікв ідатора та думки членів комі тету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу п ро затвердження звіту ліквід атора та ліквідаційного бала нсу.

Постановою господарського суду від 12.01.2010 р. боржника - приватного підприємця ОС ОБА_3 визнано банкрутом і ві дкрито ліквідаційну процеду ру.

Ліквідатором проведено лі квідаційну процедуру банкру та, в ході якої сформовано лік відаційну масу, здійснено оц інку майнових активів та їх н аступну реалізацію. Кошти в с умі 13681,20 грн., отримані від реалі зації майна банкрута, викори стані на часткове погашення вимог кредиторів, забезпечен их заставою майна боржника, н а відшкодування витрат, пов' язаних з ліквідаційною проце дурою банкрута, оплату послу г ліквідатора.

Вказані обставини підтвер джуються звітом ліквідатора та доповненням до звіту, акта ми інвентаризації, висновкам и про оцінку майна, протокола ми торгів, договорами купівл і-продажу, накладними та акта ми приймання-передачі майна, актами про списання, платіжн ими документами по надходжен ню та витрачанню коштів, випи сками банку про рух коштів, до відками банків про відсутніс ть коштів, довідками Держтех нагляду, ДАІ, БТІ, реєстром вим ог кредиторів.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

Відповідно до ч. 6 ст. 31 цього З акону вимоги, не задоволені з а недостатністю майна, вважа ються погашеними.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна та коштів, вимо ги кредиторів, за винятком ви мог, передбачених абз. 2 ч. 2 ст. 49 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том", вважаються погашеними.

За таких обставин звіт лікв ідатора підлягає затверджен ню, підприємницька діяльніст ь боржника - припиненню.

Враховуючи викладене, керу ючись ст. ст. 24, 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 ГПК України, суд, -

у х в а л и в:

1. Звіт ліквідатора за твердити. < Текст >

2. Підприємницьку діяльніст ь фізичної особи-підприємця ОСОБА_3, м. Херсон, ідентифі каційний номер НОМЕР_1 при пинити.

3. Заходи по забезпеченню ви мог кредиторів - мораторій на задоволення вимог кредиторі в та арешт на майно боржника, які вжиті ухвалою суду від 05.09. 07 р., скасувати.

4. Провадження у справі прип инити.< Текст > < Текст >

Головуючий суддя В.Г. Ситюк

Судді Т.Г. Пінтеліна

М.Б. Сулімовська

Дата ухвалення рішення01.12.2011
Оприлюднено26.12.2011
Номер документу20017163
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/218-б-07

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 21.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 03.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 07.09.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 16.07.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 22.02.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Панова I. Ю.

Постанова від 12.01.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні