Ухвала
від 25.02.2011 по справі 6-47/2011
ГІРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАКІЇВКИ

Справа № 6-47/2011 р.

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 лютого 2011 року

Суддя Гірницького рай онного суду м.Макіївки Донец ької обл. Кішкіна І.В., розг лянувши подання заступника н ачальника Гірницького відді лу державної виконавчої служ би Макіївського міського упр авління юстиції Головного уп равління юстиції у Донецькій області Брусилової О.В. п ро оголошення розшуку боржни ка ОСОБА_3,

в с т а н о в и в :

Гірницький відділ де ржавної виконавчої служби Ма кіївського міського управлі ння юстиції Головного управл іння юстиції у Донецькій обл асті звернувся до суду з пода нням про розшук боржника ОС ОБА_3, посилаючись на те, щона виконанні у Гірницькому ВДВ С Макіївського МУЮ знаходить ся виконавчий лист № 2-448 від 11.02.200 9 р., виданий Гірницьким районн им судом м.Макіївки, про стягн ення заборгованості з ОСОБ А_3 на користь АКБ «Укрбізне сбанк»в сумі 49470,71 грн. Заходами примусового виконання рішен ня суду встановити місце про живання боржника ОСОБА_3 н е представилося можливим. За вказаною адресою: АДРЕСА_1 боржник не мешкає, згідно дов ідки адресного бюро, ОСОБА_ 3 зареєстрований за вищевка заною адресою. Виходом за вищ евказаною адресою ніхто не м ешкає, двері зачинено, про що с кладено відповідний акт, том у просить оголосити в розшук боржника ОСОБА_3, ІНФОРМ АЦІЯ_1, народженого в місті М акіївка Донецької області.

Суд вважає, що подання зад оволенню не підлягає, тому що згідно зі ст. 42 Закону України «Про виконавче провадження» у разі відсутності відомосте й про місце проживання (знахо дження) боржника за виконавч ими документами про стягненн я аліментів, відшкодування ш коди, заподіяної каліцтвом ч и іншим ушкодженням здоров`я або у зв`язку з втратою годува льника, а також дитини за вико навчими документами про віді брання дитини державний вико навець звертається до суду з поданням про винесення ухва ли про розшук боржника або ди тини. За іншими виконавчими д окументами державний викона вець може звернутися до суду з поданням про розшук божник а або дитини чи винести поста нову про оголошення розшуку майна боржника за наявності письмової згоди стягувача ві дшкодувати витрати на розшук та авансувати витрати відпо відно до цього Закону. У вказа ному поданні про розшук ОСО БА_3 за виконавчим листом №2-4 48, виданим Гірницьким районни м судом м.Макіївки, про стягне ння з ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ _1 року народження, заборгов аності в сумі 49470,71 грн. на корист ь АКБ «Укрбізнесбанк»та дода них до нього документах відс утні відомості про наявність письмової згоди стягувача в ідшкодувати витрати на розшу к та авансувати витрати відп овідно до Закону України «Пр о виконавче провадження»та в ідсутні дані, які необхідні д ля вирішення питання про ого лошення розшуку боржника, та відсутність яких унеможливл ює виконання постанови про р озшук, а саме: довідка КАБ про реєстрацію чи її відсутність боржника, відповідні акти де ржавного виконавця щодо вихо ду за місцем проживання борж ника, тощо .

Керуючись ст.375 ЦПК України , ст.ст. 5 п. 4, 9, 42 Закону України «П ро виконавче провадження»

у х в а л и в :

Відмовити заступни кові начальника Гірницького відділу державної виконавчо ї служби Макіївського місько го управління юстиції Головн ого управління юстиції у Дон ецькій області Брусиловій О.В. у оголошенні розшуку бо ржника ОСОБА_3, ІНФОРМАЦ ІЯ_1 року народження.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суд дя

СудГірницький районний суд м.Макіївки
Дата ухвалення рішення25.02.2011
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу21232050
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-47/2011

Ухвала від 03.02.2011

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Поступайло В. В.

Ухвала від 08.06.2011

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Андрусів І. М.

Ухвала від 11.03.2011

Цивільне

Київський районний суд м. Сімферополя

Тихопой О. О.

Постанова від 28.11.2011

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Терентьєв Г. В.

Ухвала від 25.02.2011

Цивільне

Гірницький районний суд м.Макіївки

Кішкіна І. В.

Ухвала від 03.11.2011

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Кос І. Б.

Ухвала від 03.11.2011

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Кос І. Б.

Ухвала від 23.02.2011

Цивільне

Харцизький міський суд Донецької області

Хомінець І. В.

Ухвала від 09.12.2011

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Дем'янченко С. М.

Ухвала від 14.11.2011

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні