Ухвала
від 10.02.2012 по справі 2а/0570/1671/2012
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний адмі ністративний суд

У Х В А Л А

про залишення позовної за яви без руху

10 лютого 2012 р. Справа № 2а/0570/1671/2012

Суддя Донецького окр ужного адміністративного су ду Грищенко Є.І., розглянувши п озовну заяву Відділення вико навчої дирекції Фонду соціал ьного страхування від нещасн ого випадку на виробництві т а професійних захворювань в м. Вугледарі Донецької облас ті до Державного підприємств а «Донецька вугільна енергет ична компанія» (Відокремлени й підрозділ «Шахта «Південно донбаська № 3 ім М.С. Сургая ») про стягнення суми пені за несвоєчасне та неповне нарах ування і сплату страхових вн есків у розмірі 1923533, 96 грн.., -

ВСТАНОВИВ:

Відділення виконавчо ї дирекції Фонду соціального страхування від нещасного в ипадку на виробництві та про фесійних захворювань в м. Вуг ледарі Донецької області зве рнувся до Донецького окружно го адміністративного суду з позовом до Державного підпр иємства «Донецька вугільна е нергетична компанія» (Відокр емлений підрозділ «Шахта «Пі вденнодонбаська № 3 ім М.С. Су ргая») про стягнення суми п ені за несвоєчасне та неповн е нарахування і сплату страх ових внесків у розмірі 1923533, 96 гр н.

Відповідно до ч. 3 ст. 106 К одексу адміністративного су дочинства України до позовно ї заяви додаються її копії та копії всіх документів, що при єднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків по дання адміністративного поз ову суб'єктом владних повнов ажень. Суб'єкт владних повнов ажень при поданні адміністра тивного позову зобов'язаний додати до позовної заяви док аз надіслання рекомендовани м листом з повідомленням про вручення відповідачу і трет ім особам копії позовної зая ви та доданих до неї документ ів. До позовної заяви додаєть ся також документ про сплату судового збору, крім випадкі в, коли його не належить сплач увати.

У порушення вищезазн аченої норми позивач надісла в відповідачу копію позовної заяви та доданих до неї докум ентів рекомендованим листом , а не рекомендованою кореспо нденцією з повідомленням, що вбачається з наданого позив ачем фіскального чеку про по штове відправлення рекоменд ованої кореспонденції.

Відповідно до ч .1 ст. 108 Кодексу адміністративн ого судочинства України судд я, встановивши, що позовну зая ву подано без додержання вим ог, встановлених статтею 106 ць ого Кодексу, постановляє ухв алу про залишення позовної з аяви без руху, у якій зазначаю ться недоліки позовної заяви , спосіб їх усунення і встанов люється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин, по зовна заява вважається подан ою без дотриманням вимог ст. 10 6 Кодексу адміністративного судочинства України та підля гає залишенню без руху з нада нням строку для усунення вия влених недоліків.

Враховуючи вищевик ладене, позивачу необхідно н адати до суду доказ надіслан ня рекомендованим листом з п овідомленням про вручення ві дповідачу копії позовної зая ви та доданих до неї документ ів або вжити заходів щодо без посереднього вручення відпо відачу копії позовної заяви та доданих до неї документів .

На підставі викладе ного, керуючись ч. 3 ст. 106, ст. 108 Ко дексу адміністративного суд очинства України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Відді лення виконавчої дирекції Фо нду соціального страхування від нещасного випадку на вир обництві та професійних захв орювань в м. Вугледарі Донець кої області до Державного пі дприємства «Донецька вугіль на енергетична компанія» (Ві докремлений підрозділ «Шахт а «Південнодонбаська № 3 ім М.С. Сургая») про стягнення с уми пені за несвоєчасне та не повне нарахування і сплату с трахових внесків у розмірі 1923 533, 96 грн. - залишити без руху.

Встановити термін д ля усунення виявлених судом недоліків позовної заяви - протягом семи днів з дня отри мання цієї ухвали.

В разі невиконання у хвали позовна заява вважатим еться неподаною і буде повер нута позивачеві.

Ухвала набирає зак онної сили у строк та у порядк у, що визначені статтею 254 КАС У країни, і може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду чере з суд першої інстанції у поря дку, визначеному статтею 186 КА С України, шляхом подачі апел яційної скарги протягом п'я ти днів з дня отримання особо ю копії ухвали.

Суддя Грищенко Є.І.

Дата ухвалення рішення10.02.2012
Оприлюднено30.03.2012
Номер документу22202752
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення суми пені за несвоєчасне та неповне нарах ування і сплату страхових вн есків у розмірі 1923533, 96 грн

Судовий реєстр по справі —2а/0570/1671/2012

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зеленов А.С.

Ухвала від 01.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 16.01.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голошивець І.О.

Ухвала від 06.04.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Василенко Любов Андріївна

Постанова від 17.05.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Василенко Л. А.

Ухвала від 06.04.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Василенко Л. А.

Ухвала від 10.02.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Постанова від 15.03.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 28.02.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні