Ухвала
від 21.06.2012 по справі 10-14-01/4061
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21 червня 2012 року Справа № 01/10-14-01/4061

Господарський суд Черкаської області в складі головуючого судді -Чевгуза О.В., при секретарі судового засідання Олійник І.С., за участю

від кредиторів: ОСОБА_1 - представник за довіреністю публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України», ОСОБА_2 та ОСОБА_3 - представники за довіреностями ДПІ у м. Черкасах, ОСОБА_4 - представник за довіреністю відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Черкаси,

ліквідатор -не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси справу за заявою Черкаської об'єднаної державної податкової інспекції

до Спільного українсько-французького підприємства «Дако», м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

20 грудня 2011 року затверджено поданий ліквідатором банкрута звіт про проведення ліквідаційної процедури, банкрута ліквідовано, провадження у справі припинено.

Постановою Вищого господарського суду України від 12 квітня 2012 року скасовано ухвалу господарського суду Черкаської області від 20 грудня 2011 року та постанову Київського апеляційного господарського суду від 07 лютого 2012 року, якою ухвалу місцевого суду залишено без змін, справу передано на розгляд до господарського суду Черкаської області.

Викликані у судове засідання представники Уманської об'єднаної державної податкової інспекції, Канівської об'єднаної державної податкової інспекції, Золотоніської об'єднаної державної податкової інспекції, державної податкової інспекції в Монастирищенському та ліквідатор банкрута не з'явилися. Останній витребуваних судом доказів не надав, звернувся до суду з клопотанням про відкладення розгляду справи.

У судовому засіданні присутні представники кредиторів проти задоволення клопотання не заперечили.

На підставі вищезазначеного, суд вважає за необхідне заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні відкласти.

Відповідно до ст. 77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, окрім іншого, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; неподання витребуваних доказів.

Про відкладення розгляду справи виноситься ухвала, в якій вказуються час і місце проведення наступного засідання.

Від ДПІ у м. Черкасах надійшло клопотання про заміну кредитора у справі ДПІ у місті Черкаси його правонаступником у зв'язку з реорганізацією.

Відповідно до ст. 25 ГПК України у разі, зокрема, реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) суб'єкта господарювання у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони на будь-якій стадії судового процесу.

Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив.

Про заміну або про відмову заміни сторони чи третьої особи її правонаступником господарський суд виносить ухвалу.

Таким чином, клопотання державної податкової інспекції у місті Черкасах підлягає до задоволення.

На підставі зазначеного, керуючись ст. ст. 25, 77, 86 ГПК України, ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд, -

УХВАЛИВ:

Заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні відкласти на 09 год. 20 хв. 10 липня 2012 року.

Засідання провести в приміщенні господарського суду Черкаської області м. Черкаси, бул. Шевченка, 307, каб. 216, тел. канцелярії 45-24-38.

Зобов'язати ліквідатора надати суду звіт про проведену роботу у ліквідаційній процедурі.

У судове засідання комітет кредиторів в складі: публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України», Уманської об'єднаної державної податкової інспекції, Канівської об'єднаної державної податкової інспекції, ДПІ у м. Черкасах, Золотоніської об'єднаної державної податкової інспекції, державної податкової інспекції в Монастирищенському районі, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Черкаси; ліквідатора банкрута Новосельцева Володимира Петровича, представника публічного акціонерного товариства комерційного банку «Надра».

Визнати обов'язковою явку у судове засідання ліквідатора банкрута.

Представникам мати документи, що підтверджують їх повноваження та особи (довіреність, паспорт).

Заяву ДПІ у м. Черкасах про заміну сторони її правонаступником задовольнити.

Замінити кредитора у справі ДПІ у місті Черкаси його правонаступником - державною податковою інспекцією у м. Черкасах Черкаської області Державної податкової служби.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення21.06.2012
Оприлюднено03.07.2012
Номер документу24923919
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10-14-01/4061

Ухвала від 11.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 21.06.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 07.06.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 16.05.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 12.04.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О. С.

Ухвала від 02.04.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О. С.

Постанова від 07.02.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 21.11.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні