Ухвала
від 25.06.2012 по справі 2а-5253/12/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД м. Львів, вул. Чоловського, 2 У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

25 червня 2012 р. № 2а-5253/12/1370 Суддя Львівського окружного адміністративного суду Коморний О.І. одержав позовну заяву ОСОБА_1 до Державного закладу «Городоцька районна санітарно-епідеміологічна станція»Міністерства охорони здоров'я України про визнання протиправною бездіяльності, третя особа Головний державний санітарний лікар Львівської області Міністерства охорони здоров'я України, Великолюбінська селищна рада Городоцького району Львівської області, Городоцька районна державна адміністрація Львівської області.

Встановив:

Позивач, ОСОБА_1, звернувся до Львівського окружного адміністративного суду з позовною заявою у якій містяться вимоги:

- визнати протиправною бездіяльність суб'єкта владних повноважень, а саме, - Державного закладу «Городоцька районна санітарно-епідеміологічна станція»Міністерства охорони здоров'я України, Львівська область, м. Городок, вул. Українська, 23; Код за ЄДРПОУ 01984234, при здійсненні контролю за дотриманням санітарно-епідеміологічного законодавства під час проведення поховань в с.м.т. Великий Любінь, Городоцького району, Львівської області а саме, - неналежному виконанні обов'язків щодо здійснення контролю за ходом реалізації внесеного відповідачем припису від „01" лютого 2012 року про усунення порушень вимог Закону України „Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення" на адресу суб'єкта владних повноважень, а саме,- Великолюбінської селищної ради Городоцького району Львівської області, АДРЕСА_1, код ЄДРПОУ-НОМЕР_1;

- зобов'язати відповідача не допускати на майбутнє порушення норм Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення»при здійсненні контролю за дотриманням санітарно-епідеміологічного законодавства під час проведення поховань в с.м.т. Великий Любінь, Городоцького району, Львівської області, належно виконувати обов'язки щодо здійснення контролю за ходом реалізації внесеного відповідачем припису від «01»лютого 2012 року про усунення порушень вимог Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення»на адресу суб'єкта владних повноважень, а саме, - Великолюбінської селищної ради Городоцького району Львівської області, АДРЕСА_1, код ЄДРПОУ - НОМЕР_1.

З позовної заяви та доданих до неї матеріалів вбачається спір, що виник з публічно-правових відносин, розгляд якого належить до юрисдикції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду. Недоліки, що слугували підставою для залишення позовної заяви без руху позивачем усунуті. Позовна заява відповідає вимогам ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі на стадії відкриття провадження не встановлено.

Керуючись ст.ст. 2, 17-19, 104-109, 110, 111 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

ухвалив:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в адміністративній справі. Справа буде розглядатися суддею Коморним О.І. одноособово.

2.Призначити попереднє судове засідання у справі на 13.07.12р. о 10:00 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул. Чоловського, буд. 2; 5-й поверх).

3. Сторонам надіслати копії ухвали Львівського окружного адміністративного суду про відкриття провадження та інформацію про їхні процесуальні права та обов'язки.

4. Запропонувати позивачу надати суду оригінали документів, копії яких долучені до матеріалів справи, для огляду у судовому засіданні.

5. Відповідачу -протягом 3-х днів після отримання цієї ухвали надати для

долучення до справи :

- письмові заперечення проти позову та докази, якщо такі у нього є, або заяву про визнання позову, якщо відповідач визнає адміністративний позов.

Відповідно до п. 5 ч. 5 ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України, відповідач зобов'язаний надати у визначений судом строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

6. Згідно з ч. 4 ст.71 КАС України, суб'єкт владних повноважень повинен надати всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребовує названі документи та матеріали. У випадку якщо особа, яка бере участь у справі, без поважних причин не подасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які вона посилається, суд вирішує справу на основі наявних доказів відповідно до ч.6 ст.71 КАС України.

7. Відповідно до ч.2 ст. 53 КАС України залучити до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Головного державного санітарного лікаря Львівської області Міністерства охорони здоров'я України, Великолюбінську селищну раду Городоцького району Львівської області, Городоцьку району державну адміністрацію Львівської області.

8. Запропонувати третім особам, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача протягом 3-х днів після отримання цієї ухвали повідомити суд про правову позицію у спорі.

9. Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49,51 КАС України, а відповідачу та третім особам також копію позовної заяви та копії доданих до неї документів -надіслати невідкладно.

10. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю встановленої форми. У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником слід надати суду витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з відомостями про особу, уповноважену на представництво юридичної особи без додаткового уповноваження.

11. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) Коморний О.І.

З оригіналом згідно.

Суддя Коморний О.І.

Дата ухвалення рішення25.06.2012
Оприлюднено22.08.2012
Номер документу25495785
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5253/12/1370

Ухвала від 08.12.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Довгополов Олександр Михайлович

Ухвала від 08.12.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Довгополов Олександр Михайлович

Ухвала від 08.12.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Довгополов Олександр Михайлович

Ухвала від 25.06.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Постанова від 26.07.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 06.07.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 25.06.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні