Ухвала
від 10.08.2012 по справі 2а-4295/12/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Миколаївський окружний адміністративний суд вул. Заводська, 11, м. Миколаїв, 54002 У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

10 серпня 2012 р. № 2а-4295/12/1470

Суддя Миколаївського окружного адміністративного суду Мороз А. О., ознайомившись з позовною заявою:

за позовомДПІ у Центральному районі м. Миколаєва Миколаївської області ДПС, вул. Потьомкінська, 24/2, м. Миколаїв, 54030

довідповідача 1: ТОВ "Аліка-НК", вул. Наваринська, 3, кв. 71, м. Миколаїв, 54030 відповідача 2: реєстраційної палати виконавчого комітету Миколаївської міської ради, вул. Адміральська, 20, м. Миколаїв, 54000

проприпинення юридичної особи, визнання недійсними установчих та реєстраційних документів,

В С Т А Н О В И В:

ДПІ у Центральному районі м. Миколаєва Миколаївської області ДПС звернулася до Миколаївського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до ТОВ "Аліка-НК" та реєстраційної палати виконавчого комітету Миколаївської міської ради про припинення юридичної особи, визнання недійсними установчих та реєстраційних документів.

Відповідно до ст. 106 ч. 3 КАС України, суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Зазначений адміністративний позов поданий з порушенням вимог ст. 106 ч. 3 Кодексу адміністративного судочинства, а саме: позивачем не надано доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу 2 - реєстраційній палаті виконавчого комітету Миколаївської міської ради копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідно до ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява подана із порушенням вимог ст.106 Кодексу адміністративного судочинства, суддя постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків. Копія ухвали про залишення адміністративного позову без руху невідкладно надсилається особі, що звернулась із адміністративним позовом.

Керуючись ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Залишити позовну заяву без руху.

2. Встановити позивачу строк до 17.08.12 р. для усунення недоліків позовної заяви, а саме: надати доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу 2 - реєстраційній палаті виконавчого комітету Миколаївської міської ради копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Апеляційна скарга, подана після закінчення строків, установлених цією статтею, залишається без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку, про що постановляється ухвала.

Суддя А. О. Мороз

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.08.2012
Оприлюднено20.08.2012
Номер документу25628152
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4295/12/1470

Ухвала від 15.07.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Муравйов О.В.

Ухвала від 16.05.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Муравйов О.В.

Ухвала від 12.03.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 11.01.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 14.01.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Постанова від 06.12.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 01.11.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 29.08.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 17.08.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 10.08.2012

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні