Постанова
від 23.09.2011 по справі 4-1667/11
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ПОСТАНОВА

23 вересня 2011 року м.Дніпропетровськ

Суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Шелестов К.О., розглянувши подання старшого слідчого СВ прокуратури Дніпропетровської області, погоджене з заступником прокурора Дніпропетровської області про дозвіл на проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності КП «Дніпроводоканал».

ВСТАНОВИВ:

Слідчий за згодою прокурора звернувся до суду з поданням, в якому просить дозволити проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності КП «Дніпроводоканал».

У обґрунтуванні свого подання слідчий вказує на наступне.

В провадженні слідчого відділу прокуратури Дніпропетровської області перебуває кримінальна справа № 70119049 відносно ОСОБА_1 за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366, ОСОБА_2 за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

В ході проведення оперативних заходів під час розслідування кримінальної справи встановлено, що службові особи МКВП «Дніпроводоканал»причетні до незаконної передачі в оренду нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності.

В ході досудового слідства у справі виникла необхідність у проведенні позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності МКВП «Дніпроводоканал»з окремих питань, зокрема, щодо правильності та законності використання підприємством нерухомого майна, що перебуває в комунальній власності.

Так, слідчий просив, з метою забезпечення повного, об'єктивного та всебічного розслідування кримінальної справи, дозволити проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності КП «Дніпроводоканал».

Дослідивши подання слідчого, вважаю, що подання підлягає задоволенню, оскільки дійсно надані суду матеріали, дають достатні підстави вважати, що для встановлення об'єктивної істини у справі, а також для встановлення або спростування наявності в діяльності КП «Дніпроводоканал»порушення ведення фінансово-господарської діяльності, необхідно провести позапланову виїзну ревізію.

На підставі вищевикладеного і керуючись ст. 11 Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні», -

ПОСТАНОВИВ:

Задовольнити подання старшого слідчого СВ прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 і дозволити проведення Контрольно-ревізійним відділом в м. Дніпропетровськ позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Дніпроводоканал», розташованого за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Червона, 21а, в частині законності та правильності використання підприємством нерухомого майна, що перебуває в комунальній власності.

Визначити, що органу державної контрольно-ревізійної служби необхідно:

- узгодити з ініціатором ревізії план її проведення;

- в ході ревізії, крім документів, наданих об'єктом ревізії, використовувати також документи, вилучені під час проведення в ході слідства у даній кримінальній справі обшуків та виїмок у приміщеннях КП «Дніпроводоканал»;

- ревізію фінансово-господарської діяльності КП «Дніпроводоканал» виконати з проведенням необхідних зустрічних звірок і контрольних обмірів.

Позапланову виїзну ревізію КП «Дніпроводоканал»провести протягом п'ятнадцяти робочих днів з 28.09.2011 року до 18.10.2011року.

Ініціатором проведення ревізії визначити старшого слідчого СВ прокуратури області ОСОБА_4 (к.т. НОМЕР_1, 3761388).

Суддя: Шелестов К.О.

СудЖовтневий районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення23.09.2011
Оприлюднено20.01.2014
Номер документу26582273
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1667/11

Постанова від 24.11.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 23.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Шелестов К. О.

Постанова від 06.02.2012

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

Постанова від 01.12.2011

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Кузьміна О. І.

Постанова від 04.08.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Кунцьо С. В.

Постанова від 07.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 07.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 10.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 11.07.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Постанова від 29.07.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Ванівський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні