Ухвала
від 18.10.2012 по справі 2а/0570/11707/2012
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний адміністративний суд У Х В А Л А

про залучення третьої особи

18 жовтня 2012 р. Справа № 2а/0570/11707/2012

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Голуб В.А.,

при секретарі Пітель В.М.,

за участю:

представника позивача Стадника В.В.,

представника відповідача Чирах О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду за адресою: м. Донецьк-52, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17, клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» про залучення у якості третьої особи, які не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача по адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Україна» до Управління державної реєстрації Донецької міської ради про визнання дій неправомірними, визнання недійсною державну реєстрацію юридичної особи та припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк», -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Україна» звернулось до суду з адміністративним позовом до Управління державної реєстрації Донецької міської ради про визнання дій неправомірними, визнання недійсною державну реєстрацію юридичної особи та припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк».

В судовому засіданні представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» заявив клопотання щодо залучення у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк».

Представник позивача та представник відповідача заперечували проти залучення у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк».

Дослідивши вказане клопотання на предмет обґрунтованості, судом встановлено наступне.

Згідно з ч. 2 ст. 53 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Як вбачається зі змісту позовних вимог, позивач просить суд визнати дії відповідача щодо реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» неправомірними; визнати недійсною державну реєстрацію юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» через допущені при її створенні порушення, які не можна усунути; припинити юридичну особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк».

Суд вважає за необхідне залучити до участі у даній справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк», оскільки рішення у справі може вплинути на права, свободи, інтереси або обов'язки Товариства.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 53, 160, 165 КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» про залучення у якості третьої особи, які не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, - задовольнити.

Залучити Товариство з обмеженою відповідальністю «Пожежне спостереження - Донецьк» до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Голуб В. А.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.10.2012
Оприлюднено15.11.2012
Номер документу27433107
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/11707/2012

Ухвала від 18.10.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

Ухвала від 18.10.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

Постанова від 07.11.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

Ухвала від 18.10.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

Ухвала від 29.10.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

Ухвала від 10.09.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голуб В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні