Ухвала
від 07.12.2012 по справі 35/32
ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Артема, 157, м. Донецьк, 83048, тел. 332-57-40

У Х В А Л А

05.12.2012 р. справа № 35/32

Донецький апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

Головуючого:Чернота Л.Ф. суддівСтойка., Шевкової Т.А. від позивача:не з»явився від відповідача 1:не з»явився від відповідача 2:Сіробаба М.С. -дов. №637/01 від 03.12.2012р. від третьої особи 1:не з»явився від третьої особи 2:не з»явився Розглянув у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргуКомунального комерційного підприємства «Маріупольтепломережа», м.Маріуполь Донецької області на рішення господарського суду Донецької області від 13.09.2012 року у справі№35/32 (Головуючий суддя: Мальцев М.Ю., судді: Сковородіна О.М., Соболєва С.М.) за позовомФізичної особи-підприємця ОСОБА_4, м.Маріуполь Донецької області до відповідача 1: Житлово-комунального підприємства «Домовик-2», м.Маріуполь Донецької області до відповідача 2:Комунального комерційного підприємства «Маріупольтепломережа», м.Маріуполь Донецької області за участю третьої особи 1 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів Управління житлово-комунального господарства, м.Маріуполь Донецької області за участю третьої особи 2 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів:Департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури, м.Маріуполь Донецької області про стягнення 50180,40грн. ВСТАНОВИВ:

У 2010 році Фізична особа-підприємець ОСОБА_4, м.Маріуполь Донецької області звернувся до господарського суду Донецької області до відповідача 1 Житлово-комунального підприємства «Домовик-2», м.Маріуполь Донецької області, до відповідача 2 Комунального комерційного підприємства «Маріупольтепломережа», м.Маріуполь Донецької області про стягнення 50180,40грн.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 29.11.2010р. до справи залучено в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Управління житлово-комунального господарство, м.Маріуполь Донецької області..

Ухвалою господарського суду Донецької області від 17.01.2011р. до справи залучено в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів -Департамент розвитку житлово-комунальної інфраструктури, м.Маріуполь Донецької області.

Рішенням господарського суду Донецької області від 13.09.12р. позовні вимоги Фізичної особи-підприємця ОСОБА_4, м.Маріуполь Донецької області задоволені частково. Стягнуто з Комунального комерційного підприємства «Маріупольтепломережа», м.Маріуполь Донецької області 1496,91грн. майнової шкоди.

Відповідач 2, Комунальне комерційне підприємство «Маріупольтепломережа», м.Маріуполь Донецької області, з прийнятим рішенням не згоден, вважає його прийнятим з неправильним застосуванням норм матеріального права України та порушенням норм процесуального права. Тому, він звернувся з апеляційною скаргою, в якій просить Донецький апеляційний господарський суд рішення господарського суду Донецької області від 13.09.2012 р. скасувати та прийняти нове рішення, яким відмовити в частині задоволення позовних вимог в розмірі 1496,91грн..

Позивач, відповідач 1, третя особа 1 та третя особа 2 до судового засідання апеляційної інстанції не з"явилися, про час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином, ухвалою суду від 19.010.2012р. явка сторін не була визнана обов"язковою, своїми процесуальними правами, передбаченими ст.22 Господарського процесуального кодексу України не скористалися, причини неявки не пояснили, ніяких клопотань з цього приводу судовій колегії не надали, неявка без поважних причин у судове засідання представників сторін не тягне за собою перенесення розгляду справи на інші строки, тому справу розглянуто за наявними в ній матеріалами, а повний текст постанови направляється учасникам процесу в установленому порядку.

Позивач, Фізична особа-підприємець ОСОБА_4, м.Маріуполь Донецької області, надав відзив на апеляційну скаргу, в якому просить апеляційну скаргу задовольнити частково, рішення господарського суду Донецької області від 13.09.2012р. змінити, а позовні вимоги задовольнити у повному обсязі.

Від відповідача 1 через канцелярію суду надано відзив та клопотання про залучення в якості правонаступника ЖКП «Домовик-2»- Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна», м.Маріуполь Донецької області

Судова колегія розглянула клопотання відповідача 1 та задовольнила частково і вважає необхідним залучити до участі в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів -Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна»(87514, Донецька область, м.Маріуполь, Донецька область, вул.Гранітна, 114)

У зв»язку із неявкою позивача, відповідача 1, третьої особи 1 та третьої особи 2 та у зв»язку із залученням в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна»на стороні відповідачів, судова колегія дійшла висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 27, 77, 86, 99 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Розгляд справи №35/32 відкласти на 12.12.2012 р. об 11:45 (корпус залів судових засідань Донецького апеляційного господарського суду, зал №10).

Зобов»язати позивача надати письмові пояснення щодо залучення в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна», м.Маріуполь Донецької області; направити на адресу третьої особи 3 копію позовної заяви та підтвердження відправки надати суду.

Зобов»язати відповідача 1 надати письмові пояснення щодо залучення в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна», м.Маріуполь Донецької області

Зобов»язати відповідача 2 направити на адресу третьої особи 3 копію апеляційної скарги та підтвердження відправки надати суду.

Зобов»язати третю особу 1 надати письмові пояснення щодо залучення в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна», м.Маріуполь Донецької області

Зобов»язати третю особу 2 надати письмові пояснення щодо залучення в якості третьої особи 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - Комунальне комерційне підприємство «Керуюча компанія «Західна», м.Маріуполь Донецької області.

Зобов»язати третю особу 3 без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів надати письмовий відзив на апеляційну скаргу.

Попередити сторін, що у разі нез"явлення їх представників у судове засідання, апеляційна скарга буде розглянута за наявними матеріалами в справі.

Головуючий Л.Ф. Чернота

Судді: О.В.Стойка

Т.А.Шевкова

СудДонецький апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення07.12.2012
Оприлюднено10.12.2012
Номер документу27893365
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —35/32

Ухвала від 07.06.2021

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Крижний Олександр Миколайович

Ухвала від 07.08.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Ухвала від 21.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Постанова від 25.12.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Чернота Л.Ф.

Ухвала від 07.12.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Чернота Л.Ф.

Ухвала від 19.10.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Чернота Л.Ф.

Ухвала від 18.10.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Чернота Л.Ф.

Рішення від 13.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мальцев М.Ю

Ухвала від 16.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мальцев М.Ю

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні