Ухвала
від 25.02.2013 по справі 504/169/13- ц
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 504/169/13- ц

2/504/541/13

Номер рядка звіту 22

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"25" лютого 2013 р. смт. Комінтернівське

Суддя Комінтернівського районного суду Одеської області Барвенко В.К., розглянувши позовну заяву Державного підприємства «Гвардійське» (код ЄДРПОУ 14304703) до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні нерухомим майном, зобов'язання не перешкоджати у користуванні нерухомим майном, стягнення матеріальних збитків та судового збору, -

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача звернулася до суду із позовом до відповідачів, яким просить усунути перешкоди у користуванні нерухомим майном - частини Торгового центру, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 зобов'язати відповідачів не перешкоджати у користуванні вказаним нерухомим майном; стягнути з відповідачів збитки у сумі 47 581,57 грн. та судовий збір у сумі 475,82 грн.

Ухвалою Комінтернівського районного суду Одеської області від 25.01.2013 року позовну заяву залишено без руху та надано строк для усунення відповідних недоліків.

Станом на 25.02.2013 року недоліки зазначені в ухвалі суду від 25.01.2013 року позивачем усунено.

Суддя встановив, що позовна заява після усунення недоліків подана з дотриманням положень ст. ст. 119 - 120 ЦПК України, відповідно до ст. 109 ЦПК України справа підсудна Комінтернівському районному суду Одеської області, у зв'язку з чим вважає, що провадження у справі підлягає відкриттю.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 10, 11, 15, 107, 109, 122, 136, 137, 208-210 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом Державного підприємства «Гвардійське» (код ЄДРПОУ 14304703) до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні нерухомим майном, зобов'язання не перешкоджати у користуванні нерухомим майном, стягнення матеріальних збитків та судового збору.

Призначити судове засідання на 25 березня 2013 року о 14:30 годині, та запропонувати відповідачеві у зазначений строк подати до суду письмові заперечення проти позову, та посилання на відповідні докази, якими вони обгрунтовуються.

Роз'яснити відповідачу, що він має право пред'явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті.

Для врегулювання спору до судового розгляду запропонувати сторонам надати суду відомості про те, чи не відмовляється позивач від позову, чи визнає позов відповідач, чи не бажають сторони укласти мирову угоду або передати справу на розгляд третейському суду.

Зобов'язати сторони до початку розгляду справи по суті в судовому засіданні:

надати пропозиції щодо складу осіб, які братимуть участь у справі;

визначити факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються кожною стороною, а які підлягають доказуванню;

визначити, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи чи заперечення щодо невизнаних обставин, та з цього приводу надати клопотання щодо встановлення строків їх подання;

внести відповідні клопотання, щодо вирішення питання про забезпечення доказів (в тому числі допит свідків (обов'язково необхідно зазначити їх повне ім'я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини які він може пояснити), про призначення експертизи або залучення до участі у справі спеціаліста, перекладача, особи, яка надає правову допомогу) , витребування та (або) огляд цих доказів у тому числі за їх місцезнаходженням, або про судове доручення щодо збирання доказів.

Роз'яснити сторонам, що, відповідно до ч.1. ст. 131 ЦПК України, вони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті. Докази подані з порушенням вимог, встановлених ч. 1. ст. 131 ЦПК України, судом не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважної причини. Окрім того сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові справи, що стосуються предмету спору.

Роз'яснити сторонам, що у разі неявки у судове засідання сторони (сторін) без поважних причин або неповідомлення нею причин неявки, з'ясування обставин у справі проводиться на підставі доказів, про надання яких було заявлено до або під час попереднього судового засідання. У подальшому прийняття інших доказів залежить від поважності причин, через які вони були подані несвоєчасно.

Направити позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів, третій особі надіслати копію ухвали про відкриття провадження у справі та копію позовної заяви.

У відповідності до п. 5. ч. 1. ст. 293 ЦПК України ухвала про відкриття провадження у справі може бути оскаржена окремо від рішення суду у строки, визначені ст. 294 ЦПК України, в апеляційному порядку через апеляційний суд Одеської області, виключно щодо недотримання правил підсудності, в решті її частин ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Барвенко В.К.

СудКомінтернівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.02.2013
Оприлюднено27.02.2013
Номер документу29564296
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —504/169/13- ц

Рішення від 05.12.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Погорєлова С. О.

Ухвала від 14.10.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Погорєлова С. О.

Рішення від 24.06.2014

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Рішення від 24.06.2014

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 03.12.2013

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 14.05.2013

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 04.03.2013

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 25.02.2013

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні