Ухвала
від 27.05.2013 по справі 915/538/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

=======================================================================

УХВАЛА

"27" травня 2013 р. Справа № 915/538/13

Господарський суд Миколаївської області у складі судді Олейняш Е.М. при секретарі судового засідання Атаманюк В.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Миколаєві справу

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Об'єднана картонна компанія", вул. Космонавтів, 81/30, м. Миколаїв, 54028

до відповідача Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція", вул. Володимірська, 22-А, кім. 302, м. Васильків, Київська область, 08600

в особі Миколаївської філії Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція", вул. Пушкінська, 58/3, м. Миколаїв, 54020

до відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області, вул. Декабристів, 41/23, м. Миколаїв, 54020

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області: Публічне акціонерне товариство "Перший Український Міжнародний банк", вул. Університетська. 2-а, м. Донецьк, 83001;

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області: Товариство з обмеженою відповідальністю "Татьяна", пр. Курортний, 50-Г, село Коблево, Березанський район, Миколаївська область, 57453

поштова адреса: вул. Шолом Алейхема, 7, кв. 146, м. Київ, 01156;

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області: Головне управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області, пр. Леніна, 141-в, м. Миколаїв, 54055

про стягнення коштів

за участю представників сторін:

від позивача Павлович Євгеній Володимирович, довіреність б/н від 02.01.2013 року;

від відповідача Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" Даниленко Сергій Вікторович, довіреність № 426 від 01.05.2013 року;

від відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області Вакула Іван Анатолійович, довіреність № 5-2875 від 06.09.2012 року;

від третьої особи Публічного акціонерного товариства "Перший Український Міжнародний банк" представник не з'явився;

від третьої особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Татьяна" представник не з'явився;

від третьої особи Головного управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області Волков Андрій Сергійович, довіреність № 15-19/2-91 від 03.01.2013 року

Товариство з обмеженою відповідальністю "Об'єднана картонна компанія" звернулось до господарського суду Миколаївської області з позовними вимогами до відповідача Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" в особі Миколаївської філії Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" та до відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області про стягнення коштів.

Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 28.03.2013 року порушено провадження у справі, до участі у справі у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області було залучено Публічне акціонерне товариство "Перший Український Міжнародний банк" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Татьяна". Призначено розгляд вищевказаної справи у судовому засіданні на 16.04.2013 року.

Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 16.04.2013 року розгляд справи відкладено на 16.05.2013 року, залучено до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області Головне управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області, визнано явку представників сторін та третіх осіб у судове засідання обов'язковою.

Ухвалою господарського суду Миколаївської області від 16.05.2013 року розгляд справи відкладено на 27.05.2013 року, визнано явку представників сторін та третіх осіб у судове засідання обов'язковою.

Представник позивача у судовому засіданні 27.05.2013 року позовні вимоги підтримав в повному обсязі з підстав, зазначених в позовній заяві, та просив суд позов задовольнити.

Представник відповідача Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" в особі Миколаївської філії Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" у судовому засіданні 27.05.2013 року позов не визнав, вимоги ухвали суду від 16.05.2013 року не виконав, відзив на позов не подав.

Представник відповідача Головного управління юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області у судовому засіданні 27.05.2013 року позов не визнав з підстав, зазначених у відзиві, просив суд у задоволенні позову відмовити.

Представник третьої особи Головного управління Державної казначейської служби України у Миколаївській області у судовому засіданні 27.05.2013 року надав пояснення. Вказав, що копію позовної заяви з додатками отримав, відтак ознайомлений зі спором.

Треті особи Публічне акціонерне товариство "Перший Український Міжнародний банк" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Татьяна" явку повноважних представників у судове засідання не забезпечили, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду не повідомили, вимоги ухвали суду від 16.05.2013 року не виконали, письмові пояснення по суті спору не подали.

Відповідно до п. 1, 2 ч. 1 ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів.

За приписами п. 4 ч. 3 ст. 129 Конституції України основними засадами судочинства є змагальність сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведеності перед судом їх переконливості.

Оскільки, відповідно до ч. 3 ст. 4-3 ГПК України господарський суд створює сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі, необхідні умови для встановлення фактичних обставин справи і правильного застосування законодавства, суд вважає за необхідне з метою дотримання процесуальних прав сторін розгляд справи відкласти.

Керуючись п. 1, 2 ч. 1 ст. 77, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд справи на 05.06.2013 року на 14 год. 20 хв.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Миколаївської області за адресою: вул. Адміральська, 22, м. Миколаїв, 54001 (поверх 9).

Відповідачу Головному управлінню юстиції у Миколаївській області в особі Відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Миколаївській області подати суду матеріали виконавчого провадження.

Відповідачу Приватному підприємству "Спеціалізоване підприємство Юстиція" в особі Миколаївської філії Приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство Юстиція" повторно надати суду відзив на позов з документальним та нормативно-правовим обґрунтуванням по суті заявлених вимог і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову. Відзив повинен відповідати вимогам ст. 59 ГПК України. Докази надіслання копії відзиву позивачу подати суду.

Третім особам подати суду письмові пояснення по суті спору.

Витребувані цією ухвалою докази надати в суд до 03.06.2013 року.

Копію даної ухвали направити третім особам.

Копію даної ухвали направили на дві адреси Товариства з обмеженою відповідальністю "Татьяна":

пр. Курортний, 50-Г, село Коблево, Березанський район, Миколаївська область, 57453

вул. Шолом Алейхема, 7, кв. 146, м. Київ, 01156.

Для об'єктивного, повного та всебічного з'ясування обставин справи представникам сторін з'явитися в судове засідання для дачі пояснень, подати докази в обґрунтування заявлених вимог та заперечень та згідно ст. 28 ГПК України представити документальне підтвердження своїх повноважень у справі.

Відповідно до вимог ст. 36 ГПК України сторонам письмові докази подати в оригіналі або в належним чином засвідченій копії.

Копії письмових доказів, які подаються до суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України та п. 5.27 "Національного стандарту України. Державна уніфікована система документації. Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлювання документів. ДСТУ4163-2003", затвердженого наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003 року.

Суд доводить до відома сторін, що згідно п. 5 ст. 83 ГПК України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони може бути стягнуто в дохід Державного бюджету України штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суддя Е. М. Олейняш

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення27.05.2013
Оприлюднено30.05.2013
Номер документу31463842
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —915/538/13

Ухвала від 20.08.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Єрмілов Г.А.

Ухвала від 12.12.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

Ухвала від 04.12.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

Ухвала від 09.10.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Мишкіна М.А.

Ухвала від 20.09.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

Постанова від 03.09.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Єрмілов Г.А.

Ухвала від 05.08.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Єрмілов Г.А.

Рішення від 03.07.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

Ухвала від 05.06.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

Ухвала від 27.05.2013

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Олейняш Е.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні