Ухвала
від 17.10.2013 по справі 7/97-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

"17" жовтня 2013 р. Справа № 7/97-Б.

За позовом: Управління Пенсійного фонду України в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі (м. Новоград-Волинський)

До: Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району)

про визнання банкрутом

Суддя Костриця О.О.

В засіданні суду прийняли участь:

від кредиторів: Кіреєв Г.В. - представник УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі, довіреність від 10.04.2013р.; Ляхов О.В. - представник ПАТ Комерційний банк "Приватбанк", довіреність від 26.04.2013р. №1267-0.

від боржника: не з'явився

Прийняв участь в засіданні суду: Чичва О.С. - арбітражний керуючий

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа №7/97-Б про банкрутство Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод", порушена за правилами ст.ст.8,11-13 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою від 19.01.2012р. господарський суд визнав банкрутом Колективне підприємство "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району), відкрив ліквідаційну процедуру КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району, ідентифікаційний код 00310367) строком на дванадцять місяців по 19.01.2013 року включно, призначив ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод" арбітражного керуючого Залуцьку Олену Сергіївну.

Ухвалою суду від 26.09.2013р. було, зокрема, прийнято до розгляду заяву УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №4200/06 від 02.08.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 4222,78 грн.; прийнято до розгляду заяву УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №5279/06 від 09.09.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 7473,32 грн.; відкладено розгляд справи та зобов'язано ліквідатора Залуцьку О.С. вчинити певні дії по справі та надати витребуванні документи по справі.

26.09.2013р. на адресу суду від арбітражного керуючого Залуцької О.С. надійшло повідомлення про результати розгляду кредиторських вимог, в якому вона повідомляє, що за результатами розгляду грошових вимог кредитора УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі визнає поточні вимоги на суму 2554,74грн.

26.09.2013р. до суду від арбітражного керуючого Залуцької О.С. надійшло повідомлення про результати розгляду кредиторських вимог, в якому вона повідомляє, що за результатами розгляду грошових вимог кредитора УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі визнає поточні вимоги на суму 7473,32 грн.

17.10.2013р. на адресу суду від арбітражного керуючого Залуцької О.С. надійшли письмові пояснення по справі, протокол зборів комітету кредиторів боржника №17 від 08.10.2013р., реєстр вимог кредиторів боржника станом на 17.10.2013р., копія витягу з ЄДР станом на 25.09.2013р., копія довідки з "ПриватБанку" про відсутність руху коштів від 15.10.2013р.; копія особової картки працівника Костюк Л.З.

Ліквідатор в письмових поясненнях, зокрема, зазначила, що правовою підставою перерахування ліквідатором заробітної плати гр. Костюк Леоніді Зігмундівні було те, що вона є працівником КП "Городницький фарфоровий завод" та працювала в період виробничої діяльності підприємства на посаді секретарки-машиніста відділу кадрів. Під час ліквідаційної процедури виконувала повноваження діловода відділу кадрів, в обов'язки входило формування довідок про нараховану та виплачену заробітну плату для колишніх працівників підприємства, які потім перевірялися та підписувалися ліквідатором. Також, КостюкЛ.З. займалася супроводженням зустрічних перевірок Управління Пенсійного фонду в Новоград-Волинському районі, які проводилися для перевірки даних, необхідних для визначення розміру пенсій колишнім працівникам КП "Городницький фарфоровий завод".

Ліквідатором до даних пояснень була додана копія особової картки гр. КостюкЛ.З., яку суд не розцінює як доказ, що є підставою для нарахування та виплати гр.Костюк Л.З. заробітної плати.

Отже, в матеріалах справи відсутні документи, які підтверджують, що гр. Костюк Л.З. перебувала у трудових відносинах з підприємством боржника, зокрема, працювала на посаді секретарки-машиніста відділу кадрів та під час ліквідаційної процедури виконувала повноваження діловода відділу кадрів.

17.10.2013р. до суду від голови комітету кредиторів боржника надійшло клопотання про продовження ліквідаційної процедури КП "Городницький фарфоровий завод" на три місяці.

17.10.2013р. на адресу суду від голови комітету кредиторів надійшло клопотання, в якому він просить суд припинити повноваження ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" Залуцької Олени Сергіївни.

17.10.2013р. до суду від голови комітету кредиторів надійшло клопотання про призначення ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод" арбітражного керуючого Чичви Олега Сергійовича (51600, Дніпропетровська область, м.Верхньодніпровськ, вул. Тітова, 12, кв. 40, свідоцтво №448 від 19.03.2013р.).

17.10.2013р. на адресу суду від арбітражного керуючого Залуцької О.С. надійшла заява про дострокове припинення повноважень ліквідатора по справі, яку просить суд розглядати за її відсутності.

При вирішенні судом даної справи застосовуються положення Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року за № 2343-XII в редакції, яка була чинною до 18.01.2013 року включно.

В судовому засіданні розглядається заява арбітражного керуючого ЗалуцькоїО.С. про дострокове припинення обов'язків ліквідатора банкрута.

Відповідно до ст.3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) може бути призначено фізичну особу - суб'єкта підприємницької діяльності, яка має вищу юридичну чи економічну освіту, володіє спеціальними знаннями та не є зацікавленою особою щодо боржника і кредиторів та діє на підставі ліцензії арбітражного керуючого, виданої уповноваженим органом у порядку, встановленому законом.

Право на дострокове припинення повноважень встановлено приписами чинного законодавства.

Стаття 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачає право арбітражного керуючого подавати до господарського суду заяву про дострокове припинення своїх обов'язків.

Відповідно до ст.16 зазначеного вище Закону прийняття рішень з питань припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) належить до компетенції комітету кредиторів.

Відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів боржника №17 від 08.10.2013р. присутніми членами комітету кредиторів було вирішено:

1. Визнати роботу ліквідатора задовільною.

2. Звернутися до господарського суду Житомирської області із клопотанням про припинення повноважень ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" Залуцької Олени Сергіївни та звернутися із клопотанням до господарського суду Житомирської області про призначення ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод" арбітражного керуючого Чичву Олега Сергійовича (свідоцтво №448 від 19.03.2013р.).

Доручити голові комітету кредиторів ПАТ КБ "ПриватБанк" підписати та подати до суду відповідне клопотання від імені комітету кредиторів.

Згідно клопотання від 17.10.2013р. голова комітету кредиторів боржника просить суд припинити повноваження ліквідатора боржника Залуцької О.С.

Враховуючи вищевикладене та приймаючи до уваги згоду на це комітету кредиторів, суд вважає за необхідне задовольнити заяву ліквідатора ЗалуцькоїО.С. про дострокове припинення повноважень ліквідатора боржника та клопотання голови комітету кредиторів і відповідно припинити її повноваження, як ліквідатора банкрута.

Суд, розглянувши кандидатуру арбітражного керуючого Чичви О.С., а також заслухавши в судовому засіданні учасників провадження у справі про банкрутство, вважає за необхідне призначити ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод" арбітражного керуючого Чичви Олега Сергійовича, виходячи з наступного.

Відповідно до ст.1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідація - припинення діяльності суб'єкта підприємницької діяльності, визнаного господарським судом банкрутом, з метою здійснення заходів щодо задоволення визнаних судом вимог кредиторів шляхом продажу його майна; ліквідатор - фізична особа, яка відповідно до рішення господарського суду організовує здійснення ліквідаційної процедури боржника, визнаного банкрутом, та забезпечує задоволення визнаних судом вимог кредиторів у встановленому цим Законом порядку.

В засіданні суду арбітражний керуючий Чичва О.С. надав заяву на участь у справі про банкрутство боржника, копію свідоцтва на право здійснення діяльності арбітражного керуючого серія (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 448 від 19.03.2013р., копію диплому про освіту та копію сертифікату про підвищення кваліфікації від 14.06.2013р.

Згідно з ч.1 ст.3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" якщо інше не передбачено цим Законом, арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) може бути призначено фізичну особу - суб'єкта підприємницької діяльності, яка має вищу юридичну або економічну освіту, володіє спеціальними знаннями та не є зацікавленою особою щодо боржника і кредиторів.

Відповідно до ч. 2 ст.3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" якщо інше не передбачено цим Законом, арбітражні керуючі діють на підставі ліцензії арбітражного керуючого, виданої уповноваженим органом у порядку, встановленому законом.

Відповідно до ч. 3 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражними керуючими не можуть бути призначені: особи, які згідно з цим Законом вважаються заінтересованими; особи, які мають конфлікт інтересів, - особи, в яких виникає суперечність між особистими інтересами та повноваженнями арбітражного керуючого, що може вплинути на об'єктивність або неупередженість прийняття рішень, а також на вчинення чи невчинення дій під час виконання повноважень арбітражного керуючого; особи, які здійснювали раніше управління цим боржником - юридичною особою, за винятком випадків, коли з дня усунення цієї особи від управління зазначеним боржником минуло не менше трьох років, якщо інше не встановлено цим Законом; особи, яким заборонено здійснювати цей вид підприємницької діяльності або займати керівні посади; особи, які мають судимість за вчинення корисливих злочинів.

Обставин, передбачених ч. 3 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" щодо вищезазначеної кандидатури, в ході судового засідання встановлено не було.

Відповідно до ч. 8 ст. 16 Закону до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про призначення нового арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Як зазначалося вище, на засіданні комітету кредиторів боржника (протокол №17 від 08.10.2013р.) новим арбітражним керуючим-ліквідатором КП"Городницький фарфоровий завод" було призначено Чичву Олега Сергійовича.

Згідно клопотання від 17.10.2013р. голова комітету кредиторів КП "Городницький фарфоровий завод" просить суд призначити Чичву Олега Сергійовича арбітражним-керуючим - ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод".

Враховуючи вищевикладене, суд задовольняє клопотання голови комітету кредиторів боржника про призначення ліквідатором боржника арбітражного керуючого Чичву Олега Сергійовича.

Окрім того, головою комітету кредиторів боржника - представником ПАТ КБ "ПриватБанк" подано клопотання про продовження ліквідаційної процедури КП "Городницький фарфоровий завод" на три місяці.

Ухвалою суду від 18.07.2013р. було зокрема, продовжено строк ліквідаційної процедури банкрута Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) на три місяці з 19.07.2013р. по 19.10.2013р. включно та продовжено строк повноважень ліквідатора Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) Залуцької Олени Сергіївни на три місяці з 19.07.2013р. по 19.10.2013р. включно.

Господарський суд розглянувши вищезазначене клопотання про продовження процедури ліквідації, прийшов до висновку їх задовольнити та продовжити строк ліквідаційної процедури на три місяці, тобто з 19.10.2013р. по 19.01.2014р. включно.

В свою чергу, у ч.3 ст.24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" зазначено, що ліквідатор виконує свої повноваження до завершення ліквідаційної процедури в порядку, встановленому цим законом та іншими нормативно - правовими актами.

Таким чином, зміст ч.2 ст.22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у взаємозв'язку, взаємозумовленості та взаємозалежності із ч.3 ст.24 цього Закону чітко і недвозначно вказує на те, що ліквідатор боржника здійснює свої повноваження в межах строку процедури ліквідації.

Відповідно, чинність повноважень ліквідатора та строк процедури ліквідації поняття взаємопов'язані, взаємозумовлені та взаємозалежні.

Тому, з врахуванням конкретних обставин цієї справи, з метою недопущення правової невизначеності для учасників провадження у справі про банкрутство, третіх осіб, на права та обов'язки яких впливають чи можуть вплинути судові рішення у справі у про банкрутство чи інші обставини, пов'язані з банкрутством боржника, господарський суд прийшов до висновку продовжити повноваження ліквідатора Чичви О.С. на строк три місяці з 19.10.2013р. по 19.01.2014р. включно.

За таких обставин, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи та розгляд заяв УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №4200/06 від 02.08.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 4222,78 грн. та №5279/06 від 09.09.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 7473,32 грн.

Враховуючи вищевикладене та з метою витребування додаткових доказів по справі, суд прийшов до висновку відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 77,86 ГПК України, ст.ст.22-32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року за № 2343-XII в редакції, яка була чинною до 18.01.2013 року включно, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити заяву Залуцької О.С. про дострокове припинення обов'язків ліквідатора банкрута.

2. Припинити повноваження ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) Залуцької О.С.

3. Задовольнити клопотання голови комітету кредиторів КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) про припинення повноважень ліквідатора банкрута Залуцької О.С.

4. Задовольнити клопотання голови комітету кредиторів КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) про призначення ліквідатором банкрута Чичви О.С.

5. Призначити ліквідатором КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) Чичву Олега Сергійовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №448 від 19.03.2013р., ідентифікаційний код 3162701497, адреса: 51600, Дніпропетровська область, м.Верхньодніпровськ, вул.Титова, 12/10).

6. Задовольнити клопотання голови комітету кредиторів боржника - представника ПАТ КБ"Приватбанк" про продовження ліквідаційної процедури.

7. Продовжити строк ліквідаційної процедури банкрута КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) на три місяці з 19.10.2013р. по 19.01.2014р. включно.

8. Продовжити строк повноважень ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) Чичви Олега Сергійовича на три місяці з 19.10.2013р. по 19.01.2014р. включно.

9. Відкласти розгляд заяви УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №4200/06 від 02.08.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 4222,78 грн.

10. Відкласти розгляд заяви УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №5279/06 від 09.09.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 7473,32 грн.

11. Відкласти розгляд справи.

12. Призначити наступне засідання суду на "24" грудня 2013 р. о 10:00 у приміщенні господарського суду Житомирської області, каб. №407.

13. Арбітражному керуючому Залуцькій О.С. передати арбітражному керуючому (ліквідатору) Чичві О.С. матеріали діяльності здійснення ліквідаційної процедури банкрута: бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатку, штампи, матеріальні та інші цінності.

14. Зобов'язати арбітражного керуючого Чичву О.С. забезпечити виконання повноважень ліквідатора у справі про банкрутство КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району), в порядку, визначеному ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та належне виконання заходів, передбачених ст.ст. 29-31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", спрямованих на задоволення вимог кредиторів.

15. Зобов'язати ліквідатора Чичву О.С. надати суду:

- звіт за наступний проміжний період, підтверджений документально та погоджений з комітетом кредиторів. Протокол засідання комітету кредиторів, на якому розглядався звіт;

- відзиви на заяви УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі №4200/06 від 02.08.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 4222,78 грн. та №5279/06 від 09.09.2013р. про збільшення кредиторських вимог до боржника на суму 7473,32 грн.;

- акт прийому-передачі від колишнього ліквідатора боржника Залуцької О.С. матеріалів діяльності здійснення ліквідаційної процедури банкрута: бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатку, штампи, матеріальні та інші цінності;

- довідку з відділу земельних ресурсів про наявні (відсутні) у боржника на праві власності та на праві постійного користування земельні ділянки (станом на день розгляду справи);

- повідомити про результати розшуку правоохоронними органами транспортних засобів, які зареєстровані за боржником (станом на день розгляду справи);

- повідомити про вчинені дії стосовно реалізації правомочностей учасника (засновника) ДП "Фарфор" КП "Городницький фарфоровий завод";

- трудову угоду (договір), що підтверджують трудові відносини гр. Костюк Л.З. з боржником (оригінали для огляду, копії до справи); обгрунтований розрахунок нарахованої та невиплаченої заробітної плати за період трудових відносин гр.Костюк Л.З. з підприємством боржника;

- у випадку відсутності трудової угоди (договору), що підтверджує трудові відносини гр. Костюк Л.З. з боржником, вжити заходи щодо повернення виплачених коштів на рахунок боржника;

- довідку податкового органу відносно рахунків банкрута відкритих у банківських установах;

- привести реєстр вимог кредиторів у відповідність до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", зокрема, шляхом включення до нього кредиторів вимоги яких були визнані судом та внесення змін у частині зміни назви кредиторів;

- вирішити питання щодо перегляду голосів кредиторів вимоги яких були включені до реєстру вимог кредиторів боржника, у зв'язку з їх частковим погашенням;

- технічну документацію на об'єкт зазначений в довідці КП "Новоград-Волинське МБТІ" №2518 від 12.09.2012р. - будинок (незавершене будівництво), розташований за адресою: вул. Нове життя, 12, смт. Городниця;

- письмові пояснення відносно того, за якими критеріями ліквідатором було визначено вартість нежитлового приміщення, розташованого за адресою: пров. Монастирський,2, смт.Городниця;

- письмові пояснення з підтверджуючими документами щодо надходження коштів на рахунок боржника та їх розподіл ліквідатором за 2013р. (банківські виписки, платіжні доручення, тощо);

- надати належним чином завірені (Городницькою селищною радою) копії рішення Городницької селищної ради від 28.12.2012р. "Про прийняття у власність територіальної громади смт. Городниця будівлі гуртожитку за адресою вулиця Нове Життя,7" та рішення виконавчого комітету Городницької селищної ради від 14.07.1993р, стосовно будинку (незавершене будівництво), розташованого за адресою: вул. Нове життя, 12, смт. Городниця.;

- надати докази передачі документів до архівної установи;

- надати докази в підтвердження сплати судових витрат (за звернення кредиторів до суду з конкурсними та поточними вимогами), включених до першої черги реєстру вимог кредиторів боржника (оригінали для огляду, копії до справи);

- повідомляти комітет кредиторів та суд щодо надходження та витрачання коштів у ході проведення ліквідаційної процедури, а також, підготовки до реалізації та реалізації майна банкрута та залучення третіх осіб щодо забезпечення проведення ліквідаційної процедури;

- надати письмові пояснення відносно вчинення ліквідатором дій по відношенню до 10,4191 га земель (з яких в межах населеного пункту 9,5335 га), які обліковуються в постійному користуванні за боржником на території Городницької селищної ради;

- надати письмові пояснення щодо правової природи надходження на рахунок боржника №26006055903842 коштів у сумі 31631, 40 грн.

- здійснювати продаж майна з неухильним дотриманням норм Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22 грудня 2011 року;

- докази звернення до державного реєстратора з запитом щодо внесення до Єдиного державного реєстру відомостей про ліквідатора Чичву Олега Сергійовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №448 від 19.03.2013р., ідентифікаційний код 3162701497, адреса: 51600, Дніпропетровська область, м.Верхньодніпровськ, вул.Титова, 12/10), як керівника КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району), як особу уповноважену представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами та особу, яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори; відповідний витяг з ЄДР надати суду.

Звернути увагу ліквідатора, що право оплати послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого виникає після затвердження комітетом кредиторів та ухвалою господарського суду звітів про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого.

16. Зобов'язати арбітражного керуючого Залуцьку О.С. :

- надати письмові пояснення щодо правової природи надходження на рахунок боржника №26006055903842 коштів у розмірі 31631, 40 грн.;

- надати письмові пояснення відносно того, за рахунок яких коштів здійснювалося погашення витрат по справі;

- надати письмові пояснення стосовно оплати послуг арбітражного керуючого Залуцької О.С. за рахунок коштів боржника, а не за рахунок ініціюючого кредитора.

17. Зобов'язати УПФУ в м.Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі надати суду:

- оригінали документів поданих до заяв в копіях, для огляду в засіданні суду.

18. Комітету кредиторів боржника щомісячно проводити засідання комітету кредиторів боржника, з метою контролю за діяльністю ліквідатора та прийняття рішень у відповідності до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

В засідання суду викликати уповноважених представників кредиторів боржника.

Явка в засідання суду ліквідатора Чичви О.С. обов'язкова.

Ухвала господарського суду набирає законної сили в установленому законом порядку.

У зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді будь-які заяви та клопотання у письмовому вигляді повинні бути зареєстровані в канцелярії суду до початку судового засідання.

Суддя Костриця О.О.

1 - в справу

2- Залуцькій О.С. на адресу (м. Дніпропетровськ, вул. Ливарна, б. 9, кв. 45) - рек. з повідомл.

3- ПАТ КБ Приватбанк на адресу філії Житом. Рег. Управління ПАТ КБ "Приватбанк" (10012, м. Житомир, вул. Гоголівська, 4)

4 - Новоград-Волинській ОДПІ

5- ВВД ФСС НВВ ПЗ в м.Нов-Вол.

6- Нов-Вол. МЦЗ

7- УПФУ в м.Новограді-Волин. та Нов-Вол. р-ні

8- Державному реєстратору (Реєстраційна служба Новоград-Волинського р-ну (реком.))

9- Чичві О.С. - ліквідатору (51600, Дніпропетровська область, м.Верхньодніпровськ, вул.Титова,12/40)(реком.з повідомл.)

Дата ухвалення рішення17.10.2013
Оприлюднено28.10.2013
Номер документу34355673
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/97-б

Ухвала від 29.02.2016

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 23.10.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 20.10.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 22.06.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 18.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 09.07.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.04.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 10.02.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.10.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні