Ухвала
від 18.11.2013 по справі 801/4201/13-а
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

У Х В А Л А

18 листопада 2013 року м. Київ К/800/56808/13

Суддя Вищого адміністративного суду України Лиска Т.О. , перевіривши касаційну скаргу Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим на постанову Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 29 жовтня 2013 року у справі за позовом Комунального підприємства Ялтинської міської ради "Комплекс" до Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим про визнання протиправними дій та спонукання до виконання певних дій,

в с т а н о в и в:

Комунальне підприємство Ялтинської міської ради "Комплекс" звернулося до Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим з адміністративним позовом до Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим про визнання протиправними дій та спонукання до виконання певних дій.

Постановою Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим від 11 червня 2013 року в задоволенні позову відмовлено повністю.

Постановою Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 29 жовтня 2013 року апеляційну скаргу позивача задоволено. Постанову суду першої інстанції скасовано. Прийнято нову постанову, якою позовні вимоги задоволено. Визнано дії управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим протиправними. Зобов'язано управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим зарахувати надміру сплачений єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у розмірі 27880 грн. за поточними зобов'язаннями комунального підприємства Ялтинської міської ради "Комплекс".

Не погоджуючись з прийнятим рішенням, Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим, посилаючись на порушення норм матеріального та процесуального права, просить скасувати оскаржувану постанову суду апеляційної інстанції та залишити в силі постанову суду першої інстанції.

Відповідно до положень пункту 5 частини п'ятої статті 214 Кодексу адміністративного судочинства України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

За змістом цієї норми касаційна скарга повинна містити посилання на помилкове та/або неправильне застосування норм матеріального права при вирішенні справи та/або порушення судами норм процесуального права (у разі оскарження судового рішення по суті - пояснення, яким чином такі порушення вплинули на неправильність вирішення справи).

Виходячи зі змісту касаційної скарги та оскаржуваного судового рішення, яке відповідає практиці Вищого адміністративного суду України у цій категорії справ, касаційна скарга є необґрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального або процесуального права.

Керуючись статтями 211, 213, пунктом 5 частини п'ятої статті 214 Кодексу адміністративного судочинства України, -

у х в а л и в:

Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим на постанову Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 29 жовтня 2013 року у справі за позовом Комунального підприємства Ялтинської міської ради "Комплекс" до Управління Пенсійного фонду України в м. Ялта Автономної Республіки Крим про визнання протиправними дій та спонукання до виконання певних дій.

Додані до касаційної скарги матеріали повернути скаржнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Вищого адміністративного суду України Т.О. Лиска

Дата ухвалення рішення18.11.2013
Оприлюднено26.11.2013
Номер документу35469693
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —801/4201/13-а

Ухвала від 16.01.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Москаленко С.А.

Ухвала від 18.11.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Лиска Т.О.

Постанова від 29.10.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Щепанська Ольга Анатоліївна

Ухвала від 09.08.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Щепанська Ольга Анатоліївна

Постанова від 11.06.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Москаленко С.А.

Ухвала від 19.04.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Москаленко С.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні