Ухвала
від 23.01.2007 по справі 9/515-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

9/515-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31,    http://vn.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

"23" січня 2007 р.                                                                                            Справа № 9/515-06

          Суддя господарського суду Балтак О.О.  , розглянувши матеріали справи

за позовом:Товариства з обмеженою відповідальністю "Жмеринський райсількомунгосп", вул. Асмолова,101, м. Жмеринка, Вінницька область   

до:Державної виконавчої служби у м. Жмеринка та Жмеринському районі, 23100, вул. Радянська,19, м. Жмеринка, Вінницька область

третя особа на стороні відповідача,  яка не заявляє самостійних вимог: Виконавчий комітет Жмеринської  міської ради, 23100, вул. Урицького,19м. Жмеринка, Вінницька область

третя особа на стороні відповідача,  яка не заявляє самостійних вимог:КП «Вінницьке обласне об'єднане  бюро технічної інвентаризації», 21100, вул. Кропивницького,2, м. Вінниця  

про визнання неправомірними дій державного виконавця

Секретар судового засідання Пилипчак О.І.

Представники :

позивача     : не з"явився

відповідача : Усатий С.М. - представник за довіреністю.

        третя особа 1: Карман С.В. - представник за довіреністю.

В С Т А Н О В И В   

 Заявлено позов про визнання неправомірними дій державного виконавця та про бездіяльність державної виконавчої служби у м. Жмеринка та Жмеринському районі,  зобов'язання відповідача повернути свідоцтво про право власності на будівлі, що знаходяться за адресою м. Жмеринка вул. Асмолова,101 та копію  інвентарної справи  ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп".

              Ухвалою суду від 06.12.2006 р. від відповідача судом вимагалось зведене виконавче провадження  щодо стягнення  коштів  з ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп", проте виконавче провадження суду не надано.

  Представником  відповідача, в судовому засіданні, усно заявлено клопотання про залучення в якості свідка Любчика В.О. - директора ТОВ «Жмеринський райсількомунгосп». Клопотання сторони, з огляду на право надане ст. ст. 49, 51 КАС України підлягає задоволенню.

                   Напередодні засідання від 23.01.07р. судом отримано  клопотання від позивача з проханням перенести розгляд справи у зв"язку з хворобою свого повноважного представника.

Також судом отримано  заяву про забезпечення доказів, та уточнену позовну заяву. З метою аналізу вищезазначених документів, а також у зв"язку з клопотанням  позивача, розгляд справи слід  відкласти.  

        Враховуючи викладене, керуючись п. 1 ст. 128,  п. 3 ст. 150,  КАС України, -

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти на "08" лютого 2007 р. о 09:00 год. , в приміщенні господарського суду.

2. Явка в засіданні  представників позивача, відповідача, а також представників Жмеринської Міської ради та КП "Вінницького обласного об"єднаного бюро технічної інвентаризації  з повноваженнями визначеними ст. 58 КАС України обов'язкова.

3. Зобов'язати учасників процесу за три робочі дні до судового засідання надати через канцелярію суду :

Позивачу :      Забезпечити явку в судове засідання директора ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп" Любчика В.О. та головного бухгалтера ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп" Пірус В.М.

Відповідачу :  надати суду обгрунтоване заперечення проти позову, а також  зведене виконавче провадження  щодо стягнення  коштів  з ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп"  та первинні документи на підставі яких  здійснювалась оцінка майна боржника ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп".

Жмеринській міській раді: надати суду оригінали для огляду, належним чином завірені копії в справу: Рішення Жмеринської міської ради про видачу свідоцтва про право приватної власності по ТОВ "Темп", які підтверджують факти відчуження майна позивача сторонніми особами у зведеному виконавчому провадженні; Книгу реєстрації видачі Свідоцтва про право приватної власності на нерухоме майно.

КП “Вінницьке обласне об'єднане  бюро технічної інвентаризації”: надати суду інвентаризаційну  справу по ТОВ "Темп" , м. Жмеринка, Вінницька область (ідентифікаційний код 30086993) - оригінали для огляду в судовому засіданні, належним  чином завірені копії - в справу.

    4. Ухвалу направити позивачу, відповідачу, КП "Вінницьке ОБТІ", Жмеринській міській

раді, директору ТОВ "Жмеринський райсількомунгосп" Любчику В.О. - рекомендованим

листом.

У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

При цьому суд повідомляє, що відповідно до ч.3 ст.128 КАСУ у разі  повторного  неприбуття позивача,  належним  чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 254  КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її проголошення.

        

Суддя                                           Балтак О.О.             

            

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення23.01.2007
Оприлюднено21.08.2007
Номер документу365217
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/515-06

Постанова від 12.02.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Постанова від 05.02.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бакланова Н.В.

Ухвала від 23.01.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Ухвала від 09.01.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Ухвала від 27.11.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Ухвала від 06.12.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Ухвала від 16.11.2006

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Подобед І.М.

Рішення від 12.10.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

Ухвала від 25.09.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

Ухвала від 07.09.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні