Ухвала
від 20.06.2014 по справі 463/2325/14-ц
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №2/463/1316/14

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 червня 2014 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Гирич С. В.

при секретарі судових засідань Попович Х.І.

за участю представника відповідача Департаменту охорони

здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Панчука Ю.Г.

представника відповідача Управління майном

спільної власності Львівської обласної ради Редько І.О.

представника відповідача Вищого навчального

комунального закладу Львівської обласної ради

«Львівський медичний коледж післядипломної освіти» Старенького О.С.

третьої особи ОСОБА_8

в м. Львові

у відкритому судовому засіданні,

розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_9 до Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, Управління майном спільної власності Львівської обласної ради, Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти», третьої особи ОСОБА_8 про визнання незаконним та скасування рішення, суд -

В С Т А Н О В И В:

позивач звернувся із позовом в суд до відповідачів, третьої особи про визнання незаконними та скасування наказу від 22.05.2014 року за №13-П Управління майном спільної власності Львівської обласної ради про звільнення ОСОБА_9 з посади директора.

В судове засідання позивач, представника позивача не з'явились, про дату, час та місце розгляду заяви були повідомленні у встановленому законом порядку. Представник позивача подав до суду заяву про проведення судового засідання без його участі.

У відповідності до положень ч.5 ст.154 ЦПК України, оскільки неявка сторін не перешкоджає розгляду питання про скасування заходів забезпечення позову, слід розглянути заяву у їх відсутності.

Оглянувши матеріали справи, заслухавши учасників провадження, які з'явились в судове засідання та не заперечили проти скасування заходів забезпечення позову, суд вважає, що слід такі скасувати з таких підстав.

Ухвалою Личаківського районного суду м. Львова від 21.05.2014 року в забезпечення позовних вимог ОСОБА_9 про визнання незаконними та скасування рішення від 04 квітня 2014 року за №01-12-11/902/04/14 Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації про проведення конкурсу на заміщення директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти" та рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти" до вирішення спору по суті та виконання рішення суду зупинено рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти" та заборонено Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації вчиняти будь-які дії на виконання рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти", в тому числі, призначати на посаду керівника Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти".

Відповідно п.6 ст.154 ЦПК України передбачено, якщо у задоволенні позову було відмовлено, провадження у справі закрито або заяву залишено без розгляду, вжиті заходи забезпечення позову застосовуються до набрання судовим рішенням законної сили. Проте суд може одночасно з ухваленням судового рішення або після цього постановити ухвалу про скасування заходів забезпечення позову.

Ухвалою Личаківського районного суду м. Львова від 11.06.2014 року позовну заяву в частині вимог ОСОБА_9 до Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, Управління майном спільної власності Львівської обласної ради, Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти» про визнання незаконними та скасування рішення від 04 квітня 2014 року за № 01-12-11/902/04/14 Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації про проведення конкурсу на заміщення директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти" та рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти", визнання незаконним рішення конкурсної комісії департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації від 21.05.2014 року протокол №2 в частині затвердження результатів конкурсу на заміщення посади директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти" - провадженням закрито.

Оскільки в частині позовних вимог, в забезпечення яких накладалось забезпечення позову, судом провадження закрито за заявою позивача, тому слід скасувати заходи забезпечення позову.

Керуючись ст. 154 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

скасувати заходи забезпечення позову ОСОБА_9 до Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, Управління майном спільної власності Львівської обласної ради, Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти» про визнання незаконним та скасування рішення - зупинення рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти", ЄДРПОУ 22333618, юридична адреса: м. Львів, вул. Миколайчука, 9; та заборону Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, ЄДРПОУ 02013047, юридична адреса: м. Львів, вул. Конопницької, 3, вчиняти будь-які дії на виконання рішення від 14 травня 2014 року загальних зборів з виборів директора Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти", в тому числі, призначати на посаду керівника Вищого навчального комунального закладу "Львівський медичний коледж післядипломної освіти".

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга протягом п'яти днів з дня її проголошення, а у разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги або після розгляду справи апеляційним судом.

Стягувач має право пред'явити ухвалу до виконання протягом року з наступного дня після набрання ухвали законної сили.

Суддя: Гирич С. В.

Дата ухвалення рішення20.06.2014
Оприлюднено22.07.2014
Номер документу39802260
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування рішення, суд

Судовий реєстр по справі —463/2325/14-ц

Ухвала від 02.07.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 12.06.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Рішення від 19.05.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Рішення від 19.05.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 27.02.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 21.01.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 20.06.2014

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 20.06.2014

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 12.06.2014

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 20.05.2014

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні