Рішення
від 11.08.2009 по справі 11/27-09
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/27-09

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" серпня 2009 р.                                                            Справа № 11/27-09

вх. № 647/4-11

Суддя господарського суду Черленяк М.І.

при секретарі судового засідання Шипілов А. Ю.

за участю представників сторін:

позивача (відповідач за зустрічним позовом) - Шамраєв М. Є.

відповідача (позивача за зустрічним позовом) - Бочаров І. Д.

розглянувши справу за позовом Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, м. Харків

до ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", с. Високий    

про стягнення 34000,00 гривень

та за зустрічним позовом ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", с. Високий    

до Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, м. Харків

про скасування рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України № 69-К від 25.09.2008 року

ВСТАНОВИВ:

Позивач - Харківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України - звернувся до господарського суду з позовом до ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (відповідач по справі), в якому, з урахуванням клопотання про збільшення розміру позовних вимог, просить стягнути з відповідача 34000,00 гривень. Позов обґрунтовано тим, що відповідачем було допущено порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації Харківському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою відділення строки, в зв'язку з чим рішенням адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 25.09.2008 року № 69-К на ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" було накладено штраф. Також позивач просить стягнути з відповідача пеню за прострочення сплати штрафу відповідно до приписів статті 56 Закону України „Про захист економічної конкуренції”.

ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" 01 липня 2009 року подало зустрічну позовну заяву, в якій просило прийняти до розгляду зустрічний позов для спільного розгляду з первісним, рішення Адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України № 69-К від 25.09.2008 року скасувати або визнати недійсним, нараховану пеню скасувати. Зустрічний позов обґрунтовано тим, що вимогу про надання інформації Харківському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" не отримувало, а тому надати відповідну інформацію не мало можливості. Стосовно отримання рекомендованого листа з вимогою надати інформацію оператором Мицай В. І. ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" зазначає, що вказана особа не є уповноваженою на отримання кореспонденції, на підприємстві не працює, в обґрунтування чого надано постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Мицай В. І. Крім того, рішення адміністративної колегії ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" вважає безпідставним з мотивів відсутності перешкоджання у вивченні ринків скрапленого газу та відсутності в зв'язку з цим порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Ухвалою господарського суду від 01 липня 2009 року прийнято зустрічний позов до розгляду та призначено його до спільного розгляду разом з первісним позовом, зобов'язано позивача за зустрічним позовом уточнити позовні вимоги, обравши конкретний спосіб захисту порушеного права.

30 липня 2009 року ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" подав до господарського суду уточнення до зустрічної позовної заяви, в якій просив скасувати рішення Адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України № 69-К від 25.09.2008 року. Оскільки відповідно до частини 4 статті 22 Господарського процесуального кодексу України позивач вправі до прийняття рішення по справі уточнити позовні вимоги та такі дії позивача не суперечать законодавству та не порушують чиї-небудь права і охоронювані законом інтереси, суд приймає до розгляду заяву позивача за зустрічним позовом про уточнення позовних вимог та продовжує справу з урахуванням заяви.

В призначеному 03 серпня 2009 році судовому засіданні представник Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наполягав на задоволенні первісного позову та заперечував проти задоволення зустрічного позову. Представник ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" проти первісного позову заперечував, зустрічний позов просив суд задовольнити.

В судовому засіданні 16 липня 2009 року було оголошено перерву до 03 серпня 2009 року для надання сторонами по справі додаткових доказів в обґрунтування своїх вимог та заперечень, в судовому засіданні 03 серпня 2009 року було оголошено перерву до 11 серпня 2009 року для виготовлення повного тексту судового рішення по справі.

Суд, дослідивши матеріали справи та подані сторонами докази, вислухавши присутніх в судовому засіданні представників сторін, встановив наступне.

В зв'язку із здійсненням державного контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції та з проведенням дослідження ринків оптової та роздрібної торгівлі скрапленим газом у якості моторного палива ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" направлено вимогу Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 14.03.2008 року щодо діяльності ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" на вказаних ринках. Для відповіді на вимогу було встановлено 14 денний строк з дня її отримання.

Листом № 7-ю-1194 від 26.06.2008 року Харківська обласна дирекція Українського Державного підприємства поштового зв'язку „Укрпошта” повідомила, що рекомендований лист № 4065844, направлений 17.03.2008 року з міста Харкова на адресу ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (вул. Ощепкова, 44, смт. Високий, Харківського району, Харківська область) вручений 23.03.2008 року уповноваженій на отримання пошти оператору Мицай В. І.

Таким чином, встановлений 14 денний строк для надання відповіді на вимогу з урахуванням зазначеного листа про отримання вимоги уповноваженою особою ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", сплив 06.04.2008 року.

Інформація стосовно місцезнаходження та кількості АГЗС, обсягів реалізації скрапленого газу по кожній АГЗС окремо, що запитувалась у ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", необхідна була Харківському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України для розрахунку обсягу ринку роздрібної торгівлі скрапленим газом у якості моторного пального, а також часток суб'єктів господарювання на зазначених ринках відповідно до Методики визначення монопольного (домінуючого) становища суб'єктів господарювання на ринку.

Враховуючи факт ненадання необхідної інформації, Харківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України було розпочато розгляд справи № 1/12-63-08 за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”. Копію розпорядження адміністративної колегії № 67-рк від 14.08.2008 року про початок розгляду справи було направлено ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" на адресу: Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44. Зазначена копія розпорядження з поміткою пошти „відмова від отримання” була повернута на адресу відділення.

Листом від 05.09.2008 року за вих. № 02-26/1-2129 відділення направило на адресу ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44) копію подання про попередні висновки у справі № 1/12-63-08 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправка". В листі було зазначено, що до 15.09.2008 року товариство має право подати до відділення свої зауваження щодо висновків за результатом розгляду справи. Зазначена копія подання з поміткою пошти „відмова від отримання” була повернута на адресу відділення.

Станом на 24.09.2008 року на адресу відділення відповідь від ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" не надійшла, товариство не зверталось до відділення з проханням перенесення терміну відповіді на вимогу.

Відповідно до статті 22-1 Закону України „Про Антимонопольний комітет України” суб'єкти господарювання зобов'язані на вимогу голови територіального відділення Антимонопольного комітету України подавати документи, предмети чи інші носії інформації, пояснення, іншу інформацію, в тому числі з обмеженим доступом та банківську таємницю, необхідну для виконання Антимонопольним комітетом України, його територіальними відділеннями завдань, передбачених законодавством про захист економічної конкуренції.

Згідно із пунктом 13 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції” від 11 січня 2001 року № 2210-3 (з подальшими змінами та доповненнями) порушенням законодавства про захист економічної конкуренції є неподання  інформації  Антимонопольному комітету України, його територіальному   відділенню  у  встановлені  органами Антимонопольного  комітету України,  головою його територіального відділення чи нормативно-правовими актами строки.

Враховуючи вказані обставини, а саме, порушення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" вимог статті 22 Закону України „Про Антимонопольний комітет України”, на підставі пункту 13 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції” рішенням адміністративної колегії Харківського обласного відділення Антимонопольного комітету України було визнано, що ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" вчинило порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою відділення строки.

Зазначеним рішенням за порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" було накладено штраф на підставі абзацу 4 частини 2 статті 52 Закону України „Про захист економічної конкуренції”.

26.09.2008 року за вих. № 02-26/1-2300 на адресу ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44) було направлено зазначене рішення адміністративної колегії для виконання у визначені терміни. Зазначене рішення було повернуто на адресу відділення з поміткою пошти „за закінченням терміну зберігання”.

Враховуючи неможливість вручити рішення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", 13.11.2008 року інформація про прийняте рішення було оприлюднене в офіційному друкованому виданні Харківської обласної ради - газеті „Слобідський край” (аркуш справи 8).

Зазначені обставини справи дають підстави суду в однозначний спосіб стверджувати, що ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" вчинило порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою відділення строки.

Такий висновок суду ґрунтується на тому, що Харківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України у повній відповідності до вимог Закону України „Про Антимонопольний комітет України”, „Про захист економічної конкуренції”, Правил розгляду заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції (затверджених Розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19 квітня 1994 року № 5) було здійснено всі належні та необхідні дії для виконання покладених на Територіальне відділення обов'язків щодо виконання законодавства про захист економічної конкуренції.

Так, для розрахунку обсягу ринку роздрібної торгівлі скрапленим газом у якості моторного пального, а також часток суб'єктів господарювання на зазначених ринках було здійснено відповідний запит про надання інформації. Зазначений запит було направлено на адресу відповідача - Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44 - та отримано, за інформацією пошти на час розгляду справи відділенням, уповноваженою особою Мицай В. І. В зв'язку з ненаданням у встановлені строки необхідної інформації, відділенням було розпочато розгляд справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

При цьому документально підтверджені дії ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" свідчать про те, що товариство ухилялося від отримання будь-якої кореспонденції від відділення, що за обставин дослідження ринку з метою встановлення порушень вимог законодавства про економічну конкуренцію давало відповідні підстави відділенню стверджувати про ухилення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" від обов'язку надати необхідну інформацію.

Цей висновок підтверджується й листом Харківської дирекції центру поштового зв'язку № 13 Українського державного підприємства зв'язку „Укрпошта”. Зокрема, листом від 30.10.2008 року № 1395 відділення пошти повідомило, що згідно довідки начальника ВПЗ Високий з червня 2008 року ряд суб'єктів господарювання, в тому числі ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" або особи, уповноважені на одержання кореспонденції, відмовляються від одержання кореспонденції, адресованої їм відділенням, при цьому іншу кореспонденцію адресати отримують.

Таким чином, за обставин систематичної відмови ряду суб'єктів господарювання, в тому числі і відповідача за первісним позовом, від отримання кореспонденції з відділення, Харківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України дійшло правомірного висновку про факт порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою відділення строки.

При цьому судом досліджено та взято до уваги при вирішенні спору заперечення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" про те, що рекомендований лист № 4065844, направлений 17.03.2008 року на адресу вул. Ощепкова, 44, смт. Високий, Харківського району, Харківська область, вручений 23.03.2008 року Мицай В. І. - особі, яка не уповноважена ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" на отримання будь-якої кореспонденції. Суд зауважує, що про цей факт під час прийняття рішення відділення не було поінформовано, оскільки належно юридично він підтверджений лише 27.07.2009 року постановою про відмову в порушенні кримінальної справи. Напроти, відділення мало офіційний документ в підтвердження факту отримання вимоги повноважною особою, на підставі чого в подальшому було прийняте відповідне рішення.

Крім того, сам факт неотримання вимоги відділення про надання інформації за обставин даної справи не може бути підставою для звільнення від майнової відповідальності ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, оскільки систематичні необґрунтовані дії посадових осіб ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" під час розгляду справи № 1/12-63-08 територіальним відділенням Антимонопольного комітету України за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції від отримання будь-якої кореспонденції від відділення, з одночасним отриманням її від інших адресатів, свідчить про дійсне ухилення від виконання вимог відділення.

При цьому отримання копії розпорядження про початок розгляду справи № 1/12-63-08, копії подання про попередні висновки у справі та відповідні правомірні подальші дії ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" унеможливили б прийняття відділенням оскаржуваного рішення про накладення штрафу.

Таким чином, суд приходить до висновку про те, що ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправка" було поінформовано про вимогу відділення про надання інформації, проте своєю бездіяльністю зробило неможливим отримання відділенням необхідної інформації у встановлені строки, що стало підставою для прийняття рішення про накладення штрафу. Отже судом встановлено наявними матеріалами справи факт порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Відповідно до статті 15 Закону України „Про захист економічної конкуренції” від 11 січня 2001 року № 2210-3 (з подальшими змінами та доповненнями) антиконкурентними діями органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно-господарського управління та контролю є прийняття  будь-яких  актів  (рішень, наказів, розпоряджень, постанов тощо), надання письмових чи усних вказівок, укладення угод або  будь-які  інші дії чи бездіяльність органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно-господарського  управління  та контролю (колегіального органу чи посадової особи), які призвели або можуть призвести  до  недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції.

Статтею 35 зазначеного Закону встановлено, що розгляд  справ  про  порушення  законодавства  про  захист економічної  конкуренції починається з прийняття розпорядження про початок  розгляду  справи  та  закінчується  прийняттям  рішення у справі. Згідно із статтею 48 вказаного Закону за результатами розгляду справ про порушення законодавства про захист   економічної   конкуренції  органи  Антимонопольного комітету України приймають рішення, в тому числі про накладення штрафу.

Статтею 56 Закону визначено, що рішення, розпорядження органів Антимонопольного   комітету  України,  голів  його  територіальних відділень надається для виконання шляхом надсилання або вручення під розписку чи доведення до відома в інший спосіб. У   разі,   якщо   вручити   рішення, розпорядження,  немає можливості,  зокрема, внаслідок відсутності посадових осіб чи уповноважених представників суб'єкта господарювання,  органу адміністративно-господарського управління та контролю за відповідною юридичною адресою - рішення, розпорядження органів  Антимонопольного  комітету України  вважається  таким,  що  вручене відповідачу, через десять днів з дня оприлюднення інформації про прийняте рішення, розпорядження  в  офіційному  друкованому органі (друковані видання відповідної обласної ради за останнім відомим місцем проживання чи місцем  прописки,  юридичної адреси відповідача).

Як свідчать матеріали справи, позивач, враховуючи неможливість вручити рішення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" поштою, 13.11.2008 року прийняте рішення оприлюднив в офіційному друкованому виданні Харківської обласної ради - газеті „Слобідський край”. Отже ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" є таким, що йому вручене зазначене рішення належним чином 24.11.2008 року, тобто через десять днів з дня оприлюднення вказаної інформації про прийняте рішення в офіційному друкованому органі.

Таким чином, суд виходить з презумпції про те, що відповідач знав або повинен був знати в силу приписів чинного законодавства про прийняте позивачем рішення 24.11.2008 року.

Статтею 51 Закону України „Про захист економічної конкуренції” визначено, що порушення законодавства про  захист  економічної  конкуренції тягне за собою відповідальність, встановлену законом. Зокрема, статтею 52 встановлено право органів Антимонопольного комітету України накладати штрафи, розміри яких передбачені частиною другою вказаної статті в залежності від характеру порушення законодавства про  захист  економічної  конкуренції. При цьому за кожний день прострочення сплати штрафу стягується  пеня у  розмірі  півтора відсотка від суми штрафу. Розмір пені не може перевищувати  розміру  штрафу,  накладеного  відповідним рішенням органу Антимонопольного комітету України. Нарахування  пені  припиняється з дня прийняття господарським судом рішення про стягнення відповідного штрафу.

Рішення та розпорядження органів Антимонопольного комітету України,  голів  його  територіальних відділень є обов'язковими до виконання. Особа,  на  яку  накладено  штраф   за   рішенням   органу Антимонопольного  комітету  України,  сплачує  його  у двомісячний строк  з  дня  одержання  рішення про накладення штрафу. У разі несплати штрафу у строки,  передбачені рішенням, та пені  органи  Антимонопольного комітету України стягують штраф та пеню в судовому порядку.

Зазначені обставини справи з урахуванням наведених приписів чинного законодавства дають підстави суду стверджувати про те, що строк оплати відповідачем штрафу сплив 24.01.2009 року. Проте, як свідчать матеріали справи, зазначений штраф відповідачем не сплачено, що є правовою підставою для стягнення з ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" на користь Державного бюджету України визначеного штрафу. Розглянувши ж розрахунок пені, суд приходить до висновку про наявність правових підстав для стягнення з відповідача пені у визначеній позивачем розмірі, оскільки така вимога позивача ґрунтується на приписах закону та відповідає фактичним обставинам справи.

Таким чином суд приходить до переконливого висновку про наявність правових підстав для задоволення первісного позову як такого, що фактично та юридично обґрунтований.

При цьому вимоги зустрічного позову суд вважає безпідставними, оскільки вимога ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" скасувати рішення Адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України № 69-К від 25.09.2008 року ґрунтується лише на тій обставині, що товариство не отримало вимогу про надання інформації. Проте матеріалами справи встановлено, що ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" в результаті своїх дій по неотриманню будь-якої кореспонденції від відділення не надало її, наслідком чого стало прийняття рішення про накладення штрафу.

Стосовно посилання позивача за зустрічним позовом на необґрунтованість рішення та відсутність перешкод з боку ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" у вивченні ринків суд зазначає, що в силу вимог статті 33 ГПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень. Однак жодного доказу відсутності перешкод зі свого боку, а також будь-яких інших доказів на підтвердження неправильності рішення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" не навело, що є правовою підставою для відмови в задоволенні зустрічного позову.

Також судом при прийнятті рішення беруться до уваги вимоги статті 59 Закону України „Про захист економічної конкуренції”, відповідно до частини 2 якої порушення або неправильне застосування норм процесуального права може бути підставою для зміни, скасування чи визнання недійсним рішення органів Антимонопольного комітету України тільки за умови, якщо це порушення призвело до прийняття неправильного рішення.

Оскільки ж належними доказами по даній справі доведено факт ухилення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" від виконання вимог Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, процесуальне порушення відділення стосовно вручення вимоги про надання інформації неповноважній особі, яке стало відоме лише під час судового розгляду даної справи, не може бути за відсутності інших доводів підставою для скасування такого рішення, оскільки це порушення не призвело до прийняття неправильного рішення відділення.

При цьому судом також враховано, що з дати відповідної вимоги відділення про надання інформації - з березня 2008 року - пройшов 1 рік та 5 місяців, з дати подання позову - 29 січня 2009 року - пройшло 6 місяців, а вимога про надання інформації ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" в повному обсязі не виконана, що беззаперечно свідчить про ухилення ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" від виконання вимог Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Відповідно до статті 44-49 Господарського процесуального кодексу України, витрати по сплаті державного мита та витрати на інформаційно-технічне забазпечення судового процесу, у разі задоволення позовних вимог, покладаються на відповідача. Оскільки спір по даній справі виник з вини ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки", витрати по оплаті державного мита та витрати по оплаті інформаційно-технічного забезпечення судового процесу покладаються на ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки".

На підставі викладеного та керуючись статтями 6, 8, 19, 124, 129 Конституції України, статтями 1, 4, 12, 33, 43, 44-49, 82-85 Господарського процесуального кодексу України, - суд

ВИРІШИВ:

Прийняти до розгляду заяву позивача за зустрічним позовом про уточнення позовних вимог.

Первісний позов задовольнити.

Стягнути з ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (62459, Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44, код ЄДРПОУ 33561169, відомості про поточні рахунки, відкриті в установах банків, в матеріалах справи відсутні) на користь Державного бюджету України (УДК в Харківському районі Харківської області, код ЄДРПОУ УДК 24134461, р/р 31110106700429, МФО 851011, ГУДКУ у Харківській області, код бюджетної класифікації 21081100, символ звітності 106) 17 000,00 гривень штрафу та 17 000,00 гривень пені.

Стягнути з ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (62459, Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44, код ЄДРПОУ 33561169, відомості про поточні рахунки, відкриті в установах банків, в матеріалах справи відсутні) на користь держбюджету України (одержувач коштів -  УДК в м. Харкові, № рахунку 31110095700002, код ЄДРПОУ 24134490, код бюджетної класифікації 22090200, символ звітності банку 095, банк одержувача - Головне управління Державного казначейства України у Харківській області, МФО 851011) 340,00 гривень витрат по сплаті державного мита.

Стягнути з ТОВ "Дельта-Газ-Пропан-Заправки" (62459, Харківська область, Харківський район, с. Високий, вул. Ощепкова, 44, код ЄДРПОУ 33561169, відомості про поточні рахунки, відкриті в установах банків, в матеріалах справи відсутні) на користь держбюджету України (одержувач коштів  -  УДК у м. Харкові, № рахунку 31213259700002, код ЄДРПОУ 24134490, код бюджетної класифікації 22050000,символ звітності банку 259, банк одержувача - ГУДКУ у Харківській обл., МФО 851011) витрати на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу в сумі 118,00 гривень.

Після набрання рішенням законної сили видати накази.

В задоволенні зустрічного позову відмовити повністю.

Суддя                                                                                            Черленяк М. І.

Повний текст судового рішення оголошений в судовому засіданні 11 серпня 2009 року.

Дата ухвалення рішення11.08.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4396158
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/27-09

Ухвала від 06.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Власова С.Г.

Ухвала від 27.02.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Власова С.Г.

Ухвала від 06.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Власова С.Г.

Ухвала від 20.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Власова С.Г.

Рішення від 27.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Власова С.Г.

Постанова від 24.09.2009

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Карбань І.С.

Рішення від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Черленяк М.І.

Постанова від 29.04.2009

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Прудніков В.В.

Рішення від 23.04.2009

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Матвійчук В.В.

Постанова від 15.04.2009

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоусова Я.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні