Ухвала
від 11.07.2013 по справі 2а/0270/5692/12
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про прийняття адміністративної справи до провадження

м. Вінниця

11 липня 2013 р.                                                  Справа № 2а/0270/5692/12

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Бошкова Юлія Миколаївна, розглянувши матеріали справи:

за позовом: товариства з обмеженою відповідальністю "Іллінціагромаш"

до: Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

про: визнання протиправною та скасування постанови

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду знаходилась адміністративна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Іллінціагромаш" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про визнання протиправною та скасування постанови.

Ухвалою Вінницького окружного адміністративного суду від 04.04.2013 року позовну заяву в частині вимог про визнання протиправною бездіяльність Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо не скасування реєстрації випуску акцій відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш" та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш" у зв'язку з припиненням діяльності відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш"; зобов'язання Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку скасувати реєстрацію випуску акцій відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш" та анулювати свідоцтво про реєстрацію випуску акцій відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш" у зв'язку з припиненням діяльності відкритого акціонерного товариства "Іллінецьке районне підприємство "Агромаш" залишено без розгляду.

Не погоджуючись із висновками суду першої інстанції, позивач подав апеляційну скаргу на вказану ухвалу Вінницького окружного адміністративного суду.

Ухвалою Вінницького апеляційного адміністративного суду від 19.06.2013 року апеляційну скаргу ТОВ "Іллінціагромаш" задоволено, ухвалу Вінницького окружного адміністративного суду від 04.04.2013 року - скасовано, а справу направлено до Вінницького окружного адміністративного суду для продовження розгляду.

На підставі вищенаведеного, суддя дійшов висновку про необхідність прийняття даної справи до свого провадження та продовження розгляду справи.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 160, 165, 254 КАС України, -

УХВАЛИВ :

Прийняти до свого провадження адміністративну справу 2а/0270/5692/12 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Іллінціагромаш" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про визнання протиправною та скасування постанови.

Призначити судове засідання у справі на 18 липня 2013 р. о 11:30 год. в залі судового засідання № 4 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Островського 14.

Викликати в судове засідання осіб, що беруть участь у справі.

У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали –надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

При цьому суд повідомляє, що відповідно до ч.3 ст.128 КАСУ у разі повторного неприбуття позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її постановлення

                    Суддя                                        Бошкова Юлія Миколаївна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.07.2013
Оприлюднено15.07.2015
Номер документу46449913
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/5692/12

Ухвала від 09.09.2013

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дмитришена Руслана Миколаївна

Ухвала від 23.07.2013

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дмитришена Руслана Миколаївна

Ухвала від 10.07.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Васильченко Н.В.

Ухвала від 12.09.2014

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

Постанова від 07.07.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Васильченко Н.В.

Ухвала від 11.07.2013

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Бошкова Юлія Миколаївна

Ухвала від 18.07.2013

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Бошкова Юлія Миколаївна

Ухвала від 13.03.2013

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Бошкова Юлія Миколаївна

Ухвала від 28.10.2013

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Смілянець Е. С.

Ухвала від 28.10.2013

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Смілянець Е. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні