Ухвала
від 09.10.2009 по справі 5/195-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/195-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


У Х В А Л А

"09" жовтня 2009 р.Справа № 5/195-Б

Господарський суд Хмельницької області у складі головуючого судді Грамчука І.В. при секретарі Атаманчук І.А. за участю представників сторін :

Кредитора : Баляндр В.А. –представник за довіреністю від 16.12.2008р.

Боржника :          представники не з'явились

Розглянувши справу           за заявою Ізяславської міжрайонної Державної податкової інспекції м. Ізяслав

про визнання банкрутом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня

                                                            с. Дертка Ізяславського району

Заява про порушення провадження справи про банкрутство подана установою з посиланням на ст. ст. 7, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Кредитором в заяві, зокрема, зазначено, що в сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району наявні ознаки, що свідчать про відсутність підприємницької діяльності боржника, а саме вказує на відсутність боржника за юридичною адресою, що підтверджується актом обстеження від 17.02.2009р. та неподання податкової звітності за період понад календарний рік.

Окрім того зборами засновників підприємства 25 травня 2009р. прийнято рішення ліквідувати СТОВ ім. Першого Травня.

Також судом отримано згоду арбітражного керуючого Кунашенка В.І. м. Шепетівка на призначення його розпорядником майна боржника - сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району Хмельницької області.

Представник ініціюючого кредитора до суду прибув, проте повністю витребувані судом документи не надав, що за відсутності повноважних представників боржника є підставою для відкладення розгляду справи на іншу дату з повторним зобов'язанням сторін виконати вимоги ухвали про порушення провадження в справі від 2 жовтня 2009р.

Додатково суд вважає за необхідне витребувати в порядку ст.ст. 38, 65 ГПК України з Ізяславської райдержадміністрації оригінали установчих документів товариства (Статут і Установчий договір) та оригінали документів, на підставі яких в послідуючому було внесено відповідні зміни до установчих документів підприємства та зроблено записи в Журналі обліку реєстраційних справ, а в державного реєстратора Ізяславської райдержадміністрації –всі Відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесені щодо сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139, а також його учасників в порядку ст. 20 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців"; в Хмельницької філії інформаційного центру Міністерства юстиції України –Витяги про реєстрацію в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, внесених щодо боржника - сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139; з Ізяславського бюро технічної інвентаризації –відомості щодо державної реєстрації речових прав сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139; з Головного управління статистики в Хмельницькій області –примірники статистичної звітності сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139 за період 2005-2009рр.

Керуючись ст.ст. 8, 11, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та ст. ст. 38,65, 86 Господарського процесуального кодексу України, СУД-

У х в а л и в:

Розгляд справи № 5/195-Б про визнання банкрутом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району призначити у підготовчому засіданні господарського суду на 9 год. "15" жовтня 2009 р.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1.

Повторно витребувати у заявника оригінали доказів на підтвердження викладених у заяві обставин в контексті вимог Цивільного кодексу України та Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців", а також доказів на підтвердження реалізації рішення зборів засновників підприємства від 25 травня 2009р. про ліквідацію СТОВ ім. Першого Травня.

Повторно зобов'язати кредитора до дати проведення судового засідання запропонувати суду погоджену кандидатуру арбітражного керуючого - ліквідатора згідно затвердженого наказом Міністерства економіки України від 21.11.2008 N 715 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 грудня 2008 р. за N 1197/15888 Порядку розгляду та подання пропозицій господарському суду щодо кандидатур арбітражних керуючих або надати згоду на затвердження ліквідатором боржника –ініціюючого процес кредитора.

Повторно зобов'язати боржника надати суду письмове пояснення по справі, яке має містити :

          наявні заперечення щодо вимог заявника,

          загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами у т.ч. по заробітній платі працівникам, а також заборгованості по податках і зборах (обов'язкових платежах),

          відомості про наявне майно, у тому числі і кошти, які знаходяться на його рахунках у банках чи інших фінансово-кредитних установах, зазначити поштові адреси всіх банків чи інших фінансово-кредитних установ в яких відкрито рахунки у національній та іноземній валюті,

          розшифровку усіх сум боргу по кожному кредитору окремо, також окремо по кожному дебітору, дані по заборгованості по заробітній платі перед працівниками підприємства, а також заборгованості по податкам і зборам, перелік та повний опис заставленого майна,

          бухгалтерський баланс на останню звітну дату,

Зобов'язати Головне управління статистики у Хмельницькій області надати належним чином засвідчені копії статистичної звітності боржника (сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139) за період 2005-2009рр.

Витребувати з Ізяславської райдержадміністрації оригінали установчих документів сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139 (Статут і Установчий договір) та оригінали документів, на підставі яких в послідуючому було внесено відповідні зміни до установчих документів підприємства та зроблено записи в Журналі обліку реєстраційних справ.

Витребувати в державного реєстратора Ізяславської райдержадміністрації –всі Відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесені щодо сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139, а також його учасників в порядку ст. 20 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Витребувати в Хмельницької філії інформаційного центру Міністерства юстиції України –Витяги про реєстрацію в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, внесених щодо боржника - сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139.

Витребувати з Ізяславського бюро технічної інвентаризації –відомості щодо державної реєстрації речових прав сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Першого Травня с. Дертка Ізяславського району ід.код 30801139, попередивши відповідних посадових осіб про передбачену законом відповідальність за невиконання вимог суду.

Примірники ухвали направити до виконання : кредитору, боржнику, голові Ізяславської райдержадміністрації, начальнику Головного управління статистики у Хмельницькій області, Державному реєстратору за місцем реєстрації боржника та директору Хмельницької філії інформаційного центру Міністерства юстиції України.

Визнати явку повноважних представників сторін та арбітражного керуючого Кунашенка В.І. обов'язковою.

Суддя                                                                                                    

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення09.10.2009
Оприлюднено15.10.2009
Номер документу4993447
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/195-б

Ухвала від 05.02.2021

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 27.01.2021

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 22.01.2021

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 18.06.2020

Господарське

Південно-західний апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 29.05.2020

Господарське

Південно-західний апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 25.05.2020

Господарське

Південно-західний апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 13.05.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

Ухвала від 05.05.2020

Господарське

Південно-західний апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 31.03.2020

Господарське

Південно-західний апеляційний господарський суд

Лавриненко Л.В.

Ухвала від 30.03.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Огороднік К.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні