Ухвала
від 28.08.2015 по справі 810/6224/14
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки

28 серпня 2015 року 810/6224/14

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панова Г.В., розглянувши в порядку письмового провадження заяву про виправлення описки в судовому рішенні в адміністративній справі

за позовом Садівницького товариства "Дружба"

до Державного реєстратора Реєстраційної служби Миронівського районного управління юстиції Київської області Самко Н.В.

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Громадська організація Садове товариство "Дружба"

про зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Садівницьке товариство "Дружба" з позовом до Державного реєстратора Миронівської районної державної адміністрації Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Громадську організацію Садове товариство «Дружба» про зобов'язання державного реєстратора Миронівської РДА Київської області включити Садівницьке товариство "Дружба" до Єдиного державного реєстру та зобов'язати державного реєстратора Миронівської РДА Київської області видати Садівницькому товариству "Дружба" виписку з Єдиного державного реєстру.

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 14.05.2015 у задоволенні адміністративного позову відмовлено повністю.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 22.07.2015 апеляційну скаргу Садівницького товариства "Дружба" залишено без задоволення. Постанову Київського оружного адміністративного суду від 14.05.2015 залишено без змін.

Від представника Громадської організації Садове товариство "Дружба" до суду надійшла заява про виправлення описки, в якій представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача просить суд виправити описку в повному тексті постанови від 14.05.2015 шляхом зазначення на сторінці 4 абзац 3 повного тексту постанови державного органу яким було прийнято Розпорядження № 170 від 04.07.1996 замість Миронівської районної ради народних депутатів вказати Миронівську районну державну адміністрацію Київської області.

Відповідно до частини другої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання.

Факт наявності описки в постанові суду є очевидним, тому потреба у проведенні судового засідання відсутня.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

1. Виправити описку, допущену в повному тексті постанови Київського окружного адміністративного суду від 14 травня 2015 року в адміністративній справі № 810/6224/15 за позовом Садівницького товариства "Дружба" до Державного реєстратора Миронівської районної державної адміністрації Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Громадська організація Садове товариство «Дружба» про зобов'язання державного реєстратора Миронівської РДА Київської області включити Садівницьке товариство "Дружба" до Єдиного державного реєстру та зобов'язати державного реєстратора Миронівської РДА Київської області видати Садівницькому товариству "Дружба" виписку з Єдиного державного реєстру, шляхом зазначення на сторінці 4 абзацу 3 повного тексту постанови державного органу яким було прийнято Розпорядження № 170 від 04.07.1996 замість Миронівської районної ради народних депутатів Миронівську районну державну адміністрацію Київської області

2. Копію ухвали суду надіслати сторонам.

Ухвала набирає законної сили в порядку, встановленому статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд.

Згідно з частиною третьою статті 186 Кодексу адміністративного судочинства України апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Панова Г. В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.08.2015
Оприлюднено16.09.2015
Номер документу50187697
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/6224/14

Ухвала від 28.08.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 14.08.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Розваляєва Т.С.

Ухвала від 22.07.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 03.07.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Карпушова О.В.

Ухвала від 18.06.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Коротких А. Ю.

Ухвала від 30.06.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Коротких А. Ю.

Ухвала від 18.06.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Коротких А. Ю.

Постанова від 14.05.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 22.04.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 22.04.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні