Ухвала
від 26.06.2014 по справі 922/1057/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"26" червня 2014 р.Справа № 922/1057/14

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Жигалкіна І.П.

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Жигалкіна І.П.

при секретарі судового засідання Кісельовій С.М.

розглянувши матеріали справи

за позовом Приватного підприємства "Тріада-Буд", м. Харків до 1. Акціонерного товариства "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК", м. Харків , 2. Харківське міське управління юстиції в особі Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції, м. Харків про визнання недійсними рішень загальних зборів та скасування розпоряджень за участю представників:

позивача - ОСОБА_1 (дов. № б/н від 15.04.2014 р.)

1. відповідача - не з'явився

2. відповідача - не з'явився

ВСТАНОВИВ:

Позивач, ПП "Тріада-Буд", звернувся з позовом до АТ "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК" про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників ПрАТ "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК", згідно яких ОСОБА_2 з 26.04.2013 р. призначено Генеральним директором ПрАТ "Телерадіокомпанія "Права А/ТВК".

13 травня 2014 року за вхідним №15432, надійшла заява про зміну позовних вимог, де просить суд: - визнати недійсним рішення позачергових загальних зборів акціонерів Акціонерного товариства "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК", викладені у формі Протоколу №24/04-13 позачергових загальних зборів акціонерів Акціонерного товариства "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК" від 24.04.2013 р.; - скасувати запис в Єдиному державному реєстрі про внесення змін до відомостей про Акціонерне товариство "Телерадіокомпанія "Право А/ТВК", що був внесений 11 червня 2013 року державним реєстратором Виконавчого комітету Харківської міської ради за №14801070009007036.

Ухвалою суду від 14 травня 2014 року заяву Позивача про зміну предмету позову прийнято до розгляду, як таку, що не суперечить чинному законодавству.

Від Позивач заяв та клопотань не надійшло. У судому засіданні позовні вимоги підтримує та просить суд задовольнити їх у повному обсязі.

Представник 1. Відповідача у судове засідання не з'явився, про причини своєї неявки суд не повідомив. Вимоги ухвали суду не виконав. Ухвали суду, які направляються на адресу зазначену у позові, повертаються до суду з довідкою поштового відділення, де зазначена причина повернення поштового відправлення - за закінченням терміну зберігання.

Представник 2. Відповідача у судове засідання не з'явився, про причини своєї неявки суд не повідомив. Про день та час розгляду справи був повідомлений належним чином.

Враховуючи не з'явлення представників Відповідачів, не виконання вимог ухвал суду, неявку представників сторін, витребуванням додаткових доказів, дослідження матеріалів справи, приймаючи до уваги принцип змагальності сторін та те, що правосуддя у господарських судах здійснюється на засадах рівності всіх учасників процесу перед законом і судом, колегія суддів дійшла до висновку, що спір не може бути вирішено в даному судовому засіданні, в зв`язку з чим вважає доцільним відкласти розгляд справи.

На підставі викладеного та керуючись статтями 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Розгляд справи відкласти на "10" липня 2014 р. о 10:30

Сторонам виконати вимоги попередньої ухвали суду, а також надати:

докази належності акцій на день подання позову; витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців із зазначенням осіб, які обіймали посади директорів; контракт з ОСОБА_3, як генерального директора Відповідача; свідоцтво про смерть ОСОБА_4; відомості про склад Спостережної ради Відповідача на день прийняття оспорюваного рішення.

Також зобов'язати Позивача надати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на Відповідача.

Попередити учасників судового процесу про те, що усі документи адресовані суду повинні подаватись із зазначенням номеру справи, розкладені у відповідності до переліку додатків, прошиті та пронумеровані. Учасники судового процесу зобов’язані подавати докази завчасно: або за три дні до дати судового засідання через канцелярію суду, або поштою з урахуванням часу поштового перебігу та часу обробки кореспонденції службою діловодства суду;

- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст. 36 ГПК України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат", Закону України "Про адвокатуру" та ін. Відповідно до п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів „Згідно з оригіналомВ» , назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації іншої юридичної особи (ФОП - за наявності).

- у разі неявки їх представників у судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами або залишити позов без розгляду.

З метою забезпечення правильного і своєчасного вирішення господарського спору суд визнає явку представників сторін у засідання господарського суду обов'язковою (стаття 65 ГПК України).

Суддя (підпис) ОСОБА_5

Дата ухвалення рішення26.06.2014
Оприлюднено25.09.2015

Судовий реєстр по справі —922/1057/14

Ухвала від 21.05.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 26.06.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 11.06.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 14.05.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 22.04.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 08.04.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Рішення від 10.07.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

Ухвала від 24.03.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Жигалкін І.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні