Ухвала
від 11.03.2010 по справі 5/252
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

11.03.10 Справа№ 5/252

За позовом: Релігійної громади Української православної церкви села Баня Лисовицька, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області

до відповідача: ОСОБА_1 сільської ради, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області

третя особа: Службу автомобільних доріг у Львівській області, м.Львів

про визнання права користування земельною ділянкою

та

за зустрічною позовною заявою: ОСОБА_1 сільської ради, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області

до відповідача : Релігійної громади Української православної церкви села Баня Лисовицька, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області

про знесення самочинного будіввництва, яку ухвалою суду від 03.02.2010р. призначено до розгляду на 24.02.2010р.

Суддя Петрик І.Й.

При секретарі Кравець В.П.

Представники:

Від позивача (за первісним позовом) -ОСОБА_2 - представник (довір. в матер. справи)

ОСОБА_3 -керівник релігійної громади

Від відповідача (за первісним позовом) -ОСОБА_4 -представник (довір. в матер. справи)

ОСОБА_5 -представник (довір. в матер. справи)

Від третьої особи: ОСОБА_6 -представник (довір. в матер. справи)

Суть спору: Позовні вимоги заявлено Релігійною громадою Української православної церкви села Баня Лисовицька, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області, до ОСОБА_1 сільської ради, с. Баня Лисовицька Стрийського району Львівської області про визнання права користування земельною ділянкою та за зустрічною позовою заявою ОСОБА_1 сільської ради до Релігійної громади Української православної церкви села ОСОБА_1 про знесення самочинного будіввництва, яку ухвалою суду від 03.02.2010р. призначено до розгляду на 24.02.2010р..

Представники позивача за первісним позовом в судове засідання зВ»явилися, вимоги суду виконали, подали клопотання в якому просять суд залучити до участі у справі посадових осіб: голову ОСОБА_1 сільської ради ОСОБА_7, Стрийського міжрайонного прокурора радника юстиції ОСОБА_8, начальника відділу містобудування та архітектури ОСОБА_9, а також в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача (за первісним позовом) -Стрийський районний відділ Львівської регіональної філії центру Державного земельного кадастру та Стрийський районний відділ земельних ресурсів.

Представники відповідача за первісним позовом в судове засідання зВ»явився, подали клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача (за зустрічним позовом) -Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки.

Представник третьої особи в судове засідання з»явився, вимоги суду виконав частково.

З метою встановлення наявності чи відсутності обставин, на яких ґрунтуються вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для правильного вирішення спору, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі посадових осіб: голову ОСОБА_1 сільської ради ОСОБА_7, Стрийського міжрайонного прокурора радника юстиції ОСОБА_8, начальника відділу містобудування та архітектури ОСОБА_9, а також в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача (за первісним позовом) -Стрийський районний відділ Львівської регіональної філії центру Державного земельного кадастру, Стрийський районний відділ земельних ресурсів та на стороні відповідача (за зустрічним позовом) Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки, а також Стрийську міжрайонну прокуратуру, відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 27, 30, 77, 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Відкласти розгляд справи на 24.03.2010р. на 10:45 год.

2.Залучити до участі у справі посадових осіб: голову ОСОБА_1 сільської ради ОСОБА_7, Стрийського міжрайонного прокурора радника юстиції ОСОБА_8, начальника відділу містобудування та архітектури ОСОБА_9 для дачі пояснень по суті позовних вимог.

3. Залучити до участі у справі в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача (за первісним позовом) -Стрийський районний відділ Львівської регіональної філії центру Державного земельного кадастру (82400, м.Стрий, вул..Шевченка, 107), Стрийський районний відділ земельних ресурсів (82400, м.Стрий, вул..Шевченка, 107), на стороні відповідача (за зустрічним позовом) Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки (82400, м.Стрий, вул.Котляревського, 27) та також Стрийську міжрайонну прокуратуру (82400, м.Стрийвул.Драгоманова, 2).

4.ЗобовВ»язати:

· Позивача (за первісним позовом) -надіслати копію позовної заяви з доданими до неї документами третім особам, докази надіслання надати суду, забезпечити явку повноважного представника в судовому засіданні.

· Відповідача (за первісним позовом) - надіслати копію зустрічної позовної заяви з доданими до неї документами третім особам, докази надіслання надати суду, забезпечити явку повноважного представника в судовому засіданні.

· Третіх осіб -налдати суду письмові пояснення по суті позовних вимог, забезпечити явку повноважних представників в судовому засіданні.

За ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторони, з винної сторони стягується штраф у відповідності до п. 5 ст.83 ГПК України.

Суддя Петрик І.Й.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.03.2010
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу51125657
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/252

Ухвала від 19.05.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Петрик І.Й.

Ухвала від 11.03.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Петрик І.Й.

Ухвала від 24.02.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Петрик І.Й.

Рішення від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 11.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 11.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 18.10.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Йосипчук О.С.

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Йосипчук О.С.

Рішення від 01.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Подоляк Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні