Ухвала
від 28.10.2015 по справі 8/24
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

про прийняття апеляційної скарги до провадження

28 жовтня 2015 року Справа № 8/24

Рівненський апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючого судді Демянчук Ю.Г.

судді Юрчук М.І. ,

судді Крейбух О.Г.

розглянувши апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю "Ю.К." на ухвалу господарського суду Рівненської області від 07.10.15 у справі № 8/24

за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Рівне

до Дочірнього підприємства "Укрбурштин" ДАК "Українські поліметали"

про банкрутство

В С Т А Н О В И В :

23.10.2015 на адресу Рівненського апеляційного господарського суду надійшли апеляційні скарги (у порядку черговості їх надходження) від товариства з обмеженою відповідальністю УМБ Фінанси , товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія Грейн Сервіс та товариства з обмеженою відповідальністю Ю.К. на ухвалу господарського суду Рівненської області від 07.10.2015 у справі № 8/24.

Ухвалами Рівненського апеляційного господарського суду від 28.10.2015 у справі №8/24 прийнято до спільного провадження апеляційні скарги товариства з обмеженою відповідальністю УМБ Фінанси та товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія Грейн Сервіс , призначені до розгляду на 12.11.2015.

Враховуючи той факт, що зазначені вище апеляційні скарги подані на одне і теж процесуальне рішення - на ухвалу господарського суду Рівненської області від 07.10.2015; по одній і тій ж справі № 8/24, вимоги осіб (апелянтів), пов'язані між собою підставами виникнення та доказами, що підтверджують ці вимоги, Рівненський апеляційний господарський суд приходить до висновку про доцільність розгляду апеляційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю "Ю.К." спільно із раніше поданими апеляційними скаргами від товариства з обмеженою відповідальністю "УМБ Фінанси", товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна компанія "Грейн Сервіс", тобто про можливість прийняття апеляційної скарги до спільного провадження у справі №8/24, оскільки, прийняття їх до спільного провадження у справі дасть можливість досягти процесуальної економії, ефективніше використати процесуальні засоби для відновлення порушеного права, а також унеможливить винесення різних рішень за однакових обставин.

Відповідно до пункту 3 постанови пленуму ВГСУ "Про деякі питання практики застосування розділу XII Господарського процесуального кодексу України" від 17 травня 2011 року № 7, у разі якщо у провадженні апеляційної інстанції вже знаходиться апеляційна скарга одного з учасників судового процесу на ухвалу або рішення місцевого господарського суду, а іншим учасником судового процесу подано апеляційну скаргу на ту ж саму або іншу ухвалу чи рішення і ця друга скарга підлягає розглядові, апеляційний господарський суд приймає її до спільного розгляду з раніше поданою і прийнятою до провадження скаргою, про що виносить відповідну ухвалу.

Перевіривши матеріали апеляційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю Ю.К. , її відповідність вимогам Господарського процесуального кодексу України, колегія суддів Рівненського апеляційного господарського суду встановила, що подані матеріали є достатніми для прийняття вищезазначеної апеляційної скарги для спільного провадження з апеляційними скаргами товариства з обмеженою відповідальністю УМБ Фінанси , товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія Грейн Сервіс .

Керуючись ст.ст.86,91-94,98 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю Ю.К. до спільного провадження з апеляційними скаргами товариства з обмеженою відповідальністю УМБ Фінанси , товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія Грейн Сервіс .

2. Розгляд скарг призначити на "12" листопада 2015 р. о 10:30 год. у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду за адресою: 33001 м. Рівне вул. Яворницького, 59 у залі судових засідань № 3.

3. Учасникам провадження подати через канцелярію Рівненського апеляційного господарського суду відзиви на апеляційну скаргу, документи в обґрунтування своїх заперечень.

4. Участь учасників судового процесу в судовому засіданні визначити на власний розсуд.

Ухвала направляється рекомендованим листом, тому неявка повноважених представників в судове засідання не є перешкодою для розгляду апеляційної скарги по суті за наявними у справі матеріалами.

Головуючий суддя Демянчук Ю.Г.

Суддя Юрчук М.І.

Суддя Крейбух О.Г.

Дата ухвалення рішення28.10.2015
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу52945026
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —8/24

Ухвала від 24.05.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

Постанова від 12.11.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 21.12.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Куровський C.B.

Постанова від 12.11.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 11.11.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 03.11.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демянчук Ю.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні