Ухвала
від 19.07.2011 по справі 5/250
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01014, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

19 липня 2011 року № 5/250

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Патратій О.В., ознайомившись зі справою

за позовом ОСОБА_1 до 1. Міністерства транспорту України 2. Державного казначейства України про визнання неправомріними наказів, поновлення на роботі та відшкодування моральної шкоди, В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до Окружного адміністративного суду м. Києва з адміністративним позовом до Міністерства транспорту та зв'язку України, Державного казначейства України про визнання протиправними та скасування наказів Міністерства транспорту та зв'язку України від 24.01.2008 року № 39-к «Про звільнення ОСОБА_1А.», від 28.022008 року № 77-к «Про внесення змін до наказу від 24.01.2008 року № 39-к», поновлення на роботі та відшкодування моральної шкоди в розмірі 20 000 гривень.

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 06 жовтня 2008 року позовні вимоги задоволено частково.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 19.11.2009 р. постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 06.10.2008 р. було залишено без змін.

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 07 червня 2011 року касаційну скаргу Міністерства транспорту та зв'язку України на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 20.05.2008 р. та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 19.11.2009 р. залишено без розгляду.

17 серпня 2009 року Відділом примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби було подано подання про зміну способу та порядку виконання судового рішення.

Відповідно до ч. 1 ст. 263 Кодексу адміністративного судочинства України за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження -із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення. Питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення може бути розглянуто також за ініціативою суду.

З урахуванням вищевикладеного, справа підлягає прийняттю суддею Патратій О.В. до провадження для вирішення питання про зміну способу і порядку виконання судового рішення.

Керуючись ст. 22, ст. 121, ст. 160, ст. 165, ст. 267 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти до провадження адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Міністерства транспорту та зв'язку України, Державного казначейства України про визнання неправомірними наказів, поновлення на роботі та відшкодування моральної шкоди. Справа буде розглядатись одноособово суддею Патратій О.В.

2. Призначити судове засідання по справі для вирішення питання про зміну способу та порядку виконання судового рішення на 10 серпня 2011 року о 12:00 год.

3. Судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 10, зал судового засідання № 2. В судове засідання викликати повноважних представників сторін та представника Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби України (адреса: 04073, м. Київ, вул. Артема,73)

4. Явку повноважних представників сторін визнати обов'язковою.

Суд звертає увагу осіб, які беруть участь у справі, на необхідність надання суду в судовому засіданні оригіналів документів, що посвідчують особу та оригіналів документів, що підтверджують повноваження представників, на виконання вимог ч. 1 ст. 127 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.В. Патратій

Інформація про процесуальні права і обов'язки осіб, які беруть участь у справі.

Відповідно до ст.49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; 6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; 7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; 8) знайомитися з технічним записом, журналом судового засідання, протоколом про вчинення окремої процесуальної дії і подавати письмові зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; 10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; 11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. Позивач має право відмовитися від адміністративного позову у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду. Позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення19.07.2011
Оприлюднено17.11.2015
Номер документу53406542
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —5/250

Ухвала від 06.09.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Патратій О.В.

Ухвала від 19.05.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кочан В.М.

Ухвала від 19.07.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Патратій О.В.

Рішення від 17.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Рішення від 01.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Подоляк Ю.В.

Судовий наказ від 22.02.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Гетя Н.Г.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Гетя Н.Г.

Ухвала від 16.12.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Подоляк Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні