Ухвала
від 30.11.2016 по справі 810/1620/16
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки в судовому рішенні

30 листопада 2016 року           № 810/1620/16

          

          Суддя Київського окружного адміністративного суду Виноградова О.І., розглянувши у порядку письмового провадження заяву про виправлення описки в постанові Київського окружного адміністративного суду від 8 липня 2016 р. в адміністративній справі № 810/1620/16 за позовом малого приватного підприємства «Спектр» до Державної податкової інспекції в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області, Головного управління Державної казначейської служби України у Київській області про визнання протиправною бездіяльність та стягнення заборгованості,

в с т а н о в и в:

          Постановою Київського окружного адміністративного суду від 8 липня 2016 р. (головуючий суддя Дудін С.О.) в адміністративній справі № 810/1620/16 позов задоволено частково. Визнано протиправною бездіяльність Державної податкової інспекції в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області щодо непідготовки та неподання до територіального органу державної казначейської служби висновку про повернення Малому приватному підприємству «Спектр» надміру сплаченої суми податку на прибуток приватних підприємств у розмірі 155 911,56 грн. Зобов'язано Державну податкову інспекцію в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області підготувати та передати до належного органу Державної казначейської служби України висновок про повернення Малому приватному підприємству «Спектр» з Державного бюджету України надміру сплаченої суми податку на прибуток приватних підприємств у розмірі 155 911, 56 грн. В іншій частині в позовних вимог відмовлено. Зобов'язано Державну податкову інспекцію в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області надати суду звіт про виконання судового рішення протягом одного місяця з дня набрання судовим рішенням законної сили.

У резолютивній частині названої постанови було допущено описку.

Зокрема, замість словосполучення "Обухівське відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області" було помилково зазначено "Державна податкова інспекція в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області".

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Згідно з вимогами ч. 2 ст. 169 КАС України питання про виправлення описки суд може вирішити в порядку письмового провадження.

За наведених обставин суд вважає за можливе питання про виправлення описки вирішити у письмовому провадженні.

          Керуючись ст.ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

у х в а л и в:

           1. Внести виправлення до резолютивної частини постанови Київського окружного адміністративного суду від 8 липня 2016 р. в адміністративній справі № 810/1620/16, змінивши словосполучення "Державна податкова інспекція в Обухівському районі Головного управління ДФС у Київській області" на словосполучення "Обухівське відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області".

2. У резолютивній частині постанови Київського окружного адміністративного суду від 8 липня 2016 р. в адміністративній справі № 810/1620/16 вважати вірним: "2. Визнати протиправною бездіяльність Обухівського відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області щодо непідготовки та неподання до територіального органу державної казначейської служби висновку про повернення Малому приватному підприємству «Спектр» надміру сплаченої суми податку на прибуток приватних підприємств у розмірі 155 911,56 грн.

3.Зобов'язати Обухівське відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області підготувати та передати до належного органу Державної казначейської служби України висновок про повернення Малому приватному підприємству «Спектр» з Державного бюджету України надміру сплаченої суми податку на прибуток приватних підприємств у розмірі 155 911, 56 грн.

4.В іншій частині в позові відмовити.

5.Стягнути на користь Малого приватного підприємства «Спектр» (08700, Київська область, місто Обухів, вулиця Будьонного, будинок 33, ідентифікаційний код 13731068)

судовий збір у сумі 2 756 (дві тисячі сімсот п'ятдесят шість) грн. 00 коп. за рахунок бюджетних асигнувань суб'єкта владних повноважень – Обухівського відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області.

6.Зобов'язати Обухівське відділення Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області надати суду звіт про виконання судового рішення протягом одного місяця з дня набрання судовим рішенням законної сили. ".

3. У решті текст постанови Київського окружного адміністративного суду від 8 липня 2016 р. в адміністративній справі № 810/1620/16 залишити без змін.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано в установлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                 Виноградова О.І.

Дата ухвалення рішення30.11.2016
Оприлюднено12.12.2016
Номер документу63223763
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною бездіяльність та стягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —810/1620/16

Ухвала від 20.02.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Дудін С.О.

Ухвала від 20.02.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Дудін С.О.

Ухвала від 08.02.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Дудін С.О.

Ухвала від 09.02.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Дудін С.О.

Ухвала від 02.12.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Ухвала від 30.11.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Виноградова О.І.

Ухвала від 28.10.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Ухвала від 05.10.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Петрик І.Й.

Ухвала від 28.07.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

Постанова від 08.07.2016

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Дудін С.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні