Ухвала
від 28.12.2016 по справі 760/21456/16-к
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №1-кс/760/17364/16

№760/21456/16-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 грудня 2016 року слідчий суддя Солом`янського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в м. Києві клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_4 про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на речові докази, вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 за адресою здійснення діяльності ТОВ «Ваюр» (код ЄДР 31689137), що за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 30, офісне приміщення №306.

Слідчий посилається на те, що у провадженні слідчого управлінням ФР ГУ ДФС у Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №32016110000000069 від 16.11.2016 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

У ході здійснення досудового розслідування встановлено, що у період часу 2016 року службові особи ТОВ "Європал" (код ЄДР 39507270), ТОВ «Ресурсліс» (код ЄДР 39179504), ТОВ «Ваюр» (код ЄДР 31689137), ТОВ «Фірма Варіація» (код ЄДР 24744490), ТОВ «Праймбіоенерджі» (код ЄДР 39824683), ТОВ «Авантаж» (код ЄДР 31202855), ТОВ «ЛХП Україна» (код ЄДР 39807977), ТОВ «Стильпак» (код ЄДР 38211557), ПП «Арі Ко» (код ЄДР 34900895), ПП «Мішель» (код ЄДР 24892718) та ФОП ОСОБА_5 (і.к. НОМЕР_1 ) без відповідного відображення в реєстрах бухгалтерського та податкового обліків здійснюють закупівлю не облікованої деревини у невстановлених осіб, одержаної внаслідок незаконної вирубки лісів на територіях державних лісгоспів Київської та Житомирської областей, з якої в подальшому виробляють продукцію, яку по підробленим документам експортують за митну територію України, в результаті чого вчиняють привласнення державного майна у великих розмірах.

Також встановлено, що згідно сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, що подавалися ТОВ "Європал", ТОВ «Ресурсліс», ТОВ «Ваюр», ТОВ «Фірма Варіація», ТОВ «Праймбіоенерджі», ТОВ «Авантаж», ТОВ «ЛХП Україна», ТОВ «Стильпак», ПП «Арі Ко», ПП «Мішель» та ФОП ОСОБА_5 при оформленні експорту деревини та виробів із неї, лісокористувачами-продавцями вказано лісогосподарства, господарські відносини з якими не відображено в податковому обліку кожного із перелічених вище суб`єктів господарської діяльності, що свідчить про направлення на експорт деревини невідомого походження або виробів з такої деревини, в тому числі добутої під час незаконних безконтрольних вирубок лісів, придбання якої належним чином не відображено в бухгалтерському та податковому обліку.

Таким чином, з метою недопущення втрати речових доказів, якими визнано речі (жорсткі диски, на яких міститься інформація щодо придбання половника дубового та реалізації зазначеної продукції, а також виготовленої продукції) та документи (первинні бухгалтерські документи даного підприємства, експортні документи, товарно-транспортні накладні), вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 за адресою здійснення діяльності ТОВ «Ваюр»: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 30, офісне приміщення 306, а також те, що органу досудового розслідування необхідно дослідити законність факту придбання ТОВ «Ваюр» у ФОП лісосировини, орган досудового розслідування звернувся з клопотанням про накладення арешту на вилучені речі та документи, що є предметом вчинення злочину та отримані внаслідок його вчинення.

16.12.2016 р. ухвалою слідчого судді Солом`янського районного суду м. Києва клопотання слідчого про накладення арешту на майно було повернуто для усунення недоліків. В ухвалі суду було вказано, що слідчим не зазначено перелік та види майна, що належить арештувати, а тільки зазначено документи в папках.

Слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Київській області проведено детальний огляд документів, вилучених на ТОВ «Ваюр» в ході вказаного вище обшуку.

За результатами огляду встановленою що службові особи ТОВ «Ваюр», з метою мінімізації зобов`язань з податку на прибуток підприємства відображають у бухгалтерському та податковому обліках підприємства взаємовідносини із рядом ФОП, зареєстрованих на території Київської області.

Крім цього встановлено, що з числа вилучених у ході обшуку документів містяться бухгалтерські документи по взаємовідносинах ТОВ «Ваюр» із ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206) із підприємством, яке має ознаки фіктивності, та яке у своїй незаконній діяльності використовує група осіб (організатор ОСОБА_6 ) у схемі незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість та валових витрат для підприємств реального сектору економіки у тому числі і для ТОВ «Ваюр», факт чого встановлено у ході здійснення досудового розслідування іншого кримінального провадження № 32015110000000003 від 15.01.2015 за ч. 2 ст. 205 КК України.

Таким чином, документи даного підприємства визнано речовими доказами у рамках кримінального провадження, як такі, що містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час досудового розслідування по кримінальному провадженню.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити з підстав, викладених в ньому.

Представник власника майна в судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду клопотання повідомлявся належним чином.

Заслухавши слідчого, вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, вважаю, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

З матеріалів клопотання вбачається, що 16.11.2016 р. внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження №32016110000000069 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Частиною 2 статті 167 КПК України передбачено, що тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони:1) підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; 2) призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення; 3) є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; 4) одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Згідно з положеннями ст. 171 КПК України з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: 1) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; 2) перелік і види майна, що належить арештувати; 3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; 4) розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Разом з тим, другий абзац зазначеної норми передбачає можливість накладення арешту у вигляді заборони для іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Ухвалою Солом`янського районного суду м. Києва від 01.12.2016 р. надано дозвіл на проведення обшуку за адресою здійснення діяльності ТОВ «Ваюр» (код ЄДР 31689137), що за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 30, офісне приміщення 306 з метою відшукання та вилучення первинних документів щодо реальних постачальників деревини, готівкові кошти отриманні від незаконної діяльності, первинні документи щодо реалізації вказаної продукції, вантажно-митні декларації, інвойси, контракти купівлі-продажу, сертифікати про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, акти комісійної погрузки, пакувальні листи за період 2016 років, доручення на отримання матеріальних цінностей, товарів (послуг), документи, які підтверджують якість (безпечність) продукції, не облікована продукція та продукції без документів щодо її походження, лісосировини та виробів сумнівного походження, комп`ютерна техніка, на магнітних носіях якої містяться сформовані в електронному вигляді вище вказані документи, комп`ютерна техніка та документи, які засвідчують факт ведення подвійної бухгалтерії, листування, кореспонденція документи, що підтверджують подальше використання, списання чи реалізацію товарів, робіт, послуг отриманих від лісових господарств, печатка та реєстраційні документи підприємств-нерезидентів, печатка та штамп СГД із ознаками "ризикових", а також чорнові записи, аркуші з відбитками печаток, інші матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються в тому числі предмети, що були об`єктом кримінальних протиправних дій та інші речі, набуті кримінальним протиправним шляхом.

Під час обшуку 07.12.2016 р. за адресою здійснення діяльності ТОВ «Ваюр» (код ЄДР 31689137), що за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 30, офісне приміщення 306 встановлено та вилучено комп`ютерну техніку на жорстких дисках якої міститься інформація щодо придбання та реалізації деревини та первинні документи щодо реальних постачальників деревини, первинні документи щодо реалізації вказаної продукції.

Постановами старшого слідчого з ОВС ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Київській області від 09.12.2016р. та від 23.12.2016 р. ноутбук марки «Lenovo V560» моделі 20069, серійний номер WB01090263; ноутбук марки «Lenovo G570» моделі 20079, серійний номер CB013535289; печатка ФОП ОСОБА_7 (і.к. НОМЕР_2 ) та документи визнано речовими доказами.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Частиною 2 ст. 171 КПК України передбачено, що у клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; перелік і види майна, що належить арештувати; документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

Згідно з ч. 2 ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Відповідно до ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення. Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

Слідчим доведено наявість підстав, у зв`язку з якими потрібно здійснити арешт майна, а саме, що вищезазначене майно є речовими доказами у даному кримінальному провадженні та можуть бути використані, як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а також те, що вилучені речі є матеріальними об`єктами, що зберегли на собі сліди вчинення злочину та містять інші відомості, які можуть бути використані під час кримінального провадження

Враховуючи, що слідчим доведено, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні, то його слід задовольнити, оскільки настання інших наслідків може перешкодити кримінальному провадженню.

Враховуючи вищевикладене, клопотання про накладення арешту на майно підлягає частковому задоволенню.

Відповідно до ч. 1 ст. 175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 98, 131, 132, 167, 170, 172, 173, 372 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_8 про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт на речові докази, вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 за адресою здійснення діяльності ТОВ «Ваюр» (код ЄДР 31689137), що за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, буд. 30, офісне приміщення № 306, а саме: ноутбук марки «Lenovo V560» моделі 20069, серійний номер WB01090263 1 шт.; ноутбук марки «Lenovo G570» моделі 20079, серійний номер CB013535289 1 шт.; печатка ФОП ОСОБА_7 (і.к. НОМЕР_2 ) 1 шт., а також на документи:

1.Видаткова накладна № РН-0000275 від 08.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 121752,00 грн.;

2.Рахунок-фактура № СФ-0000615 від 08.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 121752,00 грн.;

3.Видаткова накладна № РН-0000274 від 08.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 128160,00 грн.;

4.Рахунок-фактура № СФ-0000614 від 08.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 128 160,00 грн. ;

5.Видаткова накладна № РН-0000292 від 23.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 160200,00 грн. ;

6.Рахунок-фактура № СФ-0000626 від 23.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 160 200,00 грн.;

7.Видаткова накладна № РН-0000293 від 24.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 128 160,00 грн.;

8.Рахунок-фактура № СФ-0000629 від 24.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 128 160,00 грн.;

9.Видаткова накладна № РН-0000294 від 24.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 112140,00 грн.;

10.Рахунок-фактура № СФ-0000615 від 08.06.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 121752,00 грн.;

11.Видаткова накладна № РН-0000207 від 29.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 120 150,00 грн.;

12.Рахунок-фактура № СФ-0000469 від 29.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 121752,00 грн.;

13.Видаткова накладна № РН-0000201 від 29.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 113 742,00 грн.;

14.Рахунок-фактура № СФ-0000460 від 29.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 113742,00 грн.;

15.Видаткова накладна № РН-0000177 від 20.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 100 800,00 грн.;

16.Рахунок-фактура № СФ-0000435 від 20.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 100 800,00 грн.;

17.Видаткова накладна № РН-0000161 від 05.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 104 400,00 грн.;

18.Рахунок-фактура № СФ-0000409 від 05.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 104 400,00 грн.;

19.Видаткова накладна № РН-0000160 від 05.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 140 400,00 грн.;

20.Рахунок-фактура № СФ-0000408 від 05.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 140 400,00 грн.;

21.Видаткова накладна № РН-0000159 від 04.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 147 600,00 грн.;

22.Рахунок-фактура № СФ-0000402 від 04.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 147 600,00 грн.;

23.Видаткова накладна № РН-0000158 від 04.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 144 000 грн.;

24.Рахунок-фактура № СФ-0000469 від 04.04.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 144 000,00 грн.;

25.Видаткова накладна № РН-0000102 від 04.03.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 27 840,00 грн.;

26.Рахунок-фактура № СФ-0000193 від 04.03.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 27 840,00 грн.;

27.Видаткова накладна № РН-0000115 від 15.03.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 140 262,00 грн.;

28.Рахунок-фактура № СФ-0000115 від 15.03.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 140 262,00 грн.;

29.Видаткова накладна № РН-0000080 від 10.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 136 800,00 грн.;

30.Рахунок-фактура № СФ-0000145 від 10.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 136 800,00 грн.;

31.Видаткова накладна № РН-0000077 від 09.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 133 950,00 грн.;

32.Рахунок-фактура № СФ-0000140 від 09.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 133 950,00 грн.;

33.Видаткова накладна № РН-0000083 від 12.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 135 090,00 грн.;

34.Рахунок-фактура № СФ-0000149 від 12.02.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 135 090,00 грн.;

35.Видаткова накладна № РН-0000058 від 29.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 176 700,00 грн.;

36.Рахунок-фактура № СФ-0000113 від 29.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 176 700,00 грн.;

37.Видаткова накладна № РН-0000047 від 28.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 100 320,00 грн.;

38.Рахунок-фактура № СФ-0000103 від 28.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 100 320,00 грн.;

39.Видаткова накладна № РН-0000044 від 27.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 102 600,00 грн.;

40.Рахунок-фактура № СФ-0000100 від 27.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 102 600,00 грн.;

41.Видаткова накладна № РН-0000043 від 26.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 104 310,00 грн.;

42.Рахунок-фактура № СФ-0000096 від 26.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 104 310,00 грн.;

43.Видаткова накладна № РН-0000028 від 25.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 54 150,00 грн.;

44.Рахунок-фактура № СФ-0000083 від 25.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 54 150,00 грн.;

45.Видаткова накладна № РН-0000026 від 25.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 119 700,00 грн.;

46.Рахунок-фактура № СФ-0000082 від 25.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 119 700,00 грн.;

47.Видаткова накладна № РН-0000025 від 22.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 116 850,00 грн.;

48.Рахунок-фактура № СФ-0000081 від 22.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 116 850,00 грн.;

49.Видаткова накладна № РН-0000024 від 22.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 105 450,00 грн.;

50.Рахунок-фактура № СФ-0000076 від 22.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 105 450,00 грн.;

51.Видаткова накладна № РН-0000023 від 18.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 108 300,00 грн.;

52.Рахунок-фактура № СФ-0000075 від 18.01.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «Авест Плюс» (код ЄДР 40108206), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 108 300,00 грн.;

53.Договір поставки № 11/01-02 від 11.01.2016, заключного між ТОВ «Ваюр» та ТОВ «Авест Плюс»;

54.Додаток № 1 до Договору поставки № 11/01-2 від 11.01.2016;

55.Видаткова накладна № РН-0000032 від 11.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 161 802,00 грн.;

56.Рахунок-фактура № СФ-0000040 від 11.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 161 802,00 грн.;

57.Видаткова накладна № РН-0000031 від 11.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 168 210,00 грн.;

58.Рахунок-фактура № СФ-0000039 від 11.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 168 210,00 грн.;

59.Видаткова накладна № РН-0000029 від 10.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 164 205,00 грн.;

60.Рахунок-фактура № СФ-0000035 від 10.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 164 205,00 грн.;

61.Видаткова накладна № РН-00000028 від 10.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 160 200,00 грн.;

62.Рахунок-фактура № СФ-0000034 від 10.05.2016, згідно якої постачальником пиломатеріалів дубових необрізних є ТОВ «ОВС Груп» (код ЄДР 38793801), одержувачем ТОВ «Ваюр», на суму 160 200,00 грн.;

63.чисті бланки із відтисками печатки, що містить реквізити: UAB Praslas Ltd Repablic of Lithuania Vilnus Lietuvos Respublika;

64.чисті бланки із відтисками печатки, що містить реквізити: Regano LLC Limited Liabiliti Company з підписами;

65.3. чисті бланки із копією відтисків печатки, що містить реквізити: Baltic Wood SA ul. Fabryczna 6a 38-200 Jaslo tel. 0134447500 faks 0134447507 www.baltic wood.pl NIP 687-16-26-585 (28);

66.4. чисті бланки із відтисками печатки, що містить реквізити: Levon Bois 12 ue de Le Notre 69140 Rillieux la Pape siret 53769255000016 APE: 4613 Z з підписами;

67.5. чистий аркуш паперу із відтиском печатки ТОВ Ваюр» за підписом та відтиску печатки, що містить реквізити: The Netherlands Alpha Delta Enterprises tel. 31703202412 fax 31703200683 alphadeltaent@planet.nl та підписом;

68.6. чисті бланки із копією відтисків печатки, що містить реквізити: Limited Partnership Seal Scotland Rikuse H Lp;

69.чисті бланки із копією відтисків печатки, що містить реквізити: Сorporate Seal Scoland Bergtown Industrial L.P. із підписом внизу аркуша Director Lipushenko V.;

70.додатки до інвойсу № 55 від 24.05.2016, що містять копії відтисків печатки із наступними реквізитами: Rikushelt LP Limited Partnership Seal Scootland на 2-х аркушах.;

71.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 20.05.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

72.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 26.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

73.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 25.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

74.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 22.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

75.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 22.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

76.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 21.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

77.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 23.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

78.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 23.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

79.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 09.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

80.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 07.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

81.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 09.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

82.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

83.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

84.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 11.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

85.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 01.11.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

86.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 31.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

87.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 28.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

88.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 31.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

89.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 25.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

90.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 26.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

91.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 19.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

92.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 18.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

93.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 20.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

94.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 18.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

95.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 14.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

96.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 18.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

97.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 20.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

98.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 10.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

99.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 13.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

100.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

101.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

102.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

103.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

104.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

105.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

106.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

107.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

108.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

109.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

110.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

111.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

112.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 05.10.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

113.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 10.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

114.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 29.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

115.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 26.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

116.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 21.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

117.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 19.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

118.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 06.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

119.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 29.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

120.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 08.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

121.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 13.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

122.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 01.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

123.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 14.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

124.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 29.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

125.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

126.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

127.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 08.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

128.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 30.01.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

129.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 16.09.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

130.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 29.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

131.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 31.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

132.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 14.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

133.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

134.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

135.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 05.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

136.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 28.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

137.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 26.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

138.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 01.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

139.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 08.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб» на 1-у арк та її копія із додатками на 1-у аркуші;

140.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 07.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомотях про вантаж «Дуб»;

141.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 07.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

142.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 07.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

143.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 20.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

144.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 20.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

145.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 04.07.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

146.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

147.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 24.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

148.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 24.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

149.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 24.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

150.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 14.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

151.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 02.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

152.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 01.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

153.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 15.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

154.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 15.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

155.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

156.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 11.12.2015 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

157.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 12.10.2015 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

158.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 02.02.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

159.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 05.02.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

160.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 15.01.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

161.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 21.04.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

162.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 03.01.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

163.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.08.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомостях про вантаж «Дуб»;

164.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №75/14-09-2016 від 14.09.2016 з додатками , укладений між ДП «Білокоровицьке лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

165.Договір №62/3 купівлі-продажу лісо продукції від 01.07.16, укладений між ДП «Білокоровицьке лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

166.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №79/14-09-2016 від 14.09.2016 з додатками , укладений між ДП «Коростишівське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

167.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №599/22-06-2016 від 22.06.2016 з додатками, укладений між ДП «Коростишівське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

168.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №98/19-04-2016 від 19.04.2016 з додатками, продавець ДП «Коростишівське лісове господарство», покупець ТОВ «Ваюр»;

169.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №597/22-06-2016 від 22.06.2016 з додатками, укладений між ДП «Ємільчинське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

170.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №602/22-06-2016 від 22.06.2016 з додатками , продавець ДП «Олевське лісове господарство», покупець ТОВ «Ваюр» на 8 арк.

171.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №80/14-09-2016 від 14.09.2016 з додатками, укладений між ДП «лугинське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

172.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №600/22-06-2016 від 22.06.2016 з додатками, укладений між ДП «лугинське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

173.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №513/24-03-2016 від 24.03.2016 з додатками, укладений між ДП «лугинське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

174.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10 від 18.01.2016 з додатками, укладений між ДП «Іванківське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

175.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №336 від 08.09.2016 з додатками, укладений між ДП «Київське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

176.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №53 від 1.02.2016 з додатками, укладений між ДП «Київське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр»;

177.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №78/14-09-2016 від 14.09.2016 з додатками, укладений між ДП «Коростенське лісомисливське господарство» та ТОВ «Ваюр»;

178.Договір №96-1/16 з додатками, укладений між ДП «Коростенське лісомисливське господарство» та ТОВ «Ваюр»;

179.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10208 від 25.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Летичівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

180.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9781 від 30.05.2016 з додатками, укладений між ДП «Летичівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

181.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9398 від 24.04.2016 з додатками, укладений між ДП «Летичівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

182.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9005 від 30.11.2016 з додатками, укладений між ДП «Летичівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

183.Договір купівлі-продажу №250/10/16 від 05.10.2016 з додатками, укладений між ДП «Старокостянтинівський ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

184.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10250 від 25.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Стакокостянтинівське ЛГ» таТОВ «Ваюр»;

185.Договір купівлі-продажу №183/08/16 від 04.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Стакокостянтинівське ЛГ» таТОВ «Ваюр»;

186.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9446 від 24.02.2016 з додатками, укладений між ДП «Стакокостянтинівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

187.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9059 від 30.11.2016 з додатками, укладений між ДП «Стакокостянтинівське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

188.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №7751 від 27.11.2016 з додатками, укладений між ДП «Стакокостянтинівське ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр»;

189.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10344 від 11.11.2016 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

190.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10120 від 25.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

191.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №995 від 30.05.2016 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

192.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9313 від 24.02.2016 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр» ;

193.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №19136 від 22.01.2016 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

194.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №8891 від 30.11.2015 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

195.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №8188 від 03.06.2015 з додатками, укладений між ДП «Хмельницьке ЛМГ» та ТОВ «Ваюр»;

196.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10326 від 11.11.2016 з додатками, укладений між ДП «Славутське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

197.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10072 від 25.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Славутське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

198.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9265 від 24.02.2016 з додатками укладений між ДП «Славутське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

199.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9907 від 2.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Славутське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

200.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №300 від 16.06.2016 з додатками, укладений між ДП «Богуславське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

201.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №113 від 23.02.2016 з додатками, укладений між ДП «Богуславське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

202.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №10294 від 25.08.2016 з додатками, укладений між ДП «Ярмолинське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

203.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9877 від 30.05.2016 з додатками, продавець ДП «Ярмолинське ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр»;

204.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №9489 від 24.02.2016 з додатками, укладений між ДП «Ярмолинське ЛГ» та ТОВ «Ваюр»;

205.Договір №214 від 01.07.2016 з додатками , укладений між ДП «Вінницьке ЛГ», та ТОВ «Ваюр»;

206.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №1071 від 09.09.2016 з додатками, продавець ДП «Вінницьке ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

207.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №280 від 23.02.2016 з додатками, продавець ДП «Вінницьке ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

208.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №656 від 27.05.2016 з додатками, продавець ДП «Дашівське ДМЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

209.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №225 від 23.02.2016 з додатками, продавець ДП «Дашівське ДМЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

210.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №1433 від 17.11.2016 з додатками, продавець ДП «Тульчинське ЛМГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

211.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №361/80 від 23.02.2016 з додатками, продавець ДП «Крижопільське ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 05 арк.

212.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №1385від 17.11.2016 з додатками, продавець ДП «Крижопільське ЛГ», покупець ТОВ «Ваюр» на 07 арк.

213.Договір №283 від 05.10.2016 з додатками , продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 07 арк.

214.Договір купівлі-продажу №202 від 01.07.2016 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

215.Договір купівлі-продажу №201 від 01.07.2016 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 05 арк.

216.Договір купівлі-продажу №142 від 19.05.2016 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

217.Договір купівлі-продажу №85 від 01.04.2016 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

218.Договір купівлі-продажу №86 від 01.04.2016 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 06 арк.

219.Договір купівлі-продажу №262 від 09.10.2015 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

220.Договір купівлі-продажу №187 від 01.07.2015 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

221.Договір купівлі-продажу №126 від 01.04.2015 з додатками, продавець ДП «Дзержинський лісгосп АПК»», покупець ТОВ «Ваюр» на 04 арк.

222.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №506/24-03-2016 від 24.03.2016 з додатками, продавець ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ », покупець ТОВ «Ваюр» на 12 арк.

223.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №72 від 01.02.2016 з додатками, продавець ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ », покупець ТОВ «Ваюр» на 5 арк.

224.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №276 від 12.10.2015 з додатками, продавець ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ », покупець ТОВ «Ваюр» на 4 арк.

225.Договір купівлі-продажу необробленої деревини №206 від 01.07.2015 з додатками, продавець ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ », покупець ТОВ «Ваюр» на 7 арк.

226.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_9 ( НОМЕР_3 ), ФОП ОСОБА_10 ( НОМЕР_4 ), ФОП ОСОБА_11 ( НОМЕР_5 ), ФОП ОСОБА_12 ( НОМЕР_6 ), ФОП ОСОБА_13 ( НОМЕР_7 ), ФОП ОСОБА_14 ( НОМЕР_8 ), ФОП ОСОБА_15 ( НОМЕР_9 ), ФОП ОСОБА_16 ( НОМЕР_10 ), ФОП ОСОБА_17 ( НОМЕР_11 ), ФОП ОСОБА_18 ( НОМЕР_12 ), ФОП « ОСОБА_19 ( НОМЕР_13 ), ФОП ОСОБА_20 ( НОМЕР_14 ), ФОП ОСОБА_21 ( НОМЕР_15 ), ФОП ОСОБА_22 ( НОМЕР_16 ), ФОП ОСОБА_23 ( НОМЕР_17 ), ОСОБА_24 ( НОМЕР_18 ), ФОП ОСОБА_15 ( НОМЕР_9 ), ФОП ОСОБА_25 ( НОМЕР_19 ), ФОП ОСОБА_26 ( НОМЕР_20 ), ФОП ОСОБА_27 ( НОМЕР_21 ), ФОП ОСОБА_28 ( НОМЕР_22 ), ФОП ОСОБА_29 ( НОМЕР_23 ), ФОП « ОСОБА_30 ( НОМЕР_24 ), ФОП ОСОБА_31 ( НОМЕР_25 ), ФОП ОСОБА_32 ( НОМЕР_26 ), ФОП ОСОБА_33 ( НОМЕР_27 ), ФОП ОСОБА_34 ( НОМЕР_28 ), ФОП ОСОБА_35 ( НОМЕР_29 ), ФОП ОСОБА_36 ( НОМЕР_30 ), ФОП ОСОБА_37 ( НОМЕР_31 ), ФОП ОСОБА_38 ;

227.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 17.06.2016 року, де вантажеодержувачем зазначено ТОВ «Ваюр», у відомотях про вантаж «Дуб» на 1-у арк та її копія із додатками на 1-у аркуші.

228.Договір №0811-2016 купівлі продажу товарів з додатками,м. Деражня, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ТОВ «Асперкот-СП» дошку дубову обрізну і не обрізну від 08.11.2016 року на 6 арк;

229.Договір №05/16-1 Д купівлі продажу товарів,м. Кодима, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ТОВ «Олбіоенерджі» дошку дубову обрізну і не обрізну від 25.05.2016 року оригінал та копія на 2 арк ;

230.Договір №040716 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_39 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 04.07.2016 року на 2 арк;

231.Договір №031016 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ТОВ «Древо Полісся» товар від 03.10.2016 року на 3 арк;

232.Договір №071014 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_40 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 07.10.2014 року на 2 арк;

233.Договір №20/07 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_41 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 20.07.2015 року на 2 арк;

234.Договір №010916 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_21 » товар від 01.09.2016 року на 3 арк;

235.Договір №051016 купівлі продажу товарів, с. Черепківці, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_18 » пиломатеріали обрізні і не обрізні від 05.10.2016 року на 2 арк;

236.Договір №20/09 купівлі продажу товарів, Смт. Любар, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_42 » дубові пиломатеріали обрізні сухі 3 сорту від 25.09.2016 року на 2 арк;

237.Договір №011116 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_12 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.11.2016 року на 2 арк;

238.Договір №011116 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_12 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.11.2016 року на 2 арк;

239.Договір №270716 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_27 » товар від 27.07.2016 року на 3 арк;

240.Договір №020916 купівлі продажу товарів з додатками,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_43 .» товар від 02.09.2016 року на 4 арк;

241.Договір №010916 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_44 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.09.2016 року на 3 арк;

242.Договір №270716 купівлі продажу товарів з додатками,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ТОВ «Граніт Ліспром Торг.» товар від 27.07.2016 року на 3 арк;

243.Договір №260716 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ТОВ «Овручліспром.» товар від 26.07.2016 року на 3 арк;

244.Договір №031114 купівлі продажу товарів з додатками,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_45 » товар від 03.11.2014 року на 3 арк;

245.Додаткова угода 1 до договору поставки №293, м. Житомир, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_46 » товар від 13.11.2013 року на 2 арк;

246.Договір №10/2016 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП «Промбудкомплект » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.03.2016 року на 2 арк;

247.Договір №020216 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_47 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 02.02.2016 року на 3 арк;

248.Договір №010216 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП «Лісдеревпродукт » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.02.2016 року на 3 арк;

249.Договір №0101214 купівлі продажу товарів з додатками,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується систематично передати у власність ФОП « ОСОБА_48 » товар від 01.12.2014 року на 9 арк;

250.Договір №1 купівлі продажу товарів, с. Залуква, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_49 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 25.02.2016 року на 2 арк;

251.Договір №14042016 купівлі продажу товарів,м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_50 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 14.04.2016 року на 3 арк;

252.Договір поставки № 9/12, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП «-ВООЛ- » дошку дубову обрізну і не обрізну від 09.12.2016 року на 2 арк;

253.Договір транспортного перевезення №200122016 з додатками між ТОВ « Ваюр» та ФОП « ОСОБА_51 » з приводу доставки товару від 20.01.2016 року на 8 арк.;

254.Договір №21092015 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП « ОСОБА_52 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 21.09.2015 року на 5 арк;

255.Договір №1 на перевезення вантажу автотранспортом, м. Житомир, між ТОВ «Ваюр» та ФОП « ОСОБА_53 » від 30.012015 року на 2 арк.;

256.Договір №100215 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП « ОСОБА_54 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 10.02.2015 року на 4 арк;

257.Договір №31/05 купівлі продажу товарів, Смт. Любар, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП «Сидоренко Ірина Олександрівна» пиломатеріали обрізні сухі 3 сорту від 31.05.2015 року в 3 екземплярах на 2 арк;

258.Договір №20/08купівлі продажу товарів з додатками,Смт. Любар, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ПП « ОСОБА_55 » пиломатеріали обрізні сухі 3 сорту від 20.08.2015 року на 3 арк;

259.Договір №020315 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_56 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 02.03.2015 року на 4 арк;

260.Договір №171114 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_57 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 17.11.2014 року на 4 арк;

261.Договір №110914 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_58 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 11.09.2014 року на 5 арк;

262.Договір №1201015 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_59 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 12.01.2015 року на 5 арк;

263.Договір №010415 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_60 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 01.04.2015 року на 5 арк;

264.Договір № 030815 купівлі продажу товарів з додатками, м. Київ, в якому ТОВ « Ваюр» зобов`язується передати у власність ФОП « ОСОБА_61 » дошку дубову обрізну і не обрізну від 03.08.2015 року на 5 арк;

265.Договір про превезення вантажів №30/03/2-16, АДРЕСА_1 , між ТОВ «Ваюр» та ФОП « ОСОБА_62 » від 30.03.2016 року на 3 арк.;

266.Договір № 603/22-06-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 22.06.2016 року на 9 арк.;

267.Договір №198/2015/ПОП купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 5 арк.;

268.Договір №27 купівлі-продажу лісопродукції з додатками від 29.02.2016 року на 3 арк.;

269.Договір №1185 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 4 арк.;

270.Договір №1214 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 4 арк.;

271.Договір №1228 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 4 арк.;

272.Договір №30 купівлі-продажу лісопродукції з додатками від 16.02.2016 року на 4 арк.;

273.Аукціонне свідоцтво №124 від 02.09.2016 року на 1 арк.;

274.Аукціонне свідоцтво №118 від 02.09.2016 року на 1 арк.;

275.Договір №9971 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 25.08.2016 року на 4 арк.;

276.Договір №10382 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 11.11.2016 року на 4 арк.;

277.Договір №10267 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 25.08.2016 року на 4 арк.;

278.Договір №598/22-06-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 22.06.2016 року на 9 арк.;

279.Договір №510/24-03-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.03.2016 року на 10 арк.;

280.Договір №96-1/16 з додатками від 25.02.2016 року на 5 арк.;

281.Договір №9618 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.05.2016 року на 4 арк.;

282.Договір №9234 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.02.2016 року на 4 арк.;

283.Договір №77/14-09-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 14.09.2016 року на 10 арк.;

284.Договір №507/24-03-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.03.2016 року на 9 арк.;

285.Аукціонне свідоцтво №441 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

286.Договір №96 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 13.09.2016 року на 5 арк.;

287.Аукціонне свідоцтво №119 від 02.09.2016 року на 1 арк.;

288.Договір №76 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 11.07.2016 року на 8 арк.;

289.Договір №45 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 25.03.2016 року на 6 арк.;

290.Аукціонне свідоцтво №А216-50-5 від 19.02.2016 року на 1 арк.;

291.Аукціонне свідоцтво №442 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

292.Договір №18 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.11.2015 року на 6 арк.;

293.Договір №186 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 5 арк.;

294.Договір №135 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 21.06.2016 року на 5 арк.;

295.Аукціонне свідоцтво №121 від 02.09.2016 року на 1 арк.;

296.Договір №49 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 23.02.2016 року на 6 арк.;

297.Аукціонне свідоцтво №444 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

298.Договір №172 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.11.2016 року на 5 арк.;

299.Договір №136 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 01.09.2016 року на 8 арк.;

300.Договір №99 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 02.06.2016 року на 6 арк.;

301.Договір №234-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 06.09.2016 року на 3 арк.;

302.Аукціонне свідоцтво №123 від 02.09.2016 року на 1 арк.;

303.Договір №596/22-06-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 22.06.2016 року на 9 арк.;

304.Договір №136-2015 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 13.06.2015 року на 6 арк.;

305.Договір №76-2015 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 22.02.2016 року на 3 арк.;

306.Аукціонне свідоцтво №А216-50-1 від 19.02.2016 року на 1 арк.;

307.Аукціонне свідоцтво №446 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

308.Договір №254-2015 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.11.2016 року на 5 арк.;

309.Додаткова угода №1 до договору купівлі-продажу необробленої сировини №74/14-09-2016 від 19.10.2016 року на 1 арк.;

310.Додаткова угода №1 до договору купівлі-продажу необробленої сировини №595/22-06-2016 від 01.08.2016 року на 2 арк.;

311.Договір №74/14-09-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 14.09.2016 року на 9 арк.;

312.Договір №595/22-06-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 22.06.2016 року на 9 арк.;

313.Договір №511/24-03-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.03.2016 року на 9 арк.;

314.Договір №344 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 07.09.2016 року на 7 арк.;

315.Аукціонне свідоцтво №120 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

316.Договір №236 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 13.06.2016 року на 6 арк.;

317.Договір №97 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.02.2016 року на 6 арк.;

318.Аукціонне свідоцтво №443 від 10.06.2016 року на 1 арк.;

319.Договір №450 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.11.2016 року на 7 арк.;

320.Аукціонне свідоцтво №А116-50-9 від 23.11.2015 року на 2 арк.;

321.Договір поставки товару №49/2016 від 25.02.2016 року на 6 арк.;

322.Договір №590/24-03-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.03.2016 року на 10 арк.;

323.Договір №236/279 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.12.2015 року на 7 арк.;

324.Договір №76/14-09-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 14.09.2016 року на 7 арк.;

325.Договір №28 від 01.03.2016 року на 2 арк.;

326.Договір №82/14-09-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 14.09.2016 року на 10 арк.;

327.Договір №66 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 11.08.2016 року на 5 арк.;

328.Договір №512/24-03-2016 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.03.2016 року на 10 арк.;

329.Додаткова угода до договору купівлі-продажу необробленої сировини №512/24-03-2016 від 27.05.2016 року на 3 арк.;

330.Договір №1001 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 25.08.2016 року на 4 арк.;

331.Договір №9591 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.05.2016 року на 4 арк.;

332.Договір №9203 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 24.02.2016 року на 4 арк.;

333.Договір №8812 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 30.11.2015 року на 4 арк.;

334.Договір №1120 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 09.09.2016 року на 4 арк.;

335.Договір №747 купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 27.05.2016 року на 4 арк.;

336.Договір №57/ПЛ/В купівлі-продажу необробленої деревини з додатками від 04.07.2016 року на 5 арк.

337.Видаткова накладна №562852 від 23.11.2016 року на 1 арк.;

338.Довіреність №542 від 23.11.2016 року на 1 арк.;

339.Товарно-транспортна накладна №840197 від 23.11.2016 року на 1 арк.;

340.Товарно-транспортна накладна №220344 від 21.11.2016 року на 1 арк.;

341.Товарно-транспортна накладна №012350 від 22.11.2016 року на 1 арк.;

342.Товарно-транспортна накладна №012349 від 22.11.2016 року на 1 арк.;

343.Товарно-транспортна накладна №341916 від 26.11.2016 року на 1 арк.;

344.Товарно-транспортна накладна №360970 від 25.11.2016 року на 1 арк.;

345.Видаткова накладна №22/11/1 від 22.11.2016 року на 1 арк.;

346.Видаткова накладна №01/11/1 від 01.11.2016 року на 1 арк.;

347.Видаткова накладна №21/11/2 від 21.11.2016 року на 1 арк.;

348.Товарно-транспортна накладна №162053 від 07.11.2016 року на 1 арк.;

349.Товарно-транспортна накладна №013088 від 09.11.2016 року на 1 арк.;

350.Товарно-транспортна накладна №013091 від 09.11.2016 року на 1 арк.;

351.Товарно-транспортна накладна №334389 від 04.11.2016 року на 1 арк.;

352.Товарно-транспортна накладна №2428 від 10.11.2016 року на 1 арк.;

353.Рахунок №354 від 19.10.2016 року на 1 арк.;

354.Видаткова накладна №562699 від 18.10.2016 року на 1 арк.;

355.Товарно-транспортна накладна №243081 від 11.11.2016 року на 1 арк.;

356.Товарно-транспортна накладна №243083 від 11.11.2016 року на 1 арк.;

357.Товарно-транспортна накладна №027760 від 20.10.2016 року на 1 арк.;

358.Товарно-транспортна накладна №027752 від 18.10.2016 року на 1 арк.;

359.Товарно-транспортна накладна №022250 від 02.10.2016 року на 1 арк.;

360.Товарно-транспортна накладна №24251 від 01.11.2016 року на 1 арк.;

361.Товарно-транспортна накладна №24252 від 01.11.2016 року на 1 арк.;

362.Товарно-транспортна накладна №027874 від 26.10.2016 року на 1 арк.;

363.Товарно-транспортна накладна №900377 від 27.10.2016 року на 1 арк.;

364.Товарно-транспортна накладна №790464 від 25.10.2016 року на 1 арк.;

365.Товарно-транспортна накладна №572923 від 20.10.2016 року на 1 арк.;

366.Товарно-транспортна накладна №085194 від 13.10.2016 року на 1 арк.;

367.Товарно-транспортна накладна №220410 від 31.10.2016 року на 1 арк.;

368.Товарно-транспортна накладна №553107 від 28.10.2016 року на 1 арк.;

369.Товарно-транспортна накладна №393327 від 09.11.2016 року на 1 арк.;

370.Товарно-транспортна накладна №093717 від 21.10.2016 року на 1 арк.;

371.Товарно-транспортна накладна №841902 від 05.10.2016 року на 1 арк.;

372.Товарно-транспортна накладна №520045 від 19.10.2016 року на 1 арк.;

373.Додаток №1 до договору №15 від 01.2016 року на 1 арк.;

374.Накладна №25 від 01.06.2016 року на 1 арк.;

375.Видаткова накладна №31 від 17.09.2016 року на 1 арк.;

376.Видаткова накладна №11 від 11.08.2016 року на 1 арк.;

377.Видаткова накладна №10 від 22.07.2016 року на 1 арк..

378.Оригінал накладна №83 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

379.Копія накладна №83 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

380.Оригінал рахунок №83 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

381.Платіжне доручення №5 від 30.06.2016 року на 2 арк.;

382.Товарно-транспортна накладна №192785 від 29.06.2016 року на 1 арк.;

383.Оригінал накладна №82 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

384.Оригінал рахунок №82 від 30.06.2016 року на 2 арк.;

385.Копія накладна №82 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

386.Копія накладна №82 від 30.06.2016 року на 1 арк.;

387.Копія рахунок №82 від 30.06.2016 року на 2 арк.;

388.Платіжне доручення №453 від 30.06.2016 року на 2 арк.;

389.Оригінал накладна №81 від 29.06.2016 року на 1 арк.;

390.Копія накладна №81 від 29.06.2016 року на 1 арк.;

391.Оригінал рахунок №81 від 29.06.2016 року на 2 арк.;

392.Специфікація №81 від 29.06.2016 року на1 арк.;

393.Копія накладна №81 від 29.06.2016 року на 1 арк.;

394.Специфікація №81 від 29.06.2016 року на1 арк.;

395.Копія рахунок №81 від 29.06.2016 року на 2 арк.;

396.Специфікація №81 від 29.06.2016 року на1 арк.;

397.Специфікація №81 від 29.06.2016 року на1 арк.;

398.Видаткова накладна № 79 від 27.06.2016 року на 1 арк.;

399.Товарно-транспортна накладна №79 від 27.06.2016 року на 1 арк.;

400.Специфікація №79 від 27.06.2016 року на1 арк.;

401.Видаткова накладна № 78 від 27.06.2016 року на 1 арк.;

402.Специфікація №78 від 27.06.2016 року на1 арк.;

403.Видаткова накладна № 78 від 27.06.2016 року на 1 арк.;

404.Товарно-транспортна накладна №78 від 27.06.2016 року на 1 арк.;

405.Специфікація №78 від 27.06.2016 року на 6 арк.;

406.Специфікація №77 від 27.06.2016 року на 3 арк.;

407.Оригінал накладна №77 від 24.06.2016 року на 1 арк.;

408.Копія накладна №77 від 24.06.2016 року на 1 арк.;

409.Копія накладна №77 від 24.06.2016 року на 1 арк.;

410.Оригінал рахунок №77 від 24.06.2016 року на 2 арк.;

411.Оригінал накладна №76 від 15.06.2016 року на 1 арк.;

412.Копія накладна №76 від 15.06.2016 року на 1 арк.;

413.Оригінал рахунок №76 від 15.06.2016 року на 2 арк.;

414.Копія накладна №76 від 15.06.2016 року на 1 арк.;

415.Специфікація №76 від 27.06.2016 року на 4 арк.;

416.Оригінал накладна №75 від 14.06.2016 року на 1 арк.;

417.Копія накладна №75 від 14.06.2016 року на 1 арк.;

418.Оригінал рахунок №75 від 14.06.2016 року на 2 арк.;

419.Специфікація №75 від 14.06.2016 року на 2 арк.;

420.Копія накладна №75 від 14.06.2016 року на 1 арк.;

421.Довіреність № BIV1867 01.06.2016 року на 1 арк.;

422.Видаткова накладна № 74 від 10.06.2016 року на 2 арк.;

423.Специфікація №74 від 14.06.2016 року на 3 арк.;

424.Оригінал накладна №76 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

425.Копія накладна №76 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

426.Копія накладна №76 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

427.Видаткова накладна № 73 від 08.06.2016 року на 2 арк.;

428.Специфікація №73 від 14.06.2016 року на 5 арк.;

429.Оригінал накладна №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

430.Рахунок-фактура №9 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

431.Оригінал рахунок №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

432.Копія рахунок №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

433.Копія накладна №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

434.Копія рахунок №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

435.Копія рахунок №72 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

436.Рахунок-фактура №9 від 08.06.2016 року на 1 арк. в 4 екземплярах;

437.Рахунок-фактура №8 від 08.06.2016 року на 1 арк. в 2 екземплярах;

438.Оригінал накладна №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

439.Копія накладна №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

440.Специфікація №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

441.Оригінал рахунок №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

442.Копія накладна №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

443.Товарно-транспортна накладна №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

444.Специфікація №71 від 08.06.2016 року на 1 арк.;

445.Акт приймання-передачі виконаних послуг №59 від 03.06.2016 року на 4 арк.;

446.Довіреність № 298 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

447.Оригінал накладна №70 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

448.Товарно-транспортна накладна №70 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

449.Оригінал рахунок №70 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

450.Копія накладна №70 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

451.Товарно-транспортна накладна №70 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

452.Оригінал накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

453.Товарно-транспортна накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

454.Копія накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

455.Оригінал рахунок №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

456.Специфікація №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

457.Копія накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

458.Копія накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

459.Копія рахунок №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

460.Копія накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

461.Товарно-транспортна накладна №68 від 02.06.2016 року на 1 арк.;

462.Специфікація №68 від 01.06.2016 року на 1 арк.;

463.Специфікація №68 від 01.06.2016 року на 1 арк.;

464.Довіреність № BIV1867 01.06.2016 року на 1 арк.;

465.Довіреність № BIV1837 01.06.2016 року на 1 арк..

466.Накладні щодо реалізації ТОВ «Ваюр» пиломатеріалів, що містяться далі у даній папці та папці-швидкозшивач синього кольору, а також виписки з банківських рахунків ТОВ «Ваюр», що містяться у трьох картонних папках під назвами «ФОП-оригінали накладних», «Банківські виписки, накладні», «Накладні, рахунки, видаткові накладні» та «Рахунки, рух коштів по рахунках, податкові накладні, видаткові накладні»;

467.Видаткова накладна № 0902 від 09.02.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 268870 грн. на 1 арк.

468.Видаткова накладна № 0402 від 04.02.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 221910 грн. на 1 арк.

469.Видаткова накладна № 2901 від 29.01.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 200343 грн. на 1 арк.

470.Видаткова накладна № 2201 від 22.01.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 211413 грн. на 1 арк.

471.Видаткова накладна № 1201 від 12.01.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 212663 грн. на 1 арк.

472.Видаткова накладна № 0806 від 08.06.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 136431,40 грн. на 1 арк.

473.Видаткова накладна № 0906 від 09.06.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 200452,50 грн. на 1 арк.

474.Видаткова накладна № 0508 від 05.08.2015 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 13162 грн. на 1 арк.

475.Видаткова накладна № 0209 від 02.09.2015 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 13116 грн. на 1 арк.

476.Рахунок на оплату № 6/06 від 06.06.2016 р. постачальник - ФОП ОСОБА_63 , покупець - ТОВ «Євроклімат 2000» на суму 250000 грн. на 1 арк.

477.Накладна № 05/05 від 05.05.2016 р., одержано- ТОВ «Юро Ламбер», відпущено- ФОП ОСОБА_63 на суму 6300 грн. на 1 арк.

478.Накладна № 04/05 від 04.05.2016 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 5700 грн. на 1 арк.

479.Накладна № 11/05 від 11.05.2016 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 7200 грн. на 1 арк.

480.Накладна № 14/1 від 14.01.2016 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 6300 грн. на 1 арк.

481.Накладна № 15/1 від 15.01.2016 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 6300 грн. на 1 арк.

482.Накладна № 16/09 від 16.09.2015 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 2700 грн. на 1 арк.

483.Накладна № 14/09 від 14.09.2015 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 2700 грн. на 1 арк.

484.Аркуші паперу в клітинку із чорновими записами на 7 арк.

485.Накладна № 17/07 від 17.07.2015 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 4800 грн. на 1 арк.

486.Накладна № 28/07 від 28.07.2015 р., одержано - ТОВ «Юро Ламбер», відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 2550 грн. на 1 арк.

487.Договір купівлі-продажу б/н від 17.07.2015 р. продавець -ФОП ОСОБА_63 , покупець -Любарський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку « ІНФОРМАЦІЯ_1 » про продаж пиломатеріалів на 1 арк.

488.Видаткова накладна № 5 від 19.09.2014 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Шел-Ков» на суму 160725,74 грн. на 1 арк.

489.Накладна № 17/07 від 17.07.2015 р., одержано - Любарський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку « ІНФОРМАЦІЯ_1 » відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 1680 грн. на 1 арк.

490.Договір купівлі-продажу б/н та дати продавець-ФОП ОСОБА_64 , покупець-Любарська районна лікарня держветмедицини про продаж дров паливних на 1 арк.

491.Накладна № 07 від 07.05.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5100 грн. на 1 арк.

492.Накладна № 34 від 01.04.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5100 грн. на 1 арк.

493.Накладна № 34 від 01.04.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5400 грн. на 1 арк.

494.Накладна № 27 від 25.03.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5400 грн. на 1 арк.

495.Накладна № 53 від 11.03.2015 р., відпущено- ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5700 грн. на 1 арк.

496.Накладна № 8 від 05.03.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 6000 грн. на 1 арк.

497.Накладна № 8 від 25.02.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 3900 грн. на 1 арк.

498.Накладна № 5 від 05.02.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5700 грн. на 1 арк.

499.Накладна № 3 від 03.02.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5700 грн. на 1 арк.

500.Накладна № 601 від 06.02.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 5100 грн. на 1 арк.

501.Накладна № 2 від 30.01.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5400 грн. на 1 арк.

502.Накладна № 1 від 28.01.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5550 грн. на 1 арк.

503.Аркуші паперу в клітинку із чорновими записами на 4 арк.

504.Видаткова накладна № 2 від 25.07.2014 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Шел-Ков» на суму 149173,73 грн. на 1 арк.

505.Накладна № 3 від 08.08.2014 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Шел-Ков» на суму 174744,64 грн. на 1 арк.

506.Видаткова накладна № 1 від 08.07.2014 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ФОП ОСОБА_65 на суму 171064,71 грн. на 1 арк.

507.Накладна № 38 від 03.07.2014 р., постачальник - ТОВ «Ваюр», одержувач - ФОП ОСОБА_63 на суму 43625 грн. на 1 арк.

508.Видаткова накладна № 1 від 08.07.2014 р., постачальник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ТОВ «Шел-Ков» на суму 171064,71 грн. на 1 арк.

509.Накладна № 9/07 від 09.07.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ПІІ ТОВ «Укршпон» на суму 261480 грн. на 1 арк.

510.Товарно-транспортна накладна № 294226 від 09.07.2015 р., відправник - ФОП ОСОБА_63 , одержувач - ПІІ ТОВ «Укршпон», завантажено - м. Житомир, відвантажено - м. Київ на суму 261480 грн. на 1 арк.

511.Накладна № 3/07 від 03.07.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 6000 грн. на 1 арк.

512.Накладна № 406 від 04.06.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 на суму 5400 грн. на 1 арк.

513.Накладна № 15 від 15.05.2015 р., відпущено - ФОП ОСОБА_63 одержано - ТОВ «Юро Ламбер» на суму 5100 грн. на 1 арк.

514.Зошит в клітинку на 80 арк. з чорновими записами жовтого кольору

515.Бланк накладної, який містить відтиски печатки ФОП ОСОБА_66 та ПП «Експорт Ліс» на 1 арк.

516.Бланк накладної, який містить відтиски печатки ПП «Експорт Ліс» на 1 арк.

517.Товарно-транспортна накладна серія ЖТ № 020995 від 01.08.2016 р., відправник - ДП Червоноармійський лісгосп, одержувач - ФОП ОСОБА_66 , на суму 21660 грн. на 1 арк.

518.Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1791 до ТТН № 020995 від 01.08.2016 р., відпустив - ДП Червоноармійський лісгосп, прийняв - ФОП ОСОБА_66 на 1 арк.

519.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВА № 844441 від 16.11.2016 р., відправник - ДП Київський лісгосп, одержувач - ДП «Ерроумейн-Україна», завантажено -Лісозаготівельний цех, Франко-Трель ЛЗЦ, відвантажено - с. Личанка на суму 16262,24 грн. на 1 арк.

520.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЖТВ № 613247 від 14.09.2016 р., відправник - ДП «Бердичівське лісове господарство», одержувач - ФОП ОСОБА_67 , завантажено -Романівське, Франко-Трель, відвантажено - смт. Романів на суму 2030,51 грн. на 1 арк.

521.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЖТВ № 613248 від 14.09.2016 р., відправник - ДП «Бердичівське лісове господарство», одержувач - ФОП ОСОБА_67 , завантажено -Романівське, Франко-Трель, відвантажено - смт. Романів на суму 3100,01 грн. на 1 арк.

522.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЖТА № 233450 від 30.09.2016 р., відправник - ДП «Бердичівське лісове господарство», одержувач - ФОП ОСОБА_67 , завантажено -Гвоздяренське, Франко-Трель, відвантажено - смт. Романів на суму 22131,15 грн. на 1 арк.

523.Бланки накладної, які містять відтиски печатки ФОП ОСОБА_67 2 примірники на 1 арк. кожен

524.Товарно-транспортна накладна № 1603 від 16.03.2015 р., відправник - ТОВ «Ваюр», одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - с. Калинівка Київська обл., відвантажено - с. Старий Любар Житомирська обл. на 1 арк.

525.Податкова накладна № 16 від 21.03.2016 р., продавець- ПП «Промбудкомплект», покупець- ТОВ «Ваюр» на суму 50000 грн. на 1 арк.

526.Бланк накладної, який містять відтиск печатки ТОВ «Агро Транс Ліс» на 1 арк.

527.Оборотно-сальдова відомість по рахунку 63.1 ТОВ «Ваюр» договора 01.01.2015-30.04.2016р. на 2 арк. на суму 170000 грн.

528.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВА № 772248 від 11.10.2016 р., відправник - ДП «Іванківське лісове господарство», одержувач - ДП «Ерроумейн-Україна», завантажено - Жеревське л-во, Франко-Проміжний с. Підгайне, відвантажено - с. Личанка на суму 41090,76 грн. на 1 арк.

529.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВА № 844453 від 17.11.2016 р., відправник - ДП Київський лісгосп, одержувач - ДП «Ерроумейн-Україна», завантажено -Лісозаготівельний цех, Франко-Трель ЛЗЦ, відвантажено - с. Личанка на суму 15597,66 грн. на 1 арк.

530.Видаткова накладна № 24/11/2 від 24.11.2016 р., постачальник - ДП «Ерроумейн-Україна», одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 46849,74 грн. на 1 арк.

531.Видаткова накладна № 25/11/2 від 25.11.2016 р., постачальник - ДП «Ерроумейн-Україна», одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 46849,74 грн. на 1 арк.

532.Накладна № 24 від 10.11.2016 р., відпущено - ПП «-ВООЛ-» одержано - ТОВ «Ваюр» на суму 293990,40 грн. на 1 арк.

533.Бланк накладної, який містять відтиск печатки ПП «-ВООЛ-» на 1 арк.

534.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧРА № 691203 від 23.12.2015 р., відправник - ДП «Уманське лісове господарство», одержувач - ПП «-ВООЛ-», завантажено - ОСОБА_68 , відвантажено - с. Митниця на суму 62014,01 грн. на 1 арк.

535.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧРА № 691203 від 23.12.2015 р., відправник - ДП «Уманське лісове господарство», одержувач - ПП «-ВООЛ-», завантажено - ОСОБА_68 , відвантажено с. Митниця на суму 62014,01 грн. на 1 арк.

536.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧРА № 295769 від 22.12.2015 р., відправник - ДП «Канівське лісове господарство», одержувач - ПП «-ВООЛ-», завантажено -Софіївське, Франко-Трель, відвантажено - с. Митниця на суму 23532,84 грн. на 1 арк.

537.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧРА № 295769 від 22.12.2015 р., відправник - ДП «Канівське лісове господарство», одержувач - ПП «-ВООЛ-», завантажено -Софіївське, Франко-Трель, відвантажено - с. Митниця на суму 23532,84 грн. на 1 арк.

538.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧРА № 302324 від 22.12.2015 р., відправник - ДП «Канівське лісове господарство», одержувач - ПП «-ВООЛ-», завантажено -Михайлівське, Франко-Трель, відвантажено - с. Митниця на суму 38055,96 грн. на 1 арк.

539.Накладна № 560 від 07.11.2016 р., відпущено - ФОП ОСОБА_69 одержано - ТОВ «Ваюр» на суму 127160 грн. на 1 арк.

540.Товарно-транспортна накладна серія ПЗО № 038858 від 07.11.2016 р., відправник - ФОП ОСОБА_69 , одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - с. Солтанівка, відвантажено - с. Старий Любар на суму 127160 грн. в 3-х примірниках на 1 арк. кожен

541.Отчет о дебетовых и кредитовых операціях по счету № 260096970701- ТОВ «Ваюр» за период с 13.06.2016 р. по 17.06.2016 р. на 2 арк.

542.Виписка по рахунку № НОМЕР_32 ТОВ « Ваюр» з 13.06.2016 р. по 17.06.2016 р. АТ «Райффайзен Банк Аваль» на 2-х арк.

543.Заявка ТОВ «Ваюр» на участь в аукціоні із продажу необробленої деревини підвідомчими підприємствами лісового господарства Хмельницького ОУЛГ від 22.08.2016 р. на 4 арк.

544.Договір-заявка № 1 від 23.08.2016 на перевезення вантажу автомобільним транспортом між ПП «Транс-Атлас» та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

545.Аркуш паперу з переліком банків на 1 арк.

546.Товарно-транспортна накладна № 410 від 04.10.2016 р., відправник - ПП «Промбудкомплект», одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - смт Калинівка Київська обл., відвантажено - смт Старий Любар Житомирська обл. на суму 166500 грн. на 2 арк.

547.Товарно-транспортна накладна № 42 від 07.10.2016 р., відправник - ФОП ОСОБА_70 , одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - АДРЕСА_2 , відвантажено - смт. Любар Житомирська обл. на суму 46879,42 грн. на 1 арк.

548.Видаткова накладна № 35 від 07.10.2016 р., постачальник - ФОП ОСОБА_70 , одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 46879,42 грн. на 1 арк.

549.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВА № 843831 від 12.08.2016 р., відправник - ДП «Київське лісове господарство», одержувач - ФОП ОСОБА_71 , завантажено -Лісозаготівельний цех, Франко-Трель ЛЗЦ, відвантажено - с. Личанка на суму 6566,64 грн. на 1 арк.

550.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВА № 843831 від 12.08.2016 р., відправник - ДП «Київське лісове господарство», одержувач - ФОП ОСОБА_71 , завантажено-Лісозаготівельний цех, Франко-Трель ЛЗЦ, відвантажено - с. Личанка на суму 5775,16 грн. на 1 арк.

551.Роздруківка онлайн оплати з АТ «Райффайзен Банк Аваль» на 1 арк.

552.Рахунок-фактура № 17/08 від 17.08.2016 р., постачальник - ДП «Ерроумейн Україна», одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 60499, 72 грн. на 1 арк.

553.Видаткова накладна № 04/08 від 18.08.2016 р., постачальник - ДП «Ерроумейн Україна», одержувач - ТОВ «Ваюр» на суму 60499, 72 грн. на 1 арк.

554.Аркуш паперу формату А 4 з розрахунками, звірка на 1 арк.

555.Рахунок на оплату № 847 від 19.10.2016 р., постачальник - ТОВ «Санітар Планети», покупець - ТОВ «Ваюр» на суму 55658, 95 грн. на 1 арк.

556.Рахунок на оплату № 325 від 21.10.2016 р., постачальник - ДП «Вищедубечанське лісове господарство», покупець - ТОВ «Ваюр» на суму 2780 грн. на 1 арк.

557.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія КВВ № 681565 від 20.05.2016 р., відправник- ДП «Фастівське лісове господарство», одержувач- ТОВ «Ваюр», завантажено-Веприківське л-во, відвантажено- с. Калинівка на суму 128448,28 грн. на 1 арк.

558.Товарно-транспортна накладна № ПП-0000076 від 05.07.2016 р., відправник - ТОВ «Олбіоенерджі», одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - Одеська обл., Кодимський р-н, м. Кодима, вул. Чкалова, 1, відвантажено - м. Любар Житомирська обл. в 2-х примірниках на 1 арк. кожен

559.Специфікація № 3/2016 від 05.07.2016 р., продавець - ТОВ «Олбіоенерджі», покупець -ТОВ «Ваюр» до контракту № 05/16-1 Д від 25.05.2016 р. на 1 арк.

560.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731835 від 26.01.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 8138,63 грн. на 1 арк.

561.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731900 від 09.03.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 729,12 грн. на 1 арк.

562.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731840 від 28.01.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 6560,39 грн. на 1 арк.

563.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731899 від 09.03.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 4016,39 грн. на 1 арк.

564.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731837 від 27.01.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 3864,51 грн. на 1 арк.

565.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНА № 731898 від 01.03.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 6283,17 грн. на 1 арк.

566.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ЧНБ № 360132 від 27.01.2016 р., відправник - ДП «Остерське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Агротрансліс», завантажено -Сорокошицьке лісництво, відвантажено - м. Остер на суму 749,42 грн. на 1 арк.

567.Товарно-транспортна накладна при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ХМА № 930075 від 15.04.2016 р., відправник - ДП «Хмельницьке обласне спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Хмельницькоблагроліс», одержувач - ФОП Співачук, завантажено -Старокостянтинівське лісництво,Франко-Ліс, відвантажено - Старокостянтинів на суму 749,42 грн. на 1 арк.

568.Витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців серія АГ № 369424 ФОП ОСОБА_72 з додатками на 3-х арк.

569.Товарно-транспортна накладна № 17 від 26.07.2016 р., відправник - ПП «-ВООЛ-», одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено - с. Митниця Київська обл., відвантажено - м. Любар на суму 175000 грн. на 1 арк.

570.Товарно-транспортна накладна серія ВНА № 071912 від 04.09.2015 р., відправник - ДП «Бершадське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Олбіоенерджі», завантажено - Ободівське, відвантажено - Кодима Одеська обл. на суму 9837,83 грн. на 1 арк.

571.Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 04.09.2015 р. до ТТН серія ВНА № 071912 від 04.09.2015 р. на 1 арк.

572.Товарно-транспортна накладна серія ВНА № 011517 від 24.11.2015 р., відправник - ДП «Бершадське лісове господарство», одержувач - ТОВ «Олбіоенерджі», завантажено - Цибулівське, відвантажено - Кодима Одеська обл. на суму 9286,74 грн. на 1 арк.

573.Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 24.11.2015 р. до ТТН серія ВНА № 011517 від 24.11.2015 р.на 1 арк.

574.Видаткова накладна № 74 від 27.05.2016 р., постачальник - ТОВ «Олбіоенерджі», покупець - ТОВ «Ваюр» на суму 134836,48 грн. на 1 арк.

575.Товарно-транспортна накладна № ПП-0000078 від 21.08.2016 р., відправник - ТОВ «Олбіоенерджі», одержувач - ТОВ «Ваюр», завантажено м. Кодима Одеська обл. вул. Чкалова, 1, відвантажено м. Любар Житомирська обл. без сум в 3-х примірниках на 1 арк. кожен

576.Бланк накладної з відтиском печатки ФОП Тетерук на 1 арк.

577.Бланк накладної з відтиском печатки ПП «Експорт Ліс» на 1 арк.

578.Бланк накладної з відтиском печатки ПП «Лісдеревпродукт» на 1 арк.

579.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ВНА № 072225 від 03.02.2016 р., відправник - ДП «Бершадське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр», завантажено -Ободівське, відвантажено м. Тульчин на суму 42570,36 грн. на 1 арк.

580.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ВНА № 821496 від 08.02.2016 р., відправник - ДП «Тульчинське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр», завантажено Кирнасівське лісництво, відвантажено Кинашів на суму 21018,84грн. на 1 арк.

581.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ВНА № 821507 від 12.02.2016 р., відправник - ДП «Тульчинське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр», завантажено Кирнасівське лісництво, відвантажено Кинашів на суму 17793,47 грн. на 1 арк.

582.Копія товарно-транспортної накладної при перевезенні деревини автомобільним транспортом(ТТН-ліс) серія ВНА № 501737 від 16.03.2016 р., відправник - ДП «Крижопільське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр», завантажено Заболотне лісництво, відвантажено Кинашів на суму 56384,81 грн. на 1 арк.

583.Картка рахунку 63.1 ТОВ «Ваюр» та ФОП Ситник на 2 арк.

584.Картка рахунку 36.1 ТОВ «Ваюр» та ФОП ОСОБА_73 на 2 арк.

585.Оборотно-сальдова відомість по рахунку 25 ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

586.Оборотно-сальдова відомість по рахунку 63.1 ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

587.Оборотно-сальдова відомість по рахунку 36.1 ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

588.Картка рахунку 63.1 ТОВ «Ваюр» та Тульчинське ЛМГ ДП на 2 арк.

589.Картка рахунку 63.1 ТОВ «Ваюр» та Бершадське ЛГ ДП на 1 арк.

590.Аркуші паперу формату а 4 з чорновими записами на 38 арк.

591.Рахунок-фактура № 26/01/2016 від 18.01.2016 р. постачальник ДП «Білоцерківське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 44625 грн. на 1 арк.

592.Рахунок № 20 від 20.01.2015 р. постачальник ДП «Старокостянтинівське ЛГ», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 12608,47 грн. на 1 арк.

593.Рахунок-фактура № 41/01/2015 від 21.01.2016 р. постачальник ДП «Білоцерківське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 1404, 27 грн. на 1 арк.

594.Акт звіряння взаємних розрахунків за січень 2016 р. між ДП «Білоцерківське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

595.Рахунок-фактура № 39/01/2015 від 22.01.2016 р. постачальник ДП «Білоцерківське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 45450 грн. на 1 арк.

596.Рахунок на оплату № 70 від 22.01.2016 р. постачальник ДП «Коростенське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 59300 грн. на 1 арк.

597.Рахунок-фактура № 20 від 04.02.2016 р. постачальник ДП «Ярмолинецький лісгосп» на суму 47295,34 грн. на 1 арк.

598.Рахунок № 08/02 від 08.02.2016 р. постачальник ДП «Старокостянтинівське ЛГ», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 52582,23 грн. на 1 арк.

599.Видаткова накладна № РН-0000003 від 29.01.2016 р. постачальник ТОВ «ДК-Ліс», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 50000 грн. на 1 арк.

600.Акт звіряння розрахунків з дебіторами та кредиторами з 01.01.15 по 31.01.16 р. між ТОВ «ДК-Ліс» та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

601.Видаткова накладна № 122 від 22.12.2015 р. постачальник ФОП Косинець, одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 39454,74 грн. на 1 арк.

602.Податкова накладна № 2 від 09.12.2015 р. продавець ПП «-ВООЛ-» покупець ТОВ «Ваюр» на суму 105247,57 грн. на 1 арк.

603.Рахунок на оплату № 51 від 09.12.2015 р. постачальник ДП «Макарівське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 31501,05 грн. на 1 арк.

604.Рахунок на оплату по замовленню № 5233 від 09.12.2015 р. постачальник ТОВ «Термо Кінг Україна», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 7760 грн. на 1 арк.

605.Товарно-транспортна накладна № 11011 від 11.01.2016 р., відправник ТОВ «Ваюр», одержувач - ТОВ «Барлінек Інвест», завантажено смт. Нова Борова Володар-Волинський р-н Житомирської обл. відвантажено - м. Вінниця вул. Чехова, 7-В на суму 99243,12 грн. на 1 арк.

606.Накладна № 30/11 від 30.11.2015 р. постачальник ФОП Найденко, одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 146529,96 грн. на 1 арк.

607.Рахунок-фактура № 3.8 від 03.03.2016 р. продавець ТОВ «Ваюр», покупець «Rikuselt LP» на суму 5126,40 євро на 1 арк.

608.Рахунок-фактура № 65 від 15.02.2016 р. постачальник ДП «Попілянське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 29970 грн. 2 примірники на 1 арк.

609.Рахунок-фактура № 65 від 11.02.2016 р. постачальник ДП «Попілянське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 88926 грн. на 1 арк.

610.Рахунок на оплату № 200 від 17.03.2016 р. постачальник ДП «Фастівське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 41250,12 грн. в 2-х примірниках на 1 арк. кожен

611.Рахунок-фактура № 138 від 14.03.2016 р. постачальник ДП «Городницьке лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 40610,16 грн. на 1 арк.

612.Заявка ТОВ «Ваюр» на участь в аукціоні із продажу необробленої деревини на 2 квартал 2016 р. від 21.03.2016 р. на 2 арк.

613.Рахунок-фактура № 42 від 28.03.2016 р. постачальник ДП «Іванківський лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 65293,20 грн. на 1 арк.

614.Рахунок-фактура № 38 від 29.03.2016 р. постачальник ДП «Димерський лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 83700,76 грн. на 1 арк.

615.Рахунок на оплату № 77 від 06.04.2016 р. постачальник ДП «Славутське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 43500 грн. в 2-х примірниках на 1 арк. кожен

616.Рахунок на оплату № 170 від 04.04.2016 р. постачальник ДП «Макарівське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 61000 грн на 1 арк.

617.Рахунок-фактура № 45/04/2016 від 13.04.2016 р. постачальник ДП «Білоцерківське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 66960 грн. на 1 арк.

618.Рахунок-фактура № 81/04/2016 від 25.04.2016 р. постачальник ДП «Білоцерківське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 44640 грн. на 1 арк.

619.Рахунок-фактура № 49 від 26.04.2016 р. постачальник ДП «Переяслав-Хмельницьке лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 20700 грн. на 1 арк.

620.Рахунок на оплату № 21 від 29.04.2016 р. постачальник ДП «Переяслав-Хмельницьке лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 68856,05 грн на 1 арк.

621.Рахунок-фактура № 78 від 17.05.2016 р. постачальник ДП «Лугинське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 29340 грн. на 1 арк.

622.Рахунок-фактура № 108 від 10.05.2016 р. постачальник ДП «Ярмолинецький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 95794,47 грн. на 1 арк.

623.Рахунок-фактура № 114 від 11.05.2016 р. постачальник ДП «Ярмолинецький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 8499,45 грн. на 1 арк.

624.Рахунок-фактура № 105 від 06.05.2016 р. постачальник ДП «Ярмолинецький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 40000 грн. на 1 арк.

625.Рахунок № 351 від 11.05.2016 р. постачальник ДП «Кам`янець-Подільське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 40922,15 грн. на 1 арк.

626.Рахунок на оплату № 717 від 18.05.2016 р. постачальник ДП «Коростенське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 45020 грн на 1 арк.

627.Рахунок № 381 від 25.05.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 6928,51 грн. на 1 арк.

628.Рахунок № 370 від 23.05.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 40000 грн. на 1 арк.

629.Рахунок-фактура № ДШ-0000088 від 24.05.2016 р. постачальник ДП «Дашівське досвідне лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 75411 грн. на 1 арк.

630.Рахунок на оплату № 2 від 02.06.2016 р. постачальник ТОВ «Гранд Форест», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 10910,24 грн на 1 арк.

631.Рахунок-фактура № ДШ-0000097 від 06.06.2016 р. постачальник ДП «Дашівське досвідне лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 22498,81 грн. на 1 арк.

632.Рахунок-фактура № 224 від 06.06.2016 р. постачальник ДП «Олевське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 85299 грн. на 1 арк.

633.Протокол № 85 погодження вільної оптової ціни на продукцію між ДП «Летичівське лісове господарство» та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

634.Рахунок на оплату № 898 від 16.06.2016 р. постачальник ДП «Коростенське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 62802,10 грн на 1 арк.

635.Рахунок на оплату № 843 від 07.06.2016 р. постачальник ДП «Коростенське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 59499,90 грн на 1 арк.

636.Рахунок-фактура № СФ-0000006 від 30.05.2016 р. постачальник ТОВ «ДК-Ліс», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 127619,48 грн. на 1 арк.

637.Платіжне доручення № 580 від 18.02.2016 р., платник ТОВ «Ваюр», отримувач ТОВ «ДК-Ліс» на суму 6565,58 грн.

638.Рахунок № 10/06 від 10.06.2016 р. постачальник ДП «Летичівський лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 72987,10 грн на 1 арк.

639.Рахунок на оплату № 280 від 04.07.2016 р. постачальник ДП «Білокоровицьке лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 55800 грн на 1 арк.

640.Договір купівлі-продажу необробленої деревини № 596/22-06-2016 від 22.06.2016 р. між ДП «Білокоровицьке лісове господарство» та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.

641.Рахунок на оплату № 972 від 04.07.2016 р. постачальник ДП «Коростенське лісомисливське господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 30350 грн на 1 арк.

642.Рахунок № 467 від 24.06.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 57000 грн. на 1 арк.

643.Рахунок № 471 від 06.07.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 1369,17 грн. на 1 арк.

644.Рахунок-фактура № 96 від 14.07.2016 р. постачальник ДП «Поліський лісгосп»», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 39100 грн. на 1 арк.

645.Рахунок-фактура № 45/07/2016 від 11.07.2016 р. постачальник ТОВ «ДК-Ліс», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 44640 грн. на 1 арк.

646.Рахунок № 487 від 18.07.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 10545,10 грн. на 1 арк.

647.Рахунок на оплату № 147 від 15.07.2016 р. постачальник ДП «Богуславське лісове господарство», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 44800 грн на 1 арк.

648.Рахунок № 428 від 14.06.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 86706 грн. на 1 арк.

649.Рахунок № 485 від 15.07.2016 р. постачальник ДП «Вінницький лісгосп», одержувач ТОВ «Ваюр» на суму 57750 грн. на 1 арк.

650.Накладні, видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, рахунки, рахунки на оплату, рахунки-фактури, оборотно-сальдові відомості, картки рахунків, акти звірки взаєморозрахунків, договори поставки, договори купівлі-продажу, реєстраційні документи контрагентів, якими підтверджується придбання пиломатеріалів, брусу, які містяться в папці для паперів із зав`язками білого кольору на 370 арк.

651.Видаткова накладна №5 від 31.10.2016: постачальник СПД ОСОБА_74 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

652.накладна №21062016 від. 21.06.2016 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_75 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

653.Накладна №1 від 03.02.2016 по взаємовідносинах ОСОБА_76 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

654.платіжне доручення №843 від 13.09.2016 ТОВ «Ваюр» з нанесеними чорновими записами на 1 арк.;

655.Видаткова накладна №1608 від 16.08.2016: постачальник ФОП ОСОБА_72 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

656.Видаткова накладна №2109 від 21.09.2016: постачальник ФОП ОСОБА_32 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

657.Видаткова накладна №2807 від 28.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_32 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

658.Видаткова накладна №3 від 08.09.2016: постачальник СПД ОСОБА_74 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

659.Видаткова накладна №4 від 05.10.2016: постачальник СПД ОСОБА_74 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

660.Видаткова накладна №30/06 від 30.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_77 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

661.Видаткова накладна №3012 від 30.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_77 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

662.Накладна №1/26/01 від 26.01.2016 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_78 та ТОВ «Ваюр» з підписом та печаткою ФОП ОСОБА_78 в двох екземплярах на 2 арк.;

663.Рахунок №1/26 від 26.01.2016 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_78 та ТОВ «Ваюр» на 1 рак.;

664.Товарно-транспортна накладна №1/27/01 від 27.01.2016: замовник ТОВ «Ваюр», вантажовідправник - ФОП ОСОБА_78 на 1 арк.;

665.Накладна №1/08/02 від 08.02.2016 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_78 та ТОВ «Ваюр» з підписом та печаткою ФОП ОСОБА_78 в двох екземплярах на 2 арк.;

666.Рахунок №2/02 від 08.02.2016 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_78 та ТОВ «Ваюр» на 1 рак.;

667.Товарно-транспортна накладна №1/09/02 від 09.02.2016: замовник ТОВ «Ваюр», вантажовідправник - ФОП ОСОБА_78 на 1 арк.;

668.Видаткова накладна №1803 від 18.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_79 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

669.Видаткова накладна №1102 від 11.02.2015: постачальник ФОП ОСОБА_79 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

670.Видаткова накладна №1205 від 12.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_79 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

671.Видаткова накладна №1412 від 14.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_79 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

672.Видаткова накладна №1/12 від 01.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_79 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

673.Видаткова накладна №2508 від 25.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_80 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

674.Накладна №17/11 від 17.11.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_81 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

675.Накладна №18/11 від 25.11.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_81 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

676.Накладна №01/10 від 01.10.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_82 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

677.Накладна №08/10 від 08.10.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_82 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

678.Пусті бланки накладних з підписом та печаткою ФОП ОСОБА_82 на 3 арк.;

679.Копія накладної №09/10 від 09.10.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_82 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

680.Видаткова накладна №09/10 від 09.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

681.Накладна №30/06 від 30.06.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_77 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

682.Видаткова накладна та її копія №28 від 23.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_83 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

683.Накладна №1 від 19.11.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_84 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

684.Накладна №3 від 23.12.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_84 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

685.Накладна №2 від 16.12.2014 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_84 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

686.Накладна №03 від 02.02.2015 та її копія по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_85 та ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

687.Накладна №06 від 04.02.2015 та її копія по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_85 та ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

688.Накладна №07 від 02.03.2015 по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_85 та ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

689.Накладна №03 від 02.02.2015 та її копія по взаємовідносинах ФОП ОСОБА_85 та ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

690.Видаткова накладна №2508 від 25.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_80 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

691.Видаткова накладна №15/10 від 15.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

692.Видаткова накладна №23/10 від 23.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

693.Видаткова накладна №23/10-1 від 23.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

694.Видаткова накладна №27/11 від 27.11.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

695.Видаткова накладна №01/12 від 01.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

696.Видаткова накладна №03/12 від 04.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

697.Видаткова накладна №10/12 від 10.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

698.Видаткова накладна №12/12 від 12.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

699.Видаткова накладна №15/12 від 15.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

700.Видаткова накладна №16/12 від 16.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

701.Видаткова накладна №18/12 від 18.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_82 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

702.Видаткова накладна №7а від 25.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

703.Видаткова накладна №7 від 23.02.2015: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

704.Видаткова накладна №3 від 03.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

705.Видаткова накладна №2 від 16.02.2015: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

706.Видаткова накладна №1 від 15.02.2015: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

707.Видаткова накладна №23 від 23.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

708.Видаткова накладна №22 від 02.10.2014: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

709.Видаткова накладна №20 від 11.09.2014: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

710.Видаткова накладна №19 від 11.09.2014: постачальник ФОП ОСОБА_86 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

711.Видаткова накладна №26/04 від 26.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

712.Видаткова накладна №05/05 від 05.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

713.Видаткова накладна №18/05 від 18.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

714.Видаткова накладна №26/05 від 26.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

715.Видаткова накладна №0911 від 09.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

716.Видаткова накладна №1611 від 16.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

717.Видаткова накладна №2809 від 28.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

718.Видаткова накладна №1409 від 14.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

719.Видаткова накладна №1911 від 19.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

720.Видаткова накладна №2511 від 25.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

721.Видаткова накладна №0712 від 07.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

722.Видаткова накладна №07121 від 07.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

723.Видаткова накладна №2212 від 22.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_87 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

724.Видаткова накладна №2707 від 27.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

725.Видаткова накладна №0807 від 08.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

726.Видаткова накладна №0507 від 05.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

727.Видаткова накладна №2310 від 23.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

728.Видаткова накладна №1811 від 11.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

729.Видаткова накладна №1612 від 16.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

730.Видаткова накладна №1703 від 17.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

731.Видаткова накладна №0106 від 01.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_88 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

732.Накладна №30 від 28.01.2016: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

733.Накладна №29 від 20.01.2016: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

734.Накладна №28 від 13.01.2016: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

735.Накладна №27 від 11.01.2016: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

736.Накладна №26 від 02.11.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

737.Накладна №25 від 22.10.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

738.Накладна №24 від 08.10.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

739.Накладна №23 від 08.09.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

740.Накладна №20 від 19.08.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

741.Накладна №19 від 10.08.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

742.Накладна №21 від 31.08.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

743.Накладна №22 від 02.09.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

744.Накладна №16 від 06.07.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

745.Накладна №17 від 21.07.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

746.Накладна №18 від 31.07.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

747.Накладна №15 від 15.06.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

748.Накладна №14 від 15.06.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

749.Накладна №13 від 03.06.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

750.Накладна №12 від 13.05.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

751.Накладна №11 від 16.04.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

752.Накладна №10 від 01.04.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» та її копія на 2 арк.;

753.Накладна №08 від 11.03.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» та її копія на 2 арк.;

754.Накладна №07 від 10.03.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» та її копія на 2 арк.;

755.Накладна №06 від 10.03.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» та її копія на 2 арк.;

756.Накладна №09 від 26.03.2015: продавець ФОП ОСОБА_89 , покупець - ТОВ «Ваюр» та її копія на 2 арк.;

757.Видаткова накладна №0209 від 02.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

758.Видаткова накладна №0508 від 05.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

759.Видаткова накладна №0906 від 09.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

760.Видаткова накладна №0902 від 09.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

761.Видаткова накладна №0402 від 04.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

762.Видаткова накладна №2901 від 29.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

763.Видаткова накладна №2201 від 22.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

764.Видаткова накладна №1201 від 12.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

765.Видаткова накладна №0806 від 08.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

766.Видаткова накладна №0508 від 05.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

767.Видаткова накладна №0508 від 05.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

768.Видаткова накладна №04/6 від 04.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

769.Видаткова накладна №29/5 від 29.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

770.Видаткова накладна №1205 від 12.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

771.Видаткова накладна №28/4 від 28.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

772.Видаткова накладна №24/4 від 24.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

773.Видаткова накладна №2004 від 20.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

774.Видаткова накладна №01/4 від 01.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

775.Видаткова накладна №09/4 від 09.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

776.Видаткова накладна №2701 від 27.01.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

777.Видаткова накладна №1003 від 10.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

778.Видаткова накладна №1803 від 18.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

779.Видаткова накладна №2601 від 26.01.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

780.Видаткова накладна №18/7 від 18.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

781.Видаткова накладна №707 від 07.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

782.Видаткова накладна №407 від .28.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_90 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

783.Видаткова накладна №26/04 від 26.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

784.Видаткова накладна №0607 від 06.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

785.Видаткова накладна №06/04 від 06.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

786.Видаткова накладна №30/12 від 30.12.2014: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

787.Видаткова накладна №20/04 від 20.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

788.Видаткова накладна №1205 від 12.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

789.Видаткова накладна №0104 від 01.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

790.Видаткова накладна №2303 від 23.03.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

791.Видаткова накладна №0107 від 01.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

792.Видаткова накладна №2605 від 26.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

793.Видаткова накладна №0107_1 від 01.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

794.Видаткова накладна №2707-1 від 27.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

795.Видаткова накладна №2707 від 27.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

796.Видаткова накладна №2302 від 23.02.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

797.Видаткова накладна №1908-1 від 19.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

798.Видаткова накладна №1908 від 19.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

799.Видаткова накладна №3009-1 від 30.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

800.Видаткова накладна №2910 від 29.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

801.Видаткова накладна №3009 від 30.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

802.Видаткова накладна №2910-1 від 29.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

803.Видаткова накладна №2411-1 від 24.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;24.11.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

804.Видаткова накладна №1412-1 від 14.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

805.Видаткова накладна №1412 від 14.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_91 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

806.Видаткова накладна №1602 від 16.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

807.Видаткова накладна №403 від 25.03.2016: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» в двох екземплярах на 2 арк.;

808.Карта рахунку: 63.1 1 квартал 2016р.: контрагенти: ОСОБА_92 ФОП на 1 арк.;

809.Прибуткова накладна на ТМЦ №2201мрк від 22.01.2016 від ФОП ОСОБА_92 на 1 арк.;

810.Прибуткова накладна на ТМЦ №1602мрк від 16.02.2016 від ФОП ОСОБА_92 на 1 арк.;

811.Прибуткова накладна на ТМЦ №902мрк від 26.02.2016 від ФОП ОСОБА_92 на 1 арк.;

812.Прибуткова накладна на ТМЦ №403мрк від 25.03.2016 від ФОП ОСОБА_92 на 1 арк.;

813.Прибуткова накладна на ТМЦ №1606мрк від 16.06.2016 від ФОП ОСОБА_92 на 1 арк.;

814.Видаткова накладна №1111 від 11.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

815.Видаткова накладна №1211 від 12.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

816.Видаткова накладна №1711 від 17.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

817.Видаткова накладна №2312 від 23.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

818.Видаткова накладна №26/5 від 26.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

819.Видаткова накладна №19/5 від 19.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

820.Видаткова накладна №24/6 від 24.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

821.Видаткова накладна №19/6 від 19.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

822.Видаткова накладна №05/5 від 05.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

823.Видаткова накладна №1210 від 12.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

824.Видаткова накладна №30/6 від 30.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

825.Видаткова накладна №30/4 від 30.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

826.Видаткова накладна №25/6 від 25.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

827.Видаткова накладна №16/6 від 16.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

828.Видаткова накладна №2404 від 24.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

829.Видаткова накладна №24/4 від 24.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

830.Видаткова накладна №22/5 від 22.05.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

831.Видаткова накладна №22/5 від 22.05.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

832.Видаткова накладна №02/6 від 02.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

833.Видаткова накладна №03/6 від 03.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

834.Видаткова накладна №04/6 від 04.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

835.Видаткова накладна №04/6-1 від 04.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

836.Видаткова накладна №09/6 від 09.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

837.Видаткова накладна №27/1 від 27.01.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

838.Видаткова накладна №12/2 від 12.02.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

839.Видаткова накладна №03/03 від 03.03.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

840.Видаткова накладна №14/3 від 14.03.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

841.Видаткова накладна №04/04 від 01.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

842.Видаткова накладна №03/4 від 03.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

843.Видаткова накладна №04/4 від 04.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_92 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

844.Рахунок №1 від 26.09.2016: постачальник ФОП ОСОБА_21 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

845.Рахунок №2 від 12.10.2016: постачальник ФОП ОСОБА_21 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

846.Видаткова накладна №1 від 28.09.2016: постачальник ФОП ОСОБА_21 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

847.Рахунок №23 від 29.08.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

848.Рахунок №22 від 10.08.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

849.Рахунок №21 від 28.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

850.Рахунок №20 від 14.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

851.Рахунок №19 від 05.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

852.Рахунок №17 від 14.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

853.Рахунок №16 від 01.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

854.Рахунок №15 від 23.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

855.Рахунок №14 від 25.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

856.Рахунок №13 від 13.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

857.Рахунок №12 від 04.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

858.Рахунок №9 від 14.03.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

859.Рахунок №7 від 03.03.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

860.Рахунок №6 від 22.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

861.Рахунок №5 від 04.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

862.Рахунок №4/1 від 29.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

863.Рахунок №3 від 22.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

864.Рахунок №2 від 18.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

865.Рахунок №1 від 06.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

866.Рахунок №23/1 від 06.09.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , платник ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

867.Видаткова накладна №15 від 19.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

868.Видаткова накладна №14 від 10.05.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

869.Видаткова накладна №13 від 13.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

870.Видаткова накладна №12 від 04.04.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

871.Видаткова накладна №17 від 14.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

872.Видаткова накладна №16 від 02.06.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

873.Видаткова накладна №0609 від 06.09.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

874.Видаткова накладна №23 від 29.08.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

875.Видаткова накладна №22 від 10.08.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

876.Видаткова накладна №20 від 20.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

877.Видаткова накладна №19 від 06.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

878.Видаткова накладна №21 від 04.07.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

879.Видаткова накладна №1 від 11.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

880.Видаткова накладна №12 від 148.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

881.Видаткова накладна №3 від 25.01.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

882.Видаткова накладна №4 від 01.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

883.Видаткова накладна №5 від 04.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

884.Видаткова накладна №6 від 23.02.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

885.Видаткова накладна №7 від 03.03.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

886.Видаткова накладна №9 від 14.03.2016: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

887.Видаткова накладна №1008 від 10.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

888.Видаткова накладна №2408 від 24.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

889.Видаткова накладна №1809 від 18.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

890.Видаткова накладна №3009 від 30.09.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

891.Видаткова накладна №1210 від 12.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

892.Видаткова накладна №12 від 09.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

893.Видаткова накладна №10 від 26.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

894.Видаткова накладна №21 від 23.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

895.Видаткова накладна №22 від 23.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

896.Видаткова накладна №19 від 21.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

897.Видаткова накладна №18 від 10.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

898.Видаткова накладна №16 від 02.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

899.Видаткова накладна №15 від 25.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

900.Видаткова накладна №13 від 16.11.2015: постачальник ФОП ОСОБА_93 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

901.Видаткова накладна №1012_1 від 10.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

902.Видаткова накладна №1012 від 10.12.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

903.Видаткова накладна №2010_1 від 20.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

904.Видаткова накладна №2010 від 20.10.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

905.Видаткова накладна №2508_1 від 25.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

906.Видаткова накладна №2508 від 25.08.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

907.Видаткова накладна №2907_1 від 29.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

908.Видаткова накладна №2907 від 29.07.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

909.Видаткова накладна №3006_1 від 30.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

910.Видаткова накладна №3006 від 30.06.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

911.Видаткова накладна №2705_1 від 27.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

912.Видаткова накладна №2705 від 27.05.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

913.Видаткова накладна №0604_1 від 06.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

914.Видаткова накладна №0604 від 06.04.2015: постачальник ФОП ОСОБА_94 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

915.Видаткова накладна №02/6 від 02.06.2014: постачальник ФОП ОСОБА_95 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

916.Видаткова накладна №25/4 від 25.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_95 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

917.Видаткова накладна №03/4 від 03.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_95 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

918.Видаткова накладна №07/4 від 07.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_95 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

919.Видаткова накладна №01/4 від 01.04.2014: постачальник ФОП ОСОБА_95 , одержувач ТОВ «Ваюр» на 1 арк.;

920.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6822 від 11.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

921.Рахунокфактура №3.43 від 09.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка Дубова обрізна на1 арк.;

922.Упаковачный лист №3.43 аот09.11.2016 к счету №3.43, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

923.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№901455 від 11.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA» на 1 арк.;

924.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139818, Серія КВ, лісокористувач ДП «Смілянське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

925.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-055182 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

926.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-04004 від 11.11.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

927.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-02500 від 11.11.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

928.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-091147 від 11.11.2016 на 1 арк.;

929.Рахунок на оплату №ЖТЛБ-02219від11.11.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

930.Рахунок на оплату №ЖТЛБ-09149 від 11.11.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

931.Декларація, довідковий номер №6817 від 10.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artomob International», пиломатеріали дубові, сухі, стругані з двома стесаними краямина 2 арк.;

932.Рахунокфактура №2.12 від 03.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.» на1 арк.;

933.Упаковачный лист №2.12 от 03.11.2016 к счету №2.12, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

934.Рахунокфактура №2.12.1 від 03.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.» на1 арк.;

935.Упаковачный лист №2.12.1 от 03.11.2016 к счету №2.12.1, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

936.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№000141 від 10.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artomob International на 1 арк.;

937.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139530 від 0311.2016 Серія КВ, лісокористувач ДП «Хмельницьке лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

938.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-055169 експортер ТОВ «ВАЮР»- імпортер «Artomob International» на 1 арк.

939.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03988 від 10.11.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

940.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-02484 від 10.11.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

941.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-09099 від 10.11.2016 на 1 арк.;

942.Рахунок на оплату №ЖТЛБ-02219 від11.11.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

943.Рахунок на оплату №ЖТЛБ-02201 від 10.11.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

944.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003896-В від 10.11.2016 на 1арк.;

945.Декларація, довідковий номер №6812 від17.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artomob International», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

946.Рахунокфактура №2.13 від 07.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.» на1 арк.;

947.Упаковачный лист №2.13 от 07.11.2016 к счету №2.13, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

948.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№937111 від 08.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artomob International на 1 арк.;

949.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139723 від 08.11.2016 Серія КВ, лісокористувач ДП «Хмельницьке лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 2 арк.;

950.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-055142 експортер ТОВ «ВАЮР»- імпортер «Artomob International» на 1 арк.

951.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03959 від 08.11.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

952.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-02456 від 08.11.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

953.Рахунок на оплату №ЖТЛБ-02183 від 08.11.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

954.Рахунок на оплату №ЖТБГ-09032 від 08.11.2016 платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

955.Рахунок на оплату №ЖТБГ-09034 від 08.11.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

956.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003867-В від 08.11.2016 на 1арк.;

957.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003915-В від 11.11.2016 на 1арк.;

958.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.657283108.1 на 1 арк.;

959.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.657282294.1 на 1 арк.;

960.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.657288790.1 на 1 арк.;

961.Рахунок-фактура № СФ-0007114 від 11.11.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

962.Рахунок-фактура №СФ-0007093 від 10.11.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

963.Акт №ОУ-0006023 здачі-прийняття робіт від 11.11.2016 на 1 рак.;

964.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.649316127.1 від 11.11.2016 на 1 арк.;

965.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.649312855.1 від 11.11.2016 на 1 арк.;

966.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.649312187.1 від 11.11.2016 на 1 арк.;

967.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.648625631.1 від 10.11.2016 на 1 арк.;

968.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.648624403.1 від 10.11.2016 на 1 арк.;

969.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.648622799.1 від 10.11.2016 на 1 арк.;

970.Рахунок-фактура №СФ-0007050 від 9.11.2016 постачальник ТОВ «БРВ-Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

971.Акт №ОУ-0005989 здачі-прийняття робіт від 09.11.2016 на 1 рак.;

972.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.647258904.1 від 08.11.2016 на 1 арк.;

973.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.647257969.1 від 08.11.2016 на 1 арк.;

974.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.647261686.1 від 08.11.2016 на 1 арк.;

975.Рахунок-фактура №СФ-0006968 від 04.11.2016 постачальник ТОВ «БРВ-Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

976.Акт №ОУ-0005926 здачі-прийняття робіт від 04.11.2016 на 1 рак.;

977.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6805 від 04.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

978.Рахунокфактура №3.41 від 03.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка Дубова обрізна на1 арк.;

979.Упаковачный лист №3.41 от 03.11.2016 к счету №3.41, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

980.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№901480 від 04.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка Дубова обрізна в пачках на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

981.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139531, Серія КВ, лісокористувач ДП «Макарівське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

982.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043130 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

983.Рахунок на оплату №ЖТБГ-08985 від 04.11.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

984.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08983 від 04.11.2016 на 1 арк.;

985.Рахунок на оплату від №ЖТБГ-02171 04.11.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

986.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03937 від 04.11.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

987.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02445 від 04.11.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

988.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003843-В від 04.11.2016 на 1арк.;

989.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6806 від 04.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

990.Рахунокфактура №3.42 від 03.11.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

991.Упаковачный лист №3.42 от 03.11.2016 к счету №3.42, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

992.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№901454 від 04.11.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

993.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139532, Серія КВ, лісокористувач ДП «Переяслав-Хмельницьке лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

994.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043129 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

995.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.645707049.1 від 04.11.2016 на 1 арк.;

996.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.645706230.1 від 04.11.2016 на 1 арк.;

997.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.645705779.1 від 04.11.2016 на 1 арк.;

998.Акт прийому-передачі послуг №450від 31.10.2016 ФОП ОСОБА_96 - ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

999.Рахунокфактура №СФ-0006735 від 28.10.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1000.Акт №ОУ-0005737 здачі-прийняття робіт від 28.10.2016 на 1 рак.;

1001.Рахунокфактура №СФ-0006691 від 26.10.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1002.Акт №ОУ-0005712 здачі-прийняття робіт від 26.10.2016 на 1 рак.;

1003.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6781 від 27.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1004.Рахунокфактура №3.40 від 25.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1005.Упаковачный лист №3.40 от 25.10.2016 к счету №3.40, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1006.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№901456 від 27.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1007.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №139122, Серія КВ, лісокористувач ДП «Попілянське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1008.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-039039 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1009.Рахунок на оплату №ЖТКЛ-03138 від 27.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1010.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТКЛ-03136 від 27.11.2016 на 1 арк.;

1011.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-00842 27.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

1012.Акт виконаних робіт №ЖТКЛ-01216 від 27.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1013.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02377 від 27.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1014.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/001260-В від 27.10.2016 на 1арк.;

1015.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6779 від 25.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artemob International», пиломатеріали дубові, сухі, стругані з двома стксаними краями на 3 арк.;

1016.Рахунокфактура №2.11 від 18.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1017.Рахунокфактура №2.11.1 від 18.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1018.Упаковачный лист №2.11 от 18.10.2016 к счету №2.11, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1019.Упаковачный лист №2.11.1 от 18.10.2016 к счету №2.11.1, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1020.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№937155 від 25.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач ««Artemob International», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1021.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138813, Серія КВ, лісокористувач ДП «Макаріквське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1022.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-055035 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1023.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02352 від 25.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1024.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03816 від 25.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1025.Рахунок на оплату №ЖТБГ-0837 від 25.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1026.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08735 від 25.11.2016 на 1 арк.;

1027.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-02109 25.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1028.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003735-В від 25.10.2016 на 1арк.;

1029.Платіжне доручення №Р24А157276033А24813від 25.10.2016 на 1 арк.;

1030.Платіжне доручення №Р24А157276031А37713від 25.10.2016 на 1 арк.;

1031.Платіжне доручення №Р24А157276029А78613від 25.10.2016 на 1 арк.;

1032.Рахунок-фактура № СФ-0006605 від 21.10.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1033.Акт №ОУ-0005650 здачі-прийняття робіт від 21.10.2016 на 1 рак.;

1034.Рахунок-фактура № СФ-0006560 від 19.10.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1035.Акт №ОУ-0005606 здачі-прийняття робіт від 19.10.2016 на 1 рак.;

1036.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6757 від 30.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, сухі, стругані з двома стксаними краями на 2 арк.;

1037.Рахунокфактура №3.39 від 18.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1038.Упаковачный лист №3.39 от 18.10.2016 к счету №3.39, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1039.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№937155 від 25.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1040.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138814, Серія КВ, лісокористувач ДП «Білоцерківське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1041.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-044000 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1042.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02328 від 21.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1043.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03788 від 21.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1044.Рахунок на оплату №ЖТБГ-08658 від 21.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1045.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08656 від 21.11.2016 на 1 арк.;

1046.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-02084 21.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1047.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003707-В від 21.10.2016 на 1арк.;

1048.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6766 від 21.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Zohar Madmony LTD», пиломатеріали дубові на 2 арк.;

1049.Рахунокфактура №1.5 від 20.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Regano LLC», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1050.Упаковачный лист №1.5 от 20.10.2016 к счету №1.5, контракт №28 от 28.01.2016 на 6арк.;

1051.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№352625 від 21.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Zohar Madmony LTD», дошка дубова обрізана в пачках на 1 арк.;

1052.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138924, Серія КВ, лісокористувач ДП «Вінницьке лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 2 арк.;

1053.Фітосанітарний сертифікат №75/06-6004/ХХ-055001 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1054.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.637927426.1 від 20.10.2016 на 1 арк.;

1055.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.637929821.1 від 20.10.2016 на 1 арк.;

1056.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.637928599.1 від 20.10.2016 на 1 арк.;

1057.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6756 від 19.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1058.Рахунокфактура №7.5 від 06.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1059.Упаковачный лист №7.5 от 06.10.2016 к счету №7.5, контракт №1-05-16 от 24.05.2016 на 1арк.;

1060.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№184466 від 19.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна в пачках на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1061.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138360, Серія КВ, лісокористувач ДП «Коростишівський лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1062.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043971 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1063.Рахунок на оплату №ЖТБГ-08583 від 19.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1064.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08571 від 19.11.2016 на 1 арк.;

1065.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-02062 19.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

1066.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03758 від 19.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1067.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02308 від 19.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1068.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003678-В від 19.10.2016 на 1арк.;

1069.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6755 від 19.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1070.Рахунокфактура №3.38 від 18.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1071.Упаковачный лист №3.38 от 18.10.2016 к счету №3.38, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1072.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№901452 від 19.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

1073.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138812, Серія КВ, лісокористувач ДП «Макарівське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1074.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.636117136.1 від 18.10.2016 на 1 арк.;

1075.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.636114992.1 від 18.10.2016 на 1 арк.;

1076.Дублікат квитанції ПриватБанк №0.0.636113094.1 від 18.10.2016 на 1 арк.;

1077.Рахунок-фактура № СФ-0006338 від 07.10.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1078.Акт №ОУ-0005439 здачі-прийняття робіт від 7.10.2016 на 1 рак.;

1079.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6734 від 07.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1080.Рахунокфактура №3.37 від 06.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1081.Упаковачный лист №3.37 от 18.10.2016 к счету №3.37, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1082.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№936896 від 07.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

1083.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138362, Серія КВ, лісокористувач ДП «Новгород-Волинське досвідне лісомисливське господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1084.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043858 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1085.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6733 від 07.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1086.Рахунокфактура №3.36 від 06.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1087.Упаковачный лист №3.36 от 18.10.2016 к счету №3.36, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1088.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№936899 від 07.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

1089.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №138361, Серія КВ, лісокористувач ДП «Лугинське досвідне лісомисливське господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1090.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043857 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1091.Рахунок на оплату №№ЖТБГ-08281 від 07.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1092.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08279 від 07.10.2016 на 2 арк.;

1093.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-01982 07.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

1094.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03633 від 07.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1095.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02228 від 07.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1096.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003557-В від 07.10.2016 на 1арк.;

1097.Рахунок-фактура №СФ-0006327 від 06.11.2016 постачальник ТОВ «БРВ Україна» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 1арк.;

1098.Акт №ОУ-0005425 здачі-прийняття робіт від 06.11.2016 на 1 рак.;

1099.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6732 від 15.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Hamberger flooring GmbHCo KG», пиломатеріали дубові, на 2 арк.;

1100.Рахунокфактура №2 від 06.10.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - на1 арк.;

1101.Упаковачный лист №2 от 05.10.2016 на 1арк.;

1102.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№984151 від 07.10.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач ««Hamberger flooring GmbHCo KG», пиломатеріали дубові на 2 арк.;

1103.Фітосанітарний сертифікат №60/06-6004/ХХ-043842 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1104.Акт виконаних робіт №ЖТЛБ-02214 від 06.10.2016 виконавець ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1105.Акт виконаних робіт №ЖТБГ-03616 від 06.10.2016 виконавець ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області замовник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1106.Рахунок на оплату №№ЖТБГ-08238 від 06.10.2016 одержувач ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області - платник ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1107.Реквізити для оплати Адміністративних послуг №ЖТБГ-08236 від 06.10.2016 на 1арк.;

1108.Рахунок на оплату від №ЖТЛБ-01969 06.10.2016 одержувач «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія»- платник ТОВ «ВАЮР`на 1 арк.;

1109.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи № 60/06-6004/003541-В від 06.10.2016 на 1арк.;

1110.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6542 від 12.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1111.Рахунокфактура №3.20 від 07.07.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1112.Упаковачный лист №3.20 от 07.07.2016 к счету №3.20, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1113.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№936830 від 12.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1114.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій Серія КВ №134006 від 07.07.2016 лісокористувач ДП «Івано-Франківське лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1115.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440351 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1116.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи №60/06-6004/002265-В від 12.07.2016 на 1арк.;

1117.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6537 від 17.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1118.Рахунокфактура №3.19 від 07.07.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1119.Упаковачный лист №3.19 от 07.07.2016 к счету №3.19, контракт №28 от 28.01.2016 на 1арк.;

1120.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№936825 від 08.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна в пачках на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1121.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440328 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1122.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи №60/06-6004/002243-В від 08.07.2016 на 1арк.;

1123.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6531 від 05.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1124.Рахунокфактура №7.2 від 24.06.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1125.Упаковачный лист №7.2 от 24.07.2016 к счету №7.2, контракт №1-05-16 от 24.05.2016 на 1арк.;

1126.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№244930 від 08.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

1127.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440278 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1128.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій Серія КВ №133756 від 04.07.2016, лісокористувач ДП «Новоушицьке лісове господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 2 арк.;

1129.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6530 від 05.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1130.Рахунокфактура №3.18 від 01.07.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1131.Упаковачный лист №3.18 от 01.07.2016 к счету №3.18, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

1132.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№984626 від 05.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1133.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій Серія КВ №133757 від 04.07.2016 лісокористувач ДП «Дзержинський лісгосп АПК» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 2 арк.;

1134.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440277 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1135.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи №60/06-6004/002188-В від 05.07.2016 на 1 арк.;

1136.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6418 від 05.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1137.Рахунокфактура №6.4 від 06.04.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1138.Упаковачный лист №6.4 от 06.04.2016 к счету №6.4, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

1139.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№249687 від 05.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна впачках на 1 арк.;

1140.Копія фітосанітарного сертифікату №75/07-011/ВХ-681549 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1141.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи №75/07-011/001408 -В від 05.05.2016 на 1 арк.;

1142.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6527 від 01.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artemob International», пиломатеріали дубові, сухі, стругані з двома стесанми краями на 3 арк.;

1143.Рахунокфактура №2.6 від 23.06.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1144.Упаковачный лист №2.6 от 23.06.2016 к счету №2.6, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

1145.Рахунокфактура №2.6.1 від 23.06.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1146.Упаковачный лист №2.6.1 от 23.06.2016 к счету №2.6, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

1147.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№000398 від 01.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Artemob International», дошка дубова обрізна впачках на 1 арк.;

1148.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій Серія КВ №133356 від 23.06.2016, лісокористувач ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1149.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440243 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1150.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а також відбору зразків для фітосанітарної експертизи №60/06-6004/002136 -В від 01.07.2016 на 1 арк.;

1151.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6513 від 24.07.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні на 2 арк.;

1152.Рахунокфактура №3.17 від 23.06.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець «Bergtown Industrial L.P.», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1153.Упаковачный лист №3.17 от 23.06.2016 к счету №3.17, контракт №28 от 28.01.2016 на 1 арк.;

1154.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№936816 від 24.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «Batltic Wood SA», дошка дубова обрізна на дерев`яних піддонах на 1 арк.;

1155.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440171 від 24.06.2016 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1156.Акт фінансового контролю під карантинних матеріалів, об`єктів та транспортних засобів, а 06.2016 на 1арк.;

1157.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6499 від 17.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», пиломатеріали дубові, обрізні на 1 арк.;

1158.Рахунокфактура №7.1 від 09.06.2016 продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна на1 арк.;

1159.Упаковачный лист №7.1 от 09.06.2016 к счету №7.1, контракт №1-05-16 от 24.05.2016 на 1 арк.;

1160.Міжнародна товарно-транспортна накладна А№249391 від 17.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач «одержувач «Xylon corporation d.o.o. solid wooden TG flooring», дошка дубова обрізна в пачках на 1 арк.;

1161.Копія фітосанітарного сертифікату №60/06-6004/ВХ-440093 від 17.06.2016 експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.

1162.Копія сертифікату про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій Серія КВ №133084 від 16.06.2016, лісокористувач ДП «Дзержинський лісгосп АПК» - експортер ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1163.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6500 від 17.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1164.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6501 від 16.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Zohar madmony ltd», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 12 арк.;

1165.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6492 від 14.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 6 арк.;

1166.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №7910 від 18.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Artemob International», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 9 арк.;

1167.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6477 від 07.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1168.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6472 від 03.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1169.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6467 від 02.06.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Dendro Parke Sanavi A.S.», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 8 арк.;

1170.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6463 від 27.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Artemob International», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1171.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6464 від 27.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1172.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6451 від 20.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 6 арк.;

1173.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6445 від 20.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1174.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6429 від 13.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1175.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6430 від 13.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Artemob International», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 8 арк.;

1176.Вантажно-митна декларація, довідковий номер №6417 від 06.05.2016 відправник ТОВ «ВАЮР» - одержувач одержувач «Batltic Wood SA», пиломатеріали дубові, обрізні з додатками на 7 арк.;

1177.Догорів купівлі-продажу №24 від 19.04.2016, продавець ТОВ «ВАЮР» - покупець Любарська районна лікарня, дрова паливні на 2 арк.;

1178.Договір про проведення аукціоних торгів зпродажу необробленої деревини №189/2016 від 23.03.2016 на 2 арк;

1179.Догорів №14042016 від 14.04.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ФОП ОСОБА_97 , пиломатеріали на 5 арк.;

1180.Біржовий договір №04/16/118 від 24.09.2016 покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Вищедубечанське лісове господарство», необроблена деревина на 6 арк.;

1181.Додаток до угоди №1 до договору купівлі-продажу не обробленої деревини №602/22-06-2016 від 22.06.2016 на 1 арк.;

1182.Договір-заявка №200916ЛК на разове автотранспортне перевезення вантажу від 20.09.2016 ТОВ « ВАЮР» - експедитор ФОП ОСОБА_98 на 1 арк.;

1183.Аукціонне свідоцтво №118 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 4 кв.2016 року, продавець ДП «Вищедубечанське лісове господарство» на 1 арк.;

1184.Аукціонне свідоцтво №442 від 10.06.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 кв.2016 року, продавець ДП «Димерське лісове господарство» на 1 арк.;

1185.Аукціонне свідоцтво №446 від 10.06.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 кв.2016 року, продавець ДП «Білоцерківське лісове господарство» на 1 арк.;

1186.Аукціонне свідоцтво №445 від 10.06.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 кв.2016 року, продавець ДП «Богуславське лісове господарство» на 1 арк.;

1187.Аукціонне свідоцтво №444 від 10.06.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 кв.2016 року, продавець ДП «Фастівське лісове господарство» на 1 арк.;

1188.Аукціонне свідоцтво №441 від 10.06.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 3 кв.2016 року, продавець ДП «Поліське лісове господарство» на 1 арк.;

1189.Аукціонне свідоцтво №124 від 02.09.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 4 кв.2016 року, продавець ДП «Ржищівський військовий лісгосп» на 1 арк.;

1190.Аукціонне свідоцтво №123 від 02.09.2016 про результати аукціону із продажу необробленої деревини на 4 кв.2016 року, продавець ДП «Білоцерківське лісове господарство» на 1 арк.;

1191.Догорів купівлі-продажу №011216 від 01.12.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ТОВ «Пшеничний Р.М.», дошка дубова обрізна і не обрізна на 4 арк.;

1192.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10382 від 11.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Хослап «Хмельницькоблагроліс», необроблена деревина на 4 арк.;

1193. Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10326 від 11.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Славутське ЛГ», необроблена деровина на 4 арк.;

1194.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10344 від 11.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Хмельницьке ЛМГ», необроблена деревина на 4 арк.;

1195.Догорів купівлі-продажу №0811-2016 від 08.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ТОВ «Аперкот-СП», дошка дубова обрізна і не обрізна, з додатками на 6 арк.;

1196.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №597/22-06-2016 від 22.06.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Ємільчинське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 6 арк.;

1197.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10405 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Ізяславське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1198.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10500 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Славутське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1199.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10596 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Шепетівське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1200.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10712 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Ярмолинецьке ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1201.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10474 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Новоушинське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1202.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10444 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Кам`янець-Подільське ЛГ», необроблена деревина, з додатками на 12 арк.;

1203.Догорів купівлі-продажу необробленої деревини №10554 від 18.11.2016, покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ДП «Хмельницьке ЛМГ», необроблена деревина на 12 арк.;

1204.Видаткова накладна №РН-0000028 від 3.11.2016, постачальник ТОВ «ДК-Ліс» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

1205.Накладна №25 від 1.05.2016, постачальник ПП «Лісдеревпродукт» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

1206.Видаткова накладна №31 від 17.09.2016, постачальник ТОВ «ДК-Ліс» - одержувач ТОВ «Ваюр» на 2 арк.;

1207.Довіреність №BIV1992 від 01.07.2016 на отримання пиломатеріалів на 2арк.;

1208.Накладна №122, від 03.10.2016 пиломатеріали, на 1 арк.;

1209.Накладна №125, від 05.10.2016 пиломатеріали, з додатками на 3 арк.;

1210.Накладна №112, від 29.10.2016 пиломатеріали, з додатками на 3 арк.;

1211.Накладна №118, від 07.10.2016 пиломатеріали, з додатками на 3 арк.;

1212.Рахунок № 108 від 06.09.2016, постачальник ТОВ «Ваюр», пиломатеріали на 2 арк.;

1213.ТТН №91108 від 06.09.2016 на 1 арк.;

1214.ТТН №110 від 29.08.2016 на 1 арк.;

1215.Довіреність №BIV2205 від 01.09.2016, отримання пиломатеріалів на 1 арк.;

1216.ТТН №107 від 02.09.2016 на 1 арк.;

1217.Накладна №110, від 29.08.2016 пиломатеріали, з додатками на 3 арк.;

1218.Видаткова накладна №143 від 21.11.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1219. Видаткова накладна №133 від 26.10.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1220.Видаткова накладна №135 від 02.11.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1221.Видаткова накладна №99 від 05.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1222.Видаткова накладна №94 від 21.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1223.Видаткова накладна №129 від 19.10.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1224.Видаткова накладна №117 від 02.11.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1225.Видаткова накладна №119 від 23.09.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1226.Видаткова накладна №118 від 21.09.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1227.Видаткова накладна №124 від 04.10.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1228.Видаткова накладна №104 від 19.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1229.Видаткова накладна №103 від 17.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1230.Видаткова накладна №109 від 06.09.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1231.Видаткова накладна №106 від 30.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1232.Видаткова накладна №100 від 05.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1233.Видаткова накладна №88 від 12.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1234.Видаткова накладна №85 від 11.05.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1235.Видаткова накладна №93 від 21.07.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1236.Видаткова накладна №86 від 11.07.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3арк.;

1237.Видаткова накладна №101 від 05.08.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1238.Видаткова накладна №106 від 19.11.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 3 арк.;

1239.Видаткова накладна №89 від 07.10.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1240.Видаткова накладна №5 від 12.01.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1241.Видаткова накладна №73 від 08.06.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1242.Видаткова накладна №74 від 10.06.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1243.Видаткова накладна №65 від 25.05.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1244.Видаткова накладна №36 від 25.03.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1245.Видаткова накладна №78 від 27.06.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1246.Видаткова накладна №79 від 27.06.2016, постачальник ТОВ «Ваюр» -одержувач ТзОВ «Таркетт Вінісін» з додатками на 4 арк.;

1247.Додатки до договору №67/2015від 23.09.2015 на 3 арк.;

1248.Накладна №57 від 29.04.2016, відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 7 арк.;

1249.Накладна №97 від 25.07.2016, відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 7 арк.;

1250.Накладна №72 від 08.06.2016, відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 3 арк.;

1251.Накладна №111 від 12.09.2016 відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 6 арк.;

1252.Накладна №132 від 25.10.2016 відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 6 арк.;

1253.Накладна №131 від 20.10.2016 відправник ТОВ «Ваюр» - одержувач ТОВ «ЮроЛамбер» з додатками на 6 арк.;

1254.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТВ№391338 від 18.10.2016 на 1 арк.;

1255.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№900377 від 27.10.2016 на 1 арк.;

1256.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792866 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1257.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНа№832488 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1258.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161939 від 30.09.2016 на 1 арк.;

1259.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792865 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1260.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№832490 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1261.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792867 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1262.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№085794 від 13.10.2016 на 1 арк.;

1263.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№832489 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1264.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792968 від 04.10.2016 на 1 арк.;

1265.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№153130 від 12.10.2016 на 1 арк.;

1266.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№153134 від 12.10.2016 на 1 арк.;

1267.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№151870 від 13.10.2016 на 1 арк.;

1268.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№633138 від 13.10.2016 на 1 арк.;

1269.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№153128 від 12.10.2016 на 1 арк.;

1270.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№153129 від 12.10.2016 на 1 арк.;

1271.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№220195 від 12.10.2016 на 1 арк.;

1272.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№572923 від 20.10.2016 на 1 арк.;

1273.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№342053 від 18.10.2016 на 1 арк.;

1274.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№413955 від 06.10.2016 на 1 арк.;

1275.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№242638 від 01.09.2016 на 1 арк.;

1276.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562585 від 02.09.2016 на 1 арк.;

1277.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№193252 від 13.09.2016 на 1 арк.;

1278.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№093608 від 30.09.2016 на 1 арк.;

1279.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№090513 від 21.09.2016 на 1 арк.;

1280.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№385031 від 29.08.2016 на 1 арк.;

1281.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№242945 від 13.08.2016 на 1 арк.;

1282.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161936 від 30.09.2016 на 1 арк.;

1283.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№192614 від 26.09.2016 на 1 арк.;

1284.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130249 від 29.09.2016 на 1 арк.;

1285.ТТН №022508 від 14.09.2016 на 2 арк.;

1286.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№341956 від 31.08.2016 на 1 арк.;

1287.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№193175 від 29.08.2016 на 1 арк.;

1288.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№052990 від 30.08.2016 на 1 арк.;

1289.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№302109 від 4.08.2016 на 1 арк.;

1290.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№142767 від 08.08.2016 на 1 арк.;

1291.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№790427 від 11.08.2016 на 1 арк.;

1292.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КБ№052990 від 30.08.2016 на 1 арк.;

1293.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№192429 від 29.08.2016 на 1 арк.;

1294.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№192428 від 04.08.2016 на 1 арк.;

1295.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№142707 від 05.08.2016 на 1 арк.;

1296.ТТН №022168 від 06.09.2016 на 2 арк.;

1297.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№962425 від 12.07.2016 на 1 арк.;

1298.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№333408 від 04.07.2016 на 1 арк.;

1299.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130169 від 29.07.2016 на 1 арк.;

1300.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№130945 від 22.07.2016 на 1 арк.;

1301.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130170 від 29.07.2016 на 1 арк.;

1302.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130169 від 29.07.2016 на 1 арк.;

1303.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161743 від 28.07.2016 на 1 арк.;

1304.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№242061 від 20.07.2016 на 1 арк.;

1305.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161692 від 18.07.2016 на 1 арк.;

1306.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№130945 від 22.07.2016 на 1 арк.;

1307.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130167 від 22.07.2016 на 1 арк.;

1308.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№232374 від 15.07.2016 на 1 арк.;

1309.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№232372 від 15.07.2016 на 1 арк.;

1310.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562517 від 21.07.2016 на 1 арк.;

1311.ТТН №020877 від 20.07.2016 на 1 арк.;

1312.ТТН №020742 від 13.07.2016 на 1 арк.;

1313.ТТН №020878 від 20.07.2016 на 1 арк.;

1314.ТТН №021121 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1315.ТТН №021108 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1316.ТТН №021107 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1317.ТТН №021122 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1318.ТТН №021120 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1319.ТТН №020742 від 13.07.2016 на 1 арк.;

1320.ТТН №020376 від 01.07.2016 на 1 арк.;

1321.ТТН №020380 від 07.07.2016 на 1 арк.;

1322.ТТН №020380 від 07.07.2016 на 1 арк.;

1323.ТТН №020379 від 07.07.2016 на 1 арк.;

1324.ТТН №020378 від 07.07.2016 на 1 арк.;

1325.ТТН №020382 від 07.07.2016 на 1 арк.;

1326.ТТН №020386 від 08.07.2016 на 1 арк.;

1327.ТТН №019836 від 01.07.2016 на 1 арк.;

1328.ТТН №019842 від 22.06.2016 на 1 арк.;

1329.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№413605 від 27.06.2016 на 2 арк.;

1330.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171903 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1331.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171899 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1332.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171901 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1333.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№661380 від 16.06.2016 на 1 арк.;

1334.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№652290 від 16.06.2016 на 1 арк.;

1335.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№192785 від 29.06.2016 на 1 арк.;

1336.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№142648 від 30.06.2016 на 1 арк.;

1337.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171905 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1338.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171907 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1339.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171909 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1340.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№681591 від 14.06.2016 на 1 арк.;

1341.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№681592 від 14.06.2016 на 1 арк.;

1342.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№061545 від 22.06.2016 на 1 арк.;

1343.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№226108 від 15.06.2016 на 1 арк.;

1344.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№080061 від 15.06.2016 на 1 арк.;

1345.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№841600 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1346.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792475 від 03.06.2016 на 1 арк.;

1347.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792474 від 03.06.2016 на 1 арк.;

1348.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792473 від 03.06.2016 на 1 арк.;

1349.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№833826 від 09.06.2016 на 1 арк.;

1350.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№226109 від 15.06.2016 на 1 арк.;

1351.ТТН №011361 від 25.06.2016 на 1 арк.;

1352.ТТН №019842 від 22.06.2016 на 1 арк.;

1353.ТТН №019478 від 07.06.2016 на 1 арк.;

1354.ТТН №019477 від 07.06.2016 на 1 арк.;

1355.ТТН №019458 від 01.06.2016 на 1 арк.;

1356.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161552 від 25.05.2016 на 1 арк.;

1357.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№232303 від 23.05.2016 на 2 арк.;

1358.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№090223 від 11.05.2016 на 1 арк.;

1359.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№652205 від 25.05.2016 на 1 арк.;

1360.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562438 від 31.05.2016 на 1 арк.;

1361.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№475956 від 05.04.2016 на 1 арк.;

1362.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТВ№600701 від 02.08.2016 на 1 арк.;

1363.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№681565 від 20.05.2016 на 1 арк.;

1364.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№161552 від 25.05.2016 на 1 арк.;

1365.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ТВ№391086 від 19.05.2016 на 1 арк.;

1366.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№090223 від 11.05.2016 на 1 арк.;

1367.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№790377 від 13.05.2016 на 1 арк.;

1368.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№242466 від 18.05.2016 на 1 арк.;

1369.ТТН №019159 від 26.05.2016 на 1 арк.;

1370.ТТН №018983 від 16.06.2016 на 1 арк.;

1371.ТТН №018774 від 05.06.2016 на 1 арк.;

1372.ТТН №019160 від 26.05.2016 на 2 арк.;

1373.ТТН №018984 від 16.05.2016 на 1 арк.;

1374.ТТН №019159 від 26.05.2016 на 1 арк.;

1375.ТТН №018775 на 1 арк.;

1376.ТТН №018774 від 05.05.2016 на 1 арк.;

1377.ТТН №018984 від 16.05.2016 на 1 арк.;

1378.ТТН №018983 від 16.05.2016 на 1 арк.;

1379.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№391087 від 19.05.2016 на 1 арк.;

1380.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№034023 від 26.04.2016 на 1 арк.;

1381.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№092925 від 16.04.2016 на 1 арк.;

1382.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№475956 від 05.04.2016 на 1 арк.;

1383.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562379 від 28.04.2016 на 1 арк.;

1384.ТТН №018754 від 29.04.2016 на 1 арк.;

1385.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№321965 від 08.04.2016 на 1 арк.;

1386.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№751832 від 1.04.2016 на 1 арк.;

1387.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№522157 від 21.04.2016 на 1 арк.;

1388.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№182045 від 28.04.2016 на 1 арк.;

1389.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562368 від 20.04.2016 на 1 арк.;

1390.ТТН №018757 від 09.04.2016 на 1 арк.;

1391.ТТН №018010 від 01.04.2016 на 1 арк.;

1392.ТТН №018754 від 21.04.2016 на 1 арк.;

1393.ТТН №018121 від 20.04.2016 на 1 арк.;

1394.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562337 від 04.04.2016 на 1 арк.;

1395.ТТН №018757 від 29.04.2016 на 1 арк.;

1396.ТТН №018755 від 29.04.2016 на 1 арк.;

1397.ТТН №105735 від 26.04.2016 на 1 арк.;

1398.ТТН №018121 від 20.04.2016 на 1 арк.;

1399.ТТН №105822 від 16.04.2016 на 1 арк.;

1400.ТТН №018037 від 06.04.2016 на 2 арк.;

1401.ТТН №021331 від 06.04.2016 на 2 арк.;

1402.ТТН №018155 від 29.04.2016 на 1 арк.;

1403.ТТН №018010 від 01.04.2016 на 1 арк.;

1404.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№514306 від 14.03.2016 на 1 арк.;

1405.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№552387 від 16.03.2016 на 1 арк.;

1406.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№061083 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1407.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№475923 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1408.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№514306 від 14.03.2016 на 1 арк.;

1409.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130031 від 21.03.2016 на 1 арк.;

1410.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562332 від 30.03.2016 на 1 арк.;

1411.ТТН №017500 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1412.ТТН №017399 від 17.03.2016 на 1 арк.;

1413.ТТН №017692 від 24.03.2016 на 1 арк.;

1414.ТТН №017691 від 23.03.2016 на 1 арк.;

1415.ТТН №017398 від 17.03.2016 на 1 арк.;

1416.ТТН №017391 від 16.03.2016 на 1 арк.;

1417.ТТН №017390 від 16.03.2016 на 1 арк.;

1418.ТТН №0176112 від 15.03.2016 на 1 арк.;

1419.ТТН №017611 від 15.03.2016 на 1 арк.;

1420.ТТН №017534 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1421.ТТН №017357 від 11.03.2016 на 1 арк.;

1422.ТТН №017060 від 09.03.2016 на 1 арк.;

1423.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТВ№570474 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1424.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№771476 від 29.03.2016 на 1 арк.;

1425.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№061083 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1426.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№475923 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1427.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№661221 від 22.03.2016 на 1 арк.;

1428.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130031 від 21.03.2016 на 1 арк.;

1429.ТТН №017500 від 31.03.2016 на 1 арк.;

1430.ТТН №017692 від 04.03.2016 на 1 арк.;

1431.ТТН №017691 від 23.03.2016 на 1 арк.;

1432.ТТН №017357 від 11.03.2016 на 1 арк.;

1433.ТТН №017662 від 18.03.2016 на 1 арк.;

1434.ТТН №017662 від 18.03.2016 на 1 арк.;

1435.ТТН №017398 від 17.03.2016 на 1 арк.;

1436.ТТН №017399 від 17.03.2016 на 1 арк.;

1437.ТТН №017351 від 04.03.2016 на 1 арк.;

1438.ТТН №016987 від 03.03.2016 на 1 арк.;

1439.ТТН №017390 від 16.03.2016 на 1 арк.;

1440.ТТН №017391 від 16.03.2016 на 1 арк.;

1441.ТТН №017612 від 15.03.2016 на 1 арк.;

1442.ТТН №017611 від 15.03.2016 на 1 арк.;

1443.ТТН №017357 від 11.03.2016 на 1 арк.;

1444.ТТН №016987 від 03.03.2016 на 1 арк.;

1445.ТТН №016986 від 01.03.2016 на 1 арк.;

1446.ТТН №016986 від 01.03.2016 на 1 арк.;

1447.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№151197 від 05.02.2016 на 1 арк.;

1448.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№242129 від 24.02.2016 на 1 арк.;

1449.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562236 від 11.02.2016 на 1 арк.;

1450.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№652631 від 05.02.2016 на 1 арк.;

1451.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№011617 від 25.02.2016 на 1 арк.;

1452.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№011616 від 25.02.2016 на 1 арк.;

1453.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№681430 від 22.02.2016 на 1 арк.;

1454.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№730134 від 11.02.2016 на 1 арк.;

1455.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№730133 від 11.02.2016 на 1 арк.;

1456.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТВ№950243 від 174.02.2016 на 1 арк.;

1457.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№870268 від 09.02.2016 на 1 арк.;

1458.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТВ№605606 від 27.02.2016 на 1 арк.;

1459.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№741299 від 30.01.2016 на 1 арк.;

1460.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№413057 від 25.02.2016 на 1 арк.;

1461.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№151196 від 29.01.2016 на 1 арк.;

1462.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№052233 від 16.01.2016 на 1 арк.;

1463.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№483672 від 11.01.2016 на 1 арк.;

1464.ТТН №016678 від 23.01.2016 на 1 арк.;

1465.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843803 від 09.08.2016 на 1 арк.;

1466.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№522129 від 30.03.2016 на 1 арк.;

1467.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№562432 від 25.05.2016 на 1 арк.;

1468.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№495294 від 26.07.2016 на 1 арк.;

1469.ТТН №020152 на 1 арк.;

1470.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМБ№130170 від 29.07.2016 на 1 арк.;

1471.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№681592 від 14.06.2016 на 1 арк.;

1472.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВГ№180190 від 28.09.2016 на 1 арк.;

1473.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№790427 від 11.08.2016 на 1 арк.;

1474.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ХМА№342059 від 18.07.2016 на 1 арк.;

1475.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№09371 від 21.10.2016 на 1 арк.;

1476.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171903 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1477.ТТН №247440 ВІД11.11.2016 на 1 арк.;

1478.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№093246 від 15.07.2016 на 1 арк.;

1479.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№611879 від 30.09.2016 на 1 арк.;

1480.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№643054 від 02.09.2016 на 1 арк.;

1481.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№052319 від 25.02.2016 на 1 арк.;

1482.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№052319 від 25.02.2016 на 1 арк.;

1483.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843802 від 09.08.2016 на 1 арк.;

1484.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843871 від 16.08.2016 на 1 арк.;

1485.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843867 від 16.08.2016 на 1 арк.;

1486.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843872 від 16.08.2016 на 1 арк.;

1487.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№843866 від 16.08.2016 на 1 арк.;

1488.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№053157 від 29.09.2016 на 1 арк.;

1489.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№233001 від 27.05.2016 на 1 арк.;

1490.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№233015 від 01.06.2016 на 1 арк.;

1491.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТА№233030 від 06.06.2016 на 1 арк.;

1492.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№393327 від 09.11.2016 на 1 арк.;

1493.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№393335 від 11.11.2016 на 1 арк.;

1494.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВА№011146 від 22.09.2016 на 1 арк.;

1495.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№332818 від 22.09.2016 на 1 арк.;

1496.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№393142 від 21.09.2016 на 1 арк.;

1497.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№393333 від 11.11.2016 на 1 арк.;

1498.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№233001 від 27.05.2016 на 2 арк.;

1499.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія КВБ№182042 від 28.04.2016 на 1 арк.;

1500.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№171907 від 17.06.2016 на 1 арк.;

1501.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ВНА№792475 від 03.06.2016 на 1 арк.;

1502.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом (ТТН-ліс) серія ЖТБ№242944 від 13.09.2016 на 1 арк.;

1503.ТТН №018775 від 05.05.2016 на 1 арк.;

1504.ТТН №019478 від 07.06.2016 на 1 арк.;

1505.Накладна №17 від 30.08.2016, відпущено ФОП ОСОБА_99 одержано ТОВ «ВАЮР», дошка липова необрізана на 1 арк.;

1506.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВА№092416 від 28.12.2015 перевізник «ВАЮР» одержувач ФОП « ОСОБА_100 » на 1 арк.;

1507.Накладна №290116 від 29.01.2016, відпущено ОСОБА_29 одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1508.Накладна №290116 від 29.01.2016, відпущено ОСОБА_29 одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1509. Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом від 28.12.2015 перевізник одержувач ФОП « ОСОБА_29 » на 1 арк.;

1510.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТА№232945 від 11.05.2016 перевізник приватний одержувач ФОП « ОСОБА_40 » на 1 арк.;

1511.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТА№232789 від 23.03.2016 перевізник приватний одержувач ФОП « ОСОБА_40 » на 1 арк.;

1512.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТА№232945 від 11.05.2016 перевізник приватний одержувач ФОП « ОСОБА_40 » на 1 арк.;

1513.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТА№232907 від 28.04.2016 перевізник приватний одержувач ФОП « ОСОБА_40 » на 1 арк.;

1514.Накладна №17 від 18.05.2016, відпущено ФОП ОСОБА_40 одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізана на 1 арк.;

1515.Накладна №18 від 14.06.2016, відпущено ФОП ОСОБА_40 одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізана на 1 арк.;

1516.ТТН №016591 від 15.02.2016 замовник ФОП ОСОБА_32 відправник ДП «Дзержинський лісгосп АПК Ольшанське лісництво», деревина на 1 арк.;

1517.Специфікація накладна на відпустку лісоматеріалів №1694 від 15.02.2016 на 1 арк.;

1518.Накладна №14 від 29.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_101 одержано ФОП ОСОБА_102 , пиломатеріали на 1 арк.;

1519.Накладна №1 від 29.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_34 одержано ТОВ «ВАЮР» пиломатеріали добові на 1 арк.;

1520.Накладна №19 від 29.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_101 одержано ФОП ОСОБА_102 , пиломатеріали дубові необрізні на 1 арк.;

1521.Накладна №6 від 29.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_101 одержано ФОП ОСОБА_102 , пиломатеріали дубові необрізні на 1 арк.;

1522.Накладна №11 від 25.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_101 одержано ФОП ОСОБА_102 , пиломатеріали дубові необрізні на 2 арк.;

1523.Накладна №19 від 29.02.2016, відпущено ФОП ОСОБА_101 одержано ФОП ОСОБА_102 , пиломатеріали дубові необрізні на 1 арк.;

1524.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ІФА№790658 від 16.12.2015 перевізник приватний одержувач ФОП « ОСОБА_103 », вид рубки: РГК на 1 арк.;

1525.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ІФА№311124 від 24.11.2015 перевізник ОСОБА_101 одержувач ФОП « ОСОБА_103 », вид рубки: СРВ на 2 арк.;

1526.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ІФА№800906 від 10.06.2015 перевізник ОСОБА_101 одержувач ФОП « ОСОБА_104 », вид рубки: СРВ на 1 арк.;

1527.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ІФА№750529 від 28.04.2015 перевізник ОСОБА_101 одержувач ФОП « ОСОБА_104 », вид рубки: СРВ на 2 арк.;

1528.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ІФА№750528 від 28.04.2015 перевізник ОСОБА_101 одержувач ФОП « ОСОБА_104 », вид рубки: СРВ на 2 арк.;

1529.Специфікація накладна на відпустку лісоматеріалів від 28.04.2015 на 1 арк.;

1530.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТВ№391338 від 18.10.2016 перевізник ФОП ОСОБА_105 одержувач ТОВ «ВАЮР», вид рубки: СЛР на 1 арк.;

1531.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВБ№633138 від 13.10.2016 перевізник приватний одержувач ТОВ «ВАЮР», вид рубки: РГК, СРС на 1 арк.;

1532.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ВНА№171901 від 17.06.2016 перевізник ТОВ «ВАЮР» одержувач ТОВ «ВАЮР», вид рубки: СРВ на 2 арк.;

1533.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТВ№600701 від 02.08.2016 перевізник ТОВ «ВАЮР» одержувач ТОВ «ВАЮР», вид рубки: РГК на 1 арк.;

1534.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВА№093246 від 15.07.2016 перевізник ТОВ ФОП Перепелиця одержувач ТОВ «ВАЮР», вид рубки: СРС на 2 арк.;

1535.Сертифікат про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій №174147, Серія ЗК, лісокористувач ДП «Попілянське лісове господарство» - експортер ФОП ОСОБА_106 (Код НОМЕР_33 ) на 2 арк.;

1536.ТТН серія ЖТ №014956 від 31.12.2015, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1537.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №785 до ТТН № 014956 від 31.12.2015 на 1 арк.;

1538.ТТН серія ЖТ №014959 від 31.12.2015, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1539.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №784 до ТТН № 014959 від 31.12.2015 на 1 арк.;

1540.ТТН серія ЖТ №014962 від 31.12.2015, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1541.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №842 до ТТН № 014962 від 31.12.2015 на 1 арк.;

1542.ТТН серія ЖТ №010368 від 03.08.2015, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1543.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №1401 до ТТН № 010368 від 03.08.2015 на 1 арк.;

1544.ТТН серія ЖТ №011705 від 31.07.2015, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1545.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №1361 до ТТН № 011705 від 31.07.2015 на 1 арк.;

1546.ТТН серія ЖТ №015850 від 19.02.2016, замовник ФОП ОСОБА_107 Вантажовідправник ДП «Червоноармійський лісгосп» на 1арк.;

1547.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених №828 до ТТН № 015850 від 19.02.2016 на 1 арк.;

1548.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№475810 від 18.03.2016 перевізник ПП ОСОБА_108 одержувач ПП «Лісдеревпродукт, вид рубки: РГК на 1 арк.;

1549.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№402870 від 23.05.2016 перевізник ПП Камінський одержувач ПП «Лісдеревпродукт, вид рубки: РГК на 1 арк.;

1550.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№171817 від 01.07.2016 перевізник ФОП ОСОБА_109 одержувач ПП «Лісдеревпродукт, вид рубки: СРВ на 1 арк.;

1551.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№171816 від 01.07.2016 перевізник ФОП ОСОБА_109 одержувач ПП «Лісдеревпродукт, вид рубки: СРВ на 1 арк.;

1552.Накладна №20 від 05.02.2016, постачальник ПП «Лісдеревпродукт» - одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова на 1 арк.;

1553.Накладна №21 від 22.02.2016, постачальник ПП «Лісдеревпродукт» - одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова на 1 арк.;

1554.Накладна №22 від 17.03.2016, постачальник ПП «Лісдеревпродукт» - одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова на 1 арк.;

1555.Накладна №23 від 07.04.2016, постачальник ПП «Лісдеревпродукт» - одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова на 2 арк.;

1556.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧНБ№730245 від 01.06.2016 перевізник Дубініна одержувач ТОВ «ДК-ЛІС» вид рубки: РГК на 1 арк.;

1557.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧНБ№730244 від 01.06.2016 перевізник Дубініна одержувач ТОВ «ДК-ЛІС» вид рубки: РГК, СРС на 1 арк.;

1558.Видаткова накладна №РН-0000017 від 02.06.2016 Постачальник ТОВ «ДК-ЛІС» - одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1559.ТТН №00609 від 01.06.2016 перевізник Дубініна одержувач ТОВ «ДК-ЛІС» вид рубки: РГК, СРС на 1 арк.;

1560.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від 01.06.2016, дуб на 1 арк.;

1561.Накладна №23 від 04.11.2016, відпущено ПП «-ВООЛ-» одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізнана 1 арк.;

1562.Накладна №22 від 16.07.2016, відпущено ПП «-ВООЛ-» одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізнана 1 арк.;

1563.Накладна №19 від 18.05.2015, відпущено ПП «-ВООЛ-» одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізнана 1 арк.;

1564.Накладна №20 від 30.06.2016, відпущено ПП «-ВООЛ-» одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізнана 1 арк.;

1565.Накладна №21 від 27.07.2016, відпущено ПП «-ВООЛ-» одержано ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізнана 1 арк.;

1566.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№701782 від 14.08.2015 перевізник ТОВ Петертранс одержувач ПП «-ВООЛ-», на 1 арк.;

1567.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№421999 від 06.12.2015 перевізник ФОП ОСОБА_110 одержувач ПП «-ВООЛ-», на 1 арк.;

1568.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№621489 від 29.11.2015 перевізник ФОП ОСОБА_110 одержувач ПП «-ВООЛ-», на 1 арк.;

1569.Накладна №17 від 07.04.2016 відпущено ПП «-ВООЛ-» ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 2 арк.;

1570.Накладна №18 від 14.04.2016 відпущено ПП «-ВООЛ-» ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 2 арк.;

1571.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№701577 від 02.6.2015,«-ВООЛ-» - на 1 арк.;

1572.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№701782 від 14.08.2015 на 1 арк.;

1573.Накладна №21 від 27.07.2016 відпущено ПП «-ВООЛ-» ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 2 арк.;

1574.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЧРА№491722 від 16.09.2015 на 1 арк.;

1575.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ЖТБ№661380 від 16.06.2016 перевізник ТОВ Петертранс одержувач ТОВ «ВАЮР» на 1 арк.;

1576.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВБ№332303 від 04.07.2016 перевізник Ткаченко одержувач ПП Промбудкомплект на 2 арк.;

1577.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВБ№392305 від 13.04.2016 перевізник одержувач ПП Промбудкомплект на 2 арк.;

1578.Копія накладної №4 від 5.11.2016 Відпущено ТОВ «ВАЮР», дошка дубова пиляна, на 1 арк.;

1579.Видаткова накладна №16/09 від 16.09.2016 постачальник ДП зі 100%іноз. Інвес. Ерроумейн Україна одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова на 1арк.;

1580.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВБ№062424 від 23.02.2016 перевізник ПП Цьопа одержувач Дорічне підприємство Ерроумейн Україна на 1 арк.;

1581.ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія КВБ№052986 від 29.08.2016 перевізник ФОП ОСОБА_111 одержувач Дорічне підприємство Ерроумейн Україна на 1 арк.;

1582.Видаткова накладна №562585 від 02.09.2016 постачальник ДП «Новгород-ВолинськеДосвідне» одержувач ТОВ «ВАЮР», пиловник на 1 арк.;

1583.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від № 601 від 02.09.2016, до накладної №562585 на 1 арк.;

1584.Видаткова накладна №5623668 від 20.04.2016 постачальник ДП «Новгород-ВолинськеДосвідне» одержувач ТОВ «ВАЮР», пиловник на 1 арк.;

1585.Специфікація накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених від № 271 від 20.04.2016 на 1 арк.;

1586.Видаткова накладна №10092016 від 10.09.2016 постачальник ПП ОСОБА_24 одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова обрізна на 1 арк.;

1587.Видаткова накладна №РН-0000094 від 16.06.2016 постачальник РоманенкоА.Д. одержувач ТОВ «ВАЮР», дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1588.Накладна №12/04від 12.04.2016 кому ТОВ Ваюр від ФОП ОСОБА_107 на 1 арк.;

1589.Накладна №14 від 29.04.2016 кому ПП експерт Ліс від ФОП ОСОБА_107 , дошка дубова на 1 арк.;

1590.Накладна №27/05 від 27.05.2016 відпущено ПП експерт Ліс одержано ТОВ ВАЮР, дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1591.Накладна №18/11 від 18.11.2016 відпущено ФОП ОСОБА_112 одержано ТОВ ВАЮР, дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1592.ТТН №30 від 21.11.2016 замовник ОСОБА_113 одержувач ТОВ ВАЮР на 2 арк;

1593.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№642740 від 17.11.2016 перевізник одержувач ФОП ОСОБА_114 , вид рубки: СЛР на 1 арк.;

1594.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№553630 від 28.10.2016 перевізник одержувач ФОП ОСОБА_114 , вид рубки: СЛР на 1 арк.;

1595.Копія ТТН при перевезенні деревини автомобільним транспортом Серія ХМА№642739 від 17.11.2016 перевізник одержувач ФОП ОСОБА_114 , вид рубки: СЛР на 1 арк.;

1596.Копія накладної №18/11від 18.11.2016 відпущено ФОП ОСОБА_114 одержано ТОВ ВАЮР, дошка дубова необрізна на 1 арк.;

1597.Контракт №25-10-11 от 25.10.11, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Wilthorn Networks LLP», лесоматериалы доска дубовая и ясеневая обрезная на 11 стр.

1598.Контракт №9-11-12 от 9.11.12, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «TomeyAlliance LLP», пиломатериалы доска дубовая и ясеневая обрезная на 4 стр.;

1599.Договір купівлі-продажу №11 від 08.12.2015, продавець ТОВ ВАЮР покупець компанія «Regano LLC», продає дошку дубову обрізну на 3 арк

1600.Контракт №115от 16.01.2015, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Rikuselp LP», пиломатериалы доска дубовая и ясеневая обрезная на 7 стр.;

1601.Контракт №2-15 от 20.04.15, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Ringsted processing LP», пиломатериалы доска дубовая и ясеневая обрезанная и не обрезанная, пиловник хвойных и твердых пород древесины на 11 стр.;

1602.Контракт №1-02-15 от 04.02.15, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «gerevit trade limited», доска дубовая сухая струганная на 4 стр.;

1603.Договір №51115 купівлі продажу товарів від 05.11.2015, Покупець ТОВ «ВАЮР» - продавець ТОВ «Мастервуд», дошка дубова обрізна і не обрізна на 2 арк.;

1604.Договір №67/2015 купівлі-продажу пиломатеріалів твердолистяних порід свіжої порізки від 05.11.2015, Покупець ТОВ «Таркетт Вінісін» - продавець ТОВ «Ваюр», дошка дубова обрізна і не обрізна на 6 арк.;

1605.Контракт №01-05-15 от 14.05.15, поставщик ООО «ВАЮР» - покупатель «Company Business LLP», доска дубовая сухая на 4 стр.;

1606.Контракт №16/11/16 от 16.02.15, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Vicla impex SRL», доска дубовая не обрезаная на 9 стр.;

1607.Контракт №02-09/16 от 02.09.16, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Berkana Trading s.r.o.», пиломатериалы обрезные на 6 стр.;

1608.Контракт №НАВЕ408948 от 21.03.2016, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Hamberger flooring GmbH Co.KG», доска дубовая на 6 стр.;

1609.Контракт №28 от 28.01.16, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «Bergtown Industrial L.P.», пиломатериалы хвойных и твердых пород древесины на 4 стр.

1610.Контракт №1-05-16 от 24.05.16, продавец ООО «ВАЮР» - покупатель «XYLON Corporation d.o.o. Solid Wooden TG flooring», доска дубовая обрезанная, сухая, струганная на 9 стр.

В решті відмовити.

Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.12.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу64465871
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —760/21456/16-к

Ухвала від 14.08.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 27.09.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 13.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 12.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 17.03.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 24.04.2017

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 18.04.2017

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Глиняний Віктор Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні