Ухвала
від 03.02.2011 по справі 2а-261/11
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2а-261/11

У Х В А Л А

03 лютого 2011 року м. Рогатин

Суддя Рогатинського районного суду Івано-Франківської області Лошак О.О. вивчивши позовну заяву, матеріали за адміністративним позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Рогатинському районі Івано-Франківської області про зобов'язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до управління Пенсійного фонду України в Рогатинському районі Івано-Франківської області про зобов'язання вчинити дії, а саме провести перерахунок пенсії, як дитині війни.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства і підсудна Рогатинському районному суду Івано-Франківської області.

Відповідно до вимог п.2 ч.1 ст.183 2 КАС України скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо оскарження фізичними особами рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень щодо обчислення, призначення, перерахунку, здійснення, надання, одержання пенсійних виплат, соціальних виплат непрацездатним громадянам, виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, виплат та пільг дітям війни, інших соціальних виплат, доплат, соціальних послуг, допомоги, захисту, пільг.

На підставі наведеного та керуючись ст.107, п.2 ч.1 ст.183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

у х в а л и в :

Відкрити скорочене провадження в справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Рогатинському районі Івано-Франківської області про зобов'язання вчинити дії.

Копію ухвали про відкриття скороченого провадження у справі невідкладно направити відповідачу разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз'яснити відповідачу по справі, що письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими ці заперечення обґрунтовуються, чи заява про визнання позову можуть бути подані ним в 10-денний строк з часу отримання копії ухвали і доданих до неї документів безпосередньо до канцелярії Рогатинського районного суду Івано-Франківської області.

У випадку подання заяви про визнання позову справу буде розглянуто не пізніше наступного дня з часу отримання такої заяви.

У випадку подання заперечення проти позову справу буде розглянуто не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

Справу буде розглянуто не пізніше трьох днів -у разі, якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого ч.3 ст.183 2 КАС України, якщо до суду не буде подано заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається за місцем знаходження відповідача.

Справу буде розглянуто не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, передбаченого ч.3 ст. 183 2 КАС України, якщо до суду не було подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача.

Справу буде розглянуто суддею Рогатинського районного суду Івано-Франківської області Лошак О.О. в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання і виклику осіб, які беруть участь у справі.

Суддя: О.О.Лошак

СудРогатинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення03.02.2011
Оприлюднено07.02.2017
Номер документу64476454
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-261/11

Постанова від 20.01.2011

Адміністративне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Клочко О. В.

Ухвала від 10.08.2017

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Єдаменко С. В.

Ухвала від 03.02.2011

Адміністративне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Ухвала від 23.02.2011

Адміністративне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Попов Г. Г.

Ухвала від 06.05.2011

Адміністративне

Городоцький районний суд Львівської області

Малахова-Онуфер А. М.

Ухвала від 23.11.2015

Адміністративне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Прижигалінська Т. В.

Ухвала від 21.01.2011

Адміністративне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 02.02.2011

Адміністративне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 23.01.2012

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Гінда Оксана Миколаївна

Постанова від 19.01.2011

Адміністративне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

Собко В.М. В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні