Ухвала
від 17.01.2017 по справі 450/548/15-ц
ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 450/548/15-ц Провадження № 2/450/65/17

УХВАЛА

судового засідання

17 січня 2017 року Пустомитівський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді - Данилів Є.О.

при секретарі - Курпіта П.І.

з участю: представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2, представника відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Пустомити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 компанії з обмеженою відповідальністю "Четлайн ЛТД", ОКП ЛОР БТІ та ЕО , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_5, ТзОВ Інтеркарпатсервіс про скасування рішення про державну реєстрацію та державної реєстрації, визнання припиненою іпотеки та іпотечного договору, скасування заборони відчуження, визнання права власності,

в с т а н о в и в :

Пустомитівським районним судом Львівської області розглядається цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 компанії з обмеженою відповідальністю "Четлайн ЛТД", ОКП ЛОР БТІ та ЕО , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_5, ТзОВ Інтеркарпатсервіс про скасування рішення про державну реєстрацію та державної реєстрації, визнання припиненою іпотеки та іпотечного договору, скасування заборони відчуження, визнання права власності.

Позивач ОСОБА_1 на адресу суду подав письмове клопотання про витребування доказів. У зазначеному клопотанні позивач просить суд витребувати: в Обласного комунального підприємства Львівської обласної ради Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки (79024. м. Львів, вул. Липинського. 54; ідентифікаційний код: 03348525) матеріали інвентаризаційної справи на житловий будинок загальною площею 518,4 кв.м., що знаходиться за адресою: Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Конопниця, вул. Шептицького А., 18. Зазначене клопотання позивач обґрунтовує тим, що матеріали інвентаризаційної справи на спірний будинок не можуть бути самостійно представлені позивачем, з огляду на те, що виходячи з інформаційної довідки від № 74898415 (міститься у справі), власником спірного будинку починаючи з зареєстровано Товариство з обмеженою відповідальністю Конопниця Ріелті (ідентифікаційний код: 40904206), а також з огляду на те, що відповідні документи знаходяться у розпорядженні Обласного комунального підприємства Львівської обласної ради Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки .

Представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 у судовому засіданні проти задоволення клопотання про витребування доказів не заперечив.

Представник відповідача ОСОБА_4 компанії з обмеженою відповідальністю "Четлайн ЛТД" - ОСОБА_3 у судовому засіданні проти задоволення клопотання про витребування доказів не заперечив

З'ясувавши думку учасників процесу, проаналізувавши матеріали справи, судом встановлено наступні обставини :

із матеріалів позовної заяви та уточненні до неї слідує, що предметом спору у цій цивільній справі є право власності та його реєстрація, щодо житлового будинку № 18 по вул. А.Шептицького, в с. Конопниця, Пустомитівського району, Львівської області.

За змістом ч. 1 ст. 58 ЦПК України, належними є докази, які містять інформацію, щодо предмета доказування. У відповідності до ч. 2 ст. 59 ЦПК України, обставини справи, які за законом мають бути підтвердженні певними засобами доказування не можуть підтверджуватися іншими засобами доказування.

Враховуючи предмет з приводу якого між сторонами виник спір, суд прийшов до переконання, що інвентаризаційна справа житлового будинку № 18 по вул. А.Шептицького, в с. Конопниця, Пустомитівського району, Львівської області, є належним та допустимим доказом з якого слідують технічні характеристики спірного житлового будинку. У зв'язку з цим, суд приходить до висновку, що в ОКП ЛОР БТІ, слід витребувати належним чином завірену копію інвентаризаційної справи.

Витребування інших доказів суд вважає недоречними, оскільки такі в розумінні ст. ст. 58, 59 ЦПК України, не є належними та допустимими доказами, щодо предмету доказування.

На підставі наведено та керуючись ст. ст. 137, 209, 210 ЦПК України, суд,-

ухвалив :

клопотання позивача ОСОБА_1 - задоволити.

Витребувати з ОКП ЛОР БТІ належним чином завірену копію інвентаризаційної справи на житловий будинок № 18 по вул. А.Шептицького, в с. Конопниця, Пустомитівського району, Львівської області.

Ухвалу суду для її виконання невідкладно надіслати:

ОКП ЛОП БТІ та ЕО /79000, м. Львів, вул. Липинського, 54/.

Зобов'язати виконавця цієї ухвали суду:

надіслати витребовувані судом матеріали до Пустомитівського районного суду Львівської області (м. Пустомити, вул.. І. Кандиби, 3) протягом десяти днів з дня отримання копії цієї ухвали суду;

у разі неможливості виконати цю ухвалу суду з об'єктивних причин - повідомити про це суд негайно.

Роз'яснити виконавцеві цієї ухвали суду, що за умисне не виконання рішення (ухвали) суду встановлено кримінальну відповідальність (ст. 382 КК України).

Ухвала остаточна та окремому оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_6

Дата ухвалення рішення17.01.2017
Оприлюднено01.03.2017
Номер документу64974125
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію та державної реєстрації, визнання припиненою іпотеки та іпотечного договору, скасування заборони відчуження, визнання права власності

Судовий реєстр по справі —450/548/15-ц

Постанова від 29.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 20.04.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 16.03.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Постанова від 21.01.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Постанова від 21.01.2021

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 10.09.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 10.09.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні