Ухвала
від 07.03.2017 по справі 2а-9287/11/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

У Х В А Л А

про виправлення описки

07 березня 2017 року                                                   Справа № 2а-9287/11/1370

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М. розглянув у порядку письмового провадження питання про внесення виправлень (описки) в ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про прийняття справи до провадження та призначення до судового розгляду від 10.02.2017 року в адміністративній справі № 2а-9287/11/1370 за позовом Приватного підприємства “Бурштин”-Львів” до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, -

в с т а н о в и в :

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 10.02.2017 року прийнято до провадження адміністративну справу № 2а-9287/11/1370 за позовом Приватного підприємства “Бурштин”-Львів” до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень.

          Відповідно до ч. 1 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Згідно з ч. 2 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

          Слід зазначити, що описка в ухвалі про прийняття справи до провадження та призначення до судового розгляду полягає в тому, що судом допущено помилку, а саме у вступній та резолютивній частині замість: «адміністративної справи за позовом Приватного підприємства “Бурштин”-Львів” до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень» вказано: «адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області до Приватного підприємства “Бурштин”-Львів”, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень».

З огляду на викладене вище, суд вважає, що допущену описку в ухвалі Львівського окружного адміністративного суду від 10.02.2017 року слід виправити шляхом внесення відповідних виправлень: у вступній та резолютивній частині ухвали.

Керуючись ст.ст. 160, 165,169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд –

у х в а л и в :

Виправити допущену описку в ухвалі Львівського окружного адміністративного суду про про прийняття справи до провадження та призначення до судового розгляду від 10.02.2017 року в адміністративній справі № 2а-9287/11/1370 за позовом Приватного підприємства “Бурштин”-Львів” до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, шляхом внесення виправлення, яке полягає в наступному: у вступній та резолютивній частині ухвали замість: «адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області до Приватного підприємства “Бурштин”-Львів”, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень» вказати: «адміністративної справи за позовом Приватного підприємства “Бурштин”-Львів” до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області, про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень».

Ухвалу може бути оскаржено протягом 5 днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд, згідно ст. 186 КАС України. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з ч. 3 ст. 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КАС України, якщо таку скаргу не було подано, згідно ст. 254 КАС України. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

          Суддя                                                             Грень Н.М.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.03.2017
Оприлюднено10.03.2017
Номер документу65160466
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-9287/11/1370

Ухвала від 27.12.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Васильєва І.А.

Постанова від 13.11.2018

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Заверуха Олег Богданович

Ухвала від 24.10.2018

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Заверуха Олег Богданович

Ухвала від 26.07.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Обрізко Ігор Михайлович

Ухвала від 23.06.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Обрізко Ігор Михайлович

Рішення від 03.05.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 03.05.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 07.03.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 10.02.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 24.01.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Голубєва Г.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні