Ухвала
від 15.03.2017 по справі 760/21456/16-к
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Провадження №1-кс/760/237/17

Справа №760/21456/16-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 березня 2017 року слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Кушнір С.І., за участю секретаря судових засідань Запаловськой Я.І., слідчого Вальчук Н.С., адвоката Ореховського М.Л., ОСОБА_3, розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області Вальчук Н.С., погодженого прокурором відділу прокуратури Київської області Біленко В.І. про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області Вальчук Н.С., за погодженням з прокурором відділу прокуратури Київської області Біленко В.І. звернувся до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на речові докази, вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 р. за адресою здійснення діяльності ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977), що за адресою: Київська обл., м. Бровари, вул. Незалежності, буд. 24.

Слідчий посилається на те, що у провадженні слідчого управлінням ФР ГУ ДФС у Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №32016110000000069 від 16.11.2016 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

У ході здійснення досудового розслідування встановлено, що у період часу 2016 року службові особи ТОВ "Європал" (код ЄДР 39507270), ТОВ Ресурсліс (код ЄДР 39179504), ТОВ Ваюр (код ЄДР 31689137), ТОВ Фірма Варіація (код ЄДР 24744490), ТОВ Праймбіоенерджі (код ЄДР 39824683), ТОВ Авантаж (код ЄДР 31202855), ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977), ТОВ Стильпак (код ЄДР 38211557), ПП Арі Ко (код ЄДР 34900895), ПП Мішель (код ЄДР 24892718) та ФОП ОСОБА_7 (і.к. НОМЕР_1) без відповідного відображення в реєстрах бухгалтерського та податкового обліків здійснюють закупівлю не облікованої деревини у невстановлених осіб, одержаної внаслідок незаконної вирубки лісів на територіях державних лісгоспів Київської та Житомирської областей, з якої в подальшому виробляють продукцію, яку по підробленим документам експортують за митну територію України, в результаті чого вчиняють привласнення державного майна у великих розмірах.

Також встановлено, що згідно сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, що подавалися ТОВ "Європал", ТОВ Ресурсліс , ТОВ Ваюр , ТОВ Фірма Варіація , ТОВ Праймбіоенерджі , ТОВ Авантаж , ТОВ ЛХП Україна , ТОВ Стильпак , ПП Арі Ко , ПП Мішель та ФОП ОСОБА_7 при оформленні експорту деревини та виробів із неї, лісокористувачами-продавцями вказано лісогосподарства, господарські відносини з якими не відображено в податковому обліку кожного із перелічених вище суб'єктів господарської діяльності, що свідчить про направлення на експорт деревини невідомого походження або виробів з такої деревини, в тому числі добутої під час незаконних безконтрольних вирубок лісів, придбання якої належним чином не відображено в бухгалтерському та податковому обліку.

Таким чином, з метою недопущення втрати речових доказів, якими визнано речі (жорсткі диски, на яких міститься інформація щодо придбання половника дубового та реалізації зазначеної продукції, а також виготовленої продукції) та документи (первинні бухгалтерські документи даного підприємства, експортні документи, товарно-транспортні накладні), вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 за адресою здійснення діяльності ТОВ ЛХП Україна : Київська область, м. Бровари, вул. Незалежності, буд. 24, а також те, що органу досудового розслідування необхідно дослідити законність факту придбання ТОВ ЛХП Україна у ФОП лісосировини, орган досудового розслідування звернувся з клопотанням про накладення арешту на вилучені речі та документи/

16.12.2016 р. ухвалою слідчого судді Солом'янського районного суду м. Києва клопотання слідчого про накладення арешту на майно було повернуто для усунення недоліків. В ухвалі суду було вказано, що слідчим не зазначено перелік та види майна, що належить арештувати, а тільки зазначено документи в папках.

На виконання ухвали Солом'янського районного суду м. Києва від 16.12.2016 р. прокурором у кримінальному провадженні - прокурором відділу прокуратури Київської області у встановлений слідчим суддею строк, подано клопотання про арешт майна.

Слідчим СУ ФР ГУ ДФС у Київській області проведено детальний огляд документів, вилучених на ТОВ ЛХП Україна , в ході вказаного вище обшуку.

Таким чином, документи та речі даного підприємства визнано речовими доказами у рамках кримінального провадження, як такі, що містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час досудового розслідування по кримінальному провадженню.

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримала та просила його задовольнити з підстав, викладених в ньому.

Представники власника майна в судовому засіданні заперечували проти задоволення клопотання та просили відмовити в його задоволенні.

Заслухавши слідчого, представників власника майна, вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

З матеріалів клопотання вбачається, що 16.11.2016 р. внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження №32016110000000069 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Частиною 2 статті 167 КПК України передбачено, що тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони:1) підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; 2) призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення; 3) є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов'язаного з їх незаконним обігом; 4) одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Згідно з положеннями ст. 171 КПК України з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: 1) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; 2) перелік і види майна, що належить арештувати; 3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; 4) розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Разом з тим, другий абзац зазначеної норми передбачає можливість накладення арешту у вигляді заборони для іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Ухвалою Солом'янського районного суду м. Києва від 01.12.2016 р. надано дозвіл на проведення обшуку за адресою здійснення діяльності ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977) Київська обл., м. Бровари, вул. Незалежності, буд. 24 з метою відшукання та вилучення первинних документів щодо реальних постачальників деревини, готівкові кошти отриманні від незаконної діяльності, первинні документи щодо реалізації вказаної продукції, вантажно-митні декларації, інвойси, контракти купівлі-продажу, сертифікати про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій, акти комісійної погрузки, пакувальні листи за період 2016 років, доручення на отримання матеріальних цінностей, товарів (послуг), документи, які підтверджують якість (безпечність) продукції, не облікована продукція та продукції без документів щодо її походження, лісосировини та виробів сумнівного походження, комп'ютерна техніка, на магнітних носіях якої містяться сформовані в електронному вигляді вище вказані документи, комп'ютерна техніка та документи, які засвідчують факт ведення подвійної бухгалтерії, листування, кореспонденція документи, що підтверджують подальше використання, списання чи реалізацію товарів, робіт, послуг отриманих від лісових господарств, печатка та реєстраційні документи підприємств-нерезидентів, печатка та штамп СГД із ознаками "ризикових", а також чорнові записи, аркуші з відбитками печаток, інші матеріальні об'єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються в тому числі предмети, що були об'єктом кримінальних протиправних дій та інші речі, набуті кримінальним протиправним шляхом.

Під час обшуку 07.12.2016 за адресою здійснення діяльності ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977), Київська обл., м. Бровари, вул. Незалежності, буд. 24 встановлено та вилучено жорсткі диски, на яких міститься інформація щодо придбання половника дубового та реалізації зазначеної продукції, а також виготовленої продукції та документи (первинні бухгалтерські документи даного підприємства, експортні документи, товарно-транспортні накладні) ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977), які містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час досудового розслідування по кримінальному провадженню.

Постановами старшого слідчого з ОВС ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Київській області від 09.12.2016 р. та від 22.12.2016 р. жорсткі диски та первинні бухгалтерські документи, експортні документи, товарно-транспортні накладні ТОВ ЛХП Україна визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Частиною 2 ст. 171 КПК України передбачено, що у клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; перелік і види майна, що належить арештувати; документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

Згідно з ч. 2 ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 3- 1 ) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Відповідно до ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об'єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об'єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення. Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

Слідчим доведено наявність підстав, у зв'язку з якими потрібно здійснити арешт майна, а саме, що вищезазначене майно є речовими доказами у даному кримінальному провадженні та можуть бути використані, як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а також те, що вилучені речі є матеріальними об'єктами, містять відомості, які можуть бути використані під час кримінального провадження.

Враховуючи, що слідчим доведено, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні, то його слід задовольнити, оскільки настання інших наслідків може перешкодити кримінальному провадженню.

Враховуючи вищевикладене, клопотання про накладення арешту на майно підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 1 ст. 175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 98, 131, 132, 167, 170, 172, 173, 372 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого з ОВС ВРКП слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області Вальчук Н.С., погодженого прокурором відділу прокуратури Київської області Біленко В.І. про накладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України - задовольнити.

Накласти арешт на речові докази, вилучені у ході проведення обшуку 07.12.2016 р. за адресою здійснення діяльності ТОВ ЛХП Україна (код ЄДР 39807977), що за адресою: Київська обл., м. Бровари, вул. Незалежності, буд. 24, а саме:

1.Договір постачання пиломатеріалів № 22/11 від 21.11.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_8 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові - на 4-х арк.;

2.Додаток до договору 21/11 від 21.11.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му рак.;

3.Бланк додатку до Договору 21/11 від 21.11.2016 - на 1-му арк.;

4.Договір постачання пиломатеріалів № 20162608 від 26.08.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_9 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові - на 4-х арк.;

5.Додаток № 1 до договору 20162608 від 26.08.2016 - Специфікація щодо характеристик товару, у 2-х примірниках, кожен на 1-му арк.;

6.Договір постачання пиломатеріалів № 19/07-16 від 21.07.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_10 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні та необрізні камерної сушки та свіжопиляні - на 4-х арк.;

7.Додаток № 1 до договору 19/07-16 від 21.07.2016 - Специфікація щодо характеристик товару на 1-му арк.;

8.Бланк додатку до Договору 19/07-16 від 21.07.2016 - на 1-му арк.;

9.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_10 - на 4-х арк.;

10.Договір постачання пиломатеріалів № 18/06-16 від 20.06.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_11 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні та необрізні камерної сушки та свіжопиляні - на 4-х арк.;

11.Додаток № 1 до договору 18/07-16 від 18.07.2016 - Специфікація щодо характеристик, які має містити реалізований товар від ОСОБА_11 до ТОВ ЛХП Україна на 1-му рак.;

12.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_11 - на 4-х аркушах;

13.Договір постачання пиломатеріалів № 17/06-16 від 15.06.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_12 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні та необрізні камерної сушки та свіжопиляні - на 4-х арк.;

14.Специфікація товару до договору № 17/06-16 від 15.06.2016 щодо характеристик, які має містити реалізований товар від ФОП ОСОБА_12 до ТОВ ЛХП Україна на 2-х арк.;

15.Договір постачання пиломатеріалів № 14/05-16 від 27.05.2016, згідно якого продавець - ОСОБА_13 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні та необрізні камерної сушки та свіжопиляні - на 4-х арк.;

16.Специфікація товару до договору № 14/06-16 від 27.05.2016 щодо характеристик товару, на 2-х арк.;

17.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_13- на 4-х аркушах;

18.Договір постачання пиломатеріалів № 07/04-16 від 07.04.2016, згідно якого продавець - ФОП ОСОБА_12 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні або необрізні свіжо пиляні - на 4-х арк.;

19.Додаток № 1 до договору 07/04-16 від 07.04.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

20.Додаток від 12.05.2016 № 2 до договору 07/04-16 від 07.04.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му рак.;

21.Додаток від 12.05.2016 № 3 до договору 07/04-16 від 07.04.2016 - Бланк специфікації щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

22.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_12- на 3-х аркушах;

23.Договір постачання пиломатеріалів № 16/05-16 від 16.05.2016, згідно якого продавець - ТОВ Т-І-М зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні або необрізні свіжо пиляні - на 4-х арк.;

24.Додаток № 1 до договору 06/05-16 від 16.05.2016 - Специфікація щодо характеристик товару на 1-му арк.;

25.Додаток № 2 до договору 06/05-16 від 16.05.2016 - Бланк специфікації щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

26.Договір постачання пиломатеріалів № 01/03-16 від 31.03.2016, згідно якого продавець - ФОП ОСОБА_52 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні або необрізні свіжо пиляні - на 4-х арк.;

27.Додаток № 1 до договору 01/03-16 від 31.03.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му рак.;

28.Додаток № 2 від 20.07.2016 до договору 01/03-16 від 31.03.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

29.Додаток № 3 від 20.07.2016 до договору 01/03-16 від 31.03.2016 - бланк специфікації щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

30.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_14 - на 4-х аркушах;

31.Договір постачання пиломатеріалів № 25/03-16-1 від 25.03.2016, згідно якого продавець - ТОВ 1-2 ТРЕЙД зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові обрізні або необрізні свіжо пиляні - на 3-х арк.;

32.Специфікація № 1 до договору 25/03-16-1 від 25.03.2016, щодо характеристик, товару на 1-му арк.;

33.Копії реєстраційних документів ТОВ 1-2 ТРЕЙД - на 3-х аркушах;

34.Договір постачання пиломатеріалів № 06/03-16 від 14.03.2016, згідно якого продавець - ФОП ОСОБА_15 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові необрізні камерної сушки- на 4-х арк.;

35.Додаток № 1 до договору 06/03-16 від 14.03.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

36.копія свідоцтва про державну реєстрацію ФОП ОСОБА_15 серії НОМЕР_2 - на 1-му арк.;

37.Договір постачання пиломатеріалів № 05/02-16 від 01.02.2016, згідно якого продавець - ФОП ОСОБА_53 зобов'язується продати і передати у власність покупця - ТОВ ЛХП Україна пиломатеріали дубові необрізні камерної сушки- на 4-х арк.;

38.Додаток № 1 до договору 05/02-16 від 01.02.2016 - Специфікація щодо характеристик товару - на 1-му арк.;

39.Копії реєстраційних документів ФОП ОСОБА_54. - на 2-х аркушах;

40.ТТН-ліс серії ХРА № 252431 від 10.06.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП ЖовтневеЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.;

41.Накладна № 178 від 12.07.2016 на відпуск половника дуба від ТОВ Т-І-Н для ФОП ОСОБА_12- на 1-му арк.;

42.Копія сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 140579 - на 1-му арк.;

43.Накладна № 010916 від 01.09.2016 на відпуск половника дуба від ФОП ОСОБА_18 для ФОП ОСОБА_12- на 1-му арк..;

44.Товарно-транспортна накладна № 296 від 22.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

45.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1230, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

46.Товарно-транспортна накладна № 297 від 22.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

47.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1227, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

48.Товарно-транспортна накладна № 292 від 30.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

49.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1094, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

50.Товарно-транспортна накладна № 294 від 22.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

51.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1228, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

52.Товарно-транспортна накладна № 293 від 22.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

53.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1175, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

54.Товарно-транспортна накладна № 299 від 22.08.2016, згідно якої замовником (платником) та вантажоодержувачем пиловника є ФОП ОСОБА_19, вантажовідправником - ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

55.Накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 1158, видана ДП Київська лісова науково-дослідна станція - на 1-му арк.;

56.Заява ТОВ ЛХП Україна до Київського обласного по м. Києву УЛМН від 12.09.2016 щодо отримання Сертифікату про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для забезпечення експортних операцій до інвойсу № 24 - на 1-му арк.;

57.Накладна від 07.05.2016 про відрущення половника дубового, згідно якої постачальником є ФОП ОСОБА_20, а отримувачем ФОП ОСОБА_12 - на 1-му арк.;

58.Копія інвойсу № 2016 НQ 21 від 09.09.2016 - на 1-му арк.;

59.Документ без назви щодо видачі сертифікату серії НОМЕР_3 від 12.09.2016 - на 1-му арк.;

60.ТТН-ліс серії ХРА № 730143 від 07.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП ЖовтневеЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.;

61.ТТН-ліс серії ХРА № 730142 від 07.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП ЖовтневеЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.;

62.ТТН-ліс серії ХРА № 730144 від 07.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП ЖовтневеЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.;

63.ТТН-ліс серії СМБ № 192367 від 07.10.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Тростянецьке ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_21 - на 1-му арк.;

64.ТТН-ліс серії ПЛА № 532372 від 12.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Полтавське ЛГ , Вантажоодержувачем - ПП Юл-І-Ан , перевізником - ФОП ОСОБА_22 - на 1-му арк.;

65.ТТН-ліс серії ПЛА № 120961 від 29.08.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Диканське досвідне лісопромисливське господарство , Вантажоодержувачем - ОСОБА_23, перевізником - ОСОБА_24 - на 1-му арк.;

66.ТТН-ліс серії СМА № 242411 від 20.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Краснопільське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_55, перевізником - ТОВ Бансал - на 1-му арк.;

67.ТТН-ліс серії СМА № 242402 від 18.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Краснопільське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_55, перевізником - ТОВ Бансал - на 1-му арк.;

68.ТТН-ліс серії ЧНА № 910728 від 02.09.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Семенівське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26- на 1-му арк.;

69.ТТН-ліс серії ЧНА № 910729 від 02.09.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Семенівське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26- на 1-му арк.;

70.ТТН-ліс серії ЧНА № 910730 від 02.09.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Семенівське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26- на 1-му арк.;

71.ТТН-ліс серії ЧНА № 881236 від 30.08.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Семенівське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26,- на 1-му арк., під дану ТТН підкріплена копія видаткової накладної № 41 від 30.08.2016, де постачальником дошки дубової необрізаної є ФОП ОСОБА_11, а отримувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 183 500,54 грн. - на 1-му арк. та копія даної ТТН - на 1-му арк.;

72.ТТН-ліс серії ЧНА № 881141 від 30.06.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Семенівське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26- на 1-му арк., під дану ТТН підкріплена копія видаткової накладної № 435 від 02.07.2016, де постачальником дошки дубової необрізаної є ФОП ОСОБА_11, а отримувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 97 665,94 грн. - на 1-му арк. та ТТН серії ШГ № 24062016 на перевезення- на 1-му арк.;

73.ТТН-ліс серію та номер якої ідентифікувати неможливо у зв'язку із поганим відображнням таких даних, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - також у зв'язку із зазначеними причинами ідентифікувати неможливо - на 1-му арк.,

74.ТТН-ліс серії ХРА № 242005 від 04.12.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ОСОБА_6- на 1-му арк.;

75.ТТН-ліс серії ХРА № 221687 від 01.09.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ОСОБА_27- на 1-му арк.,

76.ТТН-ліс серії ХРА № 222234 від 23.01.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ДП Жовтневий лісгосп - на 1-му арк.,

77.ТТН-ліс серії ХРА № 222237 від 24.01.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ДП Жовтневий лісгосп - на 1-му арк.,

78.ТТН-ліс серії ХРА № 222233 від 23.01.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ДП Жовтневий лісгосп - на 1-му арк.,

79.ТТН-ліс серію та номер якої ідентифікувати неможливо у зв'язку із поганим відображнням таких даних, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20- на 1-му арк.,

80.ТТН-ліс серію та номер якої ідентифікувати неможливо у зв'язку із поганим відображнням таких даних, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20- на 1-му арк.,

81.ТТН-ліс серії ХРА № 202752 від 22.02.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.,

82.ТТН-ліс серії ХРА № 251897 від 22.02.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20, перевізником - ФОП ОСОБА_6- на 1-му арк.. До ТТН, визначених у пунктах 34-43 прикріплена копія видаткової накладної № РН-0000006 від 04.07.2016, де постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 74 165,57 грн.

83.Накладна № 1821 від 16.06.2016 згідно якої ТОВ Т-І-М відпущено пиловник дубовий для ФОП Культишева на суму 144 545,48 грн.- на 1-му арк.;

84.ТТН-ліс серії ХРА № 252224 від 25.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.,

85.ТТН-ліс серії ХРА № 730210 від 26.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк. До ТТН, визначених у пунктах 45-46 прикріплена копія видаткової накладної № РН-0000002 від 17.06.2016, де постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 126 537,16 грн. - на 1-му арк., № РН-0000003 від 24.06.2016, де постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 89 817,61 грн. - на 1-му арк.,

86.ТТН-ліс серії ХРА № 730169 від 13.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.,

87.ТТН-ліс серії ХРА № 252189 від 19.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.,

88.ТТН-ліс серії ХРА № 252153 від 13.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ТОВ Т-І-М , перевізником - ФОП ОСОБА_6 - на 1-му арк.,

89.ТТН-ліс серії ЧРА № 491801 від 17.10.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Смілянське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_11, перевізником - ФОП ОСОБА_26 - на 1-му арк.,

90.ТТН-ліс серії ХРА № 241905 від 23.12.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Луганське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_26, перевізником - ФОП ОСОБА_26 - на 1-му арк., До ТТН, визначених у пунктах 47-51 прикріплена копія видаткової накладної № РН-0000001 від 19.05.2016, де постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 500 000 000 грн. - на 1-му арк., № 359 від 09.11.2015, де постачальником дошки дубової необрізної є ФОП ОСОБА_26, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 170 885,80грн. - на 1-му арк., № 363 від 29.12.2015, де постачальником дошки дубової необрізної є ФОП ОСОБА_26, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 62 092,80 грн. - на 1-му арк. т копія накладної № 1711 від 17.11.2015 - на 1-му арк.;

91.Копія накладної № 5 від 19.05.2016, де постачальником дошки дубової необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 750 000 грн. - на 1-му арк.

92.Копія накладної № 4 від 16.05.2016, де постачальником дошки дубової необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 37 800 грн. - на 1-му арк.,

93.Накладна б/н від 06.05.2016 щодо поставки половника дубового від ФОП ОСОБА_20 до ФОП ОСОБА_12 на суму 221 193,00 грн. - на 1-му арк.;

94.ТТН-ліс серії ХРА № 252101 від 06.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.;

95.ТТН-ліс серії ХРА № 252100 від 06.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

96.ТТН-ліс серії ХРА № 252103 від 06.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

97.ТТН-ліс серії ХРА № 252105 від 06.05.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк. До ТТН, визначених у пунктах 54-58 прикріплена копія накладної № 2 від 12.05.2016, де постачальником дошки дубової необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 500 000 000 грн. - на 1-му арк.,

98.ТТН-ліс серії ВНА № 611061 від 14.08.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Могилів-Подільське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_28 - на 1-му арк. До цієї ТТН, прикріплена копія накладної № 4 від 25.04.2016, де постачальником дошки дубової є ФОП ОСОБА_28, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 86 950 грн. - на 1-му арк.,

99.Видаткова накладна № 682 від 22.09.2016, згідно якої постачальником половника дубового та тех..сировини дуба для ФОП ОСОБА_11 є ДП Борзнарайагролісгосп на суму 47 548,93 грн. - на 1-му арк.;

100.Товарно-транспортна накладна № 682 від 22.09.2016, згідно якої замвником (платником) та вантажоодержувачем є ФОП ОСОБА_11, вантажовідправником - ДП Борзнарайагролісгосп - на 1-му арк.;

101.Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 682 від 22.09.2016 до ТТН № 682 від 22.09.2016 щодо характеристик половника дубового, видана ДП Борзнарайагролісгосп - на 1-му арк.;

102.Специфікація-накладна на відпуск лісоматеріалів необроблених № 682/1 від 22.09.2016 до ТТН № 682 від 22.09.2016 щодо характеристик половника дубового, видана ДП Борзнарайагролісгосп - на 1-му арк.;

103.ТТН-ліс серії ПЛА № 680975 від 15.06.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Полтавське державне лісогосподарське підприємство Полтваоблагроліс , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_14 - на 1-му арк.,

104.ТТН-ліс серії ПЛА № 680956 від 07.06.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Полтавське державне лісогосподарське підприємство Полтваоблагроліс , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_14 - на 1-му арк.,

105.ТТН-ліс серії ПЛА № 111896 від 03.02.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Деканське досвідне лісомисливське господарство , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_24 - на 1-му арк.,

106.ТТН-ліс серії ПЛА № 111891 від 02.02.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Деканське досвідне лісомисливське господарство , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_24 - на 1-му арк.,

107.ТТН-ліс серії ПЛА № 780580 від 11.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Полтавське державне лісогосподарське підприємство Полтваоблагроліс ,, Вантажоодержувачем - ТОВ Полтавський аукціонний центр - на 1-му арк.,

108.Накладна № 2704 від 27.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 219 492,00 грн. - на 1-му арк.;

109.ТТН-ліс серії ХРА № 252059 від 27.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

110.ТТН-ліс серії ХРА № 252062 від 27.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

111.ТТН-ліс серії ХРА № 252060 від 27.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

112.ТТН-ліс серію таномер якого ідентифікувати неможливо у зв'язку із поганою якістю їх зображення, згідно якої Вантажоодержувачем є ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

113.Накладна б/н від 21.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 206 073,00 грн. - на 1-му арк.;

114.ТТН-ліс серії ХРА № 252049 від 21.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

115.ТТН-ліс серії ХРА № 281808 від 20.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

116.ТТН-ліс серії ХРА № 252050 від 21.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

117.ТТН-ліс серії ХРА № 252051 від 21.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

118.Накладна б/н від 20.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 148 932,00 грн. - на 1-му арк.;

119.ТТН-ліс серії ХРА № 81800 від 20.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

120.ТТН-ліс серії ХРА № 281805 від 20.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

121.ТТН-ліс серії ХРА № 281807 від 20.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

122.ТТН-ліс серію таномер якого ідентифікувати неможливо у зв'язку із поганою якістю їх зображення, згідно якої Вантажоодержувачем є ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

123.Накладна № 1604 від 16.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 141 561,00 грн. - на 1-му арк.;

124.ТТН-ліс серії ХРА № 281764 від 15.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

125.ТТН-ліс серії ХРА № 281767 від 15.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

126.ТТН-ліс серії ХРА № 281765 від 15.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

127.ТТН-ліс серії ХРА № 2817648 від 15.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

128.Накладна б/н від 10.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 215 838,00 грн. - на 1-му арк.;

129.ТТН-ліс серії ХРА № 232192 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

130.ТТН-ліс серії ХРА № 232196 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

131.ТТН-ліс серії ХРА № 232194 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

132.ТТН-ліс серії ХРА № 232191 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

133.ТТН-ліс серії ХРА № 232195 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

134.ТТН-ліс серії ХРА № 232193 від 10.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

135.Накладна № 0904 від 09.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_12 є ФОП ОСОБА_20 на суму 132 111,00 грн. - на 1-му арк.;

136.ТТН-ліс серії ХРА № 212709 від 09.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

137.ТТН-ліс серії ХРА № 212708 від 09.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

138.ТТН-ліс серії ХРА № 212707 від 09.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

139.ТТН-ліс серії ХРА № 212710 від 09.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

140.Копія видаткової накладної № 371 від 21.04.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є СПД ОСОБА_26 на суму 124 883,89 грн. - на 1-му арк.;

141.Копія видаткової накладної № 4 від 19.04.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_25 на суму 91 190,50 грн. - на 1-му арк.;

142.Накладна б/н від 03.04.2016, згідно якої постачальником половника дубового для ФОП ОСОБА_29 є ФОП ОСОБА_20 на суму 349 588,07 грн. - на 1-му арк.;

143.ТТН-ліс серії ХРА № 730047 від 03.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк.,

144.ТТН-ліс серії ХРА № 730046 від 03.04.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Жовтневе ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_20 - на 1-му арк. До даної ТТН прикріплена копія видаткової накладної № РН-0000004 від 05.04.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_56 на суму 380 000 грн. - на 1-му арк.;

145.ТТН-ліс серії КВБ № 241527 від 14.03.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Поліське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_26 - на 1-му арк..

146.Копія видаткової накладної № 370 від 30.03.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_26 на суму 114 255,36 грн. - на 1-му арк.;

147.Акт завантаження детальна специфікація № 4 від 30.03.2016, видана ФОП ОСОБА_26 - на 1-му арк.;

148.Копія накладної № 1 від 24.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_14 є постачальником дошки дубової обрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 460 100,00 грн. - на 1-му арк.;

149.Копія накладної № 5 від 16.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_31 є постачальником дошки дубової сухої необрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 266 861,16 грн. - на 1-му арк.;

150.Копія накладної № 6 від 16.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_31 є постачальником дошки дубової сухої необрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 95 373,00 грн. - на 1-му арк.;

151.Копія накладної № 3 від 16.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_32 є постачальником дошки дубової для ТОВ ЛХП Україна на суму 179 746,75 грн. - на 1-му арк.;

152.Копія видаткової накладної № 368 від 16.03.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_26 на суму 112 792,73 грн. - на 1-му арк.;

153.Копія накладної № 4 від 14.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_33 є постачальником дошки дубової сухої необрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 203 090,32 грн. - на 1-му арк.;

154.Копія накладної № 1-ЛХП від 14.03.2016 щодо відпуску дошки дубової сухої необрізної ФОП ОСОБА_15 для ТОВ ЛХП Україна на суму 372 207,42 грн. - на 1-му арк.;

155.Товарно-транспортна накладна № 001093 від 04.05.2016 згідно якої, замовником та вантажоотримувачем є ФОП ОСОБА_15, а вантажовідправником ДП ЛГ Галсільліс - на 1-му арк.;

156.Специфікація-накладна до ТТН № 001093, у якій містяться характеристики поставленої дошки - на 1-му арк.;

157.Копія видаткової накладної № 1103 від 11.03.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_29. на суму 880 000 грн. - на 1-му арк.;

158.Копія видаткової накладної № 1103 від 11.03.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_29. на суму 194 400,00 грн. - на 1-му арк.;

159.Копія видаткової накладної № НР-0000003 від 31.03.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_29. на суму 508 600,00 грн. - на 1-му арк.;

160.Накладна № 2203 від 22.03.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_20 є постачальником половника дубового для ТОВ ЛХП Україна на суму 643 797,20 грн. - на 1-му арк.;

161.Копія накладної № 3 від 22.02.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_34 є постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 206 690,00 грн. - на 1-му арк.;

162.Копія видаткової накладної № 367 від 17.02.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_26 на суму 84 701,40 грн. - на 1-му арк.;

163.ТТН-ліс серії КВА № 231767 від 15.02.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Бориспільське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_26 - на 1-му арк.,

164.Копія видаткової накладної № 364 від 10.02.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна є ФОП ОСОБА_26 на суму 199 785,60 грн. - на 1-му арк.;

165.Копія накладної № 2 від 29.02.2016, згідно якої ФОП ОСОБА_32 є постачальником дошки дубової для ТОВ ЛХП Україна на суму 175 991,40 грн. - на 1-му арк.;

166.ТТН-ліс серії СМА № 241923 від 22.10.2016, згідно якої Вантажовідправником є ДП Краснопільське ЛГ , Вантажоодержувачем - ЧП Фірма Вектор - на 1-му арк.,

167.ТТН-ліс серії СМБ № 071961 від 17.11.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Сумське ЛГ , Вантажоодержувачем - ЧП Фірма Вектор - на 1-му арк.,

168.Копія накладної № 3 від 28.09.2015, згідно якої ФОП ОСОБА_35 є постачальником дошки дубової необрізної для ТОВ ЛХП Україна на суму 182 119,00 грн. - на 1-му арк.;

169.ТТН-ліс серії ПЛА № 260552 від 23.07.2015, згідно Вантажоодержувачем є ФОП ОСОБА_35 - на 1-му арк.,

170.ТТН-ліс серії ПЛА № 581266 від 18.08.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Полтавське ЛГ , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_35 - на 1-му арк.,

171.ТТН-ліс серію та номер якої встановити неможливо оскільки такі дані відсутні, згідно якої Вантажовідправником є ДП Диканське досвідне лісомисливське господарство , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_24 - на 1-му арк.,

172.ТТН-ліс серії ПЛА № 120987 від 07.09.2015, згідно якої Вантажовідправником є ДП Диканське досвідне лісомисливське господарство , Вантажоодержувачем - ФОП ОСОБА_24 - на 1-му арк.,

173.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 137180 виданий для ТОВ ЛХП Україна 12.09.2016 - на 1-му арк.;

174.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 133554 виданий для ТОВ ЛХП Україна 29.06.2016 - на 1-му арк.;

175.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 063540 виданий для ТОВ ЛХП Україна 31.11.2015 - на 2-х арк.;

176.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 064649 виданий для ТОВ ЛХП Україна 07.12.2015 - на 2-х арк.;

177.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 066195 виданий для ТОВ ЛХП Україна 06.01.2016 - на 2-х арк.;

178.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 064648 виданий для ТОВ ЛХП Україна 07.12.2016 - на 2-х арк.;

179.Копія сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлення з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій серії КВ № 068780 виданий для ТОВ ЛХП Україна 23.02.2016 - на 1-му арк.

180.Чистий аркуш паперу білого кольору формату А 4 із підписом не встановленої слідством особи та відтиском печатки Державне агентство лісових ресурсів України код 35278561 та штемпелем копія вірна на 1 арк.

181.Сертифікат №140579 серія КВ ДП Жовтневе лісове господарство на 1 арк.

182.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за август 2016 року на 4 арк.;

183.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за Июль 2016 року на 4 арк.;

184.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за Июнь 2016 року на 4 арк.;

185.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за Май 2016 року на 1 арк.;

186.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за апрель 2016 року на 1 арк.;

187.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за Март 2016 року на 4 арк.;

188.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за Февраль 2016 року на 4 арк.;

189.Оборотно - сальдова відомість по рахунку №631 за январь 2016 року на 4 арк..

190.Товаро-транспортна накладна серія КВБ №242614 від 16.11.2016 року вантажовідправник ДП Поліське лісове господарство на 1 арк.

191.Товаро-транспортна накладна серія СМА №632517 від 10.11.2016 року вантажовідправник ДП Охтирське лісове господарство на 1 арк.

192.Накладна №1 від 25.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 6 арк.;

193.ТТН від 14.06.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

194.ТТН від 05.09.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 2 арк.;

195.ТТН від 14.09.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

196.ТТН від 14.09.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

197.ТТН від 20.09.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

198.ТТН від 12.10.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

199.ТТН від 19.10.2016 постачальник ФОП ОСОБА_12 на 1 арк.;

200.ТТН від 25.04.2016 постачальник ФОП ОСОБА_28 із додатками на 3 арк.;

201.Видаткова накладна від 21.04.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 4 арк.;

202.Видаткова накладна від 19.04.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 5 арк.;

203.Видаткова накладна від 05.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 5 арк.;

204.Накладна від 01.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

205.Видаткова накладна від 11.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_37 із додатками на 3 арк.;

206.Видаткова накладна від 11.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_37 із додатками на 4 арк.;

207.Видаткова накладна від 04.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_37 із додатками на 3 арк.;

208.Накладна від 14.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_15 із додатками на 6 арк.;

209.Видаткова накладна від 11.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 8 арк.;

210.Видаткова накладна від 26.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 2 арк.;

211.ТТН від 26.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 2 арк.;

212.ТТН від 26.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 2 арк.;

213.ТТН від 26.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 2 арк.;

214.ТТН від 21.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 на 1 арк.;

215.ТТН від 22.04.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 на 1 арк.;

216.Видаткова накладна від 02.06.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 6 арк.;

217.Накладна №7 від 04.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

218.Накладна від 05.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 4 арк.;

219.Накладна №8 від 05.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

220.Накладна №9 від 07.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

221.Накладна від 07.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

222.Накладна від 07.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

223.Накладна від 07.05.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

224.Видаткова накладна від 12.06.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 4 арк.;

225.Накладна від 14.06.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 4 арк.;

226.Видаткова накладна від 19.06.16 постачальник ФОП ОСОБА_37 із додатками на 2 арк.;

227.Накладна від 25.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_14 із додатками на 4 арк.;

228.Накладна повернення постачальнику від 29.07.16 ФОП ОСОБА_36 із додатками на 2 арк.;

229.Накладна повернення постачальнику від 29.07.16 ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.

230.Накладна повернення постачальнику від 29.07.16 ФОП ОСОБА_36 із додатками на 2 арк.;

231.Накладна від 17.06.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 4 арк.;

232.Накладна від 17.06.16 постачальник ФОП ОСОБА_12 із додатками на 3 арк.;

233.Накладна від 19.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_10 із додатками на 5 арк.;

234.Накладна від 22.07.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 6 арк.;

235.Накладна від 23.08.16 ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

236.Накладна від 23.07.16 ФОП ОСОБА_31 із додатками на 3 арк.;

237.Видаткова накладна від 30.06.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 4 арк.;

238.Видаткова накладна від 31.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 4 арк.;

239.ТТН від 24.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 1 арк.;

240.ТТН від 24.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 1 арк.;

241.ТТН від 25.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 1 арк.;

242.ТТН від 26.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 1 арк.;

243.ТТН від 05.07.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 1 арк.;

244.Видаткова накладна від 30.03.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 3 арк.;

245.Видаткова накладна від 29.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_29 із додатками на 15 арк.;

246.Накладна від 16.03.16 ФОП ОСОБА_31 із додатками на 4 арк.;

247.Накладна від 16.03.16 ФОП ОСОБА_31 із додатками на 4 арк.;

248.Видаткова накладна від 16.03.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 4 арк.;

249.Накладна від 16.03.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 5 арк.;

250.Накладна від 14.03.16 постачальник ФОП ОСОБА_34 із додатками на 4 арк.;

251.Накладна від 26.02.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 4 арк.;

252.Рахунок від 26.02.16 ФОП ОСОБА_38 із додатками на 3 арк.;

253.Накладна від 22.02.16 постачальник ФОП ОСОБА_34 із додатками на 3 арк.;

254.Видаткова накладна від 17.02.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 4 арк.;

255.Видаткова накладна від 10.02.16 постачальник СПД ОСОБА_26 із додатками на 3 арк.;

256.Накладна від 09.02.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

257.Накладна від 08.02.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

258.Накладна від 29.01.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 4 арк.;

259.Видаткова накладна від 28.01.16 постачальник ФОП ОСОБА_37 із додатками на 3 арк.;

260.Накладна від 21.01.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

261.Накладна від 20.01.16 постачальник ПП ОСОБА_25 із додатками на 4 арк.;

262.Накладна від 11.01.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

263.Накладна від 11.01.16 постачальник ФОП ОСОБА_36 із додатками на 3 арк.;

264.Лист із номерами інвойсу на 1 арк.;

265.Контракт №РІ 030278692/026/2016 на 3 арк.;

266. CONTRAKT №2-12/15Е із додатками на 15 арк.;

267. CONTRAKT№1-11/15Е із додатками на 9 арк.;

268. Invoice від 17.10.16 із додатками на 8арк.;

269. Invoice від27.09.16 із додатками на 8 арк.;

270. Invoice від22.09.16 із додатками на 8 арк.;

271. Invoice від09.09.16 із додатками на 3арк.;

272. Invoice від25.08.16 із додатками на 9арк.;

273. Invoicе від 28.07.16 із додатками на 8 арк.;

274. Invoice від14.07.16 із додатками на 9арк.;

275. Invoice від30.06.16 із додатками на 9арк.;

276. Invoice від01.07.16 із додатками на 8арк.;

277. Invoice від27.07.16 із додатками на 16арк.;

278. Invoice від 15.06.16 із додатками на 9 арк.;

279. Invoice від 13.06.16 із додатками на 10арк.;

280. Invoice від 13.06.16 із додатками на 10 арк.;

281. Invoice від30.05.16 із додатками на 11арк.;

282. Invoice від05.05.16 із додатками на 9арк.;

283. Invoice від12.02.16 із додатками на 10арк.;

284. Invoice від25.03.16 із додатками на 12арк.;

285. Invoice від08.03.16 із додатками на 10арк.;

286. Invoice від23.02.16 із додатками на 9арк.;

287. Invoice від22.01.16 із додатками на 7арк.;

288. Invoice від05.02.16 із додатками на 6арк.;

289. Invoice від28.12.15 із додатками на 6 арк.;

290. Invoice від29.12.15 із додатками на 6 арк.;

291. Invoice від04.12.15 із додатками на 6 арк.;

292. Invoice від03.12.15 із додатками на 8арк.;

293. Invoice від 01.11.15 із додатками на 9арк.;

294.Довідка від 10.11.15 на 3 арк.;

295.Характеристики деревини на 20 арк.

296. Invoice від30.11.15 із додатками на 24арк..

297.Видаткова накладна № 50 від 31.10.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а отримувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 212 130,05 грн. - на 1-му арк.;

298.Рахунок-фактура № 50 від 31.10.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 212 130,05 грн. - на 1-му арк.;

299.Детальна специфікація ФОП ОСОБА_11 № 6 від 31.10.2016 щодо характеристик дошки дубової необрізної - на 1-му арк.;

300.Копія товарно-транспортної накладної серії ША № 31102016 від 31.10.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем пиломатеріалів (дошки) виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ОСОБА_11, авто підприємством-перевізником - ТОВ Інтеруктранс - на 1-му арк.;

301.Накладна № 3 від 27.10.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 41 734,28 грн. - на 1-му арк.;

302.Рахунок-фактура № 3 від 27.10.2016, виписана ФОП ОСОБА_29, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 41 734,28 грн. - на 1-му арк.;

303.Специфікація до накладної № 3 від 27.10.2016, видана ФОП ОСОБА_29 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

304.Накладна № 2 від 27.10.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 119 385,67 грн. - на 1-му арк.;

305.Рахунок-фактура № 2 від 27.10.2016, виписана ФОП ОСОБА_29, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 119 385,67 грн. - на 1-му арк.;

306.Специфікація до накладної № 2 від 27.10.2016, видана ФОП ОСОБА_29 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

307.Накладна № 1 від 13.10.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 103 884,37 грн. - на 1-му арк.;

308.Рахунок-фактура № 1 від 13.10.2016, виписана ФОП ОСОБА_29, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 103 884,37 грн. - на 1-му арк.;

309.Специфікація до накладної № 1 від 13.10.2016, видана ФОП ОСОБА_29 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

310.Накладна № 17 від 13.10.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 302 289,85 грн. - на 1-му арк.;

311.Рахунок-фактура № 17 від 13.10.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 302 289,85 грн. - на 1-му арк.;

312.Специфікація до накладної № 17 від 13.10.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

313.Видаткова накладна № 47 від 11.10.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а отримувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 202 519,04 грн. - на 1-му арк.;

314.Рахунок-фактура № 49 від 11.10.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 202 519,04 грн. - на 1-му арк.;

315.Детальна специфікація ФОП ОСОБА_11 № 5 від 11.10.2016 щодо характеристик дошки дубової необрізної - на 1-му арк.;

316.Копія товарно-транспортної накладної серії ША № 11102016 від 11.10.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем пиломатеріалів (дошки) виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ОСОБА_11, авто підприємством-перевізником - ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

317.Накладна № 3-ЛХП від 03.10.2016, згідно якої постачальником дошки пиляної з брусу є ФОП ОСОБА_10, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 43 700 грн. - на 1-му арк.;

318.Рахунок № 3-ЛХП від 03.10.2016, виписана ФОП ОСОБА_10, згідно якої постачальником дошки пиляної з брусу є ФОП ОСОБА_10, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 43 700 грн. - на 1-му арк.;

319.Копія товарно-транспортної накладної № 3.10.16 від 31.10.2016, де замовником та вантажоодержувачом виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником ФОП ОСОБА_10, а підприємством-перевізником ТОВ Бровариавтотранс - на 1-му арк.;

320.Накладна № 16 від 30.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 102 452,01 грн. - на 1-му арк.;

321.Рахунок-фактура № 16 від 30.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 102 452,01 грн. - на 1-му арк.;

322.Специфікація до накладної № 16 від 30.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.

323.Накладна № 15 від 30.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 125 586, 88 грн. - на 1-му арк.;

324.Рахунок-фактура № 15 від 30.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 125 576,88 грн. - на 1-му арк.;

325.Специфікація до накладної № 15 від 30.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

326.Накладна № 14 від 30.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 43 491,59 грн. - на 1-му арк.;

327.Рахунок-фактура № 14 від 30.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 43 491,59 грн. - на 1-му арк.;

328.Специфікація до накладної № 14 від 30.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

329.Накладна № 13 від 28.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 55 248,54 грн. - на 1-му арк.;

330.Рахунок-фактура № 13 від 28.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 55 248,54 грн. - на 1-му арк.;

331.Специфікація до накладної № 13 від 28.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

332.Накладна № 12 від 27.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 57 910,88 грн. - на 1-му арк.;

333.Рахунок-фактура № 12 від 27.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 57 910,88 грн. - на 1-му арк.;

334.Специфікація до накладної № 12 від 27.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

335.Накладна № 11 від 26.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 73 000,83 грн. - на 1-му арк.;

336.Рахунок-фактура № 11 від 26.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 73 000,83 грн. - на 1-му арк.;

337.Специфікація до накладної № 11 від 26.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

338.Накладна № 10 від 26.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 29 732,80 грн. - на 1-му арк.;

339.Рахунок-фактура № 10 від 26.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 29 732,80 грн. - на 1-му арк.;

340.Специфікація до накладної № 10 від 26.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

341.Видаткова накладна № 45 від 23.09.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а отримувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 179 670,92 грн. - на 1-му арк.;

342.Рахунок-фактура № 48 від 23.09.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 179 670,92 грн. - на 1-му арк.;

343.Детальна специфікація ФОП ОСОБА_11 № 4 від 23.09.2016 щодо характеристик дошки дубової необрізної - на 1-му арк.;

344.Копія товарно-транспортної накладної серії ША № 23092016 від 23.,09.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем пиломатеріалів (дошки) виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ОСОБА_11, авто підприємством-перевізником - ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

345.Накладна № 2-ЛХП від 21.09.2016, згідно якої постачальником дошки дубової є ФОП ОСОБА_10, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 377 895,00 грн. - на 1-му арк.;

346.Рахунок № 2-ЛХП від 21.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_10, згідно якої постачальником дошки пиляної з брусу є ФОП ОСОБА_10, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 377 895,00 грн. - на 1-му арк.;

347.Копія товарно-транспортної накладної № 22092016 від 21.09.2016, де замовником та вантажоодержувачом виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником ФОП ОСОБА_10, а підприємством-перевізником ФОП ОСОБА_39 - на 1-му арк.;

348.Специфікація до накладної № 2-ЛХП від 21.09.2016 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної сухої) - на 1-му арк..

349.Накладна № 9 від 16.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 60 115,94 грн. - на 1-му арк.;

350.Рахунок-фактура № 9 від 16.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 60 115,94 грн. - на 1-му арк.;

351.Специфікація до накладної № 9 від 16.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

352.Накладна № 8 від 16.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 72 502,91 грн. - на 1-му арк.;

353.Рахунок-фактура № 8 від 16.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 72 502,91 грн. - на 1-му арк.;

354.Специфікація до накладної № 8 від 16.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

355.Накладна № 7 від 13.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 15 028,99 грн. - на 1-му арк.;

356.Рахунок-фактура № 7 від 13.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 15 028,99 грн. - на 1-му арк.;

357.Специфікація до накладної № 7 від 13.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

358.Накладна № 6 від 13.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 107 377,48 грн. - на 1-му арк.;

359.Рахунок-фактура № 6 від 13.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 107 377,48 грн. - на 1-му арк.;

360.Специфікація до накладної № 6 від 13.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

361.Накладна № 5 від 07.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 64 211,06 грн. - на 1-му арк.;

362.Рахунок-фактура № 5 від 07.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 64 211,06 грн. - на 1-му арк.;

363.Специфікація до накладної № 5 від 07.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

364.Накладна № 4 від 07.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 76 963,85 грн. - на 1-му арк.;

365.Рахунок-фактура № 4 від 07.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 76 963,85 грн. - на 1-му арк.;

366.Специфікація до накладної № 4 від 07.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

367.Специфікація до накладної № 5 від 07.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

368.Накладна № 3 від 07.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 27 771,61 грн. - на 1-му арк.;

369.Рахунок-фактура № 3 від 07.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 27 771,61 грн. - на 1-му арк.;

370.Специфікація до накладної № 3 від 07.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

371.Накладна № 2 від 07.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 47 800,10 грн. - на 1-му арк.;

372.Рахунок-фактура № 2 від 07.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 47 800,10 грн. - на 1-му арк.;

373.Специфікація до накладної № 2 від 07.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

374.Накладна № 16 від 02.09.2016, згідно якої постачальником брусу дубового свіжопиляного є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 210 628 грн. - на 1-му арк.;

375.Рахунок-фактура № 16 від 02.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником брусу дубового свіжо пиляного є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 210 628 грн. - на 1-му арк.;

376.Специфікація № 1 до накладної № 16 від 02.09.2016, видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (брусу дубового свіжопиляного) - на 1-му арк..

377.Товарно-транспортна накладна № 121016/2 від 12.10.2016, де замовником та вантажоодержувачом виступає ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником ФОП ОСОБА_12, а підприємством-перевізником ТОВ Сан Транс Україна - на 1-му арк.;

378.Накладна № 1 від 02.09.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 88 609,03 грн. - на 1-му арк.;

379.Рахунок-фактура № 1 від 02.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_9 згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_9, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 88 609,03 грн. - на 1-му арк.;

380.Специфікація до накладної № 1 від 02.09.2016, видана ФОП ОСОБА_9 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк..

381.Накладна № 17 від 02.09.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 137 719,44 грн. - на 1-му арк.;

382.Рахунок-фактура № 17 від 02.09.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 137 719,44 грн. - на 1-му арк.;

383.Специфікація б/н, видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (брусу дубового свіжопиляного) - на 1-му арк..

384.Накладна № 5 від 23.11.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 102 798,66 грн. - на 1-му арк.;

385.Рахунок-фактура № 5 від 23.11.2016, виписана ФОП ОСОБА_29, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 102 798,66 грн. - на 1-му арк.;

386.Специфікація до накладної № 5 від 23.11.2016, видана ФОП ОСОБА_29 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

387.Копія рахунку-фактури № 52/1 від 16.11.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є СПД ОСОБА_11, а одержувачем ТОВ ЛХП Україна на суму 187 754,28 грн. - на 1-му арк.;

388.Копія детальної специфікації ФОП ОСОБА_11 № 7 від 15.11.2016 щодо характеристик дошки дубової необрізної - на 1-му арк.;

389.Накладна повернення постачальнику № 8 від 21.11.2016 дошки дубової необразно, згідно якої постачальником є СПД ОСОБА_11, а покупцем ТОВ ЛХП Україна на суму 17 301,20 грн. - на 1-му арк.;

390.Специфікація до накладної повернення № 8 від 21.11.2016, видана ТОВ ЛХП Україна - на 1-м арк.;

391.Копія товарно-транспортної накладної серії ША № 31102016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем зазначено ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ОСОБА_11, підприємтсовм-перевізником - ТОВ Інтерукртранс - на 1-му арк.

392.Накладна № 4 від 15.11.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 79 919,20 грн. - на 1-му арк.;

393.Рахунок-фактура № 4 від 15.11.2016, виписана ФОП ОСОБА_29, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_57, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 79 919,20 грн. - на 1-му арк.;

394.Специфікація до накладної № 4 від 15.11.2016, видана ФОП ОСОБА_29 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

395.Копія рахунку-фактури № 1 від 02.11.2016, згідно якої постачальником дошки дубової є ФОП ОСОБА_41А. , а платником - ТОВ ЛХП Україна , на суму 132 576,00 грн. - на 1-му аркуші;

396.Видаткова накладна № РН-0000003 від 24.06.2016, згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , одержувачем - ТОВ ЛХП Україна на суму 89 817,61 грн. - на 1-му арк.;

397.Рахунок-фактура № СФ-0000011 від 24.06.2016, виписана ТОВ Т-І-М , згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 89 817,61 грн. - на 1-му арк.;

398.Специфікація № 1 до накладної № РН-000003 від 24.06.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

399.Накладна № 6 від 17.06.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 208 604,80 грн. - на 1-му арк.;

400.Рахунок-фактура № 6 від 17.06.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 208 604,80 грн. - на 1-му арк.;

401.Специфікація до накладної № 6 від 17.06.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (брусу дубового свіжопиляного) - на 1-му арк..

402.Товарно-транспортна накладна № 150616 від 15.06.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_12, підприємсовм-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 2-х арк.;

403.Видаткова накладна № РН-0000002 від 17.06.2016, згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , одержувачем - ТОВ ЛХП Україна на суму 126 537,16 грн. - на 1-му арк.;

404.Рахунок-фактура № СФ-0000010 від 17.06.2016, виписана ТОВ Т-І-М , згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 126 537,16 грн. - на 1-му арк.;

405.Специфікація № 1 до накладної № РН-000002 від 17.06.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 2-х арк.;

406.Видаткова накладна № 374 від 02.06.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є ОСОБА_58, одержувачем - ТОВ ЛХП Україна на суму 123 558,26 грн. - на 1-му арк.;

407.Детальна специфікація № 7 від 02.06.2016 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної) - на 1-му арк..

408.Рахунок-фактура № 200 від 02.06.2016, виписана ФОП ОСОБА_26, згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_26, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 123 558,26 грн. - на 1-му арк.;

409.Товарно-транспортна накладна серії ШГ № 2062016 від 02.06.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_26., підприємсовм-перевізником ТОВ Сантранс Україна - на 1-му арк.;

410.Видаткова накладна № 373 від 27.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної є ОСОБА_58, одержувачем - ТОВ ЛХП Україна на суму 122 219,21 грн. - на 1-му арк.;

411.Детальна специфікація № 6 від 27.05.2016 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної) - на 1-му арк..

412.Рахунок-фактура № 199 від 27.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_26, згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ФОП ОСОБА_26, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 122 219,21 грн. - на 1-му арк.;

413.Товарно-транспортна накладна серії ШГ № 27052016 від 27.05.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_26, підприємсовм-перевізником ТОВ Сантранс Україна - на 1-му арк.;

414.Видаткова накладна № РН-0000001 від 19.05.2016, згідно якої постачальником дошки необрізної свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , одержувачем - ТОВ ЛХП Україна на суму 500 000 грн. - на 1-му арк.;

415.Специфікація № 1 до накладної № РН-000001 від 19.05.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

416.Специфікація № 2 до накладної № РН-000001 від 19.05.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

417.Специфікація № 3 до накладної № РН-000001 від 19.05.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

418.Специфікація № 4 до накладної № РН-000001 від 19.05.2016, видана ТОВ Т-І-М щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиленої) - на 1-му арк.;

419.

420.Рахунок-фактура № СФ-0000010 від 17.06.2016, виписана ТОВ Т-І-М , згідно якої постачальником дошки дубової свіжо пиляної є ТОВ Т-І-М , а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 126 537,16 грн. - на 1-му арк.;

421.Накладна № 5 від 19.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 750 000 грн. - на 1-му арк.;

422.Рахунок-фактура № 5 від 19.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 750 000 грн. - на 1-му арк.;

423.Специфікація до накладної № 1 від 19.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.

424.Специфікація до накладної № 2 від 19.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк..

425.Копія товарно-транспортної накладної № 261016 від 26.10.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_12, підприємсовм-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

426.Накладна № 4 від 16.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 37 800 грн. - на 1-му арк.;

427.Рахунок-фактура № 4 від 16.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 37 800 грн. - на 1-му арк.;

428.Специфікація до накладної № 4 від 16.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.;

429.Накладна № 2 від 16.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової обрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_14, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 234 624,00 грн. - на 1-му арк.;

430.Рахунок-фактура № 2 від 16.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_14 згідно якої постачальником дошки дубової обрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_14, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 234 624,00 грн. - на 1-му арк.;

431.Специфікація до накладної № 2 від 16.05.2016 видана ФОП ОСОБА_14 щодо характеристик продукції (дошки дубової обрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.;

432.Товарно-транспортна накладна № 986 від 14.05.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_14, підприємсовм-перевізником ТОВ Сантранс Україна - на 1-му арк.;

433.Копія товарно-транспортної накладної № 20102016 від 20.10.2016, де замовником (платником), вантажоодержувачем та вантажовідправником дошки дубової обрізної сухої є ТОВ ЛХП Україна , підприємсовм-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

434.Накладна № 3 від 13.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 342 200 грн. - на 1-му арк.;

435.Рахунок-фактура № 3 від 13.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 342 200 грн. - на 1-му арк.;

436.Специфікація до накладної № 3 від 13.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.;

437.Товарно-транспортна накладна № 23052016 від 23.05.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_12, підприємсовм-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 2-х арк.;

438.Накладна № 2 від 12.05.2016, згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 500 000 грн. - на 1-му арк.;

439.Рахунок-фактура № 2 від 12.05.2016, виписана ФОП ОСОБА_12 згідно якої постачальником дошки дубової необрізної свіжопиляної є ФОП ОСОБА_12, а одержувачем даної продукції ТОВ ЛХП Україна на суму 500 000 грн. - на 1-му арк.;

440.Специфікація до накладної № 2 від 12.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.;

441.Специфікація до накладної № 1 від 12.05.2016 видана ФОП ОСОБА_12 щодо характеристик продукції (дошки дубової необрізної свіжопиляної) - на 1-му арк.;

442.Копія товарно-транспортної накладної № 191016 від 19.10.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_12, підприємством-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

443.Товарно-транспортна накладна № 201016 від 20.10.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ФОП ОСОБА_12, підприємсовм-перевізником ТОВ Сан транс Україна - на 1-му арк.;

444.Видаткова накладна № 130516 від 13.05.2016, згідно якої постачальником брусу дубового для ТОВ ЛХП Україна є ТОВ 1-2 Трейд на суму 46 170,00 грн. - на 1-му арк.;

445.Рахунок-фактура № 110516 від 11.05.2016, згідно якої постачальником брусу дубового для ТОВ ЛХП Україна є ТОВ 1-2 Трейд на суму 46 170,00 грн.;

446.Специфікація № 1 до Договору № 25/03-16-1 від 25.03.2016 щодо характеристик продукції (дубовий брус) - на 1-му арк.;

447.Товарно-транспортна накладна б/н від 28.03.2016, де замовником (платником) та вантажоодержувачем є ТОВ ЛХП Україна , вантажовідправником - ТОВ 1-2 Трейд , підприємством-перевізником ТОВ Євротранкс-експрес - на 1-му арк.

448.Оригінал договір-заявка на міжнародне перевезення №14102016 між ФОП ОСОБА_59. та ТОВ ЛХП Україна від 14.10.2016 року на 1 арк.;

449.Оригінал договір № БА-31/12 транспортного експедирування між ТОВ Бровариавтотранс та ТОВ ЛХП Україна від 30.09.2016 року на 4 арк.;

450.Оригінал договір-заявка №316-007643 про надання транспортно-експедеційних послуг між ТОВ ЛХП Україна та ТОВ Транссоло від 21.09.2016 року на 1 арк.;

451.Оригінал договір-заявка №316-007563 про надання транспортно-експедеційних послуг між ТОВ ЛХП Україна та ТОВ Транссоло від 16.09.2016 року на 1 арк.;

452.Оригінал договір-заявка №316-007312 про надання транспортно-експедеційних послуг між ТОВ ЛХП Україна та ТОВ Транссоло від 08.09.2016 року на 1 арк.;

453.Оригінал договір-заявка №316-006949 про надання транспортно-експедеційних послуг між ТОВ ЛХП Україна та ТОВ Транссоло від 25.08.2016 року на 1 арк.;

454.Договір-заявка на міжміське перевезення №22082016 між ТОВ МКР Плюс та ТОВ ЛХП Україна від 22.08.2016 року на 2 арк.;

455.Договір-заявка на міжміське перевезення №16082016 між ФОП ОСОБА_60. та ТОВ ЛХП Україна від 16.08.2016 року на 2 арк.;

456.Оригінал договір №30/05/16 транспортного експедирування між ФОП ОСОБА_61. та ТОВ ЛХП Україна від 30.05.2016 року на 6 арк.;

457.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №25052016 між ФОП ОСОБА_62. та ТОВ ЛХП Україна від 25.05.2016року на 1 арк.;

458.Оригінал договору транспортного експедирування № ДГ-0000039 між ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 01.04.2016 року на 5 арк.;

459.Оригінал договору № СА-0013031 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 03.11.2016 року на 1 арк.;

460.Оригінал договору № СА-0011864 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 20.10.2016 року на 1 арк.;

461.Оригінал договору № СА-0011730 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 19.10.2016 року на 1 арк.;

462.Оригінал договору № СА-0011382 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 13.10.2016 року на 1 арк.;

463.Оригінал договору № СА-0011353 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 12.10.2016 року на 1 арк.;

464.Оригінал договору № СА-0011219 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 11.10.2016 року на 1 арк.;

465.Оригінал договору № СА-0010660 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 04.10.2016 року на 1 арк.;

466.Оригінал договору № СА-0009919 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 23.09.2016 року на 1 арк.;

467.Оригінал договору № СА-0009566 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 19.10.2016 року на 1 арк.;

468.Оригінал договору № СА-0009159 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 14.10.2016 року на 1 арк.;

469.Оригінал договору № СА-0009158 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 14.10.2016 року на 1 арк.;

470.Оригінал договору № СА-0008453 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 03.10.2016 року на 1 арк.;

471.Оригінал договору № СА-0008452 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 03.10.2016 року на 1 арк.;

472.Оригінал договору № СА-0007873 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 26.08.2016 року на 1 арк.;

473.Оригінал договору № СА-0007824 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 25.08.2016 року на 1 арк.;

474.Оригінал договору № СА-0007866 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 24.08.2016 року на 1 арк.;

475.Оригінал договору № СА-0004370 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 04.07.2016 року на 1 арк.;

476.Оригінал договору № СА-0003637 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 21.06.2016 року на 1 арк.;

477.Оригінал договору № СА-0003633 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 20.06.2016 року на 1 арк.;

478.Оригінал договору № СА-0003395 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 15.06.2016 року на 1 арк.;

479.Оригінал договору № СА-0002631 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 02.06.2016 року на 1 арк.;

480.Оригінал договору № СА-0002523 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 31.05.2016 року на 1 арк.;

481.Оригінал договору № СА-0002451 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 30.05.2016 року на 1 арк.;

482.Оригінал договору № СА-0002342 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 27.05.2016 року на 1 арк.;

483.Оригінал договору № СА-0002285 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 26.05.2016 року на 1 арк.;

484.Оригінал договору № СА-0002074 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 23.05.2016 року на 1 арк.;

485.Оригінал договору № СА-0001252 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 28.04.2016 року на 1 арк.;

486.Оригінал договору № СА-0001142 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 26.04.2016 року на 1 арк.;

487.Оригінал договору № СА-0000954 на перевезення вантажу автомобільним транспортом ТОВ Сантранс Україна та ТОВ ЛХП Україна від 22.04.2016 року на 1 арк.;

488.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №25042016 між ФОП ОСОБА_63. та ТОВ ЛХП Україна від 25.04.2016 року на 2 арк.;

489.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №13042016 між ТОВ Алві Транс та ТОВ ЛХП Україна від 13.04.2016 року на 2 арк.;

490.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №11042016 між ФОП ОСОБА_64. та ТОВ ЛХП Україна від 11.04.2016 року на 2 арк.;

491.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №11042016 між ФОП ОСОБА_64. та ТОВ ЛХП Україна від 11.04.2016 року на 2 арк.;

492.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №7042016 між ФОП ОСОБА_65. та ТОВ ЛХП Україна від 07.04.2016 року на 2 арк.;

493.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №11042016 між ПП ОСОБА_66 та ТОВ ЛХП Україна від 11.04.2016 року на 2 арк.;

494.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №29/03/16 між ТОВ Інтерукртранс та ТОВ ЛХП Україна від 29.03.2016 року на 1арк.;

495.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №10032016 між ФОП ОСОБА_67. та ТОВ ЛХП Україна від 10.03.2016 року на 1 арк.;

496.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №04/03/16 між ФОП ОСОБА_68. та ТОВ ЛХП Україна від 04.03.2016 року на 2 арк.;

497.Оригінал договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №25/02/16 між ПП Астранс та ТОВ ЛХП Україна від 25.02.2016 року на 1 арк.;

498.Копія договір-заявка на транспортно-експедиційне обслуговування в міжміському сполученні №25/02/16 між ПП Астранс та ТОВ ЛХП Україна від 25.02.2016 року на 2 арк.;

499.Оригінал договору №280116 на транспортно-експедиційне обслуговування між ФОП ОСОБА_69 та ТОВ ЛХП Україна від 28.01.2016 року на 1 арк.;

500.Оригінал договір №00343 про надання транспортно-еспедиторських послуг по організації перевезення вантажів у міжміському та міжнародному сполученні між ТОВ Абордаж Логістікс та ТОВ ЛХП Україна від 21.01.2016 року на 5 арк.;

501.Договір-доручення №05/02/16 на транспортно-експедиторське обслуговування перевезень вантажів у міжнародному сполученні між ТОВ Форсаж Кинг та ТОВ ЛХП Україна від 05.02.2016 року на 5 арк.;

502.жорсткий диск, що має серійний номер Y4AP9HM6SU17 - 1 шт.;

503.жорсткий диск, що має серійний номер Z4VNZLYNS WK7 - 1 шт.;

504.жорсткий диск, що має серійний номер Z4VP7EZNS WK7 - 1 шт.;

505.жорсткий диск, що має серійний номер WgA085WM - 1 шт.

Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п'яти днів з дня її оголошення безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя С.І. Кушнір

Дата ухвалення рішення15.03.2017
Оприлюднено16.03.2017
Номер документу65300774
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32016110000000069 від 16.11.2016 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —760/21456/16-к

Ухвала від 14.08.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 27.09.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 13.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 12.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 28.07.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 17.03.2017

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 24.04.2017

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 18.04.2017

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Глиняний Віктор Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні