Ухвала
від 20.03.2017 по справі 242/4306/16-а
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №242/4306/16-а

Провадження №6-а/242/4/17

У Х В А Л А

Іменем України

20 березня 2017 року Селидівський міський суд Донецької області у складі : головуючого судді Владимирська І.М., при секретарі Козаковій Н.Г., розглянувши у судовому засіданні клопотання Управління пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області про продовження терміну для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного Фонду України в м. Селидове Донецької області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Представник Управління ПФУ в м. Селидове Донецької області звернувся до суду із клопотанням про продовження терміну для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного Фонду України в м. Селидове Донецької області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії. В обґрунтування клопотання посилався на те, що не подання своєчасно звіту про виконання зазначеної постанови зумовлено несвоєчасним отримання рішення суду, яке набрало законної сили. Просить суд продовжити термін для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі №242/4306/16-а.

Сторони в судове засідання не з'явилися, належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи.

Суд, перевіривши матеріали справи, вважає, що заява підлягає частковому задоволенню за таких підстав.

Обґрунтовуючи клопотання представник заявника посилався на те, що пропустив строк подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного Фонду України в м. Селидове Донецької області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії, у зв'язку із не своєчасним отриманням копії постанови суду, яка набрала законної сили.

Судом встановлено, що постановою Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного Фонду України в м. Селидове Донецької області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії, позовні вимоги ОСОБА_1 задоволено та зобов'язано відповідача подати звіт про виконання постанови протягом одного місяця з дня набрання чинності постанови суду.

Постанова Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року набрала чинності 07.02.2017 року.

Як вбачається із матеріалів справи представник заявника отримав постанову суду, яка набрала законної сили 09.03.2017 року.

За таких обставин суд вважає, що клопотання Управління пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області про продовження терміну для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року підлягає задоволенню.

Разом з тим, відповідно до положення ст. 267 КАС України за наслідками розгляду звіту суб'єкта владних повноважень про виконання постанови суду або в разі неподання такого звіту суддя своєю ухвалою може встановити новий строк подання звіту, накласти на керівника суб'єкта владних повноважень, відповідального за виконання постанови, штраф у розмірі від десяти до тридцяти мінімальних заробітних плат.

Виходячи з аналізу зазначеної статті, суд вважає за необхідне встановити новий строк подання звіту та роз'яснити представнику УПФУ в м. Селидове Донецької області, що у разі не виконання ухвали суду та не надання звіту у встановлений строк, судом може бути вирішено питання про накладення на керівника суб'єкта владних повноважень, відповідального за виконання постанови, штраф у розмірі від десяти до тридцяти мінімальних заробітних плат.

Керуючись ст. 267 КАС України , суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання Управління пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області про продовження терміну для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного Фонду України в м. Селидове Донецької області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії - задовольнити.

Продовжити Управлінню пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області термін для подання звіту про виконання постанови Селидівського міського суду Донецької області від 18.10.2016 року по справі № 242/4306/16-ц за позовом ОСОБА_1 до Управління пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області на термін протягом місяця з дня набрання ухвалою законної сили.

Зобов'язати Управління пенсійного фонду України в м. Селидове Донецької області, як суб'єкта владних повноважень, подати протягом одного місяця з дня набрання ухвалою законної сили, звіт про виконання судового рішення.

Апеляційну скаргу на оскарження цієї ухвали може бути подано до Донецького апеляційного адміністративного суду через Селидівський міський суд Донецької області протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Владимирська І.М.

СудСелидівський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення20.03.2017
Оприлюднено27.03.2017
Номер документу65482537
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —242/4306/16-а

Ухвала від 20.03.2017

Адміністративне

Селидівський міський суд Донецької області

Владимирська І. М.

Ухвала від 13.03.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стародуб О.П.

Постанова від 07.02.2017

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Постанова від 07.02.2017

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 19.01.2017

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 19.01.2017

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 16.01.2017

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 06.12.2016

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 10.11.2016

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Постанова від 18.10.2016

Адміністративне

Селидівський міський суд Донецької області

Моцний О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні