Ухвала
від 29.06.2017 по справі 640/13581/16-к
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/13581/16-к

н/п 1-кс/640/5052/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"29" червня 2017 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді - ОСОБА_1 ,

при секретарі - ОСОБА_2 ,

за участю представника заявника - ОСОБА_3 ,

слідчого - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань у приміщенні Київського районного суду м. Харкова клопотання директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 про скасування арешту майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013220490001420 від 13.03.2013 р. за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3, 4 ст.190, ч.1 ст. 388, ч. 2 ст. 192 КК України, -

встановив:

22.06.2017 р. до Київського районного суду м. Харкова надійшло вказане клопотання директора ТОВ «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 , в якому заявник просить скасувати арешт майна накладений відповідно до ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 19 жовтня 2016 року, а саме на низку документів.

На обґрунтування клопотання зазначає, що ухвалою слідчого судді від 19.10.2016 р. по кримінальному провадженню №12013220490001420, накладено арешт на вилучене майно, в тому числі і на низку документації. З часу накладання арешту на належне ТОВ «Компанія «А-РЕНТ» майно і до теперішнього часу минуло півроку. Вважає в подальшому застосуванні арешту відпала по треба, оскільки за наявною у власника майна інформації, слідчим за даний час проведено всі необхідні експертні дослідження з вилученими документами, що свідчить про досягнення органом розслідування мети застосованого виду заходу забезпечення кримінального провадження.

Представник заявника в судовому засіданні подану заяву підтримав повністю.

Слідчий СУ ГУ НП в Харківській області ОСОБА_4 , будучи допитаним в судовому засіданні, проти задоволення клопотання не заперечував.

Слідчий суддя, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

З наданого матеріалу слідчим суддею достовірно встановлено, що арешт майна було накладено в рамках розслідування кримінального провадження № 12013220490001420 від 13.03.2013 р. за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3, 4 ст.190, ч.1 ст. 388, ч. 2 ст. 192 КК України.

Слідчим суддею достовірно встановлено, що старший слідчий в особливо важливих справах відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами, злочинними організаціями, СУ ГУ НП в Харківській області майор поліції ОСОБА_6 , звертався до суду з клопотанням про накладення арешту на майно, яке вилучено в ході обшуку 05.10.2016 в нежитлових будівлях: літ. «А-4» загальною площею 8059,4 кв. м, літ. «Б-5» загальною площею 624,5 кв. м, за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, буд. 20-А, в тому числі, на низку документів в 2219 позиціях.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 19.10.2016 р. вказане клопотання слідчого задоволено, ухвалено накласти арешт на вилучене майно.

Відповідно до ч. 1 ст. 174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Згідно абз. 2 ч. 1 ст. 174 КПК України, арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування за клопотанням власника або володільця майна, якщо він доведе, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Однією із загальних засад кримінального провадження, визначених п. 21 ч. 1 ст. 7 КПК України, є розумність строків. Відповідно до ст. 28 КПК України, під час кримінального провадження кожна процесуальна дія або процесуальне рішення повинні бути виконані або прийняті в розумні строки. Розумними вважаються строки, що є об`єктивно необхідними для виконання процесуальних дій та прийняття процесуальних рішень. Розумні строки не можуть перевищувати передбачені цим Кодексом строки виконання окремих процесуальних дій або прийняття окремих процесуальних рішень.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора.

Згідно ч. 1 ст. 100 КПК України, речовий доказ, який був наданій стороні кримінального провадження або нею вилучений, повинен бути якнайшвидше повернутий володільцю, крім випадків, передбачених статтями 160-166, 170-174 КПК України.

Так, відповідно до ч.4 ст.173 КПК України слідчий суддя, суд зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

Як зазначено вище, зі змісту клопотання та пояснень представника заявника в судовому засіданні слідує, що низка документації вилучена вже тривалий час, що у свою чергу позбавляє власника майна користуватися та розпоряджатися вказаний майном.

В силуст. 41 Конституції України, ст. 1 протоколу № 1 доКонвенції про захист прав людини і основоположних свободкожна фізична та юридична особа має право володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна інакше, ніж на користь суспільства і на умовах, передбачених Законом або загальними принципами міжнародного права.

Стаття 1 Першого протоколу до Європейської конвенції гарантує право на вільне володіння своїм майном, яке звичайно називається правом на власність.

Крім того, відповідно до практики Європейського суду, для того, щоб втручання в право власності вважалося допустимим, воно повинно служити не лише законній меті в інтересах суспільства, а повинна бути розумна співмірність між використовуваними інструментами і тією метою, на котру спрямований будь-який захід, що позбавляє особу власності. Розумна рівновага має зберігатися між загальними інтересами суспільства та вимогами дотримання основних прав особи (рішення у справі АГОСІ проти Об`єднаного Королівства). Іншими словами, заходи щодо обмеження права власності мають бути пропорційними щодо мети їх застосування.

У справі Раймондо проти Італії (Raimondo v. Italy, рішення 24.01.1994), в яких заявники скаржилася на контроль за використанням власності в зв`язку з провадженням кримінального розслідування, не знайшовши у цьому випадку порушення ст.1 протоколу № 1, Суд відзначив порушення в тому, що уряд не вжив швидких заходів для того, щоб знову надати в повноправне користування власність після закінчення відповідних розслідувань (п.35).

Відповідно до ст. 2 КПК України завданням кримінального провадження визначено захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Відповідно до ч. 1 ст. 114 КПК України для забезпечення виконання сторонами кримінального провадження вимог розумного строку слідчий суддя, суд має право встановлювати процесуальні строки у межах граничного строку, передбаченого цим Кодексом, з урахуванням обставин, встановлених під час відповідного кримінального провадження.

Враховуючи наслідки арешту майна для власника майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, приймаючи до уваги той факт, що вказане майно перебуває у розпорядженні сторони обвинувачення майже 8 місяців, керуючись також загальними засадами кримінального провадження, визначеними у ст. 7 КПК України, положеннями ч. 4 ст. 173 КПК України, слідчий суддя вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню.

Передача вказаного майна власнику на відповідальне зберігання за вказаних вище обставин не створить будь-яких перешкод для збереження речових доказів та для подальшого розслідування кримінального провадження.

Клопотання про фіксування процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчому судді не надходило і за ініціативою суду не здійснюється, відповідно положень ст.107 КПК України.

Керуючись ст.ст. 2, 7, 107, 114, 174, 309, 372 КПК України, слідчий суддя,

ухвалив:

Клопотання директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 про скасування арешту майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013220490001420 від 13.03.2013 р. за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3, 4 ст.190, ч.1 ст. 388, ч. 2 ст. 192 КК України задовольнити.

Скасувати арешт на майно, а саме на: оригінал договору доручення від 28.07.2014, укладеного між ТОВ «Компанія «СТРОМА» та ОСОБА_7 ; копія довіреності від 30.07.2014 видана від імені ТОВ «Компанія «СТРОМА» в особі ОСОБА_8 на ОСОБА_7 ; договір № 209 купівлі продажу будівлі, розташованої за адресою: м. Харків; проспект Гагаріна,20-а, укладений між ТОВ «СТРОМА» та ВАТ «Харківській завод «ОРГТЕХНИКА», з додатками до нього; копія свідоцтва на право власності по об`єкту нерухомості, розташованого за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, 20-а за ТОВ «СТРОМА» з витягами про реєстрацію права власності на нерухоме майно; дозвіл № НОМЕР_1 від 20.05.2008 про розміщення зовнішньої реклами на нежитловій будівлі по АДРЕСА_1 , з додатками до нього та фотознімками зазначеної будівлі; робоча документація реконструкції нежитлової будівлі по проспекту Гагаріна, 20 у умісті Харкові, з записками та кресленнями до нього; аркуш паперу з рукописним текстом виконаним барвником синього кольору «Старий город» з таблицею з назвами юридичних осіб, їх адресами та телефонами; план 4-го поверху приміщення за адресою пр. Московський, 199 станом на 21.10.2010; проект протоколу загальних зборів учасників ТОВ компанія «Строма» № 03-15 від 22.09.2015; таблиця з назвами юридичних осіб орендаторів; копія договору купівлі-продажу нежитлової будівлі від 06.10.2006 на будівлю «3-4» за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 126,між ТОВ компанія «Строма» та ДП «Завод ім. В.О. Малишева»; бланк прибуткового касового ордеру з відбитком печатки ВК «ЖБК Строма»; лист від головного бухгалтера ТОВ компанія «Строма»; копія розписку ОСОБА_9 про отримання обладнання; копія державного акту направо власності на земельну ділянку серія ЯЕ № 506450, що розташована за адресою: Харківська обл., Харківський район, с. Комунар, вул. Сонячна, 1а; аркуш паперу з QR-кодом та рукописним текстом «Реквизити ООО «Строма»; копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ компанія «Строма»; копія довідки АА № 672761 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ТОВ компанія «Строма»; довідка № 614 від 14.08.2012 про взяття на облік платника податків ТОВ компанія «Строма»; копія статуту ТОВ компанія «Строма»; договір оренди № С-2 від 07.12.2010, укладений між ТОВ «Компанія «СТРОМА» та ТОВ «Світ постачання» з додатками до нього; договір про компенсацію затрат комунальних послуг від 01.07.2010 між ТОВ «Компанія «СТРОМА» та ТОВ «Світпостачання» з додатками до нього; договір оренди № С-5 від 01.02.2014 між ТОВ «Компанія «СТРОМА» та ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір поставки № 2705 від 27.05.2015 між ТОВ «Мета» та ТОВ «Компанія «Строма»; договір на надання транспортних послуг від 02.06.2015 між ТОВ «Компанія «Строма» та ОСОБА_10 ; ухвала Господарського суду Харківської області від20.09.2016 p.; конверт; лист № 025599 від 22.09.2016; конверт; ухвала Господарського суду Харківської області від 15.09.2016 p.; конверт; апеляційна скарга на Ухвалу Господарського суду Харківської області від 19.05.2016 p.; ухвала Харківського апеляційного господарського суду про повернення апеляційної скарги від 14.09.2016 p.; конверт; ухвала Господарського суду Харківської області від 09.08.2016 p.; ухвала Господарського суду Харківської області від04.08.2016 p.; конверт; супровідний лист Червонозаводського районного суду м. Харкова; Конверт; Ухвала Господарського суду Харківської області від 13.07.2016 p.; Конверт; Супровідний лист № 6 - 13592ск16; Ухвала Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ від 02.06.2016 року; Касаційна скарга від 28.04.2016 p.; Конверт; Заява про визнання права власності на нерухоме майно; Опис; Конверт; Повістка про виклик ОСОБА_11 від 14.07.2016 p.; Лист арбітражного керуючого Корольова В-В- № 32-6220/15 від 07.07.2016 p.; Ухвала Господарського суду Харківської області від 19.05.2016 p.; Конверт; Супровідний лист № 6 - 13592ск16 Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ; Ухвала Господарського суду Харківської області від 24.05.2016 p.; Конверт; Ухвала Господарського суду Харківської області від 24.05.2016; Конверт; Лист арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 28-6220/15 від 09.06.2016 року; Фотокопія конверта; Відстеження пересилання поштових відправлень; Конверт; Лист арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 28-6220/15'-від 09.06.2016; Фотокопія конверта; Відстеження пересилання поштових відправлень; Конверт; Ухвала Господарського суду Харківської області від 24.05.2016 p.; Конверт; Копія листа № 6 - 13592ск16 Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ та Ухвала вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 13.05.2016 p., копія конверта; Ухвала господарського суду Харківської області від 19.05.2016 p.; Конверт; Супровідний лист № К - 16 від 20.05.2016; Ухвала Іменем України від 18.05.2016 p.; Конверт; Супровідний лист № 22ц/790/633/16 від 26.04.2016 p.; Ухвала Апеляційного суду Харківської області від 20.04.2016 p.; Конверт; Ухвала Господарського суду Харківської області від 28.04.2016 p.; Конверт; Ухвала про прийняття заяви з грошовими вимогами кредитора від 28.04.2016 p.; Конверт; Копія заяви з вимогами до боржника від 17.03.2016 p.; Копія платіжного доручення № 0000322153 від 03.03.2016 p.; Довідка; Копія договору кредиту № 805/6/18/6 - 128 від 20.10.2006 p.; Копія додаткової угоди № 1 до договору кредиту № 805/6/18/6 - 128 від 20.10.2006 p.; Копія додаткової угоди № 2 до договору кредиту № 805/6/18/6-128 від 20.10.2006 р. Копія додаткової угоди № 3 до договору кредиту № 805/6/18/6-128 від 20.10.2006 р. Копія додаткової угоди № 4 до договору кредиту № 805/6/18/6 - 128 від 20.10.2006 р. Копія договору про внесення змін № 5 до договору кредиту № 805/6/18/6 - 128 від 20.10.2006 р. Копія додаткової угоди № 6 до договору кредиту № 805/6/18/6 - 128 від 20.10.2006 р. Копія додаткової угоди № 7 до договору кредиту № 805/6/18/6-128 від 20.10.2006 р. Розрахунок вимог банку у зв`язку з неповерненням ТОВ компанія «Строма» кредитної заборгованості. Копія Рішення постійно діючого третейського суду при Асоціації українських банків. Копія Ухвали від 29.05.2015 р. Копія виконавчого листа від 29.05.2015 р. Копія листа; Копія довіреності від 18.12.2015 р. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; Опис; Конверт; Ухвала про прийняття заяви з грошовими вимогами кредитора від 28.03.2016 р. Конверт; Лист арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 14-6220/15 від 29.03.2016 p.; Конверт; Повістка про виклик до суду ОСОБА_13 від 31.03.2016; Лист Арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 3/2 - 6220/15 ПОВТОРНО від 17.03.2016. Конверт; Лист Арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 3/2 - 6220/15 від 17.03.2016. Конверт; Копія повістки про виклик до суду ТОВ Компанія «СТРОМА» від 17.03.2016 та рахунок - фактура № СФ - 0000017 від 31.01.2016 р. Копія листа Арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 3/2 - 6220/15 від 17.03.2016 ПОВТОРНО. Термінова телеграма на ім`я ОСОБА_13 . Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/4676/14 від 03.03.2016 p.; Конверт; Повістка про виклик до суду ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 03.03.2016; Копія листа Господарського суду Харківської області № 005497 від 02.03.2016; Копія повістки про виклик до суду ТОВ Компанія «СТРОМА» від 25.02.2016; Копія арбітражного керуючого ОСОБА_12 № 3 - 6220/15 від 24.02.2016; ухвалу Господарського суду Харківської області Справа № 922/263/16 від 18.02.2016 ,р.; Лист Господарського суду Харківської області від' 22.02.2016; конверт; ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство (підготовче засідання) Справа № 922/6220/15 від 18.02.2016 р. Конверт; Ухвала про відмову у порушенні провадження у справі про банкрутство справа № 922/6220/15 від 04.02.2016 р. Конверти з листами; Передача листів опис від 12.02.2016. Ухвала господарського суду Харківської області Справа № 922/6220/15 від 04.02.2016 p.; Конверт; Ухвала Вищого Адміністративного суду України К/800/1626/16 від 16.01.2016 p.; Витяг з Кодексу адміністративного судочинства України; Касаційна скарга на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 29.10.2015 року; Копія довіреності № 699/13 - Н від 05.04.2013 року; фотокопія Листа Райффайзен Банк Аваль № С - 14 - 171- 1 - 7/323 від 09.09.14 р.; фотокопія довіреності від 09.09.2014 року; Фотокопія заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень. Копія довіреності № 301/15 - Н від 02.07.2015 р. Конверт; Ухвала Вищого Адміністративного суду України К/800/1626/16 від 16.01.2016 p.; Витяг з Кодексу адміністративного судочинства України, копія касаційної скарги на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 29.10.2015 року; Копія довіреності № 699/13 - Н від 05.04.2013 p.; Фотокопія Листа Райффайзен Банк Аваль № С - 14 - 171 - 1 - 7/323 від 09.09.14; Фотокопія довіреності від09.09.2014; Фотокопія заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень; Копія довіреності №301/15 - Н від 02.07.2015 року; Копія конверту; Аркуш з чорновими записами; Судовий виклик; Конверт; Реєстр №155; Копія судової повістки № 646/2099/15 ц; Копія конверта; Фотокопія заяви про порушення справи про банкрутство; Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/6220/15 від 20.01.2016 р. Конверт. Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/6220/15 від 20.01.2016 р. Копія конверта. Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/115/16 від 19.01.2016 р. Конверт. Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/115/16 від 19.01.2016 р. Лист Регіонального відділення фонду Державного майна України по Харківській області № 32 - 34 від 05.01.2016.Копія конверта. Копія листа Укрсиббанку № 15 - 1/53705 від 22.12.2015 р. Копія конверта. Копія листа ПриватБанку №20.1.0.0.0./7 - 20151207/3870 від 01.12.2015 р. Копія конверта. Лист Фонду державного майна України № 10-15-22972 від 17.12.2015. Копія конверта. Копія листа Державної Авіаційної служби України № 21.1.19-18804 від 21.12.2015. Копія конверта. Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/6220/15 від 05.01.2016 р. Конверт. Реєстр № 116. Ухвала Господарського суду Харківської області Справа № 922/6220/15 від 05.01.2016 р. Копія конверта та реєстру № 116.Копія Харківського Апеляційного Адміністративного суду № 820/6091/15/5 від 24.12.2015 р. Ухвала Справа № 820/6091/15 від 22.12.2015 р. Конверт. Копія заперечення на повідомлення про розгляд заяви з вимогами до боржника № 140-11-0-00/8/1827 від 21.12.2015 р. Копія довіреності№ 301/15 - Н від 02.07.2015 р. Копія опис вкладення. Копія конверта. Копія договору доручення від 28.07.2014 року. Копія уточненої скарги на дії слідчого. Копія постанови про відмову у визнанні потерпілим від 18.03.2016 р. Копія скарги на дії слідчого. Лист чернових записів від16.09.2015 оригінали. Перелік папки «Сімферопольський». Копія договору куплі-продажу нежитлових будівель від 26.07.2004. Копія протоколу № П-112/2004 від 26.07.2004. Копія акту прийома-передачі до протоколу аукціону № П-112/2004 від 2004 р. від 12.08.2004р. Копія заяви ОСОБА_8 від 24.01.2013. Технічний паспортна виробничий будинок пров. Сімферопольський №6 інв. справа№ 84136. Копія технічного паспорту склад № 84136. Технічний паспорт прохідна № НОМЕР_2 . Копія договору купівлі - продажу від 26.07.2004. Копія протоколу № П-112/2004. Акт прийому-передачі до протоколу аукціона № П-112/2004 від 26.07.2004. Копія витягу про реєстрацію прав власності на нерухоме майно № 4809554 від 21.09.2004. Копія протоколу № П-112/2004. Копія витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно № 8414867 від 21.09.2005.Копія витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно № 4809554 від 21.09.2004. Копія протоколу № П-112/2004 від 26.07.2004. Копія протоколу № П-112/2004 від 26.07.2004.Актприйому-передачі до протоколу аукціона № П-112/2004 від 26.07.2004.Копія витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно № 4809554 від 21.09.2004.Копія витягу з реєстру прав власності нанерухоме майно № 8414867 від 21.09.2004. Копія протоколу № П-112/2004 від 26.07.2004.Актприйому-передачі до протоколу аукціона № П-112/2004 від 26.07.2004.Копія рішення Харківської міської ради від 10.09.2008 № 231/08.Витяг Додаток №2 від Ю.09.2008.Копія рішення Харківської міської ради від 10.09.2007 № 197/07.Копія рішення Харківської міської ради від 10.09.2007 №29/05.Акт встановлення меже земельної ділянки на місцевості № 453/08 від 14.03.2008.Копіядоговору № 438/18-08 страхування майна. Висновок від 19.01.06 № 08-20/63.Висновок 195/06 від06.02.06 № 358.Копія обґрунтування №760 від 28.01.2005.Висновок від 14.012006 № 11-20-76.Висновок від 29.07.05 № 8046.Висновок 1765-32 від 14.11.05. Копія акту встановлення та погодження меж земельної ділянки 02.02.2006 р. Копія довідки ТОВ компанія «Строма» вул.Сімферопольська 6. Висновок 1654-31 від 12.10.2005. Експертний висновок від 02.02.2005 №030/142/730 № 48. Технічні умови № 11/742 від 07.09.04. Акт № 9.0/1691-2005 від 12.10.05 № 90-Акт № 9.0/1690-2005 від 12.10.05 № 90-10495. Акт № 9.0/1692-2005 від 12.10.05 № 90-Лист від КП Вода до ТОВ «Строма» 17.01.2005 № 8/55-88. В файлі (Висновок інв. № 13824Замовник ТОВ компанія «Строма» на 8 аркушах). Лист від 13.02.15. Копія листа від 27.07.2016 р.; Копія листа від 08.08.2016. Лист від 11.08.2016. Копія листа від 16.08.2016. Лист від 22.08.2016. Супровідний лист від 10.06.2015. Постанова Іменем України від 10 червня 2015 року. Копія конверта. Повідомлення щодо необхідності подання державному реєстратору реєстраційної картки. Заява від 13.09.2016. Заява від 02.09.2016.Лист від 29.12.2015 року. Лист вхід. № 002 від 18.01.2016. Копія листа. Копія листа № 330/114 від 12.02.2016. Копія листа № 330/115 від 12.02.2016. Копія листа № 330/116 від 12.02.2016. Копія договору оренди від 03.09.2014. Акт приймання - передачі від 03.09.2014. Схема. Запит. Копія листа № 312 від 02.02.2016. Запит. Копія листа від 01.03.2016. Договір суборенди № Г - 8 від 01.03.2014. Акт приймання - передачі від 01.03.2014. Копія листа № 40 від 04.04.2016. Лист № 8 від 01.04.2016. Копія листа вхід. № 013. Договір № Г-9 від 01.03.2014. Акт приймання - передачі від 01.03.2014. Акт приймання - передачі від 01.05.2014. Лист від 05.04.2016 року. Опис. Копія листа від 18.04.2016. Договір № КНА 1980 від 01.04.2014; додаток № 1 до Договору на надання послуг. Акт готовності по договору на надання послуг від 01.04.2014. Додаток до Договору на надання послуг. Додаткова угода № 1 від 31.12.2014 року. Додаткова угода № 2 від 12.11.2015 року. Копія листа від 21.04.2016. Лист від 20.04.2016. Копія наказу № 84 - К від 04.03.2016. Копія листа від 20.04.2016. Лист вхід. № 018 від 20.05.2016; лист вхід. № 021 від 26.05.2016. Лист вхід. № 022 від 10.06.2016. Лист вхід. № 023 від 22.06.2016. Лист № 05 - 07/01 від 05.07.16. Копія листа вхід. № 025 від 21.07.2016. Лист № 1095 від 25.07.2016. Копія листа № 1151 від 02.07.2016. Накладна № 217999. Копія виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. Копія довідки Головне управління статистики у Харківській області ТОВ «Рукавичка». Лист до Генерального директора ПАТ «Телесистеми України»; лист ФОП ОСОБА_14 . Довіреність від 01.02.2016 № АС 001. Копія листа № АС 002 від 25.02.2016 р. Лист № АС 003 від 25.02.2016 р. Лист № АС 004 від 02.03.2016 р. Лист № АС 005 від 02.03.2016 р. Лист № АС 006 від 23.03.2016. Аркуш паперу з кресленнями. Лист № АС 007 від 25.03.2016. Аркуш паперу з кресленнями. Лист № АС 008 від 29.03.2016. Аркуші паперу з кресленнями. Копія листа № АС 009 від 28.03.2016. Копія листа № АС 010 від 01.04.2016. Копія листа № АС 011 від 29.04.2016. Копія листа № АС 012 від 10.05.2016. Копія листа № АС 013 від 11.05.2016. Копія довіреності № АС 014 від 01.07.2016 р. Лист № АС 015 від 20.07.2016 р. Лист № АС 016 від 02.08.2016 р. Копія листа № АС 017 від 07.09.2016 р. Договір суборенди № САА - 17 від 23.12.2013 р. Акт приймання передачі від 01.01.2014 р. Договір суборенди № САА - 18 від 23.12.2013." Акт приймання - передачі від 01.01.2014. Договір суборенди № САА - 19 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі від 01.01.2013 р.; Договір суборенди № САА - 20 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі від 01.01.2014 р.; Додаткова угода № 1 до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013 р. Акт приймання передачі від 23.12.2013. Договір суборенди № САА - 13 від 23.12.2013. Акт приймання-передачі від 01.01.2014. Договір суборенди № САА - 14 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі від 01.01.2014. Договір суборенди № САА - 15 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі від 01.01.2014 р. Додаткова угода № 1 до договору суборенди № САА - 15 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі до договору суборенди № САА - 15 від 23.12.2013. Заява від 25.02.2015 р. Договір суборенди № САА - 16 від 23.12.2013 р. Акт приймання - передачі до договору суборенди № САА - 16 від 23.12.2013. Договір суборенди № САА - 11 від 23.12.2013. Акт приймання-передачі до договору суборенди № САА - 11 від 23.12.2013. Додаткова угода № 2 до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Додаткова угода № 4 до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Договір суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Акт приймання - передачі до договору суборенди № САА - 12 від 23.12.2013. Договір оренди № 02.12.13 від 02.12.2013. Акт приймання - передачі до договору оренди приміщення № 02.12.13 від 02.12.2013. Договір № 50 про надання послуг з вимірювання від 16.05.2016; інформаційна довідка № 54134171 від 26.02.2016. Копія переліку юридичних та фізичних осіб. Інформаційна довідка № 54134171 від 26.02.2016. Наказ № 1\ОК від 01.02.2014. Лист з надписами простим олівцем. Лист № 3008 від ПАТ «Укрсоцбанк» до ФОП ОСОБА_5 Копія паспорту ОСОБА_15 . Копія паспорту ОСОБА_16 . Копія паспорту ОСОБА_17 . Копія картки платника податків. ОСОБА_17 Копія довідки серія МСЕ № 052110; копію паспорту ОСОБА_18 . Копія паспорту ОСОБА_19 . Копія картки платника податків ОСОБА_19 Копія диплома ОСОБА_20 Копія паспорту ОСОБА_21 . Копія картки платника додатків ОСОБА_21 . Копія паспорту ОСОБА_21 Копія диплома ОСОБА_21 Копія паспорту ОСОБА_22 Копія паспорту ОСОБА_23 . Копія картки платника податків ОСОБА_23 Копія паспорту ОСОБА_23 Копія паспорту ОСОБА_24 . Копія паспорту ОСОБА_25 . Копія картки платника податків ОСОБА_25 ; копія паспорту ОСОБА_25 . Копія картки платника податків ОСОБА_25 ; копію паспорту ОСОБА_25 . Копія паспорту ОСОБА_26 . Копія картки платника податків ОСОБА_26 . Копія паспорту ОСОБА_27 . Копія посвідчення водія ОСОБА_21 . Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ № НОМЕР_3 . Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ № НОМЕР_4 . Копія свідоцтво про реєстрацію ТЗ НОМЕР_5 . Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ № НОМЕР_6 . Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ № НОМЕР_7 . Копія свідоцтва № НОМЕР_8 . Фотокопія свідоцтва № НОМЕР_9 . Копія витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно № 9040686. Копія Довідки АА № 118604. Копія Довідка про взяття на облік платників податків № 109 від 08.12.2008. Копія свідоцтва про державну реєстрацію ТОВ компанія «Строма». Копія Статуту ТОВ компанія «Строма» від 03.09.2005. Копія Довідки № 5767. Приказ № 1 - К від 04.02.1999 р. Протокол № 1 від 03.02.1999. Копія виписки № 584816. Копія свідоцтва 200065348 від 28.08.2012. Копія Статуту ТОВ компанія «Строма» від 03.09.2005. Копія протоколу № 1 від 03.02.1999. Копія наказу №1-к від 04.02.1999. Копія паспорту ОСОБА_26 . Копія картки платника податків ОСОБА_26 . Копія Наказу № 18-к от 01.1S-.1999. Копія Статуту ТОВ компанія «Строма» від 03.09.2005. Фотокопія статуту ТОВ компанія «Строма» від 03.09.2005. Ксерокопія паспорту ОСОБА_28 . Копія картки платника податків ОСОБА_28 . Ксерокопія паспорту ОСОБА_28 . Ксерокопія паспорту ОСОБА_23 . Ксерокопія паспорту ОСОБА_28 . Копія картки платника податків ОСОБА_28 . Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ НОМЕР_7 . Ксерокопія паспорту ОСОБА_28 . Копія посвідчення водія ОСОБА_23 . Копія Поліс № ВС 2755965. Лист з черновими записами. Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ НОМЕР_10 . Копія свідоцтва про народження ОСОБА_29 . Копія паспорту ОСОБА_5 . Копія картки платника податків ОСОБА_5 Копія паспорту ОСОБА_5 . Копія картки платника податків ОСОБА_5 . Копія паспорту ОСОБА_5 . Копія картки платника податків ОСОБА_5 . Договір № 01/08/15 від 01.08.2015. Додаткова угода №1 від 31.08.2015. Договір № 01/08/15 від 01.08.2015. Акт прийому передачі приміщення до договору суборенди № 01/08/15 від 01.08.2015. Договір суборенди № Г-2 від 01.01.2015. Акт прийому передачі приміщення до договору суборенди № Г-2 від 01.01.2015; договір суборенди № Г-7 від 01.01.2015. Акт прийому передачі приміщення до договору суборенди № Г-7 від 01.01.2015. Додаткова угода № 1 до договору Г-7 від 01.01.2015. Додаткова угода № 1 до договору Г-7 від 25.01.2015. Схема орендарів на 2014. Договір оренди № 03/09 від 03.09.2014; акт прийому-передачі до договору оренди № 03/09 від 03.09.2014. Письмова згода ОСОБА_11 і ТОВ «Компанія А-РЕНТ». Додаткова угода № 1 до договору оренди № 03/09 від 03.09.2014 р. Договір суборенди № Г-7 від 01.03.2014 р. Акт приймання-передачі до Договору суборенди № Г-7 від 01.03.2014. Копія довіреності № 114/2015 від 27.04.2015. Договір суборенди № Г-3 від 01.03.2014. Акт приймання-передачі до Договору суборенди № Г-3 від 01.03.2014. Додаткова угода № 1 до договору оренди № Г-3 від 01.03.2014 р. Договір про надання послуг із зберігання транспортного засобу на автостоянці від 01.03.2014. Додаткова угода до договору про надання послуг із зберігання транспортного засобу на автостоянці від 24.03.2014. Додаткова угода № 2 до договору про надання послуг із зберігання транспортного засобу на автостоянці від 11.12.2014. Додаткова угода № 3 до договору про надання послуг із зберігання транспортного засобу на автостоянці від 10.12.2014. Договір суборенди № Г27 від 01.03.2014. Акт приймання- передачі до Договору суборенди № Г2 від 01.03.2014. Угода про переуступку боргу до договору оренди № 01.02.10-02 від 01.02.2010 р. від 27.02.2014. Договір оренди № Г-19 від 25.02.2014. Додаток № 1 до договору оренди № Г-19 від 25.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору суборенди № Г19 від 25.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору оренди № Г19 від 25.02.2014; акт приймання-передачі до Договору оренди № Г19 від 25.02.2014. Договір оренди № Г-18 від 25.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г18 від 25.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г18 від 25.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г18 від 25.02.2014. Договір оренди № Г17 від 25.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г17 від 25.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г17 від 25.02.2014; акт приймання-передачі до Договору оренди № Г17 від 25.02.2014. Договір оренди № Г4 від 21.02.2014 р. Акт приймання- передачі №1 до Договору оренди № Г4 від 21.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г4 від 21.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г4 від 21.02.2014. Додаткова угода № 3 до договору № Г4 від 21.02.2014. Акт приймання-передачі №1 до Договору оренди № Г4 від 21.02.2014. Договір оренди № Г5 від 17.02.2014; акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Акт від 01.04.2014. Акт від 01.04.2014. Акт від 01.04.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г5 від 17.02.2014. Акт від 01.04.2014. Додаткова ^глода № 3 до договору № Г5 від 17.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 17.02.2014; додаткова угода № 4 до договору № Г5 від 17.02.2014- Додаткова угода № 5 до договору № Г5 від 17.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 6 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 7 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 8 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 9 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 10 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 11 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 12 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 13 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 14 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 15 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 16 до договору № Г5 від 17.02.2014. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 17 до договору № Г5 від 17.02.20*4. Акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 18 до договору № Г5 від 17.02.2014; акт приймання-передачі до Договору оренди № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 19 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 20 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 21 до договору № Г5 від 17.02.2014. Додаткова угода № 22 до договору № Г5 від 17.02.2014. Договір № С-16 від 01.02.2014 р. Додаткова угода № 1 до договору № С-16 від 01.02.2014 р. Додаткова угода № 2 до договору № С-16 від 01.02.2014 р. Додаткова угода № 2 до договору № С-16 від 01.02.2014 р. Угода про припинення дії Договору суборенди місця стоянки транспортних засобів від 01.02.2014 № С-16. Договір № Г-16 від 01.02.2014 р. Акт приймання- передачі до Договору оренди № Г-16 від 01.02.2014. Договір № Г-16 від 01.02.2014; додаткова угода № 1 до договору № Г-16 від 01.02.2014. Акт прийому передачі складського приміщення до договору оренди нежитлового приміщення № Г-16 від 01.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г-16 від 01.02.2014. Акт прийому передачі складського приміщення до договору оренди нежитлового приміщення № Г-16 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г-16 від 01.02.2014. Акт прийому передачі складського приміщення до договору оренди нежитлового приміщення № Г-16 від 01.02.2014. Додаткова угода № 3 до договору № Г-16 від 01.02.2014. Додаткова угода № 4 до договору № Г-16 від 01.02.2014. Акт прийому передачі складського приміщення до договору оренди нежитлового приміщення № Г-16 від 01.02.2014. Угода про припинення дії Договору суборенди нежитлових приміщень від 01.02.2014 № Г-16. Акт прийому передачі приміщення до договору оренди нежитлового приміщення № Г-16 від 01.02.2014. Договір суборенди №Г-11. Акт прийому передачі до договору суборенди № Г-16 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г-3 від 07.12.2014. Договір стоянки автомобілів від 01.02.2014. Договір суборенди № Г-16 від 01.02.2014. Акт прийому передачі до договору суборенди № Г-1 від 01.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г-1 від 01.02.2014. Акт прийому передачі до договору суборенди № Г-6 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № Г-1 від 01.02.2014. Договір суборенди № Г-1 від 01.02.2014. Акт прийому передачі до договору суборенди № Г-1 від 01.02,2014. Додаткова угода № 1 до договору № Г-1 від 01.02.2014. Договір оренди № 01022014. Акт прийому передачі до договору оренди № 01022014 від ,01.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору № 01022014 від 01.02.2014. Акт прийому передачі до договору оренди № 01022014 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору № 01022014 від 01.02.2014. Акт прийому передачі до договору оренди № 01022014 від 01.02.2014. Додаткова угода № 3 до договору № 01022014 від 01.02.2014; договір № 280114 оренди ліфта. Акт прийому-передачі до договору № 280114 оренди ліфту від 28.01.2014. Копія Договору купівлі продажу нежитлових будівель від 02.09.2014. Копія витягу № 26306846 від 02.09.2014; копія іпотечного договору від 02.09.2014. Таблиця. Копія договору купівлі-продажу 18.04.2005. Копія Заяви ОСОБА_30 . Копія акту прийому-передачі від 19.04.2005. Копія витягу № 7064944 від 21.04.2005. Копія акту державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта. Копія свідоцтва про право власності від 12.09.2003; копія витягу № 1519017. Копія листа від18.01.2006. Копія листа № АС від 03.08.2006. Копія листа № АС36 від 30.01.2006. Фотокопія купівлі продажу нежитлових приміщень від 26.07.2004 р. Копія протокол № П-112/2004. Копія акта прийому передачі до протоколу № П-112/2004 від 26.07.2004. Копія витягу № 4809554 від21.09.2004. Список абонентів ТОВ компанія Строма. Лист № АС 024 від 08.04.2013. Лист № АС024 від 08.04.2013. Копія виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб ТОВ компанія «Строма». Копія свідоцтва на нерухоме майно від 20.10.2011. Копія свідоцтво № 200065348.Реквізити ТОВ компанія «Строма». Копія довідки № 614 від 14.08.2012. Копія свідоцтво №200065348. Копія витягу № 4809554 від 21.09.2004. Конверт для ОСОБА_8 . Чернові записи щодо руху документів. Таблиця руху документів. Судова повістка по справі 8790/15. Реєстр № 60рекомендованих відправлень від 30.12.2015. Ухвала господарського суду Харківської області від22.12.2015. Конверт від Господарського суду Х/о до ТОВ «Строма». Чернові записи щодо руху документів. Копія листа №09/01/29993/нк від 24.12.2015. Супровід від Укрсоцбанка №22ц/790/8790/15 від 21.12.2015. Апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції Червонозаводського районного суду м. Харкова від 23.09.2015 р. з додатками. Конверт від апеляційного суду Харківської області до ТОВ «Строма». Копія листа № 20-70-24-01/00-4/90 від09.12.2015. Чернові записи щодо руху документів. Ухвала Господарського Суду м. Харкова вх. №6220/15. Конверт від Господарського суду Х/о до ТОВ «Строма». Реєстр рекомендованих відправлень від 16.12.2015; копія листа від ДФСУ в Х/о № 6846/10/20-38-22-02-10 від 09.12.15.Чернові записи щодо руху документів. Супровід від Червонозаводського районного суду до ОСОБА_13 . Конверт від Червонозаводського суду Х/о до ОСОБА_13 . Чернові записи щодо руху документів. Лист від від Червонозаводського суду Х/о до ТОВ «Строма». Конверт від Червонозаводського суду Х/о до ТОВ «Строма». Заява про порушення справи про банкрутство відУкрсоцбанка до Господарського суду Х/о від 26.11.2015 р. з додатками. Ухвала про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство справа № 922/6220/15 від 03.12.2015. Чернові записи щодо руху документів. Лист від Господарського суду Х/о № 042789 від 01.12.2015.Чернові записи щодо руху документів. Лист від Харківського апеляційного адміністративного суду № 820/6091-/15/5 від 02.12.2015. Повістка про виклик до суду в адміністративній справі № 820/6091/15. Копія ухвали Харківського апеляційного адміністративного суду від 02.12.2015.Апеляційна скарга на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 29.10.2015 у справі № 820/6091/15. Чернові записи. Заява з вимогами до боржника від ПАТ Укрсоцбанк до ТОВ «Строма» з додатками. Чернові записи. Заява з вимогами до боржника від ПАТ РайфайзенБанк Аваль до ТОВ «Строма» вих. № 140-11-0-00/8/1477 з додатками. Копія заяви з вимогами доборжника від ПАТ Райфайзен Банк Аваль до ТОВ «Строма» вих. № 140-11-0-00/8/1477 від19.10.15 з додатками. Чернові записи. Копія постанови № 820/6091/15 від 29.10.2015. Чернові записи. Лист від Червонозаводського районного суду м. Харкова №49126 від 16.10.15. Копія листа від Червонозаводського районного суду м. Харкова №49126 від 16.10.15. Чернові записи. Лист від Червонозаводського районного суду м. Харкова №49126 від 16.10.15. Копія листа від Червонозаводського районного суду м. Харкова №49126 від 16.10.15. Супровід від Апеляційного Суду Х/о від 03.11.2015 р. до ТОВ «Компанія «Строма». Ухвала Апеляційного Суду Х/о справа №22ц/790/7579/15. Реєстр № 42 рекомендованих відправлень від 10.11.2015; копія супровідного листа Апеляційного суду Х/о № 22д/790/7579/15 від 03.11.2015; копія ухвали Апеляційного Суду Х/о справа № 22ц/790/7579/15. Судова повістка № 6175 від 19.11.2015. Чернові записи. Супровід від Київського районного суду м. Харкова. Копія ухвали Київського р-го суду м. Харкова справа№ 640/8541/15-к. Копія ухвали Київського р-го суду м. Харкова справа № 640/8541/15-к. Чернові записи. Супровід від Апеляційного Суду Х/о від 19.10.2015 р. до ОСОБА_13 . Ухвала Апеляційного Суду Х/о справа № 22ц/790/7579/15. Копія ухвали Апеляційного Суду Х/о справа №22ц/790/7579/15. Чернові записи. Виклик до державного виконавця 15.10.2015 ТОВ К Строма. Лист від Укрсоцбанка № 1048/08-01/В-8 від 28.09.2015. Постанова про стягнення з боржника витрат від 09.2015. Копія листа від управління державної виконавчої служби від 28.09.2015 №1048/03/-01/В-8 з додатком постанова. Лист від управління державної виконавчої служби від28.09.2015 № 1048/08/-01/В-8 з додатком постанова; судова повістка № 6175/15 + конверт. Копія листа Червонозаводського суду № 46533 від 30.09.15 до ТОВ Строма. Копія рішення Червонозаводського суду від 23.09.2015 р по справі № 646/2099/15-ц. Чорнові записи. Реєстр 141. Лист від Апеляційного суду Х\о № 22-ц/790/6175/15/15654 від 03.09.2015 додаток апеляційна скарга. Копія листа від Апеляційного суду Х\о № 22-ц/790/6175/15/15654 від 03.09.2015 додаток до апеляційної скарги. Ухвала Апеляційного Суду м. Києва від 26.08.2015 № 22-ц/796/9005/2015. Копія ухвали Апеляційного Суду м. Києва від 26.08.2015 № 22-ц/796/9005/2015. Судова повістка № 6270/15 від 19.08.2015. Апеляційна скарга на ухвалу про передачу справи на розгляд до іншого суду від 30.01.2015 р. у справі № 645/9879/14-ц з додатками. Копія апеляційної скарги на ухвалу про передачу справи на розгляд до іншого суду від 30.01.2015 р. у справі № 645/9879/14-ц з додатками. Лист від Червонозаводського районного суду м. Харкова № 37288; копія листа від Червонозаводського районного суду м. Харкова № 37288. Таблиця розгляду справи в судах між ТОВ компанія «Строма» та Укрсоцбанк, Райфайзенбанк Аваль. Виклик державного виконавця від 30-07.2015 № 1049/08-01/В-8. Конверт. Копія виклику державного виконавця від 30.07.2015 № 1049/08-01/В-8. Лист Червонозаводського районного суду №36613 від 03.08.15. Лист Червонозаводського районного суду №36613 від 03.08.15. Повістка про виклик до адмінсуду справа № 820/6091/15. Лист № 820/609/15 від 13.07.2015. Ухвала про відкриття провадження у справі № 820/6091/15 від 13.07.2015. Ухвала про закінчення підготовчого провадження у справі № 820/6091/15 від 13.07.2015. Адміністративний позов № 140-11-0-00/8/820 від 12.06.2015. Копія ухвали про відкриття провадження у справі № 820/6091/15 від 13.07.2015 р. Лист № 820/6091/15 від 13.07.2015. Копія повістки про виклик до адміністративній справі № 820/6091/15. Копія адміністративного позову № 140-11-0-00/8/820 від 12.06.2015. Лист № 22-ц/796/9005/2015 від 03.07.2015. Ухвала № 22-ц/796/9005/2015. Конверт. Ухвала № 22-ц/796/9005/2015. Лист від 16.06.15 № 28423. Конверт. Копія ухвали № 22-ц/796/9005/2015. Супровід № 32615 від 10.07.2015. Рішення іменем України від 02.07.15 Червонозаводський районний суд. Конверт. Копія супровід № 32615 від 10.07.2015. Копія рішення іменем України від 02.07.15 Червонозаводський районний суд. Лист № 1Q49/08-01/B-8 від 30.06.2015. Копія конверта. Копія супровід № 32200 від 25.06.2015. Повістка про виклик до суду справа № 646/2099/15-у. Копія Ухвали Червонозаводського районний суд 19.06.2015. Конверт копія. Копія листа № 05 від 19.06.2015 № 22- ц/790/5030/15/10161. Копія Апеляційної скарги на ухвала Фрунзенського районного суду м. Харкова від 30.12.2014 у справі № 646/9879/14-ц. Конверт копія. Апеляційний суд міста Києва № 22-ц/796/9005/2015 від 11.06.2015. Копія Апеляційної скарги на ухвала Дніпровського районного суду м. Києва від 22.04.2015 у справі № 755/6064/15-ц з додатками. Лист № 1048/08-01/В-8 від 15.06.2015. Копія листа № 1Q49/08-01/B-8 від 15.06.2015. Копія ухвали від 29.05.2015 року справа № 755/6068/15-ц. Копія Господарського суда Харківської області від 08.06.2015 № 020831/2. Копія повістки про виклик до суду ТОВ компанія «Строма». Лист з міністерства юстиції України від 05.06.2015 p. № 1049/08-01/В-8. Копія виклику до державного виконавця № 1049/08-01/В-8 від 05.06.15. Повістка до суду від 22.05.2015. Копія листа фрунзенського районного суду м. Харкова. Ухвала іменем України від 29.04.2015 справа 2/646/759/2015. Апеляційна скарга на ухвалу Червонозаводського суду м. Харкова від 16.04.2015. Копія довіреності від 19.01.2015 р. Копія Ухвали від 16.04.2015 справа № 646/2099/15-ц. Копія Апеляційної скарги на ухвалу Червонозаводського суду м. Харкова від 16.04.2015. Копія довіреності від 19.01.2015 р. Копія Ухвали від 16.04.2015 справа № 646/2099/15-ц. Копія Апеляційної скарги на ухвалу Червонозаводського суду м. Харкова від 16.04.2015. Копія довіреності від 19.01.2015 р. Копія Ухвали від 16.04.2015 справа № 646/2099/15-ц. Копія Апеляційної скарги на ухвалу Червонозаводського суду м. Харкова від 16.04.2015. Копія довіреності від 19.01.2015 р. Копія Ухвали від 16.04.2015 справа № 646/2099/15-ц. Копія повістки про виклик до суду від 24.04.2015. Заява Укрсоцбанка від 16.04.2015. Копія Ухвали від 19.02.2015 справа № 646/2099/15-ц. Звернення Юнікредітбанк вих. № 234/2015 від 20.03.2015. Довіреність від Юнікредітбанк від 5.02.2015 р. Копія повістки про виклик до суду від 20.03.2015. Заява Укрсоцбанка від 19.03.2015 з додатками. Копії апеляційної скарги від 03.12.2014 по цивільній справі № 640/19261/14-ц. ПАТ Укрсоцбанк Позовна заява вих. № 081-186/85-3375 від 10.11.14 з додатками Лист № 13/46137 від 21.10.2014 р. Постанова про відкриття виконавчого провадження. Уточнення до позовної заяви № 140-11-0-00/8/1428 від 20.08.14. Копія Ухвали господарського суду від 05.08.2014. Копія квитанції від 15.04.2015 р. Копія платіжного доручення № 0000259906. Договори про внесення змін № 1 і № 2. Відомості з державного реєстру речових прав № 36265468. Копія довіреності № 02-36/389. Державна реєстраційна служба України витяг ПАТ «Укрсоцбанк». Заява Укрсоцбанка по справі № 646/2099/15-ц з додатками. Копія ухвали від 16.04.2015 р. по справі № 646\2099\15-Ц. Копія повістки про виклик до суду від 16.04.2015. Копія повістки про виклик до суду від 22.04.2015.Копія листа Червонозаводського суду м. Харкова № 17607 від 17.04.15. Копія заяви Укрсоцбанкупо справі № 646/2099/15-ц з додатками. Копія повісток до суду по справі № 646\2099\15-Ц; копія ухвали Червонозаводського суду м. Харкова від 16.04.2015. Копія листа Червонозаводського суду м. Харкова № 17614 від 17.04.15. Копія телеграми Червонозаводського суду м. Харкова про явку. Копія ухвали про відкриття провадження у справі № 755/6064/15-ц з додатками. Лист Управліннямістобудування та архітектури від 17.02.2005 № 1739. Схема розташування об`єкта по пр.Гагаріна 20-А замовник ТОВ «Компанія «Строма». Акт приймання-передачі земельної ділянки від22.06.2005. Дозвіл на виконання будівельних робіт № 05/633 від 15.11.2005 виданий ТОВ«Компанія «Строма». Копія листа ТОВ «Компанія «Строма» від 16.12.2005 № 3455. Копія листа ТОВ «Компанія «Строма» від 10.03.2004 № 32/2011. Рішення ХМРХОВК від 30.12.2005 № 1850.Акт робочої комісії про готовність закінченого будівництвом об`єкта для пред`явлення державній приймальній комісії від 25.11.2005. Акт встановлення меж земельної ділянки на місцевості №1084/05 від 04.05.05. Копія акту встановлення меж земельної ділянки на місцевості № 1084/05 від04.05.05. Копія проект відведення земельної ділянки ТОВ «Компанія «Строма» для експлуатації та обслуговування виробничого корпусу по пр. Гагаріна, 20-А в Червонозаводському районі м.Харкова від 2004. Фотокопія висновку по проекту відведення земельної ділянки ТОВ «Компанія «Строма» для експлуатації та обслуговування виробничого корпусу по пр. Гагаріна, 20 а уЧервонозаводському районі м. Харкова, від 01.03.2004 № 1618. Договір № 22 від 11.07.2010 між ТОВ «Компанія «Строма» та ПКЧП «ФАЗИС». Архітектурно-планувальне завдання від 27.10.2005замовник ТОВ «Компанія «Строма». Акт робочої комісії про готовність закінченого будівництвом об`єкта для пред`явлення державній приймальній комісії від 25.11.2005 ТОВ «Компанія «Строма». Акт обстеження закінченого будівництвом об`єкту на предмет дотримання вимог Правил благоустрію та забезпечення чистоти і порядку в м. Харкові від 17.01.2006. Копія експертного висновку ГУ МНС України в Харківській області № 646, вих 030/142/8180 від 28.10.2005; Лист, технічні умови по пайовій участі ТОВ «Компанія «Строма» у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста при реконструкції нежитлової будівлі з надбудовою п`ятого Поверху по пр. Гагаріна. 20-А під адміністративно-торгівельні приміщення від 30.11.2005 № 3258;Копія листа УСЕРПО технічні умов на модернізацію ЗАТ «Українських радиосистем» від04.08.2006; Копія Акту № ИЛ-121/05 за результатами вимірювань потужності поглинутої дози зовнішнього гамма-випромінювання на об`єкті реконструкції ТОВ «Точні Системи ІЛсІ»;Протокол№ 2 дослідження питної води від 07.12.2005; Акт відбору води від 06.12.2005; Технічний звіт ПП «Лімб-Сервіс» Технічний звіт виконавчої зйомки майданчика виробничої бази ТОВ компанії «Строма» по пр. Гагаріна, 20 в м. Харкові. Реєстраційний номер № 1344/2005;Акт прийому виконаних робіт та вводу в експлуатацію установки автоматичної пожежного захисту від15.11.2005; Копії креслень; Розпорядження ХМУ від 25.07.2003 № 1806 про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно; Розпорядження ХМУ від 09.09.2003 № 2180 про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно; Квитанція № 01 0040; Квитанція № 01 6040;Постанова № 1647 по справі про адміністративне правопорушення від 14.11.2005; Постанова про накладення штрафу правопорушення у сфері містобудування № 164 від 14.11.2005; ПриписІнспекції Держархбудконтролю м. Харкова від 14.11.2005; Заява директору ТОВ «Строма» відФЛ-П ОСОБА_31 ; Заява Директору ТОВ «Строма» від ФЛ-П ОСОБА_32 ; Заява Директору ТОВ«Строма» від ФЛ-П ОСОБА_33 ; Заява Дирктору ТОВ «Строма» від директора ТОВ «КНГ» ОСОБА_34 ; Копія листа директору «Строма» від ТОВ «Верна» ОСОБА_35 ; Копія листадиректору «Компанія «Строма» від директора ТОВ «Рукавичка» ОСОБА_36 ; Копія листадиректору ТОВ «Компанія «Строма» від офіс-менеджера ТОВ «АББ ЛДТ» ОСОБА_37 ;Копія листа директору ТОВ «Компанія «Строма» вді директора ТОВ «Рукавичка» ОСОБА_36 ;Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від референта ОСОБА_38 ; Листдиректору ТОВ «Компанія «Строма» від офіс-менеджера ОСОБА_39 ; копія гарантійноголиста директору ТОВ «Строма» від директора компанії «Ерісаіі» Contact Center ОСОБА_40 ;Лист директору «Компанія «Строма» від офіс-менеджера ОСОБА_39 ; Копія колективноголиста директору ТОВ «Компанія «Строма» від 12.10.2012; Лист директору ТОВ «Компанія«Строма» від орендатора ОСОБА_41 ; Копія листа ТОВ «Компанія «Строма» від директора ДП «Інформаційний центр» МЮУ Харківської філії ОСОБА_42 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_43 ; Копія гарантійного листа ТОВ «Компанія «Строма» від директора ТОВ «Зпикол» ОСОБА_40 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_44 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_45 ; Копія службової записки директору ТОВ «Компанія «Строма» від референта ОСОБА_38 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_46 ; Заява фО-П ОСОБА_5 від ФО-П ОСОБА_47 ; Дефектний акт ТОВ ТОВ «Еко» ОСОБА_48 ; Копія листа директору ТОВ «Компанія «Строма» від директора ТОВ «Омега-Т» ОСОБА_49 ; Лист директору ТОВ «Строма» від директора ТОВ «Верна» ОСОБА_35 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від референта ОСОБА_38 від 03.07.2012; Копія листа ТОВ «Компанія «Строма» від директора ДП «Інформаційний центр» МЮУ Харківська філія ОСОБА_42 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_50 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_50 ; Лист директору ТОВ «Компанія «Строма» від офіс менеджера ОСОБА_51 ; Копія факсимільного листа директора ТОВ «Строма» від ТОВ «Мир Снабжения» ОСОБА_52 , вхід. № 254 від 05.06.2012; Лист директору ТОВ «Строма» від офіс-менеджера Харківського офісу ТОВ «АББ ЛТД» ОСОБА_53 від 21.06.2012 № 1076; Копія службової записки директору ТОВ «Компанія «Строма» від референта ОСОБА_38 від 09.07.2012; Лист директору ТОВ «Компйнія «Строма» від директора ТОВ «Руковичка» ОСОБА_36 вих. № 015 від 28.09.2012; Заява директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_54 ; Копія листа ТОВ «Компанія «Строма» від директора ДП «Інформаційний центр» МЮУ Харківська філія ОСОБА_42 , від 04.09.2012 вих. № 03-21/3819; Лист від 30.06.2012 Головному бухгалтеру ТОВ «Строма» від в.о. головного бухгалтера ТОВ «АББ ЛТД» ОСОБА_55 ; Службова записка від 15.08.2012 директору ТОВ «Строма» від офіс- менеджера ОСОБА_56 ; Службова записка від 20.08.2012 директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_57 ; Завірена копія претензії № 240712/4 ФО-П ОСОБА_58 , від ТОВ «Компанія «Строма» від 02.08.2012 № АС 030 від 02.08.2012; Лист-звернення № 018/01 від 06.08.2012 директору ТОВ «Строма» від директора ТОВ «ВКФГрупп «ФО-П ОСОБА_59 ; Службова.записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_46 від 31.07.2012; Заява з чорновими записами директору ТОВ «Компанія «Строма»; Службова записка ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_60 ; Лист керівнику ТОВ «Компанія «Строма» від директора ТОВ «Маркстил» ОСОБА_61 ;Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_62 ; Службова записка директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_60 ; Заява директору ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_43 ; Заява директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 ; Заява ОСОБА_63 від 07.02.2012; Службова записка директору ТОВ компанія «Строма» від директора ПП «ТК «Звезда» ОСОБА_64 ; Лист директору ТОВ «Строма» від керівника Харківського офісу ТОВ «АББ ЛТД» ОСОБА_65 ; Лист ФО-П ОСОБА_66 від ТОВ «Компанія «Строма» від 22.12.2011; Лист ФО-П ОСОБА_67 від ТОВ «Компанія «Строма» від 26.12.2011; Схема приміщень; Службова записка директору ТОВ «Строма» від ФО-П ОСОБА_43 ; Службова записка (служебка) від 27.10.2011; Заява директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 ; Лист директору ТОВ «Компанія «Строма» від вик. директора ПП «Контур» ОСОБА_68 , службовоїзаписки директору ТОВ «Компанія «Строма» від СП «Контакт» ТОВ ОСОБА_69 від 01.04.2015. Лист № 002 від 19.01.2015 директору ТОВ «Компанія «Строма» від ТОВ «Верна». Службова записка директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від ФО-П ОСОБА_46 від 15.01.2015; прохання ОСОБА_70 ; лист № 26 від 28.02.2013 директору ТОВ «Компанія «Строма» від ТОВ «Епікол» ОСОБА_40 ; лист № 3 від 10.01.2014 керівнику ТОВ «Компанія «Строма» від ТОВ «Маркстіл» ОСОБА_61 ; роздруківка списку працівників та транспорту ТОВ «АББ ЛТД»; заява ФО-П ОСОБА_5 від ФО-П ОСОБА_71 від 16.10.2014; роздруківка списку працівників та транспорту ТОВ «АББ ЛТД»; копія заяви директору ТОВ «Компанія «Строма» від арендаторів офісних приміщень за адресою: м. Харків, пр. Московський, 199-В; копія заяви директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 від 25.03.2014; докладна від 26.01.2014 директору`ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_72 ; копія листа № 144 від 08.07.2014 директору ТОВ «Компанія «Строма» від директора ТОВ «Верна» ОСОБА_73 ; копія листа ТОВ «Строма» № 163; копія листа № 180твід 23.09.2014 директору ТОВ «Строма» від директора ТОВ «Верна» ОСОБА_73 ; копія листа директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 від 15.08.2014; лист № 157 від 04.08.2014 ТОВ «Строма» від директора ТОВ «Верна»; лист від 27.06.2014 директору ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 ; лист ТОВ «Компанія «Строма» від ФО-П ОСОБА_41 ; лист № 144 від 08.07.2014 директору ТОВ «Компанія «Строма» від ТОВ «Верна» ОСОБА_73 ; чорновий запис; службова записка від 30.11.2014 директору ТОВ «Компанія «Строма» від директора філіала «Контак-5» ОСОБА_74 ; опис ТОВ «Компанія «Строма»; поштовий конверт адресований ТОВ «Компанія «Строма» від ОСОБА_8 ; папка швидкозшивач сірого кольору картонна, з рукописним написом виконаним олівцем «ГУСЕВА», в якій знаходиться ксерокопія паспорту ОСОБА_7 на 3 аркушах; ксерокопія ІПН ОСОБА_7 на 1 аркуші; аркуш паперу білого кольору із рукописним написом «витяг і довідка по строме у Лілі»; ксерокопія договору доручення від 28.07.2014, укладеного між ТОВ «Компанія «СТРОМА» в особі ОСОБА_8 та ОСОБА_7 ; аркуш паперу білого кольору із друкованим текстом уточнена скарга на дії слідчого; ксерокопія постанови про відмову у визнанні потерпілим від 18.03.2016; ксерокопія скарги на дії слідчого на 3 аркушах; оригінал іпотечного договору № 805/13/26/6-1618 на 5 аркушах; додаток № 1 до вказаного договору - перелік орендарів; оригінал договору про внесення змін № 1 до іпотечного договору № 805/13/26/6-1618, оригінал договору про внесення змін № 2 до іпотечного договору № 805/13/26/6-1618, оригінал договору про внесення змін № 3 до іпотечного договору № 805/13/26/6-1618, оригінал договору про внесення змін № 4 до іпотечного договору № 805/13/26/6-1618, оригінал договору про внесення змін № 5 до іпотечного договору № 805/13/26/6-1618, оригінали витягів з реєстру речових прав у кількості 4 штук; бланки заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень 2 штуки; ксерокопія довідки начальника Харківського відділення 805 ПАТ «Укрсоцбанк» вих. № 772 від 31.07.2014 до реєстраційної служби Х/о; ксерокопія довідки начальника Харківського відділення 805 ПАТ «Укрсоцбанк» вих. № 771 від 31.07.2014 до реєстраційної служби Х/о; оригінал довіреності від 30.07.2014 від імені ліквідатора ТОВ «Компанія «СТРОМА» ОСОБА_8 із підписом від його імені та відбитком печатки підприємства на ОСОБА_7 , копія паспорту та довідки ІПН ОСОБА_8 ; лист ТОВ «Строма» від ХОФ «Укрсоцбанк» від 02.08.2007 Проект відведення земельної ділянки ТОВ «Компанія «Строма» для експлуатації та обслуговування виробничого корпусу по пр. Гагаріна, 20-а в Червонозаводському районі м. Харкова від 2004 року. Договір: № 203-03 від 25.12.2003р., замовник: ТОВ компанія «Строма»; розсилка примірників (таблиця); зміст; вихідна земельно- кадастрова інформація; пояснювальна записка; додатки до пояснювальної записки; копія рішення ХМР від 19.11.2003 № 230/03; технічне завдання на виконання робіт по складанню проекту відведення земельної ділянки від 27.01.2004 Замовник - ТОВ компанія «Строма» та Виконавець - ПП «Приватагросервіс»; облікова земельна картка кадастровий номер земельної ділянки: 6310138800:02:006:0014 та №2 6310138800:02:006:0022; акт погодження меж земельної ділянки зі схемою від 27.01.2004; графічні матеріали (схеми); матеріали вирахування площ; правоустановлюючі документи суб`єкта земельних відносин; фотокопія Свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб`єкта підприємницької діяльності - юридичної особи ТОВ компанія «Строма» від 03.02.1999; копія довідки № 4582 від 06.06.2003; фотокопія статуту ТОВ компанії «Строма» від 03.02.1999; додаткові матеріали; копія свідоцтво про право власності на нерухоме майно віл 12.09.2003 № 323113; копія акту встановлення меж земельної ділянки на місцевості пр. Гагаріна, 20 ТОВ фірма «Строма» № 2734 від 1999; висновки; фотокопія листа ТОВ компанія «Строма» від 13.03.2004 № 14-19-397; фотокопія висновку 24.03.04 № 08-1004; фотокопія листа ТОВ компанія «Строма» № 32/2011 від 10.03.2004; висновок № 905/04 від 2503.2004 № 1453; фотокопія висновку від 01.03.04 № 1618; вкладення до цінного листа на ім`я ТОВ компанія «Строма» від 08.01.14; позовна заява про стягнення заборгованості між Позивач- ПП «Стройприват» та Відповідач ТОВ компанія «Строма»; розрахунок ціни позову; завірена копія Договір № 03/09/13-1пд, між Замовник - ТОВ компанія «Строма» та ПП «Стройприват»; завірена копія продовження № Ідо договору підряду № 3/09/13 пд від 03.09.2013; завірена копія акт прийому-передачі виконаних робіт Ідо договору підряду № 3/09/13 пд від 02.10.2013. Довіреність від 30.12.2013 видана ПП «Стройприват» на ім`я ОСОБА_75 . Ухвала Господарського суду Харківської області про проведення позовної заяви від 10.01.2014 по справі № 922/18/14. Ухвала Господарського суду Харківської області про порушення провадження у справі від 13.01.2014 по справі № 922/71/14. Ухвала Господарського суду Харківської області про порушення провадження у справі від 20.01.2014 по справі № 922/141/14. Копія державного акту на право постійного користування землею серія ХР-38-01-001972. Копія рішення ХМР від 14-07-99 № 878, Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ фірма «Квинт» серія АОО № 505203. Копія угоди про передачу споруд в статутний фонд ТОВ фірми «Квинт» від 06.05.1998 серія ААМ № 830608. Лист старшого слідчого поліції до ТОВ Компанія «Строма» № 67/1119-06/18. Копія свідоцтва про державну реєстрацію ТОВ «Компанія «СТРОМА». Випискам державного реєстру юридичних осіб та ФОП, щодо ТОВ «Компанія «СТРОМА». Копія статуту ТОВ «Компанія «СТРОМА» нова редакція від 11.07.2012. Постанова Харківського окружного адміністративного суду від 29.10.2015 за позовом ПАТ «Райфайзен Банк Аваль» до ТОВ «Компанія «СТРОМА». Ухвала Харківського апеляційного адміністративного суду за позовом ПАТ «Райфайзен Банк Аваль» до ТОВ «Компанія «СТРОМА». Бланк заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень. Довіреність від 28.01.2016 видана ТОВ «Компанія «ГАРТ» на ОСОБА_76 . Протокол № 2 загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «ГАРТ» від 25.02.2015. Акт оцінки вартості та приймання передачі майна, що вноситься до статутного фонду (капіталу) ТОВ «Компанія «Гарт» від 28.01.2016.Статут ТОВ «Компанія «ГАРТ» від 19.09.2014. Статут ТОВ «Компанія «ГАРТ» від 25.02.2015 (нова редакція); договір оренди № 07/10 від 07.10.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ОСОБА_77 з актом прийому передачі до нього. Довіреність від 06.10.2014 видана від імені ОСОБА_78 на ім`я ОСОБА_5 . Договір купівлі продажу нежитлових приміщень №1,2,3,8,8а,9 літ «3-1», розташованих за адресою: АДРЕСА_2 , від 02.10.2014 р. № в реєстрі 2589 між ТОВ «СТРОМА» та ОСОБА_79 . Витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на приміщення №1,2,3,8,8а,9 літ «3-1» за адресою: АДРЕСА_2 , № 27616815 на ОСОБА_80 . Договір купівлі продажу нежитлових приміщень №4,5,6,10,11,12,13 літ «3-1», розташованих за адресою: АДРЕСА_2 , від 02.10.2014 № в реєстрі 2583 між ТОВ «СТРОМА» та ОСОБА_79 . Витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на приміщення №4,5,6,10,11,12,13 літ «3-1» за адресою: АДРЕСА_2 , № 27616198 на ОСОБА_80 . Договір купівлі продажу нежитлових приміщень №6,7,8,9 літ «Л-2», розташованих за адресою: АДРЕСА_2 , від 02.10.2014 р. № в реєстрі 2586 між ТОВ «СТРОМА» та ОСОБА_79 . Витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на приміщення №6,7,8,9 літ «Л- 2» за адресою: АДРЕСА_2 , №- 27616536 на ОСОБА_80 . Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень №1-:-4 літ «Л-2», розташованих за адресою: АДРЕСА_2 , від 06.10.2014 р. № в реєстрі 2631 між ТОВ «СТРОМА» та ОСОБА_79 . Копія витягу з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на приміщення №1-:-4 літ «Л-2» за адресою: АДРЕСА_2 , № 27725923 на ОСОБА_80 . Копія пояснення ОСОБА_5 . Договір купівлі-продажу нежитлових приміщень №1-:-4 літ «Л-2», розташованих за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, 6, від 06.10.2014 р. № в реєстрі 2631 між ТОВ «СТРОМА» та ОСОБА_77 ; витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на приміщення №1-:-4 літ «Л-2» за адресою: АДРЕСА_2 , № 27725923 на ОСОБА_81 ; довіреність від ОСОБА_78 на ОСОБА_5 та ОСОБА_82 на розпорядження усіма нежитловими приміщеннями розташованими за адресою АДРЕСА_2 , від 13.11.2015 року № в реєстрі 2624; повідомлення про невиконання основного зобов`язання та попередження про звернення на предмет іпотеки, а саме нежитлової будівлі літ. «А-4», що знаходиться за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А, від 20.04.2014 від ПАТ «УКРСОЦБАНК» до ТОВ компанія «СТРОМА»; довідка AT «УкрСиббанк» про нульовий задишок коштів на рахунку ТОВ компанія «Строма» від 03.04.2014; довідка ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» про нульовий залишок коштів на рахунках ТОВ компанія «Строма» від 03.04.2014; довідка ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» про нульовий залишок коштів на рахунках ТОВ компанія «Строма» від 03.04.2014; довідка ПУАТ «ФІДОБАНК» про нульовий залишок коштів на рахунках ТОВ компанія «СТРОМА» від 03.04.2014; довідка ПАТ «Укрсоцбанк» про нульовий залишок коштів на`рахунках ТОВ компанія «СТРОМА»; договір страхування №2214/227/004247 будівлі за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, 6, з СУ «Універсальна» від 23.11.2012; договір № 215/12-Из/М добровільного страхування від вогневих ризиків та стихійних явищ будівлі за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А, від 17.12.2012; акт прийому-передачі ПІН-конвертів між ПАТ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» від 21.03.2012; реєстр для передачі ПІН- конвертів від 21.03.2012; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_83 ; анкета клієнта ОСОБА_83 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_84 ; анкета клієнта ОСОБА_85 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; анкета клієнта ОСОБА_21 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_21 ; анкета клієнта ОСОБА_86 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_86 ; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_87 ; анкета клієнта ОСОБА_87 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_88 ; анкета клієнта ОСОБА_88 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; анкета клієнта ОСОБА_89 про приєднання до Правил надання банківських послуг ПАТ «Укрсоцбанк»; заява про відкриття банківського поточного рахунку в ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_89 ; договір № 03/12-44/408 банківського рахунку (для використання в ПЗ «Банкмастер») від 26.03.2010 між ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» між ТОВ компанія «СТРОМА»; додаткова угода до договору банківського рахунку № 03/12-44/408 від 26.03.2016; акт б/н підключення ТОВ компанія «СТРОМА» до системи «Клієнт-Банк» ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»; інструкція про порядок забезпечення захисту ключової інформації на клієнтському місці; пам`ятка про запобігання та попередження фішинг-атак; додаткова угода до Договору банківського рахунку № 03/12-44/408 від 26.03.2010 щодо відкриття окремого поточного рахунку для зарахування страхових коштів від 14.07.2014; договір доручення № 805/8/10.2.2/12-141 від 20.03.2012 між ПАТ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; договір № 2214/227/003756 добровільного страхування будівлі за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, 6, від 20.12.2011; картка приєднання № 30290469 ТОВ компанія «СТРОМА» до Договору про надання послуг з обробки даних ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»; заявка на формування посиленого сертифіката підписувана ЕЦП; список документів для оформлення ЕЦП; заявка на формування посиленого сертифіката підписувана ЕЦП; заява на відкликання сертифікатів відкритих ключів за серійними номерами; картка приєднання № 30290469 ТОВ компанія «СТРОМА» до Договору про надання послуг з обробки даних ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»; акти (Звіти) огляду та перевірки наявності і стану заставного майна за адресою: м. Харків, пров. Сімферопольський, 6; копія довідки ПАТ «Укрсоцбанк» про рух грошових коштів по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» 23.01.2012; довідка ЛАТ «Райффайзен Банк Аваль» по обороту по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» від 28.02.2011; копія довідки ПАТ «Укрсоцбанк» про рух грошових коштів по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» 25.10.2011; копія довідки ПАТ «Укрсоцбанк» про сплату ТОВ компанія «СТРОМА» відсотків по кредиту від 05.05.2011; копія довідки ПАТ «СЕБ Банк» про обороти за період з 01.01.2009 по 31.12.2009 по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» від 12.10.2010; копія довідки ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» по обороту по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» від 28.02.2011; копія довідки ПАТ «Укрсоцбанк» про заборгованість ТОВ компанія «СТРОМА» по кредиту від 13.01.2011; копія довідки про рух грошових коштів по рахунку ТОВ компанія і «СТРОМА» від 12.01.2011; лист ПАТ «Укрсоцбанк» на адресу ВК «ЖБК СТРОМА» про 1 відкриття нових банківських рахунків; лист ПАТ «Укрсоцбанк» на адресу ТОВ компанія 1 «СТРОМА» про відкриття нових рахунків; лист ПАТ «Укрсоцбанк» на адресу ФОП ОСОБА_90 ; рахунок-фактура № СФ-0000295 від 01.06.2010 на оплату за оренду ! приміщення; виписка по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» № НОМЕР_11 з 01.01.2009 до 04.02.2010 відкритому в ПАТ «Укрсоцбанк»; виписка по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» № НОМЕР_12 з 01.01.2009 до 04.02.2010 відкритому в ПАТ «Укрсоцбанк»; виписка по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» № НОМЕР_13 з 22.10.2009 до 04.02.2010 відкритому в ПАТ «Укрсоцбанк»; виписка по рахунку ТОВ компанія «СТРОМА» № НОМЕР_14 з 01.01.2009 до 04.02.2010 відкритому ПАТ «Укрсоцбанк»; аркуш паперу з рукописними записами виконаними барвником сірого кольору; картка рахунку № 951 за 2009 ТОВ компанія «СТРОМА»; картка рахунку № 501 за 2009 ТОВ компанія «СТРОМА»; картка рахунку № 501 Кредити: Кредит Укрсоцбанк за 2009 р. ТОВ компанія «СТРОМА»; картка рахунку № 50 Кредити: Аваль за 2009 р. ТОВ компанія «СТРОМА»; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» ПАТ «Укрсоцбанк» від 26.01.2011; заява про встановлення строків перегенерації ключа АКБ «Укрсоцбанк» від 26.01.2011; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» ПАТ «Укрсоцбанк» від 26.01.2011; заява про встановлення строків перогенерації ключа АКБ «Укрсоцбанк» від 26.01.2011; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 26.05.2010; заява про встановлення строків перегенерації ключа АКБ «Укрсоцбанк» від 26.05.2010; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 26.05.2010; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 12.02.2010; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 12.02.2010; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 05.08.2009; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 27.10.2009; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 27.10.2009; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 12.06.2009; сертифікат відкритого ключа ЕЦП клієнта у системі «iBank 2 UA» АКБ «Укрсоцбанк» від 16.09.2009; журнал проводок за 01.01.08-31.03.09 501,31:Кредити: ІНФОРМАЦІЯ_1 ; курси валют з 06.03.2008 по 23.01.2009; курси валют з 25.11.2008 по 31.12.2008; курси валют з 01.01.2009 по 19.02.2009; копія договору наступної іпотеки № 010-1/07/1-1120/1-07 від 09.11.2007 між ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та ТОВ компанія «СТРОМА»; витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно об`єкту нерухомого майна розташованого за адресою: АДРЕСА_2 від 28.02.2013; договір серія МЗ/228 № 048-21/00163/800/09/СМ добровільного страхування майна будівлі за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А, з додатками; договір страхування майна № 438/18-08, а сайе приміщення за адресою: АДРЕСА_2 від 12.12.2008; додаткова угода № 1 до договору на здійснення розрахунково-касового обслуговування № В/12- 44/181 від 06.11.2007 на розрахункове обслуговування по каналах зв`язку від 14.11.2007 між ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та ТОВ компанія «СТРОМА»; Генеральна угода про надання послуг по зарахуванню коштів на банківські рахунки №805/14/12/8-21 від 05.03.2008 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» разом з додатками; договір кредиту № 805/6/18/6-128 від 20.10.2006 між АКЦ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» з додатками; копія договору поруки № 805/13/26/6-1628 від 20.10.2006 між АКБ «Укрсоцбанк» та ОСОБА_8 ; витяг з протоколу рішення засідання кредитно-інвестиційного комітету АКБ «Укрсоцбанк» від 11 жовтня 2006 р. № 42 про надання кредиту ТОВ «СТРОМА»; довідка про оплату послуг нотаріуса ОСОБА_91 ; копія листа АКБ «Укрсоцбанк» від 13.07.2007 на адресу ТОВ компанія «СТРОМА» про надання згоди на передачу в оренду приміщень за адресою: м. Харків, пр-т, Гагаріна, 20-А; акт перевірки нерухомості, оформленої в забезпечення зобов`язань відповідно договору іпотеки № 805/13/26/6-1618 від 20/10/2006; додаток б/н до договру страхування заставленого майна (іпотеки) № В8806-065/06/СМ від 23.10.2006; акт перевірки цільового використання кредиту по ТОВ компанія «СТРОМА» від 20.11.2006; догові № 805/8/13/7-117 банківського рахунку від 02.04.2007 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; додаткова угода № 1 до Договору № 805/8/13/6-282 від 01.09.2006 року банківського мультивалютного рахунку від 01.09.2006 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; договір. № 805/8/13/6-282 банківського мультивалютного рахунку від 01.09.2006 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» з додатками; договір № 805/8/13/5-651 банківського мультивалютного рахунку від 30.05.2005 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» з додатками; договір № 805/9/13/5-049 про прийом платежів від 15.06.2005 року між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; договір № 805/10/13/6-135 про впровадження та використання електронної системи «Клієнт-Банк» від 01.09.2006 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА» з додатками; договір № 805/10/13/5-236 про впровадження та використання електронної системи «Клієнт-Банк» від30.05.2005 між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; договір № 870и/05 про відкриття рахунку у цінних паперах від 24.11.2005 року між АКБ «Укрсоцбанк» та ТОВ компанія «СТРОМА»; витяг із тарифів га банківські послуги, що надаються юридичним особам, філіям, відокремленими підрозділам та особами, що здійснюють підприємницьку діяльності без утворення юридичної особи затвердженого рішенням Тарифного комітету АКБ «Укрсоцбанк» від 14.02.2002; аркуш паперу з рукописними записами; лист-нагадування щодо страхування предмету іпотеки від 19.11.2009 від ПАТ «Укрсоцбанк» до ТОВ компанія «СТРОМА»; додаток б/н до договору страхування заставленого майна № В8806-065/06/СМ від 23.10.2006 об`єкту за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А; копія договору № В8806-065/06/СМ страхування заставленого майна від 23.10.2006 об`єкту за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 420-А; договір добровільного страхування майна юридичної особи в заставі № В 805-36/1213/07 від 29.11.2007 об`єкту за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А; договір добровільного страхування майна юридичної особи в заставі № 1040-06 від 29.11.2007 об`єкту за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А; додаток № 1-1 до договору страхування заставленого майна № В8806-065/06/СМ від 23.10.2006 об`єкту за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-А з рахунком; акт огляду майна, що пропонується в забезпечення зобов`язань по кредиту від 16.01.2009; акт перевірки нерухомості, оформленої в забезпечення зобов`язань відповідно договору іпотеки № 805/13/26/6-1618 від 20.10.2006 від 16.09.2009; акт перевірки нерухомості, оформленої в забезпечення зобов`язань відповідно договору іпотеки № 805/13/26/6-1618 від 20.10.2006 від 10.06.2009; акт перевірки нерухомості, оформленої в забезпечення зобов`язань відповідно договору іпотеки № 805/13/26/6-1618 від 19.03.2009; акт перевірки нерухомості, оформленої в забезпечення зобов`язань відповідно договору іпотеки № 805/13/26/6-1618 від 20.10.2006 від 01.10.2008; додаткова угода № 1 до договору банківського мультивалютного рахунку № 805/8/13/5-651 від 30.05.2015; заява ТОВ «Компанія «СТРОМА» на надання дозволу на розміщення відходів на 2011 рік; протокол державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 19.05.2011 № 484 по об`єкту розташованому за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-а; висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 26.05.2011 № 05.03.02-04/54936 по об`єкту розташованому за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-а з додатками до нього; копія договору про надання послуг з вивозу побутових відходів! Укладений з ТОВ «Компанія «СТРОМА»; копія договору № 03/2804-22 від 28.04.2011 про надання ТОВ «Компанія «СТРОМА» послуг про вивіз побутових відходів; Копія договору № 01/0912-5 від 09.12.2005 про надання ТОВ «Компанія «СТРОМА» послуг про вивіз побутових відходів; копія висновоку державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 26.05.2011 № 05.03.02-04/54936 по об`єкту розташованому за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 20-а з додатками до нього; копія договору про надання послуг з вивозу побутових відходів. Укладений з ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 30.05.2008; копія договору № 03/2804-22 від 28.04.2011 про надання ТОВ «Компанія «СТРОМА» послуг про вивіз побутових відходів; копія договору № 01/0912-5 від 09.12.2005 про надання ТОВ «Компанія «СТРОМА» послуг про вивіз побутових відходів; висновок експертизи № 63.2-01-2495.07 щодо відповідності проектної документації на будівництво виробничого об`єкту вимогам нормативно правових актів з охорони праці по проспекту Гагаріна,. 20-а у місті Харкові; лист ТОВ «Компанія «СТРОМА» на адресу ВАТ «Харківміськгаз»; технічні вимоги з енергозбереження та енергоефективності для розробки проектної документації на будівництво, реконструкцію та розширення об`єктів № 20/3129-2509 від 16.07.2007 замовник ТОВ «Компанія «Строма» по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові з робочим проектом; будівний паспорт газового відводу на будівлю ТОВ «Компанії «СТРОМА» за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, 20-а з додатками до нього; ескізний архітектурний проект виробничого корпусу ТОВ «Компанія «СТРОМА» в адміністративно-торгівельне приміщення по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; автоматична установка пожежної сигналізації робочий проект на адміністративно-торгове приміщення по проспекту Гагаріна 20-а у місті Харкові робочій проект; робочий проект з реконструкції нежитлової будівлі з настройками по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові під адміністративно-торгове приміщення; акт встановлення меж земельної ділянки на місцевості по проспекту Гагаріна, 20а у місті Харкові з кресленнями до нього; список документації до акту Державної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкту реконструкції виробничого корпусу ТОВ «СТРОМА» по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «Компанія «СТРОМА» з ТПО «Харківкомунпромвод»; копія договору № 209 від 04.09.1997 між ВАТ «Харківській завод «Оргтехника» та ТОВ «СТРОМА»; висновок будівельно-технічного дослідження № 5124 від 01.12.1997; акт державної приймальної комісії щодо приймання завершеного об`єкту будівництва; листування ТОВ «СТРОМА» з комунальними підприємствами міста; акт № 16ГН-03 для проектування виносу газопроводу по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «СТРОМА» з комунальними підприємствами міста; відомість креслення основного проекту по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «Компанія «СТРОМА» з департаментом архітектури Харківської міської ради, щодо внесення змін в формулировку назви об`єкту по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; висновок по узгодженню будівництва багатоповерхової адміністративної будівлі за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, 20-а; висновок на відповідність висоти об`єкту будівництва на приаередромній території вимогам авіаційних норм по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові з листуванням до нього; результат санітарно-мікробіологічних досліджень земельної ділянки по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «Компанія «СТРОМА» з управлінням соціально-економічного розвитку ХМР, щодо погодження будівництва адміністративної будівлі по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «Компанія «СТРОМА» з управлінням МЧС, щодо погодження будівництва адміністративної будівлі по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; листування ТОВ «Компанія «СТРОМА» з управлінням соціально-економічного розвитку ХМР, щодо погодження будівництва адміністративної будівлі по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; акт узгодження розташування об`єкту на існуючій території по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; акт прийому передачі уставних документів по ТОВ «Компанія «СТРОМА»; копія паспорту та коду ОСОБА_11 ; квитанція № 12463793 від 02.09.2014, щодо сплати збору з операції купівлі-продажу нерухомого майна; копія витягу з ЄДРЮО та ФОП, щодо ТОВ «Компанія «СТРОМА», отримана ОСОБА_92 ; приказ про призначення ОСОБА_5 на посаду заступника директора ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 01.07.2005; приказ №1-К від 04.02.1999 про призначення на посаду директора ТОВ «Компанія «СТРОМА» ОСОБА_8 ; приказ №2-К від 04.02.1999 про призначення на посаду фінансового директора ТОВ «Компанія «СТРОМА» ОСОБА_13 ; протоколи загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 01.08.2014; протоколи загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 20.05.2014; протоколи загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 11.12.2012; протоколи загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «СТРОМА» від 11.07.2012; повідомлення про правомочність прийнятого рішення про внесення змін до установчих документів; протоколи загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «СТРОМА»; паспорт зовнішньої обробки - робоча документація по об`єкту нерухомості, розташованому по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; технічний висновок про стан будівельних конструкцій будинку ТОВ «Компанія «СТРОМА» по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; висновок про технічний стан будівельних конструкцій та можливості настройки поверху по проспекту Гагаріна, 20-а у місті Харкові; робочий зошит - креслення - сервісний центр по проспекту Гагаріна, 20-а в м. Харкові на 56 аркушах; договір оренди № 01022014 від 01.02.2014 між ТОВ «Компанія «Строма» та ТОВ «Компанія «А-РЕНТ»; звіт боржника перед Поручителем ТОВ «Компанія «Строма» (Додатки 1,2) (Податкові накладні: № 1 від 08.02.2016, № 2 від 11.03.2016, 3 від 16.03.2016, 6 від 31.03.2016); звіт боржника перед Поручителем ТОВ «Компанія «Строма» (Додатки 1,2) (Податкові накладні: № 1 від 01.02.2016, № 2 від 11.03.2016, 3 від 16.03.2016, № 2 від 12.02.2016. № 4 від 26.02.2016); звіт боржника перед Поручителем ТОВ «Компанія «Строма» (Додатки 1,2) (Податкові накладні: № 1 від 21.01.2016, № 1 від 29.01.2016); оборотньо-сальдова відомість по рахунку: 3711 контрагенти за 9 місяців 2015 ТОВ «Компанія «Строма»; спрощений фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства Баланс на 31.12.2015 р. ТОВ «Компанія «Строма»; фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства. Баланс на 31.12.2014 ТОВ «Компанія «Строма»; квитанція № 2 ТОВ «Компанія «Строма» від 25.02.2015; копія звіту про фінансові результати за 2015 рік; копія фінансового звіту суб`єкта малого підприємства. Баланс на 30.11.2015; копія Акту на списання основних засобів від 30.09.2014 (чорнові записи); копія оборотно-сальдової відомості по рахунку: 631 Контрагенти за 9 місяців 2015 від 03.11.15; копія оборотно-сальдової відомості за 01.01.15 - 30.11.15 від 27.11.15 з чорновими записами; копія Договір оренди № 07/10 від 07.10.2014 між ОСОБА_93 та ТОВ «Компанія «Строма»; копія акту прийому-передачі до договору оренди № 07/10 від 07.10.2014; копія договору № 0103 від 01.03.2015 між ОСОБА_11 та ТОВ «Компанія «А-РЕНТ»; надруковані та чорнові записи; лист ТОВ «Компанія «Строма» № 027 від 24.11.2015; лист ТОВ «Компанія «Строма» № 027 від 24.11.2015; копія розрахунку вартості теплопостачання 1-го кв. м. (теплоносій газ) листопад 2015 ТОВ «А-Рент», пр. Гагаріна 20-А; роздруківка таблиці з орендаторами; відомості про витрату води ТОВ «Компанія «Строма», пр. Гагаріна, 20-А, на листопад 2015; роздруківка таблиці з чорновими записами; довіреність від 23.10.2015; довіреність від 23.10.2015; чистий аркущ з відтиском печаткою ТОВ «Компанія «Строма» код ЄДРПОУ 30290469; чистий аркуш з реквізитами та відтиском печатки ТОВ «Компанія «Строма» код ЄДРПОУ 30290469; копія списку абонентів ТОВ «Компанія «Строма» з чорновими записами; посадова інструкція головного бухгалтера ТЮВ «Компанія «Строма» від 01.12.2010; пам`ятка при продажі будинків (Таунхазів) по вул. Комбайновській, 4; копія довіреності від 02.09.2015 № 1943; роздруківка Укрсиббанку картки з реквізитами від 04.02.2014 ТОВ «Компанія «Строма»; копія договору купівлі-продажу нежитлових будівель від 02.09.2014; копія договору поруки від 03/27/03 від 27.03.2014; копія договору поруки 14/27/11 від 27.11.2014; копія договору поруки № 38/11 від 24.11.2014; копії квитанцій: № 13510052, № 13510027, № 19, № 13510020; копії квитанцій: № 13510028, № 47; копія Договору купівлі-продажу нежитлових будівель; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності серія ЕЕВ № 778324; квитанція до прибуткового касового ордера № 10 від 26.11.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 9 від 26.11.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 0 від 06.10.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 17 від 29.12.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 126 від 06.10.2014, Квитанція до прибуткового касового ордера № 16 від 29.12.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 8 від 21.10.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 11 від 26.11.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 126 від 06.10.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 5 від 06.10.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 15 від 29.12.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 13 від 26.11.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 1 від 23.09.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 2 від 23.09.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 3 від 23.09.2014; квитанція до прибуткового касового ордера № 12 від 26.11.2014; фіскальний чек Приват Банк; рахунок на оплату № 101Х-01.16 від 18.01.2016; фіскальний чек Приват Банк; рахунок-фактура № СФ-0000169 від 10.03.2016; акт № ОУ-ООООІбЗ здачі-приймання робіт (надання послуг); фіскальний чек Приват Банк; рахунок-фактура № СФ- 0000014 від 06.01.2016; акт № ОУ-0000014 здачі-прийняття робіт (надання послуг); акт № ОУ 0000230 здачі-прийняття робіт (надання послуг); акт № 46 СЛ/01 приймання робіт по технічному обслуговуванню ліфтів за січень 2016 від 31.01.2016; фіскальний чек Приват Банк; фіскальний чек Приват Банк; платіжна вимога-доручення № 1411464 від 09.02.2016, платіжна вимога-доручення № 1410842 від 09.02.2016; платіжна вимога-доручення № 1413222 від 09.02.2016 за січень 2016; акт від 31.01.2016 ТОВ «Компанія «Строма»; фіскальний чек Приват Банк; рахунок-Акт за телекомунікаційні послуги № 0024511/4 від 31.01.2016; акт № 46-1Р/02 прийомки виконаних робіт за лютий 2016; фіскальний чек Приват Банк; рахунок-фактура № СФ-0000029 від 08.02.2016; акт № 46-2Р/02 прийомки виконаних робіт за лютий 2016; фіскальний чек Приват Банк; рахунок- фактура № СФ-0000093 від 05.02.2016; акт № ОУ-0000089 здачі-приймання робіт (надання послуг); акт № CJI/02 прийомки робіт по технічному обслуговуванню ліфтів за лютий 2016 від 29.02.2016; фіскальний чек Приват Банк; фіскальний чек Приват Банк; рахунок № 1425606 від 10.03.2016 р. за лютий 2016; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 29.02.2016; начислення в період з 01.03.2016 по 31.03.2016 03356 ТОВ «Компанія «Строма»; начислення в період з 01.03.2016 по 31.03.2016 ТОВ «Компанія «Строма»; доручення №1435668 ТОВ «Компанія «Строма»; доручення від 09.08.2016 за липень КП «Харківводоканал»;доручення від 07.04.2016 ТОВ «Компанія «Строма»; фіскальний чек; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 31.07.2016; фіскальний чек; квитанція КП «Харківводоканал» від 08.06.2016 за травень; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 31.05.2016; фіскальний чек; постачальник послуг КП «Харківводоканал» 08.07.2016 за травень 2016; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 30.06.2016; постачальник послуг КП «Харківводоканал`від07.04.2016 за березень 2016; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 31.03.2016; постачальник послуг КП «Харківводоканал» від 11.05.2016 за квітень 2016; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від30.04.2016; фіскальний чек; фіскальний чек; платіжна вимога-доручення № 1476364; платіжна вимога-доручення № 1477631; фіскальний чек; фіскальний чек; фіскальний чек; платіжна вимога-доручення № 1502832; платіжна вимога-доручення № 1504098; фіскальний чек; фіскальний чек; платіжна вимога-доручення № 1505734; акт здачі-приймання наданих послуг водопостачання та водовідведення від 31.08.2016; квитанція № 57 від 29.06.2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 23.12.2003 № 4-795КТОВ «Компанія «Строма» за травень 2016; акт надання послуг № 101Х-05.16 від 31.05.2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 11.03.2005 № 050974 ТОВ «Компанія «Строма» за квітень 2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 11.03.2005 №050974 ТОВ «Компанія «Строма» за березень 2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 11.03.2005 № 050974 ТОВ «Компанія «Строма» за лютий 2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 11.03.2005 № 050974 ТОВ «Компанія «Строма» за січень 2016;копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 23.12.2003 №4-795К ТОВ «Компанія «Строма» за лютий 2016; копія Акту приймання-передачі електричної енергії за договором про постачання електричної енергії від 23.12.2003 № 4-795К ТОВ «Компанія «Строма» за січень 2016; платіжна вимога-доручення № 1451711; платіжна вимога-доручення № 1450403; акт № Х0300014720; рахунок на оплату № 983 від 01.06.2016; акт надання послуг № 772 від 07.06.2016; акт надання послуг № 101-07.16 від 12.07.2016; акт надання послуг № 101Х-07.16 від 12.07.2016; акт № 1 приймання-здачі виконаних робіт; акт огляду скритих робіт по прокладці електропроводки в підлогах, стелях та інших будівельних конструкціях від 20.07.2005; відомість смонтованого обладнання від 2005; акт про проведення вхідного контролю від 20.06.2005; акт готовності об`єкта до виробництва монтажних і наступних робіт від 05.06.2005; акт про закінчення пусконалагоджувальних робіт від 20.09.2005; акт № 2 про проведення комплексного опробування від 20.09.2005; висновок управління культури і туризму облдержадміністрації щодо погодження проекту відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель ТОВ компанія «Строма» по пров. Сімферопольському, 6 у Жовтневому районі м. Харкова від 19.01.2006 № 08-20/63; висновок № 1765-3.2 від 14.11.2005щодо вибору (відведення) земельної ділянки під забудову Вих. 3.4-11644; копія висновку № 1765-3.2 від 14.11.2005 щодо вибору (відведення) земельної ділянки під забудову Вих. 3.4-11644; копія експертного висновку № 05-В-20-25-00-382 про відповідність об`єкта нормативним актам з питань енергозбереження від 17.06.2005; копія листа НАК «Нафтогаз України» ДК «Газ України» ВАТ по газопостачанню та газифікації «Харківміськгаз» до Директора ТОВ Компанія «Строма» ОСОБА_94 , № И-83/05 Т від 08.04.2005; копія висновку експертизи № 63.2-01-1288.05 щодо відповідності проектної документації на будівництво інженерної інфраструктури об`єкту соціально-культурного призначення вимогам нормативно-правових актів з охорони праці від16.05.2006; копія експертного висновку № 05-В-20-25-00-382 про відповідність об`єкта нормативним актам з питань енергозбереження від 17.06.2005; копія схеми монтажної теплогенератора; копія факсимільного листа № 8 0412-262703 від 15.12.2004 17:02 стр.2; висновок№ 195/06 від 06.02.2006 ХМУЗР; висновок ТОВ проектного інституту «Електропром» про технічний стан конструктивних елементів, можливості реконструкції та подальшої експлуатації прохідної і складського корпусу за адресою: м. Харків, пер. Симферопольський, № 6 Інв. № 13824 від 2004; схема реєстрації в базі даних будівельного кадастру департамент містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради служба містобудівного кадастру міста Харкова. Пров. Сімферопольський, 6 № 395/14 від 11.06.2014; завірена копія схеми реєстрації в базі даних будівельного кадастру департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради служба містобудівного кадастру міста Харкова. Пров. Сімферопольський, 6 № 395/14 від 11.06.2014; копія технічного паспорт на виробничий будинок ХМБТІ 3-х секційного збірно-розбірного складу по пров. Сімферопольському 6, м. Харкова інвентаризаційна Справа № 84136 реєстровий № 3941 від 2004; робочий проект - складський корпус за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольський, 6; схема; видаткова накладна № РН - 000008 від 30.12.2014; податкова накладна № 1 від 25.11.2014; податкова накладна № 1 від 10.12.2014; податкова накладна № 8 від 30.12.2014; податкова накладна № 2 від 12.12.2014; видаткова накладна № РН - 000007 від 30.12.2014; податкова накладна № 3 від 20.10.2014; податкова накладна № 4 від 21.10.2014; податкова накладна № 1 від 27.11.2014; податкова накладна № 3 від 29.12.2014; податкова накладна № 6 від 30.12.2014; видаткова накладна № JIHA - 000014 від 30.12.2014; податкова накладна № 1 від 03.09.2014; податкова накладна № 2 від 08.09.2014; податкова накладна № 4 від 10.09.2014; податкова накладна № 11 від 30.09.2014; податкова накладна № 2 від 27.11.2014; податкова накладна № 4 від 28.11.2014; податкова накладна № 4 від 29.12.2014; податкова накладна № 5 від 29.12.2014; податкова накладна № 5 від 28.11.2014; податкова накладна № 3 від 27.11.2014; податкова накладна № 9 від 30.12.2014; податкова накладна № 7 від 30-12.2014; видаткова накладна № JIHA - 000008 від 22.09.2014; видаткова накладна № JIHA - 000007 від 23.09.2014; видаткова накладна № ЛНА - 000006 від 24.09.2014; видаткова накладна № ЛНА - 000010 від 22.09.2014; видаткова накладна № ЛНА - 000011 від 17.09.2014; довідка; лист б/н від 06.10.2011; Стр 020 баланса за 2 квартал 2011 p.; оборотно - сальдова відомість по рахунку: 36 та 371; оборотно - сальдова відомість по рахунку: 63; оборотно - сальдова відомість по рахунку: 371; податкова декларація з ПДВ за 08.2011 на 2 аркушах; копія паспорта ОСОБА_5 ; копія Статуту ТОВ Компанія «СТРОМА» 2005; копія Протоколу № 1 від 03.02.1999; копія кредитного договору № 010-1/07/1-1120-07; копія договору наступної іпотеки № 010-1/07/1-1120/1-07; копія іпотечного договору № 805/13/26/6-1618; перелік орендарів; копія договору кредиту № 805/6/18/6-128; копія кредитного договору № 010-1/07/1- 1120-07; додаток № 1 до кредитного договору; додатковий договір № 1 до кредитного договору; додатковий договір № 2 до кредитного договору; копія Статуту ТОВ Компанія «Строма» 2005; копія договору кредиту № 805/6/18/6-128; копія додаткової угоди № 1 та № 2 до договору кредиту; копія додаткової угоди № 3 до договору кредиту; копія додаткової угоди № 4 до договору кредиту; копія договору про внесення змін № 3; копія кредитного договору № 010- 1/07/1-1120-07; копія договору кредиту № 805/6/18/6-128; копія додаткової угоди № 1 та № 2 до договору кредиту; копія додаткової угоди № 3 до договору кредиту; копія додаткової угоди № 4 до договору кредиту; копія договору про внесення змін № 5; іпотечний договір № 805/13/26/6- 1618; копія договору про внесення змін № 1 та № 3 до іпотечного договору; копія договору про внесення змін № 2 до іпотечного договору; копія Акту встановлення меж земельної ділянки на місцевості; план земельної ділянки; рекламні банери; копія довідок № про встановлення пріоритету; лист № 5008/0/27-11; фото; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно; рекламні банери; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно; копія попередження; копія заяви від 25.08.2011; копія попередження від 28.07.2011; рішення № 31/09 від 25.02.2009; рішення № 41/08 від 27.02.2008; лист; для укладання- додаткової угоди; заява; лист № 6630/08; копія заяви від 11.10.2011; копія заяви від 16.11.2011; копія листа № АС 189 від 16.11.2011; копія договору оренди землі; копія плану земельної ділянки; копія кадастрового плану меж; копія договору про зміну договору оренди землі; копія довідки АА № 118604; копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи; копія договорів купівлі - продажу нежитлових приміщень; наказ № 0929; висновок комісії; акти на списання основних засобів; копія договору поруки від 27.03.2014; картки рахунку: 31; копія Статуту ТОВ Компанія «Строма» 2005; наказ № 92 - К; наказ № 77 - К; наказ № 80 - К; наказ № 81 - К; наказ № 82 - К; наказ № 83 - К; наказ № 84 - К; наказ № 85 - К; наказ № 86 - К; наказ № 87 - К; наказ № 88 - К; наказ № 89 - К; наказ № 90 - К; наказ № 91 - К; наказ № 97 - К; наказ № 93 - К; наказ № 94 - К; наказ № 95 - К; наказ № 96 - К; протокол загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «Строма»; довідка про відсутність заборгованості; копія довідки про відсутність заборгованості; копія протоколу загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «Строма»; копія іпотечного договору; лист від 20.07.2016; лист від 30.05.2016; звіт за 4 місяць 2016 року; звіт за 1 місяць 2016 року; лист; податковий розрахунок за 2 квартал 2016 року; квитанція № 2; податковий розрахунок сум доходу; лист від 22.05.2016; лист; копія листа від 05.05.2016; картка рахунок: 70; уточнюючий розрахунок податкових зобов`язань з ПДВ; договір оренди № 02.12.2013; акт приймання - передачі; договір оренди № 01022014; акт приймання - передачі від 01.02.2014; договір оренди № 01022014; акт приймання - передачі від 01.02.2014; договір оренди № 01022014; акт приймання - передачі від 01.02.2014; податкова декларація з ПДВ за 07.2016; розрахунок коригування сум податку на додану вартість; довідка про суму; податкова декларація з ПДВ; довідка про суму; витяг № 1566194; податкова декларація з ПДВ; довідка; розшифровки податкових зобов`язань; квитанція № 2; податкова декларація з ПДВ за 04.2016; довідка за 04.2016 та розшифровки податкових зобов`язань; податкова декларація з ПДВ за 03.2016; податкова декларація з ПДВ за 01.2016; квитанція № 2; податкові декларації з плати за землю; лист від 10.05.2016; податкова декларація з плати за землю; копія договору оренди землі; копія договору про зміни; копія додаткової угоди; договір поруки 06/16/10; договір поруки 05/16/10; центр сертифікації ключів «Україна»; картка приєднання № 30290469; акт наданих послуг № ХКР 8630/24; копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи; оборотно-сальдові відомості: по контрагенту ОСОБА_11 за 2014 рік по рахунку 361 на 1 аркуші, по контрагенту ОСОБА_95 за 2014 рік по рахунк 361 на 1 аркуші, по рахунку 103 місця зберігання необоротні активи за 2014 рік на 1 аркуші, но рахунку 13 амортизація за 2014 рік на 1 аркуші; додаткова угода № 1 до договору оренди № 03/09 від 03.09.2014, укладеного між ОСОБА_11 та ТОВ «Компанія «А-Рент»; чернетка з рукописними записами; договір оренди № 01022014 від 01.02.2014 між ТОВ «Компанія «СТРОМА» та ТОВ «Компанія «А-Рент» з додатковими угодами та актами прийому передач до нього; аркуш паперу з інформацією про ТОВ «Верна»; акт прийому-передачі до Договору оренди № 01022014 від 01.02.2014; копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців ТОВ «Компанія «А-Рент»; проект акту прийому-передачі до договору оренди № Г-5 від 30.07.2012 від 31.12.2013 року; план заходів по благоустрою території та ремонту будівлі затвердженого директором ТОВ компанія «А-Рент» ОСОБА_5 01.04.2014; аркуш паперу зі штатом ТОВ «Компанія «А-Рент»; аркуш паперу з переліком орендаторів по пров. Сімферопольському, 6; аркуш паперу з переліком орендаторів по пр. Гагаріна; аркуш паперу з рукописним текстом із заголовком «Дополнительные соглашения на 2015 год»; договір суборенди № С-2 від 22.12.2015, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та СП «Контакт» з додатками до нього; договір суборенди № С-1 від 22.12.2015, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Балкан-Україна» з додатками до нього; договір суборенди № С-3 від 22.12.2015, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та фірмою «Люстдорф» у формі ТОВ з додатками до нього; договір № 10.12.15 від 10.12.2015, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Балкан-Україна» з додатками до нього; договір суборенди № 05.10.2015 від 05.10.2015, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Ріелті Про» з додатками до нього; аркуш паперу А-4, на якому зазначений список орендаторів нежитлових приміщень по провулку Симферопольському, 6 у місті Харкові; договір оренди № 07/10 від 07.10.2014 між ОСОБА_77 та ТОВ «Компанія «А- Рент» з додатками до нього; договір № 01.02.2014 від 01.02.2014, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Балкан-Україна» з додатками до нього; договір суборенди № С-3 від 01.02.2014, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Балкан-Україна» з додатками до нього; договір суборенди № С-4 від 01.02.2014, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та СП «Контакт» з додатками до нього; договір суборенди № С-2 від 01.02.2014, укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Балкан-Україна» з додатками до нього; договір на прибирання приміщень від 01.02.2014 укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Світ постачання» з додатками до нього; договір суборенди № С-1 від 01.02.2014, укладений між ТОВ «Компанія «А- Рент» та ТОВ «Світ постачання» з додатками до нього; договір № 4029 від 31.01.2014 на сервісне обслуговування між ТОВ «Компанія «А-Рент» та КФ «Литвин та К консалтинг»; договір оренди між ОСОБА_96 та ТОВ «Компанія «А-рент» від 01.02.2014 з додатками до нього; договір оренди автомобіля № від 01.02.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ОСОБА_5 ; договір № 280214 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Інекс» від 28.02.2014 з додатками до нього; договір № 272 на охорону об`єкту від 01.03.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Охорона Пульт»; договір № 2535 від 06.03.2014 про надання послуг з вивезення побутових відходів з ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір № 94 ОСОБА_97 та ТОВ «Компанія «А-Рент» від 11.03.2014; договір № 10 від 19.03.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ФОП ОСОБА_98 ; договір поруки № 04/27/03 від 27.03.2014 між ТОВ «Компанія «Строма», ТОВ «Компанія «А-Рент» та АК «Харківобленерго»; договір поставки ПММ № 226 від 30.04.2014 між ПП «Маршал» та ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір № 86 купівлі-продажу від 19.05.2014 між ТОВ «Компанія «А- Рент» та ТОВ «Апласт»; договір на технічне обслуговування та ремонт № 5 від 01.04.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Мобільсервіс»; договір № 19/08-1 від 19.08.2014 між ПП «Харків-Інтерм» та ТОВ «Компанія «СТРОМА»; договір № 1/593 від 01.09.2014 укладений між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Фактор» № 1/593 від 01.09.2014; договір оренди № 03/09 від 03.09.2014 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ОСОБА_11 з додатками до нього; договір поруки № 14/27/11 від 27.11.2014 між ТОВ «Компанія «СТРОМА», ТОВ «Компанія «А-Рент» та ОСОБА_11 ; 02.01.2015 договір № 6107/7 від 01.12.2014 з ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір поставки ПММ № 101 від 02.01.2015 між ПП «Маршал» та ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір поставки № 02/15-П від 19.01.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Острів комфорту»; договір поставки № 7 між КО «Керамікс» та ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір № 7311/7 від 29.01.2010 між ТОВ «Компанія«А-Рент»; договір № 5069 на сервісне обслуговування між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Литвин и К»; договір № 60583/1 між ТОВ «Компанія «А-Рент» Ш ТОВ «Охорона і Безпека Плюс»; договір № МП-10/02 від 10.02.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Мега-Поліс-Плюс» з додатками до нього; договір № 8-04/15 від 01.04.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Кагард-Груп»; договір № 030415 про охорону від 03.04.2015 між TQB «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Інекс»; договір на розміщення реклами від 27.04.2015 між ТВО «Компанія «А-Рент» ПФ«САС»; договір № МП-28/04 від 28.04.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Мега-Поліс-Плюс»; договір на виконання робіт № 29/07-15 від 09.07.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ фірма «Онікс»; договір підряду № 23/07 від 23.07.2015 між ОСОБА_8 та ПП «Студіо Ітекс»; договір про надання послуг з прибирання від 01.08.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Клінком Сервіс»; договір № 902 про надання послуг від 21.09.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ОСОБА_99 ; договір № 318 від 01.10.2015 між ПАТ «Українська страхова компанія» та ТОВ «Компанія «А-Рент»; договір суборенди № Г-6 від 15.02.2016 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та Книжковим клубом; лист формату А-4 з списком орендаторів; договір суборенди № Г-1від 22.12.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та СП «Контакт»; договір суборенди № Г-4 від22.12.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Український Рітейл»; договір суборенди між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «Верна» від 22.12.2015; договір суборенди № Г-6 від 22.12.2015між ТОВ «Компанія «А-Рент» та Книжковим клубом; договір суборенди № Г-2від 22.12.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «КНГ»; договір суборенди Г-5 від 22.12.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ТОВ «АББ ЛТД»; договір № 01/08/15-С від 09.09.2015 між ТОВ «Компанія «А-Рент» та ДП «Національні інформаційні системи»; лист директору компанії ТОВ «Компанія «А-Рент» від офіс-менеджера ОСОБА_100 ; копія листа №1/03 віди28.03.2014директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від директора ТОВ «Балкан-Україна» в м. Харкові ОСОБА_101 ; копія листа ТОВ «Компанія «А-Рент» від ТОВ «Мир Снабжения» ОСОБА_102 ; лист від 18.11.2014 директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від офіс-менеджера ОСОБА_103 ; лист від 13.11.2014 директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від офіс-менеджера ОСОБА_103 ; заява директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від ФЛ-П ОСОБА_43 від 23.10.2014; службова записка директору ТОА «А-Рент» від ФО-П ОСОБА_104 від 27.10.2014; службова записка від21.08.2014 директору ТОВ «А-Рент» від ФО-П Нечипоренко; службова записка від19.08.2014 директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від ОСОБА_45 ; копія листа від 09.07.2014директору ТОВ «Компанія «А-Рент»; копія директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від СП «Контактфілія «Контакт-5» ОСОБА_74 ; службова записка від 28.01.2014 директору ТОВ «Компанія«А-Рент» від ОС «Комбайновская, 4» ОСОБА_105 ; заява директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від ФО-П Гиренко від 26.09.2014; копія листа від 06.08.2014 директору ТОВ «Компанія «А-Рент» від ОСОБА_106 ; лист № АС 006 від 01.02.2016; копія договору оренди 07/10 від 07.10.2014;журнал реєстрації договорів 2015-2014; лист № АС 099 від 03.10.2012; акт прийому передачі до договору оренди № 07/10 від 07.10.2014; договір оренди від 17.02.2014; акт прийому-передачі; договір на прибирання приміщень від 16.07.2013; договір № 01022014 від 01.02.2014; таблиця орендаторів; борівська сільська рада; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ 6303164242016 від 22.09.2016; розписка ОСОБА_5 від ОСОБА_107 і від 15.04.2014; чистий (не заповнений) прибутковий ордер з печаткою ВК «ЖБК Строма» (код ] ЄДРПОУ 35071803); щоденник в обкладинці коричневого кольору - 2016 рік, з рукописними записами; щоденник в обкладинці коричневого кольору - 2015 рік, з рукописними записами; блокнот в обкладинці коричневого кольору з квітками в клітинку, з рукописними записами;; документ Боровое. Довіреністі; копія квитанції; попередній договір від 22.04.2016 між ОСОБА_5 та ОСОБА_108 ; копія опису вкладенний у цінний лист 6101302413633; правовстановлюючі документи; копія повідомлення про проведення планової перевірки № 760-210 від 18.03.2016; чернові записи стосовно ОСОБА_109 та Зосім. їх дії під час купівлі об`єктів нерухомості та подальшої здачі в оренду ТОВ «А Рент»; щоденник в обкладинці коричневого кольору з написом «2016» на 168 аркушах, з рукописними записами; зошит, в обкладинці чорно-жовтого кольору в клітинку на 46 аркушах; креслення, щодо земельної ділянки по АДРЕСА_1 . Технічний паспорт на громадський будинок по АДРЕСА_1 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок по АДРЕСА_1 виконаю ТОВ «АКТУАЛЬ». Експлікація приміщень до плану поверхів громадського будинку АДРЕСА_1 . Технічний паспорт на громадський будинок по АДРЕСА_3 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок по АДРЕСА_3 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Поверховий план будинку по АДРЕСА_1 . Оригінал іпотечного договору від 02.09.2014, укладеного між ОСОБА_11 та ОСОБА_13 . Розписка, від імені ОСОБА_110 , щодо отримання від ОСОБА_11 оригіналу договору купівлі- продажу нежитлової будівлі по АДРЕСА_1 . Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності нежитлової будівлі по АДРЕСА_1 за ОСОБА_11 . Оригінал договору позики грошей від 02.09.2014, укладеного між ОСОБА_13 та ОСОБА_11 . Копії свідоцтв про право власності на нерухоме майно з витягом про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 20.11.2006, розташоване по АДРЕСА_1 . Оригінал договору оренди землі від 22.06.2005, розташованої по АДРЕСА_1 , з додатками до нього, у вигляді рішень Харківської міської ради. Акт встановлення меж земельної ділянки на місцевості за адресою: АДРЕСА_1 . Акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом проекту, розташованого по АДРЕСА_1 . План автостоянки на території ТОВ компанія «Строма» по АДРЕСА_1 . План 3-го поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 07.09.2010. План другого поверху будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 21.10.2010. План першого поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 01.10.2010. План цокольного поверху будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 12.10.2010. План п`ятого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 21.10.2010. План четвертого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 14.10.2010. План другого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 10.08.2010. План першого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 25.02.2010. План першого поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 01.01.2012. План першого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 13.10.2014. План цокольного поверху будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 10.09.2012. План першого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 13.10.2014. План 3-го поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 13.09.2011. Додаток № 1 до договору суборенди № Г-4 від 21.02.2014 р. План другого поверху будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 09.04.2013. План першого поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 01.2012. План 3-го поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 25.12.2012. План цокольного поверху будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 31.10.2012. План четвертого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 . План 3-го поверху ПК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 13.09.2011. План четвертого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 . План п`ятого поверху АК будівлі по АДРЕСА_1 , станом на 13.09.2011. План другого поверху АК будівлі по АДРЕСА_4 , станом на 13.09.2011. Аркуш паперу за написом АДРЕСА_1 , станом на 01.07.2010, на якому зображена схема. Копія договору купівлі-продажу нежитлових будівель літ. «А-4», літ. «Б-5» від 02.09.2014 року за адресою: АДРЕСА_5 , між ТОВ компанія «Строма» та ОСОБА_11 , номер в реєстрі 2321. Копія витягу № 26306846 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на нежитлові будівлі літ. «А-4», літ. «Б-5» за адресою: АДРЕСА_1 . Копія договору купівлі-продажу нежитлових будівель літ. «А-4», літ. «Б-5» від 02.09.2014 року за адресою: АДРЕСА_1 , між ТОВ компанія «Строма» та ОСОБА_11 , номер в реєстрі 2321. Копія витягу № 26306846 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на нежитлові`будівлі літ. «А-4», літ. «Б-5» за адресою: АДРЕСА_1 . Рішення про відмову у державній реєстрації права власності на нежитлову будівлю в літ. А-4 за адресою АДРЕСА_1 , суб`єктом ОСОБА_11 від 01.12.2014. Копія договору купівлі-продажу нежитлових будівель літ. «А-4», літ. «Б-5» від 02.09.2014 року за адресою: АДРЕСА_1 , між ТОВ компанія «Строма» та ОСОБА_11 , номер в реєстрі 2321. Копія витягу № 26306846 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на нежитлові будівлі літ. «А-4», літ. «Б-5» за адресою: АДРЕСА_1 . Пам`ятка на випадок збоїв в роботі інтернет за адресою: АДРЕСА_1 . Копія договору купівлі- продажі земельної ділянки від 07.02.2014 р. Копія довіреності від ОСОБА_111 на ОСОБА_5 та ОСОБА_112 . Копія паспорту ОСОБА_11 та ІНН код; технічний паспорт на громадський будинок за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольский, 6 літера «Л-2» виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: АДРЕСА_6 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольский, 6 літера «Е-1» виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольский, 6 літера «Е-1» виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольский, 6 літера «Е-1» виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: м.Харків, провулок Сімферопольский, 6 літера «Е-1» виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: АДРЕСА_6 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Технічний паспорт на громадський будинок за адресою: АДРЕСА_6 виконано ТОВ «АКТУАЛЬ». Рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень від 04.02.2016 № 280084289 за об`єктом нерухомості розташованому за адресою: АДРЕСА_2 з квитанціями про сплату обов`язкових платежів. Рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень від 04.02.2016 № 28088419 за об`єктом нерухомості розташованому за адресою: АДРЕСА_2 з квитанціями про сплату обов`язкових платежів. Рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень від 05.02.2016 № 28105749 за об`єктом нерухомості розташованому за адресою: АДРЕСА_2 з квитанціями про сплату обов`язкових платежів. Рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень від 05.02.2016 № 28105749 за об`єктом нерухомості розташованому за адресою: м. Харків, провулок Сімферопольський, 6 з квитанціями про сплату обов`язкових платежів. План 1 та 2 поверхів офісів по АДРЕСА_2 станом на 21.10.2010; витяг № 4809554 про реєстрацію права власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_2 . Копія договору № 34/06 від 01.06.2016 ід 01.06.2016. Проект договору підряду; проект договору поставки № 37 від 17.06.2016; договір суборенди № Г-13 від 01.02.2014. Акт прийому-передачі ро Договору суборенди № Г-13 від 01.02.2014. Договір суборенди № Г-14 від 01.02.2014; акт прийому-передачі до Договору суборенди № Г-14 від 01.02.2014; договір суборенди № Г-15 від 01.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № Г-15 від 01.02.2014. Договір суборенди № К-1 від 28.02.2014; акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-1 від 28.02.2014. Додаткова угода № 1 к договору суборенди № К-1 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 к договору суборенди № К- 1 від 01.02.2014. Додаткова угода № 3 к договору суборенди № К-1 від 01.02.2014. Акт прийому- передачі до Договору суборенди приміщення № К-1 від 01.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору оренди приміщення № К-1 від 01.02.2014. Заява директору ТОВ «Компанія «А-Рент» про зменшення орендної плати. Лист ФОП ОСОБА_5 про розподіл орендної площі. Договір суборенди № К-2 від 28.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-2 від 28.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору суборенди № К-2 від 01.02.2014; додаткова угода № 2 до договору суборенди № К-3 від 01.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-2 від 28.02.2014. Додаткова угода № 3 до договору суборенди № К-2 від 01.02.2014. Додаткова угода № 4 до договору суборенди № К-2 від 01.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди приміщення № К-2 від 01.02.2014. Договір суборенди № К-3 від 28.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-3 від 28.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору суборенди № К-3 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору суборенди № К-3 від 01.02.2014; акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-3 від 01.02.2014. Договір суборенди № К-4 від 28.02.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № К-4 від 28.02.2014. Додаткова угода № 1 до договору суборенди № К-4 від 01.02.2014. Додаткова угода № 2 до договору суборенди № К-4 від 01.02.2014. Додаткова угода № 3 до договору суборенди № К- 4 від 01.02.2014; акт прийому-передачі до Договору суборенди приміщення № К-4 від 01.02.2014. Договір суборенди № 25.03.14 від 25.03.2014. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № 25.03.14 від 25.03.2014. Договір суборенди майданчику для встановлення торгового автомату № 24.06.2014 від 24.06.2014, з додатком. Додаткова угода № 1 до договору суборенди майданчику для встановлення торгового автомату № 24.06.14. Проект договору суборенди № САА-11 від 24.04.2015. Проект акту прийому-передачі до Договору суборенди № САА-11 від 24.04.2015. Додаткова угода № 1 до договору суборенди № САА-11 від 24.04.2015. Акт прийому-передачі до Договору суборенди приміщення № САА-11 від 24.04.2015. Договір суборенда М 51.28.15. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № 31.08.15 від 31.08.2015. Договір оренди №08.10.15 від 08.10.15. Акт прийому-передачі до Договору суборенди № 08.10.15 ви IS.10.2015. Договір суборенди № 05.07.16 від 05.07.2016. Акт прийому-передачі до Договору ;у5зргвди №05.07.16 від 05.07.2016. Аркуш паперу А-4, на якому зазначений список орендодавці нгізшювих приміщень по АДРЕСА_2 . Копія про реєстрації права власності на нерухоме майно № 4809554 від 21.09.2004. Копія довіреності ОСОБА_78 від 06.10.2014. Договір оренди № 07/10 від 07.10.2014 р. Копія акту прийому-передачі до Договору оренди № 07/10 від 07.10.2014 р. Додаткова угода № 1 до Договору оренди № 07/10 від 01.10.2014 р. Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень від 6.10.2014 р. Копія витягу № 27725923 від 06.10.2014. Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень від 6.10.2014 р. Копія витягу № 27725923 від 06.10.2014. Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень від 2.10.2014 р. Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень від 2.10.2014 р. Копія договору купівлі-продажу нежитлових приміщень від 2.10.2014 р. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_113 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_113 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_114 та ОСОБА_78 від 07.04.2016. Інформаційна довідка № 56899631 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_114 та ОСОБА_78 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_115 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Інформаційна довідка № 56894095 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_115 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_116 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Інформаційна довідка № 56895235 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_116 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_117 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Інформаційна довідка № 56902914 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_117 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки з-гін ОСОБА_5 від імені ОСОБА_118 та ОСОБА_77 від 01.06.2016. Інформаційна довідка -160399495 від 01.06.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 ндп імені ОСОБА_118 та ОСОБА_77 від 01.06.2016. Копія акту приймання-передачі ямкових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. Вербицьку 73 План об`єкту «Таунхаус «Холодногірський» станом на 13.08.2016; план 3-го поверху об`єкту адресою: АДРЕСА_7 станом на 12.10.2010; План 2-го поверху об`єкту за адресою: АДРЕСА_7 станом на 12.10.2010; копія інвентаризаційної справи № 84136. Моніторинг таунхаусів м. Харків; договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_119 та ОСОБА_13 від 14.04.2016. Інформаційна довідка № 57763914 від 20.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_119 та ОСОБА_13 від 14.04.2016; договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_120 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Інформаційна довідка № 56906014 від 07.04.2016. Копії договору купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_120 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Договір купівлі - продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 від імені ОСОБА_121 та ОСОБА_77 від 07.04.2016. Інформаційна довідка №'

ідентифікаційного номера ОСОБА_119 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку №НВ- 6301349642014 від 10.10.2014; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349972014 від 10.10.2014; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349852014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30713993 від 09.12.2014; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера та копія паспорта ОСОБА_115 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349752014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер:30830607 від 11.12.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_122 ; витяг з Державногоземельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349652014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30929942 від 12.12.2014; копія паспорта та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_114 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349842014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30836109 від 11.12.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_117 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301350232014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30847319 від 11.12.2014; копія паспорта та копія картки фізичної особи - платника податків ОСОБА_123 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349952014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про правов ласності на нерухоме майно індексний номер: 30853491 від 11.12.2014; копія паспорта та копія картки фізичної особи - платника податків ОСОБА_120 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30929802 від 12.12.2014; копія паспорт та копія картки фізичної особи - платника податків ОСОБА_124 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну, ділянку № НВ - 6301349172014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власностіна нерухоме майно індексний номер: 30660436 від 09.12.2014; копія паспорта та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_125 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6301349482014 від 10.10.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30856544 від 11.12.2014; копія паспорта та копія картки фізичної особи - платника податків ОСОБА_126 ; копія паспорта та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_127 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30851448 від 11.12.2014; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 30691050 від 09.12.2014; копія паспорта та копія картки фізичної особи -платника податків ОСОБА_116 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку№ НВ - 6301349912014 від 10.10.2014; «Удачино» соц. мережі (нові паролі); копія листа за підписом ОСОБА_8 на ТОВ «Український рітейл» № АС 049 від 09.09.2013; копія витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку №.НВ - 6302816872016 від 09.06.2016; акт № 46 СЛ/09 прийому робіт по технічному обслуговуванню ліфтів від 30.09.2016; акт № 46 СЛ/08прийому робіт по технічному обслуговуванню ліфтів від 31.08.2016; листи за місцем вимоги; листа ТОВ «ТИС»; список підприємств; копія договору суперфіцію від липня 2014 року між Русько -Тишківською сільською радою та ОСОБА_13 ; рішення Русько Тишківської сільської ради Харківського району Харківської області ХХХХЦ - сесія VI-го скликання від 23.07.2014; лист № 02-20/392 від 16.09.2016 р. за підписом ОСОБА_128 ; податкова декларація платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця за 3 квартал 2016 року ФОП ОСОБА_5 ; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303162802016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69514468 від 02.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303162812016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69514344 від 02.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303162822016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69569759 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303162842016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69575445 від 03.10.20Ї6; копія листа містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки № 11 від 18.08.2014; графічна частина містобудівних умов і обмежень; ситуаційний план місця розташування об`єкта будівництва; схема розташування земельної ділянки, що планується для прокладання газопроводу; інформаційна довідка № 69607691 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164212016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69614483 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164312016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69596013 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ - 6303164142016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69608562 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ - 6303164222016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69609424 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164232016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69613945 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164302016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69616537 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164382016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69616410 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164362016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69616676 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164392016 від 22.09.2016; інформаційна довідка № 69571667 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69599785 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69602207 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69604138 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69606663 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69610266 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69611496 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69612575 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69613308 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69613636 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69615306 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69615859 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69616035 від 03.10.2016; інформаційна довідка № 69616245 від 03.10.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164162016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164182016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164192016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164202016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164252016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164262016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164272016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164292016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164322016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164332016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164342016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303164352016 від 22.09.2016; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ - 6303162832016 від 22.09.2016; рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень; копія договору купівлі - продажу нежитлових будівель; технічний паспорт на громадський будинок; рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень; технічний паспорт на громадський будинок; технічний паспорт на громадський будинок; технічний паспорт на громадський будинок; чернові записи щодо руху документів; судова повістка по справі № 6175; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_130 від 02.11.2015 серія НАС 422828; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 02.11.2015 серія ЕКМ 386718; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_5 від 02.11.2015 серія НАС 422829; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 02.11.2015 серія ЕКМ 386720; копія договору купівлі-продажу земельні: ділянки між Продавець - ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_5 від 01.04.2015 серія HAH 115317, НАН 108918; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія ЕЕТ 040093; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_131 , та Покупець - ОСОБА_132 ,. від 31.07.2015 серія НАО 849471, НАО 849472; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_96 , від 31.07.2015 серія: ЕКА 994660; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_133 га. Покупець - ОСОБА_131 , від 02.07.2015 серія НАО 032510, НАО 032511; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_5 , віл 32.07.2015 серія НАН 108927, НАН 108928; копія витягу з Державного реєстру речових прав не нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія ЕЕТ 040100; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_129 , «а Покупець ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія НАН 108921, НАН 108922; копія витягу з Державного ргестру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від §1.04.2015 серія ЕЕТ. 040098; копія договору купівлі- продажу земельної ділянки між Продавегь - ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія НАН 108919, НАН 108920 копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію речових прав власності на ім`я ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія ЕЕТ 040096; копія витягу з Державного реєстру прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія ЕЕТ 040101; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_5 , від 01.04.2015 серія НАН 108925, НАН 108926. Копія свідоцтва про право власності .на нерухоме майно на ім`я ОСОБА_134 серія НОМЕР_15 ; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права злісності на ім`я ОСОБА_82 , від 16.09.2015 серія ЕКВ 990391; роздруківка схеми з чорновими записами; роздруківка таблиці Земля. Жовтнева сільська рада; фотокопія роздруківок вимоги директору ТОВ «Рукавичка» від 09.08.2016 № 19713/119-24-2016; копія Апеляційної скарги на ухвалу Господарського суду Харківської області від 19.05.2016; копія договору про надання послуг та правової допомоги між Замовник - ОСОБА_8 , та Виконавець - ОСОБА_135 , від 16.09.2015; копія свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю № 1219 на ім`я ОСОБА_135 від 08.06.2012; копія договору дарування земельної ділянки між ОСОБА_136 та ОСОБА_137 від 23.03.2015 Серія НАМ 926782; копія договору дарування земельної ділянки між ОСОБА_136 та ОСОБА_137 від 23.03.2015Серія НАМ 926780; копія договору дарування земельної ділянки між ОСОБА_136 та Обдаровуваний - ОСОБА_5 від 23.03.2015 Серія НАМ 916778; копія договору даруванняз емельної ділянки між ОСОБА_136 та Обдаровуваний - ОСОБА_5 від 23.03.2015Серія НАМ 926783; копія договору дарування земельної ділянки між ОСОБА_136 та Обдаровуваний - ОСОБА_5 від 23.03.2015 Серія НАМ 926781; копія листа № АС 049 від09.08.2013; копія картки рахунку:15: іевестиції:3арплата: Дуров за 31.12.2014 - 31.08.2016; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно індексний номер: 43975481 від 16.09.2015видане ОСОБА_138 ; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме Майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_82 від 14.09.2015; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_82 , та Покупець - ОСОБА_5 від 14.09.2015серія НАР 760910; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_82 від 14.09.2015 серія ЕКА 994925; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між Продавець - ОСОБА_129 , та Покупець - ОСОБА_139 від 02.11.2015 серія НАС 422830; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на ім`я ОСОБА_5 , від 02.11.2015 серія ЕКМ386722; договір позики між Позикодавець - ОСОБА_5 , та Позичальник ОСОБА_140 від 27.04.2016; роздруківка схеми пр. Московський 199 (4-й поверх); роздруківка таблиці з чорновими записами; попередній договір між - Продавець ОСОБА_5 , та Покупець - ОСОБА_108 від 22.04.2016; фотокопія ТРЦ на Гагаріна; копія листа Старшому слідчому СУ ГУНП в Харківській області ОСОБА_141 від ТОВ «Рукавичка» від 08.09.2016; копія картки фізичної особи - платника податків та паспорта на ім`я ОСОБА_142 серія НОМЕР_16 ; копія картки фізичної особи - платника податків та паспорта на ім`я ОСОБА_142 серія НОМЕР_17 ; копія картки фізичної особи платника податків та паспорта на ім`я ОСОБА_143 ; копія паспорта на ім`я ОСОБА_144 ; роздруківка з чорновими записами; анкета на ім`я ОСОБА_145 ; роздруківка; таблиця Студіо Итекс будівельна компанія; лист ФО-П ОСОБА_13 від Департаменту теріторіального контролю від 18.12.2015 В-559/15; лист від 18.11.2015; завірена копія протоколу проведення перевірки документації із землеустрою та обмінного файлу від 09.10.2012; розпорядження від 01.10.2012 № 484 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 481 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 482 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 487 Зміївської районної державної адміністрації; проект землеустрою кадастровий номер 6321782500:01:000:0732-0741 від 2012; проект землеустрою ТОВ «Юридична компанія Грішкова, Волошина та партнерів» від 2012; копія розпорядження від 01.10.2012 № 483 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 486 Зміївської районної державної Адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 500 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження -від 01.10.2012 № 485 Зміївської районної державної адміністрації; розпорядження від 01.10.2012 № 499 Зміївської районної державної адміністрації; копія розпорядження від 01.10.2012 № 498 Зміївської районної державної адміністрації; копія технічне завдання № 159 від 09.10.2012 на виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; план відведення земельної ділянки зі схемами ТОВ «Юридична компанія Грішкова, Волошина та партнерів»; збірний кадастровий план земельних ділянок; копія викопіювання з чергового кадастрового плану, щодо відведення земельної ділянки, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Задонецької сільської ради Зміївського району Харківської області; схема розташування земельний ділянок розташованих за межами населеного пункту на території Задонецької сільської ради Зміївського району Харківської області з планами меж зон обмежень і сервітутів, кресленням перенесення меж земельної ділянки в натуру (на місцевість), кадастровим планом земельної ділянки, кресленням меж землекористувань за рахунок який передбачається відведення, кресленням меж контурів угідь; відомість вирахування площ угідь в розрізі землекористувачів; по контурна відомість землекористування; експлікація складу угідь земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту на території Задонецької сільської ради Зміївського району Харківської області; копія акту погодження меж земельної ділянки від 2012; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_146 який мешкає: АДРЕСА_8 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_147 яка мешкає: АДРЕСА_9 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_148 , яка мешкає: АДРЕСА_10 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_149 , який мешкає: АДРЕСА_11 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_150 , який мешкає: АДРЕСА_12 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_151 , який мешкає: АДРЕСА_13 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 нагр. ОСОБА_152 , який мешкає: АДРЕСА_14 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_153 , яка мешкає: АДРЕСА_15 ; акт погодження меж земельної ділянки від 2012 на гр. ОСОБА_154 , який мешкає: АДРЕСА_16 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_155 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_156 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_157 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_158 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_150 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_159 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_160 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання з планом встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_153 ; копія плану встановлених меж земельної ділянки на гр. ОСОБА_154 ; копія акту приймання-передачі межових знаків на зберігання на гр. ОСОБА_161 ; копія розрахунка площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_81 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_155 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_147 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_148 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_162 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_150 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_151 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_160 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_153 ; розрахунок площ угідь земельної ділянки (Каталог координат) на ОСОБА_154 ; копія паспорта гр. ОСОБА_78 ; копія картки платника податків гр. ОСОБА_163 ; копія паспорта гр. ОСОБА_155 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_164 ; копія паспорта та довідки про рисвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_165 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_149 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_150 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_151 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_166 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_153 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера гр. ОСОБА_154 ; копія ліцензії державного комітету України із земельних ресурсів Серія АГ № 583226; поетажні схеми приміщень; щоденник в обкладинці коричневого кольору з надписом 2015 з рукописними записами на 76 аркушах; копія паспорту ОСОБА_167 ; копія паспорту ОСОБА_168 та ІНН код; договір пайової участі № 6/210611 від 21.06.2011 ОСОБА_169 ; специфікація квартири АДРЕСА_17 додаток до договору пайової участі № 6/210611 від 21.06.2011; копія нотаріальної довіреності від ОСОБА_170 до ОСОБА_82 ; таблиця з призвіщами та адресами земельних ділянок; таблиця з переліком юридичних осіб; лист від КП Харківводоканал до ТОВ Компанія «Строма» № 04.1-06/3793 від 20.04.2016; карта земельних ділянок; заява ОСОБА_171 вих. № 170 Х-В-2; лист члену кооперативу ОСОБА_5 від асоційованих членів; протокол № 7 загальних зборів Житлово-будівельний кооператив «Строма» від 20.02.2015; заява ОСОБА_171 вих. № 573 Х/ЗЦП 01.05 -В; висновок Держгеокадастру від 02.02.2016 № 32-20.06-0.5-209/14-16; заява ОСОБА_171 вих. № 570 Х/ЗЦП 01.05 -В; довідка № 106 Держгеокадастру від 27.01.2016; висновок Держгеокадастру від 02.02.2016 № 32-20.06-0.5-206/14-16; заява ОСОБА_171 вих. № 571 Х/ЗЦП 01.05 -В; довідка № 108 Держгеокадастру від 27.01.2016; висновок Держгеокадастру від 02.02.2016 № 32-20.06-0.5-208/14-16; заява ОСОБА_171 вих. № 572 Х/ЗЦП 01.05 -В; довідка № 106 Держгеокадастру від 27.01.2016; довідка № 107 Держгеокадастру від 27.01.2016; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; копія рішення Харківської міської ради № 715 від 06.11.2013; копія паспорту ОСОБА_172 та ІНН код, свідоцтво про шлюб; акт прийому передачі квартири до договору № 6/220611 від 22.06.2011; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; таблиця з призвіщами та адресами земельних ділянок; Русько-Тишківська сільська рада номера кадастрів зем ділянок та приз віща власників; жовтнева сільська рада номери ділянок та прізвища власників схема ділянок; довіреність від ОСОБА_173 на ОСОБА_174 від 23.06.2016 p.; копія довіреності від ОСОБА_173 на ОСОБА_174 від 23.06.2016 p.; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки від 23.06.2016; копія договору дарування земельної ділянки від 23.03.2015; копія витягу з держреєстру речових прав № 35311766 від 23.03.2015; копія паспорту ОСОБА_108 ; таблиця власників земельних ділянок; копія кадастрового плану земельної ділянки 6325181000:01:007:0016; копія договору дарування земельної ділянки між ОСОБА_8 та ОСОБА_5 від 23.03.2015 року; копія витягу з держреєстру речових прав на нерухоме майно № 35314562 від 23.03.2015; копія кадастрового плану земельної ділянки 6325181000:01:07:0017; середньорічний дохід від використання земель за цільовим призначенням; заява ОСОБА_171 вих № 372 Х-ЗЦП-В; заява ОСОБА_171 вих. № 372 2/Х-ЗЦП-В; копія кадастрового плаву земельно: ділянки 6325181000:01:007:0014; копія договору купівлі-продажу від 12.07.2013 p.; копія договору позики грошей від 12.07.2013 року між ОСОБА_13 та ОСОБА_175 з сумі 10 млн грн.; копія іпотечного договору від 12.07.2013 року між ОСОБА_8 та ОСОБА_13 та ОСОБА_176 ; інформаційна довідка № 6249Ц41 від 01.07.2016; плани схема ділянок; копія довіреності зід26.04.2013 від ОСОБА_177 на ОСОБА_5 ; лист від Держемагенства України № 19-20-6-13166/0/9-14 від 21.10-2014; витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ-6301349372014 від 10.10.2014 p.; проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки увласність гр.. ОСОБА_178 ДСК; прим № 1 Харків 2013; CD диск Робоча; заява ОСОБА_171 вих.№ 170/Х-В -2; заява ОСОБА_171 вих. № 170/Х-В -2; заява ОСОБА_171 вих. № 170/Х/ЗЦП-В; копія листа Директору ТОВ Компанія Строма № 7634/ДС від 18.12.2015; копія паспорта ОСОБА_139 та ІНН; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; перелік прізвищ та мобільних телефонів; інформація з державного реєстру речових прав № 54134171 від 26.02.16;лист від державної архітектурно-будівельної інспекції до ОСОБА_13 № 1020-952 від 29.02.2016;повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Замовник ОСОБА_13 ; лист від державної архітектурно-будівельної інспекції до ОСОБА_13 № 1020-951 від 29.02.2016;повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Замовник ОСОБА_179 ; конверт; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; лист від Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю № 193/0/250-16 від 11.05.2016; повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Замовник ОСОБА_5 ; опис документів, що надано до ЦНАП, заявник ОСОБА_5 ; копія листа від управління містобудування та архітектури № С-9-198/0/92-16.01.01-06 від 05.2016 p.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію обтяження № 59402476; лист від ДФС № 4738/10/20-31-12-03-16 від 05.05.2016; конверт; план будинку АДРЕСА_18 ; копія технічного паспорту АДРЕСА_18 ; декларація про готовність до експлуатації об`єкта АДРЕСА_18 ; лист відділу містобудування та архітектури № 24 від 28.03.2016; копіядоговору купівлі-продажу земельної ділянки від 17.11.2014 року між ОСОБА_5 та ОСОБА_180 ; копія витягу з державного реєстру речових прав № 29589452 від 17.11.2014; лист № 25/02-01від 25.02.2016 р. директору департаменту земельних відносин від директора ТОВ «ЕС ЕИ Солар»;лист № 25/02-01 від 25.02.2016 р. директору департаменту земельних відносин від директора ТОВ«Колос-Плюс»; лист від 26.02.2016 р. до Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Х/о від ТОВ«А-Рент»; копія чеків на відправку листів; лист № 28/12/15-01 від 28.122015 р. директору департаменту земельних відносин від директора ТОВ «Колос-Плюс»; лист № 28/12-01 від 28.02.2015 р. директору департаменту земельних відносин від директора ТОВ «ЕС ЕИ Солар»;алгоритм дій щодо спростування в судовому порядку недостовірної інформації стосовно «Харковоісие Известия»; відстеження пересилання поштових відправлень; перелік підприємств; копія листа № 007 від 22.02.2016; присвоєння почтової адреси; зміст папки «Тишки» (01.12.2015)(на 4 аркушах); лист «Удачино»; копія Довіреність від ОСОБА_181 на ОСОБА_174 від 18.02.2016;копія Довіреність від ОСОБА_182 на ОСОБА_174 від 18.02.2016; копія Довіреність від ОСОБА_183 на ОСОБА_174 від 19.02.2016; копія Довіреність від ОСОБА_184 на ОСОБА_185 . від08.02.2016; копія Довіреність від ОСОБА_186 на ОСОБА_187 від 06.10.2015; копія Довіреність ОСОБА_188 на ОСОБА_187 від 15.09.2015 року; копія Довіреність ОСОБА_189 на ОСОБА_187 від 15.10.2015; копія Довіреність ОСОБА_190 на ОСОБА_187 від21.10.2015; копія Довіреність ОСОБА_191 на ОСОБА_187 від 13.10.2015; копія Довіреність ОСОБА_192 на ОСОБА_187 від 07.08.2015; копія Довіреність ОСОБА_193 на ОСОБА_187 від 01.09.2015; копія Довіреність ОСОБА_194 на ОСОБА_187 від 02.06.2015; копія договорів купівлі-продажу земельної ділянки між ОСОБА_13 та ОСОБА_181 20.08.2014; копія витягу №25485116 від 12.08.2014; копія договорів купівлі-продажу земельної ділянки між ОСОБА_5 та ОСОБА_195 19.11.2014; копія витягу № 29726387 від 19.11.2014; копія схеми розташування земельної ділянки; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; копія довіреності від ОСОБА_13 на ОСОБА_196 від 16.03.2016; таблиця адреса «Удачино» прізвища та адреси; копія Ухвали Вищого ГСУ від 15.03.2016 р. справа № 910/22728/15; копія Постанови Вищого ГСУ від 15.03.2016 р. справа № 910/22728/15; копія Ухвали Господарського суду Харківської області №922/6220/15; копії витягів з бази ДАЇ; додаткова угода № 1 до договору оренди № 07/10 від07.10.2014; таблиця з завданнями та виконанням по ним. для юристів; копія довіреності від ОСОБА_139 на ОСОБА_82 ; копія паспорта ОСОБА_197 ; сертифікат № 316599 на ім`я ОСОБА_174 ; копія паспорта ОСОБА_174 і ІНН; копія трудової книжки ОСОБА_198 ; рішення від 25.08.2016Русько-Тишської сільської рада; таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; таблиця власників земельних ділянок; копія квитанції № 15030475 від 29.01.2016; лист від департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Х\о № 1020-1397 від 28.03.2016;таблиця з завданнями та виконанням по ним для юристів; довіреність від 24.06.2016 року від ОСОБА_199 на ОСОБА_174 ; копія паспорту ОСОБА_199 та ІНН; копія державного Акту направо власності серія ЯЖ № 461856; витяги з Державного земельного кадастру про земельну ділянку; копія довіреності від ОСОБА_199 на ОСОБА_196 ; витяг про реєстрацію в Єдиномуреєстрі довіреностей; копія паспорту ОСОБА_188 та ІНН; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки від 15.09.2015 між ОСОБА_5 та ОСОБА_188 ; копія витягу № 43856706 від15.09.2015; копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 53681368 від 20.02.2016; копія будівельного паспорту по адресі АДРЕСА_18 ; витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку №НВ-6302431072016 від 11.02.2016; кадастровий план земельної ділянки 6325183501:00:002:0257;копія довіреності від ОСОБА_78 на ОСОБА_5 та ОСОБА_82 на розпорядження усіма нежитловими приміщеннями розташованими за адресою: АДРЕСА_2 ,від 13.11.2015 року № в реєстрі 2624; копія паспорту ОСОБА_78 ; позовна заява до Господарського суду Харківської обл. про скасування претензії; ухвала Господарського судуХарківської області № 922/6456/15 від 21.12.2015; ухвала Господарського суду Харківської області № 922/5700/15 від 19.10.2015; копія рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення; протоколи хімічної експрес-лабораторії; позовна заява про відшкодування мат. Шкоди; лист від МСК; копія паспорту ОСОБА_78 ; заява про видачу копії постанови; роздруківка списку контактів мобільного телефону; завірена копія Договір купівлі-продажу між продавець - ОСОБА_13 , та покупець - ОСОБА_184 від 22.09.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від22.09.2014; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_139 , покупець - ОСОБА_188 від 15.09.2015; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від "15.09.2015; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_200 від 06.02.2015; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 06.02.2015; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_192 від 07.08.2015; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від07.08.2015; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 07.08.2015; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_201 від 24.12.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від24.12.2014; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_202 від 09.12.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 09.12.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від09.12.2014; копія дарування земельної ділянка між дарувальник - ОСОБА_13 та ОСОБА_203 від 18.12.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав нанерухоме майно про реєстрацію права власності від 18.12.2014; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_204 . від01.09.2015;завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 01.09.2015; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно Серія НОМЕР_18 від 18.09.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 18.09.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно Серія НОМЕР_19 від 05.11.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових іірав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 05.11.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно Серія НОМЕР_20 від 03.11.2014; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 03.11.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_192 ; завірена копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , покупець - ОСОБА_192 від 07.08.2015; завірена копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 07.08.2015; копія паспорта та довідки про присвоєний ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_205 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_205 від 06.02.2015; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 06.02.2015 ; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_188 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_188 від 15.09.2015; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.09.2015; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_184 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_184 , відС22.09.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 22.09.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_206 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_207 , від 17.11.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 17.11.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно серія САМ № 09.07.26 від 24.06.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 24.06.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_181 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_181 , від 12.08.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 12.08.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_208 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_208 , від 23.09.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 23.09.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_194 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_194 , від 02.06.2015; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності`від 02.06.2015; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно серія НОМЕР_21 від 24.06.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 24.06.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_195 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_195 , від 19.11.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 19.11.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_13 ; копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно серія НОМЕР_22 від 24.06.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 24.06.2014; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_195 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_195 , від 19.11.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 19.11.2014; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 22.02.2016; копія будівельного паспорту від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки в АДРЕСА_19 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_195 від 09.02.2016; копія кадастрового номеру земельної ділянки № 6325183501:00:002:0250; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру гр. ОСОБА_194 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_194 , від 02.06.2015; копія Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від02.06.2015; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 17.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 ; копія схеми забудови земельної ділянки від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_210 . від09.02.2016; копія кадастрового номеру земельної ділянки № 6325183501:00:002:0245; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_181 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_13 , та покупець - ОСОБА_211 , від 12.08.2014; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_212 , від 12.08.2014; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_174 , від27.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки в АДРЕСА_21 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_212 , від 09.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки №6325183501:00:002:0243; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_207 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_139 , та покупець - ОСОБА_207 , від 17.11.2014; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_207 , від 17.11.2014;копія виписки з Державного реєстру речових прав на' нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_174 , від 27.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 від 28.03.2016; копія схемизабудови земельної ділянки в АДРЕСА_21 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_207 , від 09.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0241; копія паспорта та "довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_184 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_13 , та покупець - ОСОБА_184 , від 22.09.2014; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_184 , від 22.09.2014;копія інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна видана ОСОБА_184 , від 29.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки в АДРЕСА_21 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_184 , від09.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0258; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_205 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець ОСОБА_213 , від 06.02.2015; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_205 , від 06.02.2015; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_174 , від27.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_18 від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки в АДРЕСА_18 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, надано ОСОБА_213 , від 06.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки №6325183501:00:002:0256; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_192 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець ОСОБА_5 та покупець - ОСОБА_192 , від 07.09.2015; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_192 , від 07.08.2015; копія виписки з Державного реєстр> речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 18.02.2016; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 18.02.2016; копія схеми забудови земельної ділянки від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу і Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_192 , від 09.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0255; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_214 ; копія договору купівлі-продаж> земельної`ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_215 , від 06.10.2015: копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_215 , від 06.10.2015; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_216 , від 20.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_18 від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_215 , від 09.02.2016; копія кадастрового план> земельної ділянки № 6325183501:00:002:0254; копія паспорта -Ш. довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_217 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_217 , від 15.10.2015; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_218 , від 15.10.2015; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 20.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_18 від 28.03.2016; копія схеми забудови земельної ділянки в АДРЕСА_18 від 28.03.2016; копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва; копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_218 , від 11.02.2016; копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0253; копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_201 ; копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_201 , від 24.12.2014; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_201 , від 24.12.2014; копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_174 , від 20.02.2016; копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_22 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016. Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. Копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_201 , від 11.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0261. Копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_204 . Копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_202 , від 19.12.2014. Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_202 , від 09.12.2014. Копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_219 , від 20.02.2016. Копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_22 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016. Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. Копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_202 , від 09.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0262. Копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_220 . Копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 20.02.2016. Копія договору купівлі- продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_221 , від 21.10.2015. Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_222 , від 21.10.2015. Копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_22 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016. Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. Копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_221 , від 09.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки №6325183501:00:002:0263. Копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_223 . Копія договору дарування земельної ділянки між дарувальник - ОСОБА_13 , та Обдаровуваний - ОСОБА_224 від 18.12.2014. Копія витягу з Державного реєстру речовихправ на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_225 , від 18.12.2014.Копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_174 , від 19.02.2016. Копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_22 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016. Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. КопіяВитягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_225 , від09.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0264. Копіяпаспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_226 . Копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець ОСОБА_227 , від 01.09.2015. Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_228 , від 01.09.2015. Копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 18.02.2016. Копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016. Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. Копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_228 , від 11.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0268. Копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_229 . Копія договору купівлі-продажу земельної ділянки між продавець - ОСОБА_5 , та покупець - ОСОБА_191 , від13.10.2015. Копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_191 , від 13.10.2015. Копія виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме-майно про реєстрацію права власності видана ОСОБА_209 , від 18.02.2016. Копія будівельного паспорту за адресою: АДРЕСА_20 від 28.03.2016. Копія схеми забудови земельної від 28.03.2016.Копія пам`ятки замовнику індивідуального будівництва. Копія Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку надано ОСОБА_191 , від 11.02.2016. Копія кадастрового плану земельної ділянки № 6325183501:00:002:0265. Квитанція з AT Укрсиббанк р/р НОМЕР_23 ОСОБА_13 Чорнові записи. Заява ОСОБА_230 від 04.08.2016 зареєстровано в реєстрі № 1523 Нотаріус ОСОБА_231 . Заява ОСОБА_230 від 04.08.2016 зареєстровано в реєстрі № 1522Нотаріус ОСОБА_231 . Копія .паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_232 . Протокол № 1 загальних зборів засновників ТОВ «ДІ ЕЙ СОЛАР» (кодЄДРПОУ 37754285) від 22.03.2016, накладений ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 19.10.2016 р. по справі № 640/12962/16-к, н/п1-кс/640/7998/16.

Передати вказане майно на відповідальне зберігання директору ТОВ «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 .

Визначити відповідальною особою за збереження майна директора ТОВ «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 .

Попередити директора ТОВ «Компанія «А-РЕНТ» ОСОБА_5 про кримінальну відповідальність за ст. 388 КК України про необхідність збереження майна.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.06.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу67612097
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013220490001420 від 13.03.2013 р. за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3, 4 ст.190, ч.1 ст. 388, ч. 2 ст. 192 КК України

Судовий реєстр по справі —640/13581/16-к

Ухвала від 29.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 29.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 29.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 28.09.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 28.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 28.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 21.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 21.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 22.09.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Божко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні