Рішення
від 15.10.2009 по справі 6/474
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьког о,44-Б тел. 284-18-98

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 6/474 15.10.09

За позовом Товариства з о бмеженою відповідальністю « Євротехно-Плюс»

До відповідача Т овариства з обмеженою відп овідальністю «Євроойл»

Про звернення стягнен ня на майнові права шляхом пе реведення заставленого прав а

Суддя Ковтун С.А.

Представники сторін:

Від позивача Т рохимчук О.І. (за дов.)

Від відповідача не з' явились

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

До Господарського суду м іста Києва звернулося з позо вом товариство з обмеженою в ідповідальністю «Євротехно -Плюс»до товариства з обмеже ною відповідальністю «Євроо йл»про звернення стягнення н а предмет застави, визначени й договором застави корпорат ивних прав № 74-47/1-07/06 від 18.10.2007 р., укл аденим між відповідачем та в ідкритим акціонерним товари ством комерційний банк «Хрещ атик», шляхом переведення на позивача корпоративних прав у вигляді частки в статутном у капіталі фонді (капіталі) то вариства з обмеженою відпові дальністю «Гурзуфський», яка складає 50% статутного фонду (к апіталу) та належить відпові дачу з заставною вартістю 1000 г рн., а також про звернення стяг нення на предмет застави, виз начений договором застави ко рпоративних прав № 74-47/1-07/06 від 18.10. 2007 р., укладеним між відповідач ем та відкритим акціонерним товариством комерційний бан к «Хрещатик», шляхом перевед ення на позивача корпоративн их прав у вигляді частки в ста тутному капіталі фонді (капі талі) товариства з обмеженою відповідальністю «Чорномор ський берег», яка складає 50% ст атутного фонду (капіталу) та н алежить відповідачу з застав ною вартістю 1000 грн.

Позовні вимоги мотивовані тим, що боржником, незважаючи на те, що строк погашення зобо в' язань за кредитним догово ром вже настав, не здійснено п овернення кредиту та не спла чено відсотки за користуванн я кредитом. Оскільки боржник ом не виконано зобов' язання по поверненню кредиту, заста водержатель має право одержа ти задоволення майнових вимо г з вартості заставленого ма йна.

Нормативно позивач посила ється на ст. 19, 20, 23 Закону Україн и «Про заставу», 512-514 Цивільног о кодексу України.

Ухвалою суду від 13.07.2009 р. було п орушено провадження у справі № 6/474 та призначено її роз гляд на 14.09.2009 р..

Відповідач на виклик суду н е з' явився, про причини неяв ки суд не повідомив.

Розгляд справи було відкла дено на 15.10.2009 р..

Відповідач відзиву на позо в не надав, на виклик суду не з ' явився повторно, про час та місце розгляду справи був на лежним чином повідомлений, п ро причини неявки суд не пові домив.

Суд вважає за можливе розгл янути справу за наявними в ні й матеріалами в порядку ст. 75 Г ПК України.

Розглянувши надані учасн иками судового процесу докум енти і матеріали, заслухавши пояснення представника пози вача, всебічно та повно з' яс увавши обставини, на яких ґру нтуються позовні вимоги, об' єктивно оцінивши в сукупност і докази, які мають значення д ля розгляду справи і вирішен ня спору по суті, суд встанови в:

18.10.2007 р. між відкритим акціон ерним товариством комерційн им банком «Хрещатик» (банком ) та товариством з обмеженою в ідповідальністю (ТОВ) «Конве рсія»(позичальником) був укл адений кредитний договір №74-47 /1-07 (далі - Кредитний договір),

Згідно з п. 1.1 Кредитного дого вору банк надає позичальнику в порядку, передбаченому цим договором, кредит у сумі 15000000 гр н. терміном до 25.03.2008 р..

Відповідно до п. 1 договору п озичальник зобов' язується використати кредит на цілі, п ередбачені цим договором, сп латити банку відсотки за кор истування кредитом і комісії у розмірі та порядку, які пере дбачені цим договором, штраф и, пеню та повернути банку сум у кредиту в порядку і строки, п ередбачені цим договором.

Згідно з п. 1.4, п. 1.5 договору за о бслуговування кредитної заб оргованості позичальник сп лачує банку комісійні у розм ірі 0,15% від суми кредиту, зазнач еної у п. 1.1. цього договору. Поз ичальник щомісячно сплачує б анку комісію за управління к редитом в розмірі 500 грн.

Відповідно до п. 2.1, п. 2.1.2 Кредит ного договору видача кредиту здійснюється при виконанні позичальником певних умов, в тому числі, укладення з банко м договорів, що будуть забезп ечувати виконання зобов' яз ань за цим договором, зокрема укладення договору застави корпоративних прав ТОВ «Євро ойл»в ТОВ «Гурзуфський»та до говору застави корпоративни х прав ТОВ «Євроойл»в ТОВ «Чо рноморський берег».

Згідно з п.3.1. договору викона ння зобов' язань позичальни ка за цим договором забезпеч ується, в тому числі заставою корпоративних прав ТОВ «Євр оойл» в ТОВ «Гурзуфський», за ставою корпоративних прав ТО В «Євроойл» в ТОВ «Чорноморс ький берег».

Відповідно до п. 4.5 договору п огашення кредиту здійснюєть ся позичальником в гривнях н а рахунок № 2062600019830 в термін до 25.03.20 08 р..

Згідно з п. 5.2.9., п. 5.2.10 договору б анк має право:

- у випадку невиконанн я позичальником зобов' язан ь, передбачених цим договоро м, задовольнити свої вимоги з а рахунок заставленого майна (майнових прав) та іншого майн а, яке належить позичальнику або майновим поручителям.

- відступити право вим оги за цим договором третім о собам.

01.11.2007 р. між відкритим акціоне рним товариством комерційни й банк «Хрещатик»(банком) та Т ОВ «Євроойл» (заставодавцем) був укладений договір заста ви корпоративних прав №74-47/1-07/06 (д алі - Договір застави), відпо відно до якого з метою забезп ечення виконання зобов' яза нь ТОВ «Конверсія», що виплив ають з кредитного договору, з аставодавець передає банку в заставу корпоративні права, зазначені в п. 1.2. цього договор у.

Відповідно до п. 1.2. Договору застави предметом за цим дог овором є:

- належні ТОВ «Євроойл », як учаснику ТОВ «Чорноморс ький берег», корпоративні пр ава на частку, що становить 50% в ід розміру статутного капіта лу ТОВ «Чорноморський берег» , та складає 125000 грн., як такі, що і снують на момент укладення ц ього договору, так і ті, що вин икатимуть в подальшому (п. 1.2.1. Д оговору застави)

- належні ТОВ «Євроойл », як учаснику ТОВ «Гурзуфськ ий», корпоративні права на ча стку, що становить 50% від розмі ру статутного капіталу ТОВ « Гурзуфський», та складає 50000 гр н., як такі, що існують на момен ту укладення цього договору, так і ті, що виникатимуть в по дальшому (п. 1.2.2 Договору застав и)

Під корпоративними правам и сторони розуміють право пр иймати участь в управлінні т овариством, брати участь в ро зподілі прибутку, отримувати частину прибутку (дивіденди ) пропорційно частці засновн ика (учасника), отримувати інф ормацію про діяльність товар иства, вийти в установленому порядку з товариства, а також отримати частину майна това риства у випадку його ліквід ації (пропорційно розміру ча стки в статутному фонді това риства), а також усі інші права , які передбачені законом та с татутами ТОВ «Гурзуфський»т а ТОВ «Чорноморський берег».

Відповідно до п. 1.5. Договору сторони за домовленістю оцін юють заставлені корпоративн і права, зазначені в п. 1.2.1. Догов ору застави, в сумі 1000 грн., та за ставлені корпоративні права зазначені в п. 1.2.2. Договору зас тави в сумі 1000 грн. З оцінкою пр едмета застави сторони згодн і.

Згідно з п. 1.6. Договору заста ви банк має право, у разі невик онання позичальником зобов ' язань за кредитним договор ом, задовольнити свої вимоги за рахунок заставлених корп оративних прав в порядку, пер едбаченому Законом України « Про заставу», Законом Україн и «Про забезпечення вимог кр едиторів та реєстрацію обтяж ень»та цим договором.

Відповідно до п. 3.1. Договору застави банк має право при ви никненні передбачених креди тним договором підстав, задо вольнити за рахунок заставле них корпоративних прав свої вимоги в повному обсязі, що ви значається на момент фактичн ого задоволення, включаючи: в ідшкодування витрат, пов' яз аних з пред' явленням вимоги і зверненням стягнення на за ставлені корпоративні права ; сплату відсотків за користу вання кредитними коштами і н еустойку; сплату суми кредит ної заборгованості; відшкоду вання збитків, завданих прос троченням виконання зобов' язань, або порушенням умов ць ого договору.

Згідно з п. 4.1. Договору заста ви у випадку невиконання поз ичальником зобов' язань, що випливають з кредитного дого вору, та (або) невиконання заст аводавцем положень цього дог овору, цим договором заставо давець відступає банку заста влені корпоративні права, у ч астці, яка є предметом застав и за цим договором.

21.12.2007 р. між відкритим акціоне рним товариством комерційни м банком «Хрещатик»(Банком) т а товариством з обмеженою ві дповідальністю «Євротехно-П люс»(цесіонарієм) був укладе ний договір про відступлення права вимоги.

Відповідно до п.1.1 договору п ро відступлення права вимоги банк відступає цесіонарію в порядку та на умовах, визначе них цим договором та чинним з аконодавством України, права вимоги, належні Банку, в межах яких цесіонарій стає кредит ором за Кредитним договором з урахуванням усіх змін та до повнень до нього.

Відповідно до п.1.2 договору п ро відступлення права вимоги за Кредитним договором до це сіонера переходять усі права банку у зобов' язаннях, які в иникли на підставі Кредитног о договору, в обсязі і на умова х, що існують на момент набран ня чинності цим договором, зо крема вимагати від боржника належного та реального викон ання наступних обов' язків: в строк до 25.03.2008 р. повернути кре дитні кошти в сумі фактичної заборгованості боржника за Кредитним договором на момен т укладення цього договору; с воєчасно сплачувати відсотк и за користування кредитом і з розрахунку 15% річних; своєча сно сплачувати комісії, можл иві штрафні санкції (неустой ки), передбачені кредитним до говором; належним чином вико нувати інші зобов' язання, в становлені для боржника умов ами кредитного договору.

21.12.2007 р. між відкритим акціоне рним товариством Комерційни м банком «Хрещатик»(Банк) та т овариством з обмеженою відпо відальністю «Євротехно-Плюс »(Цесіонарій) був укладений д оговір про відступлення прав а вимоги за договорами заста ви корпоративних прав (цесії ).

Відповідно до п.1.1 договору п ро відступлення права вимоги за договорами застави корпо ративних прав (цесії) банк від ступив цесіонарію права вимо ги за договорами застави кор поративних прав, належних ба нку, в межах яких цесіонарій с тає (заставодержателем) кред итором за договорами застави корпоративних прав, зокрема за договором застави корпор ативних прав №74-47/1-07/06 від 18.10.2007 р., ук ладеним між банком та ТОВ «Єв роойл».

Відповідно до п.1.2. договору п ро відступлення права вимоги за договорами застави корпо ративних прав (цесії), до цесіо нарія переходить право (замі сть банку) в разі невиконання боржником забезпеченого зас тавою зобов' язання за Креди тним договором, з урахування м усіх змін та доповнень до нь ого, одержати задоволення св оїх вимог за рахунок предмет а застави переважно перед ін шими кредиторами боржника, у порядку, встановленому вказ аними договорами та відпові дно до законодавства України .

Згідно з п. 1.3., 5.3. договору про в ідступлення права вимоги за договорами застави корпорат ивних прав (цесії) відступлен ня прав банку за договорами з астави корпоративних прав пе реходить до цесіонарія в мом ент нотаріального посвідчен ня цього договору. Цей догові р вважається укладеним і наб ирає чинності з моменту підп исання його уповноваженими п редставниками сторін та нота ріального посвідчення.

Договір відступлення прав а вимоги за договорами заста ви корпоративних прав (цесії ) був нотаріально посвідчени й 21.12.2007 р. та зареєстрований за № 5156.

21.12.2007 р. банк направив позичал ьнику листа № 47-15/7436, яким вимага в від нього дострокового пов ернення кредиту та відсотків за Кредитним договором, у зв' язку з наявністю заборговано сті по нарахованим відсоткам за користування кредитними коштами.

Позичальник листом від 21.12.2007 р. повідомив Банк про неможли вість виконання зобов' язан ь.

25.12.2007 р. Банк листом № 47-15/7468 повід омив позичальника про укладе ння з позивачем договорів пр о відступлення права вимоги.

26.12.2007 р. позивач в листах №26/1, № 26/ 2, 26/3 повідомив ТОВ «Євроойл», Т ОВ «Гурзуфський»та ТОВ «Чорн оморський берег»про те, що мі ж ним та банком були укладені договори відступлення права вимоги за Кредитним договор ом та Договором застави корп оративних прав.

03.01.2008 р. позивач направив пози чальнику листа № 0301, в якому вим агав терміново повернути отр иманий кредит в повному обся зі та сплатити відсотки за ко ристування ним.

05.01.2008 р. у відповідь на лист № 0301 від 03.10.2008 р. позичальник повідо мив про неможливість сплати відсотків та повернення кред иту.

Обґрунтовуючи позовні вим оги, позивач вказує на те, що о скільки позичальник не викон ує свої зобов' язання за Кре дитним договором, він просит ь звернути стягнення на пред мет застави, що є забезпеченн ям виконання Кредитного дого вору.

Оцінюючи подані сторонами докази за своїм внутрішнім п ереконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об' єктивному розгляді в судовом у засіданні всіх обставин сп рави в їх сукупності, та врахо вуючи визнання Відповідачам и позову в повному обсязі, суд вважає, що позовні вимоги під лягають задоволенню з наступ них підстав.

Статтями 11, 509 Цивільного код ексу України передбачено, що договір є підставою виникне ння цивільних прав і обов' я зків (зобов' язань), які мають виконуватися належним чином і в установлений строк відпо відно до вказівок закону, дог овору.

Відповідно до ч. 1 ст. 173 Господ арського кодексу України, в с илу зобов' язання одна сторо на (боржник) зобов' язана вчи нити на користь другої сторо ни (кредитора) певну дію (перед ати майно, виконати роботу, на дати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від певн ої дії, а кредитор має право ви магати від боржника виконанн я його обов' язку.

Відповідно до ст. 193 Господар ського кодексу України суб' єкти господарювання та інші учасники господарських відн осин повинні виконувати госп одарські зобов' язання нале жним чином відповідно до зак ону, інших правових актів, дог овору, а за відсутності конкр етних вимог щодо виконання з обов' язання - відповідно до вимог, що у певних умовах звич айно ставляться.

Стаття 526 Цивільного кодекс у України передбачає, що зобо в' язання має виконуватися н алежним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільн ого законодавства тощо. Одно стороння відмова від зобов' язання або одностороння змін а його умов не допускається, щ о передбачено ст. 525 Цивільног о кодексу України. Згідно з ч. 1 ст. 530 Цивільного кодексу Укра їни, якщо у зобов' язанні вст ановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає в иконанню у цей строк (термін).

Згідно зі ст. 1054 Цивільного к одексу України за кредитним договором банк або інша фіна нсова установа (кредитодавец ь) зобов' язується надати гр ошові кошти (кредит) позичаль никові у розмірі та на умовах , встановлених договором, а по зичальник зобов' язується п овернути кредит та сплатити проценти. До відносин за кред итним договором застосовуют ься положення параграфа 1 ціє ї глави, якщо інше не встановл ено цим параграфом, і не випли ває із суті кредитного догов ору.

Відповідно до ч. 1 ст. 1048 Цивіль ного кодексу України позикод авець має право на одержання від позичальника процентів від суми позики, якщо інше не в становлено договором або зак оном. Розмір і порядок одержа ння процентів встановлюютьс я договором. У разі відсутнос ті іншої домовленості сторін проценти виплачуються щоміс яця до дня повернення позики .

Згідно з ч. 2 ст. 1050 Цивільного кодексу України, якщо догово ром встановлений обов' язок позичальника повернути пози ку частинами (з розстрочення м), то в разі прострочення пове рнення чергової частини пози кодавець має право вимагати дострокового повернення час тини позики, що залишилася, та сплати процентів, належних й ому відповідно до статті 1048 ць ого Кодексу.

Як встановлено судом, між ба нком та позичальником був у кладений Кредитний договір, відповідно до якого банк над ає позичальнику кредит у сум і 15000000 грн. терміном до 25.03.2008 р..

Кредитним договором перед бачено, що позичальник зобов ' язаний сплатити банку відс отки за користування кредито м, комісії, штрафи, пеню та пов ернути банку суму кредиту в п орядку і строки, передбачені цим договором.

Крім того, кредитним догово ром передбачено його забезпе чення.

При цьому, відповідно до п. 5.2 .9. Кредитного договору, банк м ає право у випадку невиконан ня позичальником зобов' яз ань, передбачених цим догово ром, задовольнити свої вимог и за рахунок заставленого ма йна (майнових прав) та іншого м айна, яке належить позичальн ику або майновим поручителям .

Відповідно до ст. 546 Цивільно го кодексу України виконання зобов' язання може забезпеч уватися неустойкою, порукою, гарантією, заставою, притрим анням, завдатком.

Згідно з ст. 572 Цивільного код ексу України в силу застави к редитор (заставодержатель) м ає право у разі невиконання б оржником (заставодавцем) зоб ов' язання, забезпеченого за ставою, одержати задоволення за рахунок заставленого май на переважно перед іншими кр едиторами цього боржника, як що інше не встановлено закон ом (право застави).

Відповідно до ч. 1 ст. 574, ч. 1 ст. 576 , ч. 1 ст. 583 Цивільного кодексу Ук раїни застава виникає на під ставі договору, закону або рі шення суду. Предметом застав и може бути будь-яке майно (зок рема річ, цінні папери, майнов і права), що може бути відчужен е заставодавцем і на яке може бути звернене стягнення. Зас таводавцем може бути боржник або третя особа (майновий пор учитель).

Оскільки відповідно до умо ви Договору застави корпорат ивних прав відповідач є заст аводавцем за Кредитним догов ором, кредитор має право задо вольнити свої вимоги за раху нок заставлених корпоративн их прав в повному обсязі

Відповідно до ч. 1 ст. 512, 514 Цивіл ьного кодексу України кредит ор у зобов' язанні може бути замінений іншою особою внас лідок, зокрема передання ним своїх прав іншій особі за пра вочином (відступлення права вимоги). До нового кредитора п ереходять права первісного к редитора у зобов' язанні в о бсязі і на умовах, що існували на момент переходу цих прав, я кщо інше не встановлено дого вором або законом.

Внаслідок укладення між ві дкритим акціонерним товарис твом Комерційним банком «Хре щатик»та товариством з обмеж еною відповідальністю «Євро техно-Плюс»договорів про від ступлення права вимоги, пози вач набув права кредитора за Кредитним договором та Дого вором застави

Як вбачається з матеріалів справи, відповідача було пов ідомлено про перехід від бан ку до позивача прав за кредит ним договором та договорами застави корпоративних прав.

Відповідно до ст. 19 Закону Ук раїни «Про заставу»за рахуно к заставленого майна заставо держатель має право задоволь нити свої вимоги в повному об сязі, що визначається на моме нт фактичного задоволення, в ключаючи проценти, відшкодув ання збитків, завданих прост рочкою виконання (а у випадка х, передбачених законом чи до говором, - неустойку), необхідн і витрати на утримання заста вленого майна, а також витрат и на здійснення забезпеченої заставою вимоги, якщо інше не передбачено договором заста ви.

Згідно з ч. 1 ст. 20 Закону Украї ни «Про заставу»заставодерж атель набуває право зверненн я стягнення на предмет заста ви в разі, якщо в момент настан ня терміну виконання зобов' язання, забезпеченого застав ою, воно не буде виконано, якщо інше не передбачено законом чи договором. За рахунок пред мета застави заставодержате ль має право задовольнити в п овному обсязі свою вимогу, що визначена на момент фактичн ого задоволення, включаючи с плату процентів, неустойки, в ідшкодування збитків, завдан их порушенням зобов' язання , необхідних витрат на утрима ння заставленого майна, а так ож витрат, понесених у зв' яз ку із пред' явленням вимоги, якщо інше не встановлено дог овором.

Відповідно до ст. 589, ст. 590 Циві льного кодексу України у раз і невиконання зобов' язання , забезпеченого заставою, зас таводержатель набуває право звернення стягнення на пред мет застави. Звернення стягн ення на предмет застави здій снюється за рішенням суду, як що інше не встановлено догов ором або законом.

Оскільки позичальник не ви конав вимогу про виконання з обов' язання, позивач, як нов ий кредитор набув право звер нення стягнення на предмет з астави - корпоративні права , якими забезпечено зобов' я зання за Кредитним договором .

Відповідно до ч. 2 ст. 23 Закону України «Про заставу»застав одержатель набуває право вим агати в судовому порядку пер еводу на нього заставленого права в момент виникнення пр ава звернення стягнення на п редмет застави.

Статтею 32 Господарського пр оцесуального кодексу Україн и встановлено, що доказами у с праві є будь-які фактичні дан і, на підставі яких господарс ький суд у визначеному закон ом порядку встановлює наявні сть чи відсутність обставин, на яких ґрунтуються вимоги ч и заперечення сторін, а також інші обставини, які мають зна чення для правильного виріше ння господарського спору.

Відповідно до статті ст. 33 Го сподарського процесуальног о кодексу України, кожна стор она повинна довести ті обста вини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і з аперечень.

Приймаючи рішення, суд зобо в' язаний керуватись надани ми сторонами доказами.

Позивачем належним чином д оведене виникнення в нього п рава на частки ТОВ «Євроойл» у ТОВ «Гурзуфський»та у ТОВ « Чорноморський берег» внаслі док невиконання ТОВ «Конверс ія»зобов' язань за кредитни м договором № 74-47/1-07 від 18.10.2007 р..

Обставини, на які посилаєть ся позивач як на підставу сво їх вимог, належним чином дове дені і відповідачем не спрос товані, а тому позовні вимоги підлягають задоволенню в по вному обсязі.

Відповідно до ст. 49 ГПК Украї ни судові витрати покладають ся на відповідача.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 49, 82-85 ГПК України , суд

ВИРІШИВ:

Позов задовольнити повн істю.

Звернути стягнення на пред мет застави, визначений дого вором застави корпоративних прав № 74-47/1-07/06 від 01.11.2007 р., укладени й між товариством з обмежено ю відповідальністю «Євроойл »та відкритим акціонерним то вариством Комерційним банко м «Хрещатик», шляхом перевед ення на товариство з обмежен ою відповідальністю «Євроте хно-Плюс»(04123, м. Київ, вул. Світли цького, 33 літ. А, код 32072694) корпора тивних прав у вигляді частки в статутному фонді (капіталі ) товариства з обмеженою відп овідальністю «Гурзуфський» (АРК, м. Білогорськ, вул. Чабан-З аде, 2А, код 32777873), яка складає 50% ста тутного фонду (капіталу) та на лежить товариству з обмежено ю відповідальністю «Євроойл »(03148, м. Київ, вул. Вінницька, 14/39, ко д 32977332) із заставною вартістю 1000 г рн.

Звернути стягнення на пред мет застави, визначений дого вором застави корпоративних прав № 74-47/1-07/06 від 01.11.2007 р., укладени й між товариством з обмежено ю відповідальністю «Євроойл »та відкритим акціонерним то вариством Комерційним банко м «Хрещатик», шляхом перевед ення на товариство з обмежен ою відповідальністю «Євроте хно-Плюс»(04123, м. Київ, вул. Світли цького, 33 літ. А, код 32072694) корпора тивних прав у вигляді частки в статутному фонді (капіталі ) товариства з обмеженою відп овідальністю «Чорноморськи й берег»(м. Севастополь, вул . Лоцманська, 7, кв. 47, код 33117657), як а складає 50% статутного фонду (капіталу) та належить товари ству з обмеженою відповідаль ністю «Євроойл»(03148, м. Київ, вул . Вінницька, 14/39, код 32977332) із застав ною вартістю 1000 грн.

Стягнути з товариства з обм еженою відповідальністю «Єв роойл» (03148, м. Київ, вул. Вінницьк а, 14/39, код 32977332) на користь товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Євротехно-Плюс»(04123, м. Ки їв, вул. Світлицького, 33 літ. А, к од 32072694) державне мито в сумі 102 гр н. та витрати на інформаційно -технічне забезпечення судов ого процесу в сумі 312,5 грн.

Суддя С .А. Ковтун

Рішення підписано 27.11.2009 р.

Дата ухвалення рішення15.10.2009
Оприлюднено01.12.2010
Номер документу6906403
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/474

Ухвала від 12.09.2017

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Ухвала від 12.09.2017

Господарське

Господарський суд Луганської області

Корнієнко В.В.

Рішення від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Постанова від 08.11.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Дикунська С.Я.

Ухвала від 20.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Рішення від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Кирилюк Т.Ю.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Кирилюк Т.Ю.

Ухвала від 18.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ковтун С.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні