Постанова
від 20.07.2011 по справі 4-1236/11
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва

П О С Т А Н О В А

Іменем України

Справа № 4-1236/11

20.07.2011 року голова Центрального районного суду м. Миколаєва -суддя Голубкін О.І. розглянув подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА у Миколаївській області про проведення виїмки,

В С Т А Н О В И В

В проваджені СВ ПМ ДПА у Миколаївській області перебуває кримінальна справа, порушена 12 березня 2010 року відносно невстановлених осіб, за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України

В ході досудового слідства встановлено, що приблизно в грудні 2006 - січні 2007 року, ОСОБА_1, не маючи наміру займатися підприємницькою діяльністю, з метою одержання винагороди, дав згоду невстановленим слідством особам, матеріали у відношенні яких виділені в окреме провадження, зареєструвати підприємство.

Після реєстрації в державних органах ТОВ "БК "Главбудмонтаж", ОСОБА_1, свідомо знаючи про те, що здійснювати фінансово-господарську діяльність підприємства він не буде, у невстановленому слідством місці у квітні 2007 року передав підписані їм статутні й реєстраційні документи ТОВ "БК "Главбудмонтаж" невстановленим слідством особам, для подальшого здійснення незаконної діяльності, спрямованої на ухиляння від сплати податків.

Згадані невстановлені особи використовуючи ТОВ "БК "Главбудмонтаж", від імені ОСОБА_1, здійснювали незаконну діяльність, спрямовану на навмисне ухиляння від сплати податків у бюджет держави.

Під час розслідування кримінальної справи встановлено, що у місті Миколаєві діяв «конвертаційний центр»до складу якого входило ТОВ "НФ СИТЕК", ТОВ «ХОРС-НІКО» , ТОВ «МГІ-ТОРГ»та ще близько 25 суб'єктів господарської діяльності, створених невстановленими особами з метою незаконної фіктивної підприємницької діяльності направленої на пособництво іншим реально діючим підприємствам в ухиленні від сплати податків та конвертації безготівкових грошових коштів у готівку.

29.12.2008 - 31.12.2008, проведено обшук у кімнаті № 27 офісного приміщення розташованого за адресою м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 23, у ході якого виявлено та вилучено установчі, бухгалтерські первинні документи аналітичного обліку, а також інші бланки і документи, чорнові записки та печатки підприємств з ознаками фіктивності у тому числі ТОВ "НФ СИТЕК", ТОВ «ХОРС-НІКО» , ТОВ «МГІ-ТОРГ» .

Встановлено, що ТОВ "ХОРС-НIКО" (код ЄДРПОУ 33514077) відкрито рахунок №26008311170301 в Акцiонерному банку "Пiвденний" МФО 328209.

В поданні слідчий просить винести постанову про проведення виїмки в Акцiонерному банку "Пiвденний" ряду документів, які мають значення для встановлення істини по справі.

Вивчивши подання слідчого, приймаючи до уваги, що вивчення документів, що свідчать про рух коштів по зазначених розрахункових рахунках необхідне для повного, об'єктивного та всебічного дослідження обставин справи, а зазначені документи містять банківську таємницю, суд вважає подання таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 178 КПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА у Миколаївській області про проведення виїмки -задовольнити.

Провести в Акцiонерному банку "Пiвденний" МФО 328209 за адресою м. Одеса, вул. Краснова, 6/1 виїмку наступних документів:

1. Даних про рух грошових коштів на електронному та паперовому носіях по поточному рахунку №26008311170301, який належить ТОВ "ХОРС-НIКО" (код ЄДРПОУ 33514077) із зазначенням назви контрагентів, їх кодів ЄДРПОУ, кореспондуючого рахунку, назви банка кореспондента, дати проведення операції, суми та призначення платежів, коду валюти платежу, за період з моменту відкриття рахунку до моменту оголошення постанови;

2. Оригіналів документів, які знаходяться у справах з юридичного оформлення рахунків ТОВ "ХОРС-НIКО" (код ЄДРПОУ 33514077):

в—Џ заяви про відкриття рахунку;

в—Џ свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи в органі виконавчої влади;

в—Џ установчого документа (статуту/засновницького, договору/установчого акта/ положення);

в—Џ довідки про внесення юридичної особи до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;

в—Џ довідки про взяття юридичної особи на облік в органі державної податкової служби;

в—Џ свідоцтва фонду соціального страхування;

в—Џ повідомлень про взяття рахунку на облік органам ДПС;

в—Џ сторінок паспортів і других документів, які посвідчують особу, яка відкриває та розпоряджається рахунком, та знаходяться в справі підприємства;

в—Џ всіх рішень;

в—Џ наказів про призначення керівників;

в—Џ карток із зразками підписів і відбитками печаток;

в—Џ доручень, довіреностей на право розпорядження рахунком;

в—Џ заяв про переоформлення рахунку на інших осіб;

в—Џ договорів з банком;

в—Џ договір про використання систем «Клієнт-банк» , «Клієнт -Інтернет - банк» , «телефонний банкінг» з додатками, документу щодо встановлення «Клієнт-банку» , тощо;

в—Џ заяв на користування рахунком без печатки;

в—Џ рішень учасників договорів про визнання осіб, яким надається право розпорядчого підпису при проведенні операцій по рахунку;

в—Џ тимчасових карток зі зразками підпису тимчасово уповноважених осіб, які здійснюють операції по рахунку та відповідних документів, які підтверджують ці повноваження;

3. Оригіналів документів, які підтверджують зарахування та списання грошових коштів по вище вказаному розрахунковому рахунку (платіжні доручення, чеки, заявки на отримання грошових коштів готівкою, тощо).

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя О. І. Голубкін

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення20.07.2011
Оприлюднено22.11.2017
Номер документу70393368
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1236/11

Постанова від 20.07.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Голубкін О. І.

Постанова від 22.07.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Голубкін О. І.

Постанова від 15.03.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Кушніренко Ю. С.

Постанова від 31.05.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

Постанова від 01.08.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 02.12.2011

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Сизова Л. А.

Постанова від 17.10.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Беклеміщев О. В.

Постанова від 04.01.2012

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Кирилюк Л. К.

Постанова від 11.11.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Малухін В. В.

Постанова від 11.11.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Малухін В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні