Постанова
від 15.09.2009 по справі 4-200/09
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-200/09

ОКРЕМА ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 вересня 2009 року Знам' ян ський міськрайонний суд

Кіровогра дської області

Суддя Знам'янського міськр айонного суду Яковлєва С.В., ро зглянувши подання оперуповн оваженого сБНОН ЛВ на ст.Знам ' янка УМВС України на Одесь кій залізниці Іванов Д.А. про огляд домоволодіння ОС ОБА_2, -

В С Т А Н О В И В:

15 березня 2009 року винесено п останову про огляд житла та і ншого домоволодіння ОСОБА _2, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка мешк ає в АДРЕСА_1, не працює, ран іше судима, займається незак онним зберіганням, перевезен ням залізничним транспортом та збутом наркотичних речов ин: маріхуани, макової соломк и, розчину опію та прекурсорі в - ангідриду оцтової кисло ти. Під час збору необхідних о перативних матеріалів даний факт підтвердився.

Відповідно до ст.190 КПК Украї ни огляд житла чи іншого домо володіння проводиться за вмо тивованою постановою судді в порядку встановленому ст.177 ч .5 КПК України.

Відповідно до ч.5 ст.97 КПК Ук раїни Проведення визначених у законодавчих актах Україн и окремих оперативно-розшуко вих заходів проводиться з до зволу суду за погодженим з пр окурором поданням керівника відповідного оперативного п ідрозділу або його заступник а.

Однак до суду з зазначеним п оданням звернувся оперуповн оважений сБНОН ЛВ на ст.Знам' янка УМВС України на Одеські й залізниці Іванов Д.А. в п орушення зазначеної вище час тини статті КПК України.

Також подане до суду поданн я не відповідає вимогам діюч ого законодавства, в саме при його складанні та поданні не враховані положення Постано ви Пленуму Верховного Суду У країни від 28.03.2008 року № 2 «Про дея кі питання застосування суда ми України законодавства при дачі дозволів на тимчасове о бмеження окремих конституці йних прав і свобод людини і гр омадянина під час здійснення оперативно-розшукової діяль ності, дізнання і досудового слідства» щодо запобігання якого злочину, якої тяжкості необхідні зазначені в подан ні оперативно-розшукові захо ди. Також не зазначено, чи заве дено оперативно-розшукову сп раву, її номер, не в повному об сязі зазначені дані про особ у підозрюваного.

У поданні про проведення о гляду зазначено адресу житла , де планується провести ці ді ї, але не зазначено, що дані пр о те, що речові докази (в даном у випадку наркотичні засоби) , що мають значення для справи , знаходяться саме в цьому жит лі.

Вивчивши в судовому засі данні вищевказані обставини , суддя вважає, що оперуповно важений сБНОН ЛВ на ст.Знам' янка УМВС України на Одеські й залізниці Іванов Д.А., гр убо порушив вимоги КПК Украї ни та Закону України “Про міл іцію”.

На підставі викладеного та керуючись ст.23-2 , ч.2 ст.165-3 КПК Ук раїни, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Звернути увагу начальн ика ЛУ на Одеській залізниці УМВС України на залізничном у транспорті на факт неякісн ої підготовки матеріалів та оформлення поданих до суду д окументів і прийняти відпові дні заходи щодо усунення, в ма йбутньому, подібних порушен ь закону.

Копію окремої постанови на правити начальнику ЛУ на Оде ській залізниці УМВС України на залізничному транспорті для прийняття заходів реагув ання та притягнення до відпо відальності винних осіб.

За результатами розгляду окремої постанови і про прий няті заходи реагування повід омити в Знам'янський міськра йонний суд Кіровоградської о бласті у встановлений КПК Ук раїни місячний строк.

Постанова може бути оскарж ена протягом п'ятнадцяти діб до апеляційного суду Кірово градської області.

Суддя Знам'янського місь крайонного суду

Кіровоградської області Яковлєва С.В.

Дата ухвалення рішення15.09.2009
Оприлюднено11.11.2010
Номер документу7151901
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-200/09

Постанова від 29.04.2009

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Луганський В.І.

Постанова від 05.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Ганечко О.М.

Постанова від 05.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Ганечко О.М.

Постанова від 29.12.2009

Кримінальне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Мурашко Сергій Іванович

Постанова від 15.09.2009

Кримінальне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Яковлєва Світлана Володимирівна

Постанова від 15.09.2009

Кримінальне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Яковлєва Світлана Володимирівна

Постанова від 14.07.2009

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Бурко Руслан Володимирович

Постанова від 31.07.2009

Кримінальне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Євтушенко М.О.

Постанова від 31.07.2009

Кримінальне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Євтушенко М.О.

Постанова від 07.08.2009

Кримінальне

Староміський районний суд м.Вінниці

Білоус О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні