Ухвала
від 21.02.2018 по справі 153/633/17
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 153/633/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"21" лютого 2018 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

Суддя Томашпільського районного суду Вінницької області Пилипчук О.В., проводячи підготовче засідання у цивільній справі за позовною заявою Комунального підприємства ОСОБА_1 дирекція кіномережі до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_1 районна рада Ямпільського району Вінницької області, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача приватний нотаріус Вінницького міського нотаріального округу ОСОБА_4, державний реєстратор ОСОБА_1 районної державної адміністрації Вінницької області, Комунальне підприємство ОСОБА_1 районне бюро технічної інвентаризації про визнання недійсним договору купівлі-продажу та скасування державної реєстрації,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томашпільського районного суду перебуває дана цивільна справа.

В підготовче судове засідання з'явилися представник КП ОСОБА_1 дирекція кіномережі -директор КП ОСОБА_5, представник позивача адвокат ОСОБА_6, представник відповідачів ОСОБА_2, ОСОБА_3 ОСОБА_7

Треті особи в судове засідання не з'явилися.

Представник третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача-Ямпільської районної ради Ямпільського району Вінницької області- голова районної ради подав до суду заяву, в якій просить проводити розгляд справи без їхньої участі, позовні вимоги КП ОСОБА_1 дирекція кіномережі підтримують в повному обсязі.

Від третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача -приватного нотаріуса ОСОБА_8 в матеріалах справи міститься заява, в якій він просить справу розглянути без його участі.

Від третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача -державного реєстратора ОСОБА_1 районної державної адміністрації Вінницької області в матеріалах справи міститься заява, в якій начальник відділу державної реєстрації просить справу розглянути без їхньої участі, заперечень проти позову не мають.

Від третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача- Комунального підприємства ОСОБА_1 районне бюро технічної інвентаризації в матеріалах справи міститься заява, в якій начальник КП просить справу розглянути без участі їхнього представника, з рішенням суду погоджуються.

В підготовчому засіданні представник позивача адвокат ОСОБА_6 підтримав клопотання про витребування доказів, подане 14 листопада 2017 року, та попросив його задовольнити, а саме витребувати у приватного нотаріуса ОСОБА_9 засвідчену належним чином завірену копію договору купівлі-продажу літнього кафе, розташованого по вул.. Свободи, 75/вул.. Дружби, 1в в м.Ямпіль Вінницької області, а також попросив в зв'язку з витребуванням доказів оголосити перерву у підготовчому засіданні в даній справі.

Інші учасники процесу, які з'явилися в судове засідання, не заперечили.

Суд, розглянувши подане клопотання, заслухавши думку учасників процесу, перевіривши матеріали цивільної справи, прийшов до наступного.

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до п.4 ч.5 ст. 198 ЦПК України, суд може оголосити перерву у підготовчому засіданні у разі необхідності, зокрема у випадку витребування нових (додаткових) доказів.

Враховуючи, що договір купівлі-продажу літнього кафе, розташованого по вул.. Свободи, 75/вул.. Дружби, 1в в м.Ямпіль Вінницької області має суттєве значення для вирішення справи, позивачем у справі доведено про складність особисто отримати копію даного договору, окрім того, суд вбачає наявність підстав для витребування всієї справи, що стосується вищевказаного договору купівлі-продажу літнього кафе, керуючись ст.ст. 84, 189, 196- 198, 200, 260 ЦПК України-

У Х В А Л И В :

Оголосити перерву у підготовчому засіданні у цивільній справі № 153/633/18, номер провадження 2/146/1/18 за позовною заявою Комунального підприємства ОСОБА_1 дирекція кіномережі до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_1 районна рада Ямпільського району Вінницької області, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача приватний нотаріус Вінницького міського нотаріального округу ОСОБА_4, державний реєстратор ОСОБА_1 районної державної адміністрації Вінницької області, Комунальне підприємство ОСОБА_1 районне бюро технічної інвентаризації про визнання недійсним договору купівлі-продажу та скасування державної реєстрації до 14:30 години 13.03.2018 року.

Викликати в судове засідання учасників судового процесу.

Витребувати:

у приватного нотаріуса ОСОБА_4, Вінницького міського нотаріального округу Вінницької області ( 21050, АДРЕСА_1) нотаріальну справу, за якою вчинено договір купівлі-продажу (серія та номер 534, від 6 вересня 2016 року), за яким ОСОБА_10 продала, а ОСОБА_2 купила літнє кафе загальною площею 106,1 кв.м., розташований по вул.. Свободи, 75/ вул..Дружби, 1в м.Ямпіль Вінницької області.

Копію ухвали направити приватному нотаріусу Вінницького міського нотаріального округу ОСОБА_4 для виконання в десятиденний термін з дня отримання копії ухвали суду.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:ОСОБА_11

СудТомашпільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення21.02.2018
Оприлюднено23.02.2018
Номер документу72352215
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —153/633/17

Ухвала від 10.10.2019

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 23.07.2019

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 11.06.2019

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 28.03.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 26.12.2017

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 14.11.2017

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 26.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Ковальчук О. В.

Ухвала від 26.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Ковальчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні