Ухвала
від 04.04.2018 по справі 566/1208/17
МЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№566/1208/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 квітня 2018 року смт. Млинів, Рівненська області

Млинівський районний суд Рівненської області

в складі головуючої - судді Бандури А.П.

при секретарі Антонович М.Я.,

за участю: позивача ОСОБА_1,

представника позивача ОСОБА_1 - адвоката ОСОБА_2,

представника відповідача ОСОБА_3 об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області - ОСОБА_4,

розглянувши в ході розгляду адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про зобов'язання вчинити дії (призначити, нарахувати та виплачувати пенсію за віком на пільгових умовах) , клопотання представника позивача ОСОБА_1 -адвоката ОСОБА_2 про надання строку на ознайомлення з запереченням та подання з приводу заперечень своїх пояснень,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Млинівського районного суду Рівненської області знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про зобов'язання вчинити дії (призначити, нарахувати та виплачувати пенсію за віком на пільгових умовах).

В судовому засіданні, 04 квітня 2018 року, представник позивача ОСОБА_1 - адвокат ОСОБА_2 заявив клопотання про відкладення розгляду справи та надання строку на ознайомлення з запереченнями на адміністративний позов від 13 листопада 2017 року та подання з приводу заперечень своїх пояснень.

Суд, заслухавши думку учасників судового розгляду, вважає, що клопотання підлягає до задоволення, так як у відповідності до ст.164 КАС України , узапереченні відповідач викладає свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів і мотиви їх визнання або відхилення.

До заперечення застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 цього Кодексу.

Заперечення подається в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк подання заперечення, який дасть змогу іншим учасниками справи отримати заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті.

Згідно ч..2-4 ст.162 КАС України відзив повинен містити:

1) найменування (ім'я) позивача і номер справи;

2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові) (для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), поштовий індекс, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб), за його наявності, або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв'язку, офіційну електронну адресу або адресу електронної пошти, за наявності;

3) у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем;

4) обставини, які визнаються відповідачем;

5) заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права;

6) перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються:

1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;

2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Враховуючи те, що позивач ОСОБА_1 та його представник - адвокат ОСОБА_2 не були ознайомлені з запереченням на адміністративний позов, яке надійшло до Млинівського районного суду Рівненської області від відповідача ОСОБА_3 об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області від 13 листопада 2017 року, то йому слід надати строк для подання пояснень з приводу заявленого заперечення.

На підставі викладеного,

керуючись ч.ч.2-4 ст.162, ст.164 КАС України,

суд, -

УХВАЛИВ :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 -адвоката ОСОБА_2 про відкладення судового розгляду адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області про зобов'язання вчинити дії (призначити, нарахувати та виплачувати пенсію за віком на пільгових умовах) для надання можливості ознайомлення з запереченням та подання з приводу заперечень своїх пояснень - задоволити.

Надати позивачу ОСОБА_1 та його представнику - адвокату ОСОБА_2 строк для ознайомлення з запереченням і подання з приводу заперечення своїх пояснень - до 14 травня 2018 року, до 10 години 00 хвилин.

Надати позивачу копію заперечення на адміністративний позов з доданими до нього документами.

Роз'яснити позивачу, що в разі ненадання ним пояснень з приводу заявленого заперечення у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде вирішено за наявними матеріалами і доказами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Млинівського райсуду А.П. Бандура

СудМлинівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення04.04.2018
Оприлюднено10.04.2018
Номер документу73183770
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —566/1208/17

Ухвала від 03.04.2020

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

Ухвала від 23.03.2020

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

Постанова від 06.03.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Ухвала від 23.01.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Ухвала від 02.01.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Ухвала від 03.12.2018

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Іщук Лариса Петрівна

Ухвала від 06.11.2018

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

Постанова від 08.10.2018

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

Постанова від 07.10.2018

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

Ухвала від 04.04.2018

Адміністративне

Млинівський районний суд Рівненської області

Бандура А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні