Ухвала
від 13.04.2018 по справі 326/901/17
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія Справа № 326/901/17

Провадження № 2-а/326/3/2018

УХВАЛА

13 квітня 2018 року м.Приморськ

Приморський районний суд Запорізької області в складі:

головуючої-судді Стріжакової Т.В.

за участю секретаря Назарова А.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Приморську клопотання представника ОСОБА_2 - ОСОБА_3 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Приморського районного суду Запорізької області знаходиться справа за позовом ОСОБА_2 до Приморської міської ради Приморського району Запорізької області, Виконавчого комітету Приморської міської ради Приморського району Запорізької області, третя особа КП Приморська центральна районна лікарня Приморської районної ради Запорізької області, про зобов'язання вчинити певні дії.

До суду надійшло клопотання представника позивачки ОСОБА_2 - ОСОБА_3 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, в якому вона просить надати їй можливість приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, та покласти обов'язок забезпечити провести судове засідання в режимі відеоконференції на Орджонікідзевський районний суд м.Запоріжжя (69005, м.Запоріжжя, вул.Перемоги, буд.107-б).

Відповідно до ст.195 КАС України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п'ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв'язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відповідно до пункту 1.3 Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання, обов'язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Згідно з ч.8 ст.195 КАС України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З огляду на зазначені положення чинного законодавства та з метою забезпечення своєчасного розгляду адміністративної справи, суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції.

Забезпечення проведення відеоконференції за участю представника позивача відповідача доручити Орджонікідзевському районному суду м.Запоріжжя (69005, м.Запоріжжя, вул.Перемоги, буд.107-б).

Керуючись ст.ст. 195, 243, 325 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_3 - представника ОСОБА_2 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

У справі за позовом ОСОБА_2 до Приморської міської ради Приморського району Запорізької області, Виконавчого комітету Приморської міської ради Приморського району Запорізької області, третя особа Комунальне підприємство Приморська центральна районна лікарня Приморської районної ради Запорізької області, про зобов'язання вчинити певні дії:

усі судові засідання по справі, у тому числі судове засідання призначене на 19.04.2018 о 14.00 , проводити у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, розташованого поза територією Приморського районного суду Запорізької області, а саме з приміщення Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя, що знаходиться за адресою: 69005, м.Запоріжжя, вул.Перемоги, буд.107-б.

Доручити Орджонікідзевському районному суду м.Запоріжжя забезпечити проведення судового засідання о 14:00 год. 19 квітня 2018 року в режимі відеоконференції.

Про дати наступних судових засідань Приморським районним судом буде повідомлено окремо.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно Орджонікідзевському районному суду м.Запоріжжя та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: підпис Т.В. Стріжакова

З оригіналом згідно: суддя Т.В. Стріжакова

13.04.18

Дата ухвалення рішення13.04.2018
Оприлюднено19.04.2018

Судовий реєстр по справі —326/901/17

Постанова від 02.10.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шевцова Н.В.

Ухвала від 01.10.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Шевцова Н.В.

Ухвала від 20.09.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Білоус О.В.

Постанова від 25.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 11.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 11.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Рішення від 03.05.2018

Адміністративне

Приморський районний суд Запорізької області

Стріжакова Т. В.

Рішення від 03.05.2018

Адміністративне

Приморський районний суд Запорізької області

Стріжакова Т. В.

Ухвала від 13.04.2018

Адміністративне

Приморський районний суд Запорізької області

Стріжакова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні